Konu: Saçta Fiyonk Yapma Perş. Tem. 14, 2011 5:07 pm
Evet arkadaşlar bakıldığında çok zor gözükse de aslında çok kolay bir yapımı var. Kısa saçlar için uzun saçlar için 2'ye ayrılıyor. Alttaki videoyu izlerseniz görürsünüz nasıl yapıldığını. Kendi saçıma denedim fakat olmadı. Çünkü saçım hem dalgalı hem kabarık hem de kıvırcık öyle bir saçım var benim .D Ve fiyonkun ortası olmuyor fiyonk aşağıya iniyor. Neyse buyrun iyi seyirler.
weasley❥
Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Konu: Geri: Saçta Fiyonk Yapma Cuma Tem. 15, 2011 8:51 am
O kadar kısa mıydı senin saçın :) Kısa saçlar olanı için de var ama hani fiyonklu taçlar varya onun gibi kafanın üstüne yapıyorsun. Bu yorumdan sonra o videoyu da eklerim. Daha benim bulduğum bir sürü var. Deneyin yapamazsanız mesaj atın bana ben koyarım öbür videolardaki yapımları denersiniz.
alisonloveato
Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
O kadar kısa mıydı senin saçın :) Kısa saçlar olanı için de var ama hani fiyonklu taçlar varya onun gibi kafanın üstüne yapıyorsun. Bu yorumdan sonra o videoyu da eklerim. Daha benim bulduğum bir sürü var. Deneyin yapamazsanız mesaj atın bana ben koyarım öbür videolardaki yapımları denersiniz.
ivetş omzumun üstünde saçlarım
ladybee.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Uzun sac ♥ Onemli degil ama bence bir dene ugras mesela bir dugune falan giderken ne yapicam diye ugrasmassin hemen bu modeli yaparsin ve meslek sirri deyip kimseye soylemezsin