| ilaydatisdale geldi,açılıın. | |
|
+6Prudencé. alisonloveato Niccy. DemiLse* pfdk' Perfectisdale. 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Perfectisdale. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 25 Nerden : samsuun. Doğum tarihi : 27/01/99
| Konu: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 2:00 am | |
| Selaam.(: Ben İlayda , 12 yaşındayım. Samsunda oturuyorum. Kendimi anlatmayı pek sevmem,ama birkaç cümle gerekiyor sanırım. Öncelikle ben sıcakkanlıyımdır,her zaman olumlu düşünmen insanları severim. Hayata karşı darip triplere giren insanlardan hoşlanmıyorum. (bkz. ergenus.) İnsanların arkamdan iş çevirmesine , dedikodu yapmasına gelemem. Fanlıklarıma gelirsek. 3 senedir Ashley Tisdale fanıyım,hayatımın büyük kısmı onunla geçiyor. Resimleriyle,posterleriyle,videolarıla,şarkılarıyla. O benim kısaca herşeyim. Nefes alma nedenim , hayata tutunma nedenim. Benim için bir ünlüden çok daha fazlası o. Ashley'mden sonra , tutkuyla baglı oldugum diger ünlü Selena Gomez. Aslında ben uzun süredir Selena fanıydım,fakat artık hareketleri davranışları herbişeyi bana çok özel,anlamlı geliyor. Onu çok ama çok begeniyorum. Gülüşü,duruşu kesinlikle mükemmel. Gelelim Nessy Hudgens'ıma. Vanessa'yı bana sevdiren varlık iremim. Vanessayla çogu insan gibi HSM'de tanıştım ve inanın onun o guzelliği , tavırları , sesinin o muthiş tonu harika. Onu tek bir kelimeyle tanımlamak çok ama çok zor. Justin Timberlake,Miley Cyrus,Demi Lovato,Gossip Girl&Buffy The Vampire Slayer kadrosu fanıyım. Neyse yine çenem düştü , fanlıklarımı uzun uzun yazdım çünkü , fan meselesine çok önem veriyorum. (: Sonuç olarak; İyi bi insanım ben yiaaa. | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 2:16 am | |
| Senin Ashley sevginde benim Demi sevgim gibi. Selena ve GG. <3 Ben Merve bu arada. Hoşgeldiiin. :Very Happy: İyi forumlar dilerim. (: | |
|
| |
Perfectisdale. Yeni Üye
| |
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 2:47 am | |
| Hiçkimsenin sevgisi diğerleriyle aynı olamaz tabi. Bende kendi sevgimin daha fazla olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimin kötü değil bence açık sözlüsün. Msn konusuna gelicede sorun değil. (: | |
|
| |
Perfectisdale. Yeni Üye
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 3:02 am | |
| Öyle olmaya çalışıyorum,yapmacık olmayı pek sevmem. Seninle iyi anlaşırız umarım. Ashley Hayat felsefem , herbişeyim o benim. Çok ötede. - Spoiler:
- Perfectisdale. demiş ki:
Ashley , kelimelere , cümlelere dökemediğim varlık.. Hayatımın dönüm noktası , herşeyim o benim. Tek bir gülüşü bakışı herşeyi kesinlikle kusursuz. <3 Benim ona karşı hissettiğim duygular anlatılamaz. Her bir fotoğrafını gördüğümde bakakalıyorum. dizisinde hayranlıkla izliyorum. Hele o sesi varya.. Güvende hissediyorum kendimi , onun iyi olduğunu bildiğim sürece iyiyim ben. O mutlu oldukça mutluyum. O benim NEFESim , aldığım nefesim. Hayatımın en önemli şeyi o. anlatamadığım , taptığım varlık. O tek kelimeyle harika,birtanem! Meleğim o benim. Onu sevmem için gönderilmiş meleğim. Kıskanıyorum ben bu meleği , evet kıskanıyorum! Çok klişe belki 'seven insan kıskanmaz mı ? '.. Sevmiyorum ben onu.. ben sevmeyi aştım onunla. Hayatımı adadım diyorum ya , hayatımı! o benim herbişeyim , bunlar duygularımın sadece bir kısmı. En uygun kelimeyi seçmeye çalışıyorum onun için ama olmuyor , anlatamıyorum onu.
ASHLEY MICHELLE TALYA TISDALE.
iyi hayatımda iyi ki var, her zaman ne olursa olsun ne yaparsa yapsın yanındayım SONUNA KADAR! isterse adam öldürsün , isterse en kötüsünü yapsın. Ben ona tutkuyla bağlıyım TUTKUYLA!
Lütfen onu elimden almaya çalışmayın ! O benim sadece , evet kızıyorsunuz belki ama ne yapabilirim ?
ben ona resmen aşığım! asuq
| |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 6:45 am | |
| Ahahaha. Bir kaç cümleye bak. Hoşgeldin İlayda. Beni tanıyorsun zaten. | |
|
| |
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 9:06 am | |
| Hoş geldiin İlaydaa :) Ece ben de . | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 10:15 am | |
| İlaydammmm <3 Hoşgeldin hayatım.<3
| |
|
| |
Prudencé. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 25 Nerden : New York Doğum tarihi : 16/04/99 İş/Hobiler : Sıkılmaktan sıkılmak .
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
Perfectisdale. Yeni Üye
| |
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 3:12 pm | |
| Hosgeldin tatlim Remziye ben Remix diyebilirsin olle sevdim seni Umarim iyi anlasiriz | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Ptsi Tem. 18, 2011 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Perfectisdale. Yeni Üye
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Salı Tem. 19, 2011 12:04 pm | |
| Hoşbulduk , remziyee. =) Kendimi sevdirebildiysem ne güzel. sdfgh Anlaşırız,anlaşırıız. _
Hoşbulduk,melike. | |
|
| |
Incredible. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 2045 Yaş : 26 Nerden : Unıted Kıngdom Doğum tarihi : 13/04/98 İş/Hobiler : KaraokeTwitterGitar
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (400/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Çarş. Tem. 20, 2011 11:53 am | |
| Hosgeldıııın. tanıyorum senı .<3 | |
|
| |
Heilig. Özel Üye
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 28 Nerden : Sakarya Doğum tarihi : 02/01/96 İş/Hobiler : Photoshop / Kitaplar
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (980/5000)
| Konu: Geri: ilaydatisdale geldi,açılıın. Perş. Ağus. 11, 2011 6:48 pm | |
| | |
|
| |
| ilaydatisdale geldi,açılıın. | |
|