Demi Lovato Fan
 Varolmanın Sancıları  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
 Varolmanın Sancıları  5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Varolmanın Sancıları

YazarMesaj
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Varolmanın Sancıları  28i1cnc3000/5000 Varolmanın Sancıları  261f97k  (3000/5000)
 Varolmanın Sancıları  Empty
MesajKonu: Varolmanın Sancıları     Varolmanın Sancıları  Icon_minitimeÇarş. Tem. 20, 2011 3:23 pm

Varolmanın Sancıları  Varolmanin_sancilari_2010_12_8_0

Varolmanın Sancıları

Mehmet Efeoğlu
CİNİUS YAYINLARI

Mehmet Efeoğlu ilk romanı Melankolik Yabancı’dan sonra bu kez Varolmanın Sancıları adlı yeni romanıyla okurlarıyla buluşuyor. Bir önceki romanında olduğu gibi bunda da çağdaş bir Varoluşçuluğun tınısını hissettiren yazar, yabancılaşma, ruhsal bulantı ve “angst” kavramını cesurca işleyerek etkileyici bir eser meydana getirmiş görünüyor. "Mehmet Efeoğlu henüz çok genç. Ama iç dünyası özgün ve derin. Yatay olarak genişleyen değil, derinleşen bir içgörünün yaratıcılığı zorlayan sanatçılara bir armağan olduğunu düşünmüşümdür. Yazdıkları beni puslu, hayali bir dünya ile gerçeklik arasında tuhaf bir yolculuğa çıkardı. Ancak bu pek de alışılmamış yolculukta, yetişmekte olan bir düşünce insanının yazdıklarından yayılan ışığı hissederek rahatça yürürdüm. Umarım siz de benim gibi yaparsınız. Yakında adını sıkça duymaya başlarsanız şaşırmayın. Ben şaşırmam. Sadece Efeoğlu’nun yaşam serüveninin nasıl gelişeceğini merak ediyorum."
http://vampirakademisi.forumdizini.net/

Varolmanın Sancıları
1 sayfadaki 1 sayfası