» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Deliricem.Lütfen yardım! | |
|
+2yuzdeyuzinsan >> Ariella << 6 posters | Yazar | Mesaj |
---|
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Deliricem.Lütfen yardım! Cuma Tem. 22, 2011 1:04 am | |
| Bir kaç gün önce ESKİ EN YAKIN arkadaşımın dostluyla kavga ettim. Hatta ve hatta ESKI EN YAKIN arkadaşımda bana karşı çıktı.
Olay Şöyle Küçükköy diye kafayı yiyen arkadaşlarıma şu yorumu yazdım;
''Küçüköymü,sizin dünyanız bu işte küçücük hayatınız bu, yok küçükköylü çocukmuş fgdgfd. off saçmasapan şeyler . ''
Gelen cevap ise şöyle ;
''Her şey bi ünlüye hayranlık da değildir busecim. En azından semt aşkı daha mantıklıı . Saçma sapan ? Senin ünlüleri "Allah" yerine koyman daha mı mantıklı? He canım.? ;) (Livanur Kızılkaya.)''
Sinirlendim ve böyle bir cevap yazdım;
'' Ben ünlüleri asla Allah yerine koymadım bunu söyleyebiliyorsun gerçekten saçma sapan konuşmuşsundur canım, Miranda cosgrove...o benim idolum benim örnek aldığım Kişidir. Konservatuara gideceğim içindir :) onu örnek alıyorum. Bunda gayet saçma birşey yoktur canım,sizin gibi Mal mal ben aşığım ona biterim KÜÇÜKKÖY aşktır, arabesk falan dinlemem yani aramızdada çok büyük bir mesafe var canım :) ''
Gelen sinir cevap şudur;
''Bılıyorum ben o gunlerını canım,hatta bu yuzden arkadaslarınla kusmustun bile.yalan mı canım? KÜÇÜKKÖY'e gelıncee..Semt askını tatmamıssın kı,bu takıma baglılığı bilmiyorsun.ama tavsiyem semt askını ogrenmendır.ogrenmeden anlayamazsın cunkuu.hee bu arada o senin dedıklerin "Arabesk" falan da degil,"Beste" canıım.umarım yeterlidir yazdıklarım? (Livanur Kızılkaya.)''
Gülmeye başlarım;
''Dilaranın(dilara eski en yakın arkadaşım dediğim kız) arkadaşlarısınız sonuçta :) dilaraya bakıyorum size bakıyorum hiç bir fark yok. hepiniz aynısınız işiniz gücünüz aşk daha kaç yaşındasınız? haaa şunada gelince semt aşkı derken? ben semtimi seviyorum ama sizin gibi ' KücüqKöylüh ChoCuq' gibi TÜRKÇEYİ bozan kelimeler kullanıp,arabesk (beste) değil! şarkılar dinlemiyorum. arabeskten hayatım boyunca nefret etmişimdir zaten, çok saçma (:''
gelen cevap kızın diğer yorumundan dahada maldır;
(ama bu seferki kızın kuzeni)
''Kuzenim (Livanur) burada erkek arkadaşından bahsetmiş mi.? Hayır. Daha ne konuşuyorsun buseciik.? Livanur söylemiş ama bende söyleyeyim onlar arabesk değil,beste. ;)''
gülerim;
''Tabii :D beste emek harcanarak yazılan birşeydir,Yetenektir. Götünden ne çıkarsa kağıtlara dökmek değildir beste yapmak... bilmiyorsunuz demek ki.''
Sinirlenir mal şey,bana şöyle bir şey yazar;
''Okulun ilk günü yanıma bekliyorum,o zaman görücen sen gider yapmayı,karşımda sus pus ol da ben göreyim seni ;) (Livanur Kızılkaya)''
Gene gülerim;
''İşiniz gücünüz dövmek,artistlik taslamak :) Bana 'Busecik' demenizden,Küçük muamelesi yapmanızdan bıktım. Ben 13 yaşındayım ve sizin gibi Mallarla uğraşmak istemiyorum. :) Sus pus olmaaak? senin karşında? bekliyorum Livanur senden beklenir yani. Hayatınız ne kadar küçük değilmi..tek bildiğiniz bu söyliyim; Küçükköy,aşk,dövmek vs... :D psikolojik sorunlarınız var herhalde. Ergenlik falanda olabilir bu, Kafayı yemişsiniz. Dilara biliyor beni ben Dövüş,mövüş o öyle mal işleri anlamam . Ha buarada seninle tartışırken bundan çok zevk duyuyorum,çünkü beni gerçekten mutlu ediyorsunuz,gülüyorum yani kısaca... Kendimi Bin kat dahada farklı hissediyorum sizden herşeyimle :) bin kat daha gurur duyuyorum kendimle sağolun,sağolun ♥''
ve bana gelen cevap şudur;
''Bu kadar lafı boşuna saymışsın küçüğüm. ;) o küçük boyunla ne yapacağını merak ediyorum.bildiğim şey evet küçükköy falan senin de bildiğin tek şey mal mal hayranlık,yok ayy ölürüm ona yaa falan her yere poster asmalar çıktığı dergiyi kaçırmamalar falan.Dünyanı küçüültmüşsün sadece.Ama sen fena dayak yiyceksin o kadar diyorum. Şimdi sen gülersin ama okulun iilk günü seni ağlatırken de ben gülücem rahat ol.sen beni tanımamışsın.Psikolojim bozuk olsa ne yapcan lan? Dilara biliyor seni,benle beraber dövcek seni zaten rahat ol buseciik. ;)'' Benim cevabım ise şudur; 'Ay yerimm' .
Tamam doğruya söylemek gerekirse tüm bu konuşmalarda Çok ama çok güldüm, şimdi bu m*llar konuşmayı dövmeye taşıdılar, biraz ürktüm.Napmalıyım sayın DL forum? | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Cuma Tem. 22, 2011 9:41 am | |
| Bence Livanur hakikaten cok sinirlenmis kac bence :D Gercekten eger dedigin gibi kavgadan anlamiyorsan kacicak dellik ara cunku cok sinirlenmise benziyor ve bu buyukce konusma tarzindan onlarda korkup yanina birkac arkadasini alabilir tavsiyem olsun anlarim ben bu islerden :D
| |
| | | ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Cuma Tem. 22, 2011 11:40 am | |
| Ay Buse'm süper anlıyorum senii ,D Aynı şeyi ben de Levin'le yasadım , ne bicim kufur doktum orda been. Baya sinirlendi doverım kızım , dedi hatta bu pazar gunu oldu :D Dun dans kursunda dovucekti guya. Ama ne yaptı ? Oyle bisey yapamadı. Onlar ne derse desin sen dimdik dur,gerekirse kendini savun. Tokat mı attılar? Once insanca uyar (hayvanlarneanlargerci.) anlamadılarsa ONLARca mudahale et , karsılık ver. Sert ol , hicbisey yapamazlar. Gozyaslarina hakim ol! Bil ki gozyaslarin seni kucuk düsürür ve zayıflatır. Rahat ol , unutma arkanda yakin arkadasların ve en onemlisi ailen var! Biz varız... | |
| | | Incredible. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 2045 Yaş : 26 Nerden : Unıted Kıngdom Doğum tarihi : 13/04/98 İş/Hobiler : KaraokeTwitterGitar
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (400/5000)
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Cuma Tem. 22, 2011 3:00 pm | |
| :D :D Bi b*k yapamazlar rahat ol. Gereksiz ürkmeyi de bırak. Çok kavga çıkarmak istiyorsa topla arkanı mekanı da ayarla. Konusun. Ama bir şey yapamazlar. Gereksiz bir tartışmaya girmiş s*lak o kadar . Takma kafana .((: | |
| | | weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Cuma Tem. 22, 2011 8:49 pm | |
| Ya bencede ünlülere bu kadar bağlanmak yanlış. Ama kızın seni tehtit etmesi çok daha yanlış. Hele okulun içinde bi b-k yapamaz.Yaparsa disiplini boylar sende gariban numarası yaparsın tüm suç ona kalır. Ki napıcak. Konuşur konuşur gider. Bende seni anlıyorum. Bu sene okulun en büyük KAŞARI,serserisi,kendin bi bok sanan insanıyla kavga ettim.Ve bu kızla aynı servisteydik.Bana seni dövücem bıçaklatıcam filan dedi düşün. Bende baya ürkmüştüm. Servise bi kez kaşar arkadaşıyla geldi iki laf attılar başka bişey yapamadılar. Takma sen birşey olursa en yakın öğretmene git. İsterlerse korkak desinler. Disipline giderler görürler. | |
| | | Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| | | | >> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Ptsi Tem. 25, 2011 5:45 pm | |
| Yorumlarınıza öldüm, gerçekten harikalar. öyle yapıcam '' Poster asmakla dünyan küçüklüyorsa dünyası büyük adam kalmamış demektir.Kendi dünyaları pek büyükmüş maşallah (: ''haklısın buna baya güldüm işte. Meriç yorumun için çok teşekürler, yerim ben hepinizi. çok teşekürler. <3 benim anlamadığım şu Dilara benim eskiden en yakın arkadaşımdı,kan kardeşi bile olmuştuk. O çok değişti,tek bildiği şeyler Aşk meşk.. Şimdi Livanur denen o gerizekalıylada takılıyor, dilara iyice serseri oldu. salaklar -.- | |
| | | Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Ptsi Tem. 25, 2011 6:52 pm | |
| Benimde bi arkadaşım vardı,vatandaş namus namus derdi(lafın gelişi yani .d)şimdi orasını burasını açıp geziyo. yok ben onlar gibi olmam felan diyodu.
| |
| | | >> Ariella << Başarılı Üye
| Konu: Geri: Deliricem.Lütfen yardım! Salı Tem. 26, 2011 2:57 pm | |
| Değişiyorlar işte | |
| | | | Deliricem.Lütfen yardım! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|