Demi Lovato Fan
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!

+4
Incredible.
alisonloveato
Boddah.
fayedunaway
8 posters
YazarMesaj
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc1405/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (1405/5000)
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Empty
MesajKonu: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 2:25 pm

Televizyongazetesi.com'un haberine göre Amerika'da Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin fanatikleri Yüksel Aytuğ'un köşesi aracılığı ile şu mesajı veriyor:

"Bizler Amerika'da Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin fanları olarak ortaklaşa bir yazı yazmaya karar verdik. Sesimizi belki duyurursunuz. Bizler diziyi ve Kerim ile Fatmagül karakterlerini ne kadar çok sevsek de senaryoyu hiç beğenmiyoruz. Her ne kadar bizler Kerim-Fatmagülaşkını desteklesek de, mağdur Fatmagül'ün hayata tekrar nasıl döneceği konusu ağırlıklı olarak işlenmeliydi. Ama senaristlerimiz, Mustafa karakterini oynayan ve dizideki en berbat performansı sergileyen Fırat Çelik'i ön plana çıkardılar. Dizi artık onun etrafında dönüyor.

Mustafa'nın Asu'ya "Seni özledim, seni seviyorum" demesi, ardından Meltem'le ilişkisi, sonra da Fatmagül'ün arkasından gitmesi çok saçma.

Artık Fatmagül'ün mağduriyetini değil, Mustafa'nın aşk ilişkilerini seyrediyoruz. Bu muydu dizinin sosyal mesajları? "Nasılsa Engin Akyürek, Beren Saat gibi kaliteli oyuncularımız var. Reytingleri kırıyoruz, seyrederler nasıl olsa" diye düşünüyor olmalılar.

İkinci sezonda bön bön bakan bu adamın sahnelerini azaltsınlar. Hem seyirciye, hem de dizideki o kadar oyuncuya haksızlık yapmasınlar."
http://fayesdunaways.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc5000/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 2:29 pm

izlemiyorum o diziyi
sağol
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc5000/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 2:34 pm

ben biraz,sağol.<3
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Incredible.
Aktif Üye
Aktif Üye
Incredible.

Kadın Mesaj Sayısı : 2045
Doğum tarihi : 13/04/98
İş/Hobiler : KaraokeTwitterGitar

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc400/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (400/5000)
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 2:40 pm

bende biraz.d
XD
SAĞOL.
http://www.demilovatofan.forumr.net
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc1405/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 3:22 pm

Bende izlemiyorum. :D
Rica ederim.
http://fayesdunaways.tumblr.com/
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 28i1cnc1510/5000Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 4:46 pm

bende izlemiyorum teşekkürler.
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 5:08 pm

Bende izlemiyorum ama arada bir denk geliyorum.
teşekkürler.
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimeC.tesi Tem. 30, 2011 5:41 pm

Ben de izlemiyorum ama annemler izlediği için her şeyi biliyorum.
Mustafa çok pislik ya gerçekten görünce gebertesim geliyor zaten. xD
Haklılar bence eleştirenler.

http://demilovatofan.forum-canada.com
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!   Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri! Icon_minitimePaz Tem. 31, 2011 11:45 am

Helios .' demiş ki:
izlemiyorum o diziyi
sağol

Fatmagül'e Okyanus Ötesinden Eleştiri!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Saba Tümer'e Acımasız Eleştiri!