| Demi ELLE dergisinde! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 12:14 pm | |
| Demi Lovato´nun ELLE Magazine ile yaptığı röportaj;12 yaşında evde eğitim görmeye zorlandığını söyleyen Lovato, yıllardır zorbalığa karşı gelen eylemcilerden. " O kızlar bana asla neden kaba davrandıklarına dair bir açıklama yapmadılar. Bana seslendikleri kelimelerden biri şişmandı. O yaşta 'Şişman olduğum için arkadaş edinemem' diye düşünüyorsunuz." Lovato'nun hastalığı, 9 yaşında bulimiadan ( aşırı yemek yeme hastalığından) anoreksiyaya (aşırı derecede açlık hastalığına) dönüşmeye başladı. 11 yaşında bileklerini kesmeye başladı. Ailesi ona bir danışman gönderdi. Ama 2008 yılında, Miley Cyrus'ın 16. doğum gününde, Lovato'nun sol bileğinde 4 tane yara izi görüldü. Şarkıcı Demi fotoğraflarının olduğunu bilmeden önce bileklik izleri olduğu söylentisi çıktı. " Problerimi söyleme hakkımda hazır olmadığımı düşünmüştüm." Şimdi " Bileklik izlerinden daha iyi bir bahane bulabilirdim." diyor. " Bütün bunlara gerek yok, yani demek istiyorum ki o kız hâlâ yaşıyor. (Kendinden bahsediyor)" Resimler; Siz ne düşünüyorsunuz?- Ben onun sevimli ve sımsıcak gülümsemesi olan eski Demi Lovato'ya dönmesini rica ediyorum,siz? | |
|
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 12:18 pm | |
| Demi artık büyüdü. 18 yaşını geçti,artık kimseye bağımlı değil. En son kararı o verir,bize de onu her haliyle kabullenmek gelir. Sonuçta o hala bizim Demi'miz. Sağol cnım. Büyümesi de böyle ELLE gibi büyük bir magazin dergi şirketinin içinde yer alma fırsatı verdi.
-BENCE- | |
|
| |
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 12:19 pm | |
| Evet haklısın, fakat ben Demi'nin eskisini tercih ederim, Ona bakılırsa Miranda'da 18 yaşında ama hala şeker kız havasında. Yani bilemiyorum.
| |
|
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 12:27 pm | |
| Dediğim gibi,Bu Demi'nin seçimi. Miranda'nın seçimi de farklı. Ben de Demi'nin eski halini tercih ederdim. Ama o büyüdüğünü hissediyorsa. Büyük kalmalı. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 1:09 pm | |
| Bende Camp Rock taki gibi olmasını tercih ederdim. Yani o senelerdeki gibi tatlı sevimli falan. Hala öyle ama artık olgun davranmaya başladı ve gerçekten öyle olması gerekiyor. 18 yaşını geçti çünkü. (Anlamıyorum şu 18 i ne varki 18 de herşey 18 ile başlıyor işte ehliyet kullanmak büyük mağazalara girmek :/ ) Teşekkürler. | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 2:14 pm | |
| Ben onu, her haliyle, HER ZAMAN destekliyorum. Şimdi artık o çok mutlu. <3 Teşekkürler. | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi ELLE dergisinde! C.tesi Ağus. 06, 2011 2:30 pm | |
| - alisonlovato.` demiş ki:
- Ben onu, her haliyle, HER ZAMAN destekliyorum.
Şimdi artık o çok mutlu. <3 Teşekkürler. Seninle aynı fikirdeyim Didem. Ve o hala BİZİM DEMİ'MİZ! Hiçbir şey değişmedi. Öyle davranmak zorunda. Eski sıcaklığından bir şey kaybetmiş değil. Yalnızca Her İnsan Büyür. | |
|
| |
| Demi ELLE dergisinde! | |
|