ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Demi Lovato ELLE Dergisi Cuma Ağus. 19, 2011 3:26 pm | |
| Demi Lovato önce New York’un Mondrian Hotel’inin geniş pudra mavisi merdivenlerinden inerken güldü. O Disney Channel’ın sadece 3 yılda Camp Rock bölümleri yoluyla genç milyoner para yapma makinesi haline gelen kıvrak prensesi.. Jonas Brothers’tan High School Musical hakkı kazanma şansını 15 yaşındaki coşkulu müzisyen-kampçı Lovato’ya verip vermemek konusunda genç rockçı Joe Jonas kara kara düşündü. Joe Jonas’ın rol arkadaşı ve kamera dışında gerçek hayattaki kız arkadaşı olmak için can atan kişiye izin verildi. Ve Demi Lovato inanılmaz, çekici, imrenilecek, sağlam bir şekilde doğdu. Lovato’ya düşkün olan tek kişi Jonas’lar değildi. Genellikle Zac Efron ve Miley Cyrus gibi kişileri mega yıldız yapan Disney Channel’ın eski başkanı Rich Ross, “Onun Pat Benatar’ı yutmuş gibi bir sesi var” diyor Demi hakkında. Bazı saplantılar Lovato için yeni Cyrus diyor. Ama Camp Rock filminden olan iri heyecanlı taş bebek gözleriyle bu baş döndüren kız, dokunmaya kıyılamayacak narin yüzü ile Mondrian merdivenlerinden aşağı iniyor. Bu 19 yaşındaki kız koyu mini elbisesiyle, gevşek örgü bej rengi hırkasıyla, eklemleri kapatan kısa ve kalın yüzüğüyle neşeli, sofistike, havalı görünüyor. Lovato yetişkinliğinde 12 boyunca roller coastera raydan çıkmayı başarıncaya kadar binercesine sarsılmıştı ve şimdi geri dönmeyi umuyor. Bu sefer güçlü kalmayı ve olgun olmayı umuyor. Düzensiz davranışları geçen yaz tedavi merkezine kadar takip etti. (Lovato’nun avukatlarının söylediğine göre Aralık’ta Welch tarafından bir dava açıldı.) Olayın aslı Lovato’nun hesaplaşmasıydı. “Ne zaman uçakta birine vurmuşsanız, o artık yetmiştir.” diyor Demi. “Hemen sonra anneme ‘Üzgünüm” diye mesaj çektim.” Çünkü Lovato’nun ve Jonas’ın arası bozulmuştu. Dedikodulara göre iş Lovato’dan ayrıldıktan sonra Alacakaranlık’ın yıldızı olan Ashley Grene ile çıkmaya başlamasından sonra raydan çıktı. O bunun can sıkıcı bir etken olduğunu itiraf edene kadar Lovato ve Jonas hiç bağlantı kurmadılar. Ama krizler hızlanmaya başladığında iş derinleşti ve pişmanlık ortaya çıktı. “Bir erkek için bu kadar küçük düşeceğim aklıma gelmezdi. Hayatımda daha önemli şeyler de vardı” Ekim’de Demi’nin ailesi onu Illinois tedavi merkezinde kontrol ettirdiler. Lovato 3 ay sonra tekrar ortaya çıktığında, onun yokluğundaki acı nedenleri dürüstlükle bir roman şeklinde “saygı” başlığı altında hayranlarına açıkladı. Perez Hilton bile bunu internet hesabıyla açıklamaya çekinmişti. Hilton “O sadece farklı görünüyor” diyor. “O sıradan bir Disney popçusu değil.” Lovato yıllardır 12 yaşındayken evde öğrenime odaklanmak istediğini söyleyerek vokal aktivitelerinde bulunmamaya çabalıyordu. “Çoğu kız neden bana zorbalık yaptıklarını açıklamıyorlardı” diyor Lovato. “Benim için kullandıkları kelimelerden biri şişmandı. O yaştayken kilolu olduğunuz için arkadaşlarınız olmadığını düşünüyorsunuz.” 9 yaşında anorexia ve blumia adlı yeme bozukluğu yaşadı. 11 yaşında bileklerini kesti. Anne ve babası onu bir danışmana gönderiyorlardı. Ama 2008’de Miley Cyrus’un 16 yaş doğum günü partisindeki kırmızı halıda çektirdiği fotoğraflarda sol bileğinde 4 rengi solmuş ve kabuk tutmuş çizikler görünmüştü. Şarkıcı olmadan önce bile bu fotoğrafların olacağını biliyordu. Onun PR takımı o izlerin sakız bilekliklerden dolayı kalan bir iz olduğunu açıklamasını istemişlerdi. “Kendimi problemlerim hakkında konuşmak konusunda hazır hissetmiyordum ama sakız bilekliklerden daha iyi bir yere gelebilirdim.” diyor şuan. “Bunu söylemek zorundaydım.” Bileklerini kesmeye son vermek için, yeme bozukluğuna bir çözüm bulmak için, bipolar tanısının konulması için sonuç arayan biri tarzında bir sürpriz açıklama yapmak zorundaydı. Diğer Disney kız öğrencileri bu konuyu kestirip attılar. Ama Lovato çıkıp savaştı. Üstünü örtmek ve bahaneler uydurmak yerine kendini ortaya koydu ve dürüstçe söyledi. Utanmadan sıkılmadan tüm duygusal mücadelelerini anlattı. Demi Lovato kamera karşısına ilk Barney & Arkadaşların’da çıktı. “İşte o zaman bir şeyler sergilemeye aşık olmuştum” diyor Demi. “Set ortamının kokusu, ışıkların derimin üstüne düşmesi..” Açıkça belli ki hissetmek onun DNA’sında var. Büyük kız kardeşi Dallas, büyük bir aradan sonra tekrardan şarkıcılığa ve oyunculuğa başlamak için bekliyor. Üvey kardeşi Madison, Desperate Housewives dizisindeki Eva Longoria’nın büyük kızını oynuyor. Üçü de Dallas’ta, annelerinin Cowboy amigoluğunu yaptığı yerde büyüdü. Demi 2 yaşındayken babası New Mexico için evi terk etmiş. Demi’nin şuan baba dediği üvey babası Eddie’nin MBA’da maliyesi var ve dört yıldır Lovato’nun menajerleğini yapan kişilerden biri. Yönetilecek çok şey var. Lovato 2010’da 3 milyon dolarlık rapor yaptı. Ama görünüşe göre sınırsız potansiyel kazanıyor. 10 milyondan fazla insan Camp Rock için televizyonarını ayarlamışlar. Camp Rock 2008’in en çok izlenen kablolu yayın programı oldu. Geçen sene Camp Rock 2 de yakın bir sonuç aldı. Lovato’nun komedi dizisi olan Sonny’nin Yıldızın’dan 2 sezon önce sürüldü. (Demi Nisan’da ayrıldı.) 2008’deki Never Forget adlı albümü bu sene altın plak aldı. İkinci yıl öğrenciliğinde Here We Go Again adlı albümü ilk 2009 yılında 1 numaraya çıktı. Ama Jonas Brothers ile çıkacağı turun kulisinde dönen dramlarla ilgili haberler çıktığında bloglarda onun adı “Dram Demi’si” olarak çıktı. “Tüm yaz boyunca kesinlikle çizgiden çıkmıştım” dedi. “En kötü davranışım çok hainceydi.” Peru’ya uçarken Lovato arka dansçısı ve arkadaşı olan Alex Welch’in üstüne yürüdü ve yüzüne yumruk attı. “O sırada ihanete uğratılmış gibi hissettim” dedi Lovato. “O yayıncı artık bizimle değil” Dur. “Demek istediğim o yaşıyor.” Bu dürüstlüğe rağmen Lovato’nun takdirinde eksiklik yok. Haziran’da annesinin, Demi’nin neden tedavi aldığı hakkında sır gibi gizli tuttuklarını raporlar ortaya çıkardı. Ek olarak Lovato halka problemlerini anlatırken aynı zamanda 13 ay boyunca 31 yaşındaki Wilmer Valderrema ile gizlice ilişkilerini sürdürdüler. Ama genel olarak bir engel yoktu. Teen Against Bullying ‘in yönetim kurulu üyesi olan Michael Keller 2009’dan bağımsız fikirci olarak Lovato’nun sözcüsüdür. “O ilgili olmaya açık ve istekli.” diyor Keller. “Evet demeden önce menajerleri onun etrafında kol aldılar.” Henüz ismi verilmemiş 3.albümünden ilk parçası Disney’e ait olan Hollywood Records ile 20 Ekim’de çıkacak. Los Angeles Şehir Stüdyosunda “Skyscaper” şarkısını kaydederken Lovato, “İki büklüm olmuştum ve gözlerimden yaşlar akıyordu. Görülmeye değerdi.” Yalın piyano tuşları ve onun sesi bir araya gelince vurgulu ve doğal oldu. “Devam et ve beni yıkmaya çalış. Ben yerden yükseleceğim” sözlerini onu kırmaya daha da yaklaştırdı. Fergie ve Beyonce ile, Disney dünyasından Lovato, Cyrus ve Selena Gomez ile çalışan yazar ve yapımcı Toby Gad “Dizisi var, duygu dolu spektrumlar var, inanılmaz kontroller var… Ses olarak, o Disney’in Christina Aguilera’sı. ” Gerçekten de Disney keşifleri içinde olanlar Lovato’nun Aguilere ve Justin Timberlake gibi yetenekli, işin içine derinlik katan bir genç yıldız olduğunu düşünüyorlar. Demi’yi haritaya koyan Disney’in Ross’u Demi’den çok mutlu. “Onun en belirgin farklılığı yetişkinlik kalitesidir.” diyor Ross. “Onunla tanıştığınız zaman onun ince topuklu ayakkabı üstünde bir kız olmadığını anlarsanız. O bir kadın.”
Kesinlikle alıntıdır! Çeviri-Öyküm. | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Cuma Ağus. 19, 2011 4:04 pm | |
| Vaay teşekkürler. <3 Demi'm. | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Cuma Ağus. 19, 2011 4:05 pm | |
| | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Cuma Ağus. 19, 2011 4:51 pm | |
| | |
|
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Cuma Ağus. 19, 2011 5:15 pm | |
| Hepsini okuyamadım valla. :D Sağol canım. | |
|
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Paz Ağus. 21, 2011 2:26 pm | |
| Rica ederim. Ben dun facede cevap beklerken heosini okudum telefondan .d | |
|
Nerissa. Üye
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/12/97 İş/Hobiler : Ps.ŞarkıSöylemek.
| Konu: Geri: Demi Lovato ELLE Dergisi Ptsi Ağus. 22, 2011 8:04 pm | |
| - pfdk' demiş ki:
- Hepsini okuyamadım valla. :D
Sağol canım. | |
|