Demi Lovato Fan
Mekanik Kalp -Mathias Malzieu 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Mekanik Kalp -Mathias Malzieu 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Mekanik Kalp -Mathias Malzieu

YazarMesaj
Backspace.
Süper Üye
Süper Üye
Backspace.

Kadın Mesaj Sayısı : 4846
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Mekanik Kalp -Mathias Malzieu 28i1cnc3000/5000Mekanik Kalp -Mathias Malzieu 261f97k  (3000/5000)
Mekanik Kalp -Mathias Malzieu Empty
MesajKonu: Mekanik Kalp -Mathias Malzieu   Mekanik Kalp -Mathias Malzieu Icon_minitimeCuma Ağus. 19, 2011 5:42 pm

Mekanik Kalp -Mathias Malzieu Mekanik_kalp_vampirellaninguncesi

“Jack dünyanın en soğuk gününde doğar. Ancak kalbi donmuştur. Doğumuna yardım eden yarı-büyücü, yarı-şaman ebe, sakat kalbin yerine bir saat yerleştirerek bebeği kurtarmayı başarır. Jack artık tüm duygusallıklardan uzak durmak koşuluyla yaşayabilecektir: Yani öfkelenmemeli ve en önemlisi de âşık olmamalıdır.” (Tanıtım yazısından.)

2007′de Fransız yazar Mathias Malzieu tarafından yazılan La mécanique du cœur, Mekanik Kalp ismiyle kitapçılarındaki yerini aldı. Doğan Egmont Yayınevinin “young adult” kitaplar için kısa süre önce oluşturduğu DEX kanadı tarafından yayımlanan kitabın Türkçe çevirisini Gülçin Şahin üstlenmiş.

Sene içinde bir de film adaptasyonu ile beyaz perdeye gelecek olan La mécanique du cœur, fantastik öğelerle yoğrulmuş post-modern bir aşk masalı olarak lanse ediliyor.
http://vampirakademisi.forumdizini.net/

Mekanik Kalp -Mathias Malzieu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hepsi Üç KAlp
»  Nick ve Justin'de kalp yok
» Bu Kalp Sensiz Atmayacak
» Aşk'ın organı kalp mi beyin mi?
» Şebnem Ferah - Bir Kalp Kırıldığında