`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı. Çarş. Eyl. 14, 2011 7:15 am | |
| Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı.
Hold Up:If the weapon is your love I got my hands up, if you're gonna take me down I surrender.... My Love's Like a Star:My love's like a star, you can't always see me but you know that I'm always there.. ... Light Weight:Light on my heart, light on my feet, light in your eyes I can't even speak, do you even know.. How you make me weak? Fix a Heart:It's probably what's best for you, I only want the best for you.. And if I'm not the best then you're stuck.. Türkçe Çeviri.♥ Hold Up: Eğer aşkın silahsa, benim ellerim havada. Eğer beni aşağı çekersen, ben teslim olacağım. My Love's Like a Star: Benim aşkım bir yıldız gibi, beni her zaman göremezsin ama biliyorsun ben her zaman buradayım. Light Weight: Kalbimle ışık, ayağımda ışık, gözlerindeki ışığı anlatamam, hatta biliyor musun.. Beni nasıl bu kadar güçsüz yaptın? Fix a Heart: Muhtemelen senin için en iyisi budur, sadece senin için en iyisi istiyorum. Ve eğer ben en iyisi değilsem, saplanmışsın.
Çok hoş yaaa :) Alıntıdır. | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı. Çarş. Eyl. 14, 2011 8:08 am | |
| Yirimmmm. SÜPER! Ahh dediği gibi eski albümlerine göre baya olgun sözleri. Bekleyip göreceğiz... <3 | |
|
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı. Çarş. Eyl. 14, 2011 8:09 am | |
| | |
|
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı. Çarş. Eyl. 14, 2011 8:59 am | |
| Süper ya. teşekkürler. | |
|
`quєєп Süper Üye
| Konu: Geri: Demi Twitterda Hold Up , My Love is Like a Star , Light Weight ve Fix a Heart'ın Bir kısım Şarkı Sözlerini paylaştı. Çarş. Eyl. 14, 2011 9:00 am | |
| | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| |