alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato Mutlu ve Rahat! C.tesi Ekim 15, 2011 2:40 pm | |
| Bu haftanın Parade dergisine Demi Lovato konuk oldu. Lovato tekrar ne kadar sağlıklı olduğundan, 3. albümü olan ve geçtiğimiz haftaların Billboard listelerinde 4. sıraya yerleşen Unbroken’dan konuştu. “Şu anda çok mutlu ve sağlıklı bir durumdayım, yani ne zaman tatil yapmak istersem yapıyorum, kararlarımı kendim veriyorum. Bu benim kariyerimde yeni bir çağ. Eminim ki eğer biraz mola vermek istersem bunu etrafımdakilere anlatabileceğim ve bir adım geri çekileceğim.” Demi’nin Toronto havaalanındaki resimlerine bakarsak, yolculuk yaparken nasıl rahat olabileceğini anlamış gözüküyor. Büyük, rahat beyaz bir süveter ile yolculuk yapan Demi durmak bilmeyen medya bombardımanından da kurtulmaya çalışıyor. Öyle ki uçaktan indiğinde flashlar patlar patlamaz, Demi’nin yaptığı tek şey yüzüne küçük bir gülümseme yerleştirmesi oldu. Aynı röportajda, Demi ayrıca kendisi hakkında birkaç gerçek söyledi: “Dilim ile burnuma dokunabiliyorum ve ön dişlerimin arasında boşluk var.”
| |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato Mutlu ve Rahat! C.tesi Ekim 15, 2011 3:07 pm | |
| Yirim dişlerini <3 Sağol canım <3 | |
|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato Mutlu ve Rahat! C.tesi Ekim 15, 2011 5:46 pm | |
| | |
|