Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (250/5000)
| Konu: MUTLU YILLAR DEMI LOVATO! Ptsi Ağus. 20, 2012 2:00 pm | |
|
Bugün, gülüşüyle içimizi ısıtan, sesiyle hepimizi büyüleyen, güzelliğiyle gözlerimize bayram ettiren ve şirinliğiyle gönüllerimizi fetheden Demi Lovato'nun 20. doğum günü! Demi, 20 Ağustos 1992 tarihinde, Dallas şehrinde dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimi, küçük yaşlarda rol aldığı, sevilen çocuk dizisi 'Barney ve Arkadaşları'ndaki Angela rolüydü. Daha sonra Disney yıldızları arasına girerek bütün dünya tarafından tanınan Lovato, oyunculukta olduğu kadar şarkıcılıkta da yetenekli olduğunu çıkardığı albümler ve Camp Rock adlı müzikal filmdeki şarkılarıyla kanıtlamış oldu. Geçtiğimiz yıllarda kişisel problemler nedeniyle rehabilitasyon merkezine giden Demi, çıktığında yine yılmadı ve daha da güçlenerek birçok genç kıza örnek oldu. Demi'nin 20. doğum gününde bir parti vereceği dedikoduları var, ancak hiçbir şey kesin değil. Bunun yanında güzel sanatçı, doğum gününden bir gün önce birkaç arkadaşıyla doğum günü için erkenden küçük bir kutlama yapmış. Sanırım destan yazdım, o yüzden daha fazla uzatmayarak Demi'ye mutlu yıllar diliyorum; Mutlu Yıllar Demetria Devonne Lovato!İyi ki doğdun meleğim.İyi ki senin gibi güçlü bir kızı tanımışım.Hep gülümse ve hep güçlü kal.Seni seviyoruz. | |
|
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: MUTLU YILLAR DEMI LOVATO! Ptsi Ağus. 20, 2012 3:53 pm | |
| Partinin kesinleştiğini duydum ki büyük ihtimalle bir parti verilir. Teşekkürler^^ | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: MUTLU YILLAR DEMI LOVATO! Ptsi Ağus. 20, 2012 3:54 pm | |
| İnşallah verir. Bol bol resim çeksinler. | |
|