alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Demi Lovato: "Selena Gomez Harika Bir Arkadaş!" C.tesi Ekim 22, 2011 11:29 am | |
| "Son zamanlarda düşünüyordum da, etrafımda böyle destekleyiciinsanlara sahip olduğum için gerçekten çok şanslıyım. Aekadaşlarım ve ailem bana güçlü kalmam konusunda çok yardımcı oluyorlar. Etrafımdaki insanalrın benim için hala ümit beslemesi ve benim onlara tutnmam sağlıklı ve güçlü kalmam için kilit nokta, biliyorum. Kendimi böyle mükemmel arkadaşalra ve kusursuz bir aileye sahip olduğum için kutsanmış hissediyorum. Onlar beni en zor zamanlarımda destekledi ve güzel zamanlar yaratıp güldürdüler. tedaviden çıkamdan önce fark ettim ki en büyük destekçin etrafındaki insanların sana olan saygısı. hayatımda müekmmel kadınlara sahibim. En başta annem... O kadar güçlü bir kadın ki ona o kadar çok güveniyorumki, tapıyorum diyebilirim. O çok positif ve güçlü bir insan aynı zamanda ne vakit yardımına ihtiyacım olursa her zaman yanımda. Aynı zamanda onunla takılıyoruz, geziyoruz, beraber çok eğleniyoruz! Ailem hayatımdaki en önemli şey. Onlar olmasa yolumu bulamazdım. Ve Selena Gomez gibi arkadaşlar... Selena tedavideyken beni gerçekten çok destekledi. Ve de geri dönüşüm için yardımcı oldu. Beni ilk aradığında tedavideydim ve aplamıştım. Bana o kadar inanıyordu ve beni öyle yeni yaşama hazılıyordu ki. biz 7 yaşından beri en iyi arkadaşlarız. Ömrümün yarısını onunla geçirdim. "
| |
|
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato: "Selena Gomez Harika Bir Arkadaş!" C.tesi Ekim 22, 2011 11:59 am | |
| | |
|
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Demi Lovato: "Selena Gomez Harika Bir Arkadaş!" C.tesi Ekim 22, 2011 8:35 pm | |
| İnşallah bozulmaz ama bence daha iyilerini hak ediyorsun. | |
|
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Demi Lovato: "Selena Gomez Harika Bir Arkadaş!" Paz Ekim 23, 2011 9:50 am | |
| | |
|