Demi Lovato Fan
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"

+2
DemiLse*
alisonloveato
6 posters
YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc5000/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (5000/5000)
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Empty
MesajKonu: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 11:58 am

Hayatımda iyi arkadaşları hatırlamayı severim Jennifer, Demi ve Taylor gibi. Çok şey yaşadım, ihtiyacım olduğunda bana destek oldukları için onlara minnettarım.’ Ona doğru muamele etmeyen arkadaşları kaybettiği üzerine ‘Maske içinde nimet olarak bakıyorum
Eğer sana davranma şekli böyle olacaksa o insana ihtiyaç duymazsın. Pek çok arkadaş kaybettim ama bu bana gerçek arkadaşlarımın kim olduğunu anlamamı sağladı.’ Gelecekteki arkadaşlıkları için: ‘ Demi ve ben bir tatile gitmek istedik. Sanırım ileride gideceğiz. Yakın arkadaşınla uzaklaşmanın güzel bir şey olduğunu düşünüyorum’

Demi aynı zamanda oyunculuk yaptığı için okulda maruz kaldığı sataşmalar hakkında : ‘Herkesin bir düşmanı vardır, seni sevmeyen bir kız. Ben o kızlara hiç kötü bir şey yapmadım haklarında şarkı yazana kadar. Lise 1 de popüler olmak için sahte olmak gerektiğini düşünmüştüm. Bunu tane tane tuzla atmak ve devam etmek gerekir. Kendiniz olun!
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc5000/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 12:00 pm

Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_biggrin Bir şey anladıysam Arap olayım.
http://demilovatofan.forum-canada.com
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeC.tesi Mayıs 22, 2010 12:02 pm

Hehehe selena arkadaşları hakkında açıklama yapmış.Demi'yi de özlüyor galiba.
My Lovato
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
My Lovato

Kadın Mesaj Sayısı : 961
Doğum tarihi : 12/09/95
İş/Hobiler : Demi Lovato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc0/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (0/5000)
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimePtsi Haz. 07, 2010 11:38 pm

SeLenadan nefret geldi bna artık Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_biggrin sağol canım.
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeSalı Haz. 08, 2010 7:23 pm

Önemsiz
'Pervin MiLey ~
Yeni Üye
Yeni Üye
'Pervin MiLey ~

Kadın Mesaj Sayısı : 210
Doğum tarihi : 26/12/96

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc210/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (210/5000)
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeSalı Haz. 15, 2010 9:24 pm

Sağol canım. Very Happy
http://mileycyrusfan.goodbb.net
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 11:26 am

Rica ederim canım.
Stardust*
Yeni Üye
Yeni Üye
Stardust*

Kadın Mesaj Sayısı : 96
Doğum tarihi : 26/06/95
İş/Hobiler : İnternet :)

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc0/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (0/5000)
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeSalı Tem. 06, 2010 2:55 pm

Selena'yı severim.Doğru konuşmuş (:
Handemin Selena'sı ne de olsa .
http://www.muzikalizm.com
Chephia
Süper Üye
Süper Üye
Chephia

Kadın Mesaj Sayısı : 6789
Doğum tarihi : 27/12/98
İş/Hobiler : -

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 28i1cnc1260/5000Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" 261f97k  (1260/5000)
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 12:51 am

Teşekkürler canım.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"   Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı" Icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 11:28 am

Önemsiz tatlım.

Selena Gomez "En iyi arkadaş olmanın anlamı"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Demi Lovato: "Selena Gomez Harika Bir Arkadaş!"
» Demi : Selena ve dünyanın anlamı benim için aynı.
» Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know
» Selena Gomez Gif ~
» Selena Gomez