styles. Yeni Üye
| Konu: Love You More Than This. Çarş. Şub. 22, 2012 7:00 pm | |
| LOVE YOU MORE THAN THIS.
"When he opens his arms , And holds you close tonight . It's Just don't feels right.'Cause I can love you more than this." "Kollarını açıp seni kendine yaklaştırdığında , iyi hissettirmiyor.Çünkü seni ondan Daha Fazla sevebilirim."
HarryStyles-LouisTomlinson-LiamPayne-NiallHoran-ZaynMalik-SudeMelissaAgness-JenettaAgness-DaniAnjelikaGrandes
*-*
BÖLÜM 1 ;
[center]Bölüm 1
“Sonunda”
Turneden , konserden ve çılgın hayranlardan uzak tam 1 ayımız vardı.Sonunda tatil yapabilecektik.Gizli , gizli ne kadar tatil olur bilemeyeceğim ama , son 2 yıldır yapamadığım tatilimin keyfini çıkaracağımı umuyorum.Uçağımız indiğinde fazla gösterişli olmayan siyah bir jip bizi otelimize götürüyordu.Bu gizlenme olayını Louis çok üstüne alınmış olmalı ki ; asker kıyafeti içinde kendini kamufle etmeye çalışıyordu.Yerlerde yuvarlanıyor ajan gibi davranıyordu , doğrusunu isterseniz çok ta komik görünüyordu.Lou yalnız mı peki,hayır Niall ‘de ona katılıyordu.Birlikte bizi RESMEN ele veriyorlardı. Zayn ... Zayn’e ne dersek diyelim “Zayn the Vayn” liğini koruyordu.Liam ve ben normaldik.Bakalım neler olacak bu tatilde . Yeni bi aşk ? görelim. [/center] | |
|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Love You More Than This. Çarş. Şub. 22, 2012 8:33 pm | |
| Ben liamı yada zayni aşık yap :D devam | |
|
#Nightmare Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 Nerden : Dünya Doğum tarihi : 14/05/94 İş/Hobiler : ItIsNonOfYourBusiness
| Konu: Geri: Love You More Than This. Çarş. Haz. 06, 2012 8:59 pm | |
| 1D varsa tamamdır bu işe, haydi devam et (: | |
|