Konu: X Factor ve Demi Lovato. C.tesi Mayıs 26, 2012 11:34 am
Demi 24 Mayıs Günü X Factor seçmelerine gitti.
Aşağıda görecek olduğunuz resim ise The X Factor programının tanıtıcı resmi! Demi harika görünüyorrrrrr :)
İlk Bölüm ise1 Eylülde yayınlanacak..
Ayrıca Demi seçmelere gitmeden önce twit attı ; "Bugün seçmeler olduğu için çok heyecanlıyım!!!! Bugün benim ilk günüm... woo hoo!! Kimler geliyor??!!!"
Videoyuda buraya ekliyorum;
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Konu: Geri: X Factor ve Demi Lovato. Paz Mayıs 27, 2012 7:53 pm
normalde sarı saçını pek sevmemiştim ama burda sevimli olmuş :) bide deminin şu solundaki adam acunun dans programında jüri üyesi vardı ona benziyor baya :D
sera_33
Yeni Üye
Konu: Geri: X Factor ve Demi Lovato. Salı Mayıs 29, 2012 2:21 pm
Ewt sarı saç demiye hiç yakışmamış :)
proudofrobyn
Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 27 Nerden : Fast Life Doğum tarihi : 23/01/97 İş/Hobiler : çok var, sayamam ki
Konu: Geri: X Factor ve Demi Lovato. Perş. Haz. 07, 2012 2:30 am
bence de sarı onun saç rengi değil. ama kötü de durmuyor. sevimli olmuş. koyu kahverengi, onu çok küçük gösteriyor. siyah ve kırmızı, yaşından büyük gösteriyor. sarı yaşına uyuyor gibime geliyor. önemli olan onun mutlu olması. ceketine bayıldım bu arada. her zamanki gibi çok şeker. ooof çok konuştum. :D
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Konu: Geri: X Factor ve Demi Lovato. Ptsi Haz. 18, 2012 7:01 pm
ne gibi gözüküyor :D sende mi ya yoksa hani böyle kırmızı pantolon giyenler hakkında diğer türlü düşünüyorsun :D adam şekil yapmış yakışmışta hani :D bi şapkası eksik kafasında
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.