Demi Lovato Fan
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"

5 posters
YazarMesaj
Barnabas.
Moderatör
Moderatör
Barnabas.

Erkek Mesaj Sayısı : 3166
Doğum tarihi : 22/03/01
İş/Hobiler : Skate

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 28i1cnc2000/5000Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 261f97k  (2000/5000)
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Empty
MesajKonu: Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"   Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 12:05 pm

Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" ESNO

Yine olay yaratacak bir haberler güne başlamış olduk. Söyleyeceğim bir şey yok, sadece umarım bu haber önceki haber gibi olay çıkarmaz. Ve tabii ki, lütfen haberin altına küfür&hakaret vb. şeyler yazmayın. İşte Justin Bieber'ın 'We Love Pop' dergisine verdiği röportaj;

Liam Payne'nin saçları hakkında;

Demek istediğim, benim saçıma benzemiyor mu? Çok benziyor. Sadece söylüyorum. Biraz kopyalanmış gibi görünüyor. Bu gerçekten çok belli. Sanki kopyalayıp yapıştırmışsın gibi.

One Direction Hakkında;

The One Direction harika çocuklar! Beraber takıldığımız zaman çok eğleniyoruz. Benim evime geliyorlar ve beraber havuzda takılıp müzik dinliyoruz.

Alıntıdır.
http://www.yavrukedipatisi.tumblr.com/
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 28i1cnc5000/5000Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"   Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 12:10 pm

Biraz benziyor evet ama onun ki kısa
sağol
KronikWakka
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
KronikWakka

Erkek Mesaj Sayısı : 807
Doğum tarihi : 01/01/94
İş/Hobiler : hayal kurmak ...

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 28i1cnc0/0Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"   Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 3:03 pm

bu çocuk bu saç şeklinin sadece kendisine mi ait olduğunu düşünüyor yoksa patenti falan mı onda :D
Skyscraper.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Skyscraper.

Kadın Mesaj Sayısı : 984
Doğum tarihi : 07/05/98
İş/Hobiler : Harold Edward Styles

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 28i1cnc250/5000Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 261f97k  (250/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"   Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 3:57 pm

KronikWakka demiş ki:
bu çocuk bu saç şeklinin sadece kendisine mi ait olduğunu düşünüyor yoksa patenti falan mı onda :D
https://twitter.com/#!/deryayesilkir1D
fayedunaway
Süper Üye
Süper Üye
fayedunaway

Kadın Mesaj Sayısı : 4146
Doğum tarihi : 15/04/97
İş/Hobiler : photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 28i1cnc1405/5000Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" 261f97k  (1405/5000)
MesajKonu: Geri: Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"   Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor" Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2012 5:28 pm

KronikWakka demiş ki:

+
tesekkurler.
http://fayesdunaways.tumblr.com/

Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mutlu Yıllar Liam Payne!
» Liam Payne'nin Ultrasonda 2 Böbreği Gözüktü
» Justin ve Selena mı? Liam ve Miley mi ?
»  Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi
» That should be me-Justin Bieber