Demi Lovato Fan
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi

3 posters
YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 28i1cnc5000/5000 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 261f97k  (5000/5000)
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Empty
MesajKonu: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimeSalı Tem. 13, 2010 5:06 pm

Boşanmalarının benim hatam olmadığına inanmam zaman aldı

Justin Bieber ebeveynlerinin zorlu geçen boşanma sürecinin onu daha da güçlendirdiğine inandığını söyledi.

Annesi Pattie Lynn Mallette ve babası Jeremy Bieber 2004 yılında boşandıklarında Justin 10 yaşındaydı.

Avustralya Sunday Herald Sun gazetesine verdiği röportajda 16 yaşındaki genç yıldız Justin Bieber, boşanma sürecinin berbat olduğunu söylüyor ve ekliyor “Beni daha güçlendirdi. Benim için zor olduğunun da farkındaydılar. Boşanmalarının nedeninin ben olmadığıma inanmam zaman aldı. Sürekli kendimi telkin ettim. Durumu atlatmayı bu yöntemle başardım”

Annesi Pattie, Justin'in başarısında büyük rol sahibi, ayrıca tur esnasında dahi oğlunun eğitimini sürdürmesini sağlamayı başarıyor.

Alıntıdır.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kadın Mesaj Sayısı : 11570
Doğum tarihi : 16/10/96
İş/Hobiler : Kitap okumak

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 28i1cnc5000/5000 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimeSalı Tem. 13, 2010 5:16 pm

Öyle olur zaten hep. Çoğu birşeyler yaşayıp güçlenmiştir...
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimeÇarş. Tem. 14, 2010 4:57 pm

Evet.
Chephia
Süper Üye
Süper Üye
Chephia

Kadın Mesaj Sayısı : 6789
Doğum tarihi : 27/12/98
İş/Hobiler : -

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 28i1cnc1260/5000 Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi 261f97k  (1260/5000)
MesajKonu: Geri: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimePerş. Tem. 15, 2010 6:20 pm

Doğrudur. Böyle daha da güçlenir. Teşekkürler.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi    Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi Icon_minitimePerş. Tem. 15, 2010 6:46 pm

Önemsiz hayatım.

Justin: Anne ve Babamın Boşanmaları Beni Güçlendirdi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Anne Baba Bir De Beni Dinleyin
» Justin Bieber"Liam Payne Beni Kopyalıyor"
» Anne adayı gezmede
» Yüksek Sadakat-Babamın Evinde
» Süt Anne