Seventeen dergisi One Direction'ın Louis Tomlinson'ıyla röportaj yaptı. Neden tek o bilmiyorum ama röportaj şöyle:
Seventeen: Grup üyelerinde sevdiğin tek şey ne?
Louis: Niall dertsiz biri. Sabah uyandığında baya perişan bir tipi oluyor ama diğer taraftan hayatı seviyor. Liam çok akıllı ve mantıklı. Eğer *pt*l birşey yapacaksam, bu Liam ile oluyor. Kanımız kaynıyor. Zayn muhabbette çok iyi. Onunla herşeyi konuşabilirsiniz. Harry ile çok ortak noktamız var. İlk günden beri çok iyi arkadaşız. Onunla çok konuşuyorum.
S: Bir kız için yaptığın en romantik şey neydi?
L: Yemek yapmayı hiç beceremem. Ama yaptığım ilk yemek Eleanor'aydı. Ona jambonla sarılmış tavuk, patates püresi ve sos hazırladım.
S: Eleanor ile nasıl tanıştınız?
L: Eleanor, Harry'nin arkadaşıydı. Aynı zamanda bir arkadaşının da arkadaşıydı. Harry o arkadaşıyla buluştu ve Eleanor da geldi. Öyle tanıştık.
S: Nasıl öpülmek istersin?
L: Hızlı ve acele olmayan öpücükleri severim. Öyle iyi oluyor.
S: Sevgilin olduğuna göre, diğer arkadaşlarına bu konuda yardım ediyor musun?
L: Bu konuda iyi olduğumu söyleyebilirim. Dünyanın en iyi erkekleriymiş gibi onlardan herkese bahsediyorum.
S: Aranızda sevgili konusunda en seçici kim?
L: Hepimiz farklı tip kızlardan hoşlanıyoruz. Bir isim veremeyeceğim.
S: Turne otobüsünde zamanını geçirmek için neler yapıyorsun?
L: Kart, playstation oynuyoruz. Muhabbet ediyoruz, film izliyoruz. Geçenlerde Eleanor ile Man On A Ledge filmini izledim. İyi bir film olduğunu düşünmüştüm.
S: Söylemeyi en sevdiğin şarkı hangisi?
L: Büyük ihtimalle "Up All Night". Çok eğlenceli. O şarkıyı söylerken istediğimizi yapabiliyoruz. Seyirciler de çok iyi cevap veriyor.
ALINTIDIR.