Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (250/5000)
| Konu: Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Aldattığını Kabul Etti! Perş. Tem. 26, 2012 1:59 pm | |
| Bugün Kristen Stewart'ın Robert Pattinson'ı 41 yaşındaki 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattığı iddaları ortaya çıkmıştı. People dergisine bir kaynak Kristen hakkında şunları söylemişti. Kristen şu anda harap olmuş durumda. Rupert ile bir aşk ilişkisi bile yok. Bu olmaması gereken anlık birşeydi. Kristen kimseyi incitmek istemez. O iyi birisi sadece kötü bir seçim yaptı. Bu haberin üstüne çok geçmeden Kristen'da People dergisine aldatma konusu ile ilgili birşeyler söyledi ve sevgilisi Robert Pattinson'dan özür diledi. Çok derinden üzgünüm ve yaralıyım. Bu olay yakın olduklarımı çok etkiledi. Bir anlık olan düşünmeden davrandığım hareket hayatımdaki en önemli şeyi tehlikeye attı. Sevdiğim ve saygı duyduğum birisine Robert'a. Onu seviyorum, onu çok seviyorum. Çok üzgünüm. Kristen'ın söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Aslında böyle bir hareketi kimse Kristen'dan beklemiyordu. Sizce Robert Pattinson bu olayı daha önceden biliyor muydu ? Şaşırdım açıkçası | |
|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Aldattığını Kabul Etti! Salı Tem. 31, 2012 12:34 am | |
| | |
|
katelyn. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 28 Nerden : Samsun. Doğum tarihi : 30/08/96
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Aldattığını Kabul Etti! Salı Tem. 31, 2012 1:33 am | |
| Ben Robert'ı aldattığını düşünmüyorum,yakın arkadaşı da olabilir. Teşekkürler.♥ | |
|
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Aldattığını Kabul Etti! Salı Tem. 31, 2012 12:00 pm | |
| Yalan haberdir bence ama yinede bu kızdan her şeyi beklerim. Sağol canım. | |
|
Skyscraper. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 984 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 07/05/98 İş/Hobiler : Harold Edward Styles
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (250/5000)
| Konu: Geri: Kristen Stewart, Robert Pattinson'ı Aldattığını Kabul Etti! Salı Tem. 31, 2012 2:40 pm | |
| | |
|