| Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar C.tesi Tem. 28, 2012 11:08 am | |
| Güç içinde yaşadığınız diyalogları yazalım lütfen eminim komik bir şeyler çıkacak ortaya. :)) - Dün amcamlarda iftardayken. YENGEM:Samet sana püre vermedik. SAMET:Püre vermediniz. Benzemez Kimse Sana'yı izlerken Cem Kılıç'ın yapcağı Coşkun Sabah'ı Kubat diye anladım. BEN:Kubaaat ! SEDA ABLAM:Kubat mı ? Ahahah. Coşkun Sabah diye bağırdı ya. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Paz Tem. 29, 2012 9:27 pm | |
| Yemekteyiz,teyzemler var. --- ANNEM:Ablaaa,ben akşama bile yemek yapmıyorum ki. BEN:Hee kahvaltı yiyoruz akşam iftarda. ANNEM:Melike ne saçm*lıyorsun ? BEN:Öyle söyleyince öyle anlaşılıyor ama. İSA ABİM:Yemek yemiyormuşsunuz gibi de oluyor ama ? BEN:........ | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:15 am | |
| Ben:Çikolata alak ya acayip canım çekti lan Berfin:Sana b*k versek onu da yiceksin Remziye Ben:Çikolata görünümlü bir şey.Olar | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:26 pm | |
| ---------- ZARİFE ABLAM:Naber Melike ? BEN:İyi sen nasılsın Zarife Abla ? --- Uf ya bi kere de iyi senden naber diyemiycem sanırım hep böyle konuşmalar oluyor ama hep | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:35 pm | |
| Bende tanımadığım bir insanla felan konuştukmtan sonra hewp görüşürüz diyorum fghjklş :D :D
eski; Servisteki amca:Burda mı iniceksiniz Ben:Evet :))99 giderken Ben:Görüşürüz :))9 ve el salladım ghjklş. :d :D | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:43 pm | |
| ----------- Mukabeleye gitcez ve annem beni hazırlanmam için her hafta içi 10.30 da kaldırır. BEN:Karnım büküyor 3 kere tuvalete gittim anne. ANNEM:Ben yengenlere gittim geldim hala uyuyordun nasıl gittin 3 kere ? BEN:Ben 10.15 te kalktım abimin sesine,ay ,işte abimle telefon sesine.Uff işte telefon sesine. ANNEM:O zaman neden hazırlanmadın ? BEN:Çünkü gitmicem. .. . . . diye devam ediyor sonrası komik değil.bu da komik değil ama olsun | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:50 pm | |
| çünkü gitmicem fghjklş :D :D :d
- Kasapa gittik berfinle kanat alcaz Ben:1 kilo kenat Satıcı:Kenat fcghjklş :d :D :D Sonra ordakı herkes koptu zaten ghjklş :D Kenat :(( dilim sürtçtü napam :( | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 12:56 pm | |
| Nasıl ülüyom şuan -- Bizde 3-4 sene önce halk ekmeğine ekmek almaya gitmiştik arkadaşıma. İşte 4 kız gitmiştik. Şimdi kepekli ekmek istiycez. Ortimin adı melike bilyorsunuz o konuşcak şimdi MELİKE:2 tane kepekli ekmek. KADIN:Köpekli mi ? MELİKE:Heee köpekli,kepekli kepekli. KADIN.Yürüyün gidin burda köpekli ekmek yok. MELİKE:Kepekli abla. KADIN:Gelin buraya nimetle dalga geçiyorsunuz köpekli ekmek diyorlar . Bizi kapıya kadar kovalar | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 1:46 pm | |
| O*aaaaa Heee köpekli fghjkl zuhaha ya - Toriumda korku tüneline biniyoruz şimdi berfinle en sonunda gerçek adam çıkıyo tuttu beni bırakmıyo ben de korkuyorum Ben:Abi nolur bırak.Abi korkuyorum,lütfen.Abi azına s.çıyım. Berfin:Hello beybi fghjklş :d | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Salı Tem. 31, 2012 1:50 pm | |
| --- Dün köpeklerden bahsediyoruz iftarı beklerken. BEN:Aşağıda varya hani köpekleri,adı neydi yaa ? 8içimden düşünüyorum kelimeyi bulmaya çalışıyorum) BEN:Heeh marangoz.İki sattir içimden garonmaz diyip duruyorum | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 03, 2012 12:56 pm | |
| Kuzenim Yusuf'la konuşmalarımız.10 yaşında. - BEN:Yusuf ingilizce biliyor musun ? YUSUF:Eh biraz. BEN:tamam otur şuraya ben sana türkçe söylicem sen de ingilizcesini söyliceksin tamam mı ? YUSUF:Tamam. BEN:Ekmek ne demek ? YUSUF:Bıraadır mıydı neydi BEN:Ne bıraadırı lan braadır ne demek biliyor musun erkek kardeş demek m-al. --- Go Girl'in Temmuz sayısında dövme vardı ünlülerin biliyorsunuzdur belki.Ben almıştım ondan dövme yapmıştım hep.İşte dün yengemle foruma gittik.Kardeşine kitap alcaktık.Ben Heygirl dergisine bakıyordum anıl vardı.Yengem aldı elimden parasını ödedi.Ben de alma diyemedim hani İşime geldi.Yusuf onu gördü kıskandı ben de alcam dövme yapcam diyomuş yengeme.Bundada dövme var zannetmiş.Akşam onlara gittik. BEN:Yusuf istersen dövmeleri getireyim ben de bir sürü var daha yapayım şimdi sana. YUSUF:Kaç tane var ? BEN.Bilmiyorum saymadım. YUSUF:Kaç tane yaptın ? BEN:Bilmiyorum saymadım. YUSUF:Kaç tane vardır ? BEN:Nerden biliyim lan getireyim mi hadi bak YUSUF:Ama ben banyoya girdikten sonra gusül abdesti almam lazım. BEN:Neden ? YUSUF:Çünkü ergenliğe giriyorum. Ben orda koptum zaten. | |
|
| |
katelyn. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 554 Yaş : 28 Nerden : Samsun. Doğum tarihi : 30/08/96
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (60/5000)
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 03, 2012 1:02 pm | |
| Odam çok sıcaktı ve odamda bir fazlalık olan abim vardı bende salona geçeyim dedim,annem salonda oturdum leptopla. Taylor'un de TCA resimleri çıkmış onlara bakıyorum.
Ben:oh* çüş vay taşa bak ya. Annem:Haha sağol. Ben:Of mavi gözlerini yirim senin. Annem:Yeşiller ama olsun hadi. Ben:Allahım saçlara bak ya sarı sarı.Sahte değil hemde fazla doğal. Annem:E öyle tabi. Ben:Anne televizyonla konuşmayı kes. Annem:Hı,ne?Televizyonla mı? Ben:He. Annem:Televizyonla konuşmuyorum kızım senle konuşuyorum?Hayırdır bugün 2. anneler günü falan mı? Ben:.... Annem:.... Ben:.... Annem:.... Ben:Anne şizofren misin? :(
:(( Bazen annemin zekiliğine ölüyorum. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 03, 2012 1:09 pm | |
| -- Ben bazen böyle isterim.Mesela %85 su.Ya da %65 ekmek arası yap. BEN:Anne %75 su bak %75 %95 koyma %75 istiyorum. ANNEM:Senin şu yüzde hesaplarına bayılıyorum Melike. BEN:Anne %77 oldu ya. Annem inadına %100 yapar. - Ertesi gün BEN:Anne %50 istiyorum bu sefer. ANNEM:Heh,başladık yüzde hesaplarına. BEN:Ya ben %50 istedim %79 koydun. | |
|
| |
katelyn. Başarılı Üye
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 03, 2012 3:06 pm | |
| Sdfghjkl Abim:Tuğçe çıksana odadan. Ben:Niye?Benim odam değil mi? Abim:Çık işte işim var. Ben:Sen git,çık,öl,geber.İşe gitmen gerekmiyo mu senin şimdi? Abim:TUĞÇE ÇIK ODADAN! Ben:Çıkmıyom. Abim:Ooo hemde nasıl çıkıyosun. *Kollarımdan çekip kapıya sürükler* Ben:Grev başlatıcam ve bigün başbakan falan olursam da senin gibi gerizekalıları idam ettiricem.Pislik. Abim:Yav he he Ben:Ay apaçi. Abim:Sana çekmişim gülüm. Ben:Sen bana çekemezsin gerizekalı benden büyüksün. Abim:Ya Tuğçe gerçekten çıkar mısın?Canan geli- Ben:Ha!Babama söyliceem. Abim:Tamam lan gel buraya,al odanı kafana çal.Hayvan. Ben:cANAN! Bizim atışmalarımız çoktur. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 03, 2012 11:17 pm | |
| Canan ? - Amcamın arabasına yanına binerim.Ve AMCAM:Melikoş BEN:Osmoş | |
|
| |
fayedunaway Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4146 Yaş : 27 Nerden : izmir Doğum tarihi : 15/04/97 İş/Hobiler : photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1405/5000)
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar C.tesi Ağus. 04, 2012 1:39 pm | |
| Diyalog degil ama cok guldum Kardesim: Mahsun Kırmızıgül'den bile mahsunum ben.Ben Mahsun Kırmızıgül'üm. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar C.tesi Ağus. 04, 2012 2:33 pm | |
| -- Sıla'yla mesajlaşırız. BEN:Tutkum SILA:Brownim BEN:Balım SILA:Tobleronum. BEN:oh* senin gözünde çok değerliyim ben.O çok pahalı çünkü | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Çarş. Ağus. 08, 2012 3:52 pm | |
| Bugün sitem resmileşsin diye Anıla 30 tweet attım. - BEN:Anne sitemi görsün diiye Anıla 30 kere yazdım ama hala görmedi ge*izekalının bebesi. ANNEM:Sen ? Anıl ? Gerizekalı ? Ana o.o | |
|
| |
Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (2000/5000)
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Çarş. Ağus. 08, 2012 5:45 pm | |
| - Boddah. demiş ki:
- O*aaaaa
Heee köpekli fghjkl zuhaha ya - Toriumda korku tüneline biniyoruz şimdi berfinle en sonunda gerçek adam çıkıyo tuttu beni bırakmıyo ben de korkuyorum Ben:Abi nolur bırak.Abi korkuyorum,lütfen.Abi azına s.çıyım. Berfin:Hello beybi fghjklş :d
Of toriumdaki o gerçek adam olayını anlattı bana kuzen gidicektik ama gitmedik son anda bir şey çıktı. -- Kuzenle Galleria'da Dabbe 3'e girdik. BEN:Anam kız o neydi zeyneep o niye öyle yapıyo. KUZENİM:L*n bir sus filmi izle. BEN:İzleyemem gardaş izleyemem o ne öyle ayy.Senarist ağzına s.çıcam senarist çıkışa gel olum l***n ay o ses nerden geldi. KUZENİM:Ahahaha. BEN:Gülme l*n gülme anaaam o ne. (Filmden aşırı gürültülü sesler ve korkunç sesler gelmeye başlar ve ben o sesleri duymamak için;) BEN:O sesler ne oğluuuum anam ne işim var burda beniim.ŞAMPİYON BURSASPOOR,TEK AŞK BURSASPOOR,OLEY OLEEEY,SENARİİİST BURSA'YA GEL OLUUUM BURSA'YA. KUZENİM:Umuuut salonda bir biz varız bir de arkada bir çift var.Onlar da öpüşüyor. BEN:Yiyişmeyin olum yiyişmeyiiin çok korkulu bir şey buuu.Anaam o neydi. KUZENİM:Asdjlfgjfhjdghşg Asddjflşg çok iyiydi ya. | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Çarş. Ağus. 08, 2012 5:52 pm | |
| - Annem kurana gider ve oradaki herkese cemaat ismi verilir.Kürsüde duranlarada yardımcılar,kuran okuyanlar falan filan işte.Dün annem babama ANNEM:Cemaat gidiyor tek ben kalıyorum herkes köye gidiyormuş. BABAM:Cemaat kim BEN:Ahahahafk ıosdusdıdfusdfgysdfsdfyufauyfyfsuyf eyerlere yatıyordum neredeyse. BABAM:Sinirlenir.Allahım bu kıza akıl fikir ver. BENSinirli bir şekilde Amin baba amin. BABAM:Çok mu komik der taklidimi yapar. Ben susar mıyım tabiii hemen cevabı ypıştırırım BEN:Evet bana göre komikti ama sana göre değildi.Sen de benim laflarıma gülüyorsun benim yanlış laflarımı komik buluyorsun ben de kızıyorum ama sana belli etmiyorum sen hemen alınıyorsun .... BABAM YATMAYA GİDER | |
|
| |
Barnabas. Moderatör
Mesaj Sayısı : 3166 Yaş : 23 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 22/03/01 İş/Hobiler : Skate
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Çarş. Ağus. 08, 2012 6:32 pm | |
| Aaayt bastır Melike bastıır. :D :D
BABAANNEM:Ne zaman saçını kestiricen oğlum. BEN:Banane babaanne yea.Okullar açılana kadar kestirmiycem,uzatmak istiyorum ben.Toby Cavanaugh gibi. BABAANNEM:Kim kavanoz? ANNEM:Oooldu kesilicek o saçlar,hem senin saçların dalgalı onun gibi olmaz ki senin saçların. BEN:Banane yea.Beni yaparken bacaklarıma uğraşacağınıza saçlarıma özen gösterseymişsiniz. BABAANNEM:Ne var ki bacaklarda? ANNEM:Çok düz onun bacakları.Onda olan bacak kız da yok. BEN:Te allam püüü yaptığı karşılaştırmaya bak. ANNEM:Ye önündekini.
Bu bugün oldu bu konuşma.Ve harbiden bacaklarım aşırı düzdür. :D | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Çarş. Ağus. 08, 2012 8:41 pm | |
| Benim çarpık.Zayuflıktan.Ama ben çok seviyorum bacaklarımı.Bazen uzun eteklerimi giyip mini yapıyorum evde defile yapıyorum - | |
|
| |
katelyn. Başarılı Üye
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Perş. Ağus. 09, 2012 3:08 am | |
| Ay Melike geberdim lan. Bende yapıyorum ne olmuş -.- | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Perş. Ağus. 09, 2012 12:59 pm | |
| - bi de ben kapalıyım ya.kimse beklemiyor benden böyle şeyler annem kzııyor hiç yakışıyormu çıkar üstünü diye | |
|
| |
Barnabas. Moderatör
| Konu: Geri: Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar Cuma Ağus. 10, 2012 10:07 pm | |
| Kuzenim aşırı ışıklı bir oyuncakla oynuyordu.7 yaşında. :D
BEN:Ya kapat şunu gözümü alıyor. KUZEN:Gözünü mü alıyor? BEN:Eveet çok fena. KUZENİM:Gözünü mü alıyor? E hani kimse almamış gözünü gözün yerinde. ( jkgdfgdoh koptum burda. :D ) BEN:L*n öyle değil,alıyor işte gözümü. KUZENİM:Alamaz be benim abimin gözünü kimseeee.
"Alamaz be benim abimin gözünü kimseeee" dedikten sonra oyuncağı nefretle yere fırlattı. gkfdhogdf :D | |
|
| |
| Gün İçinde Yaşanan Komik Diyaloglar | |
|