| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|
+6alisonloveato DemiLse* Chephia Pieve Di Cadore Jamentha. Lessie 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1350/5000)
| Konu: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 2:47 pm | |
| Bu senaryoyu başka bir sitedede yayınlıyorum. Aslında 2 kişi yazıyoruz. Simay ve ben.
Diğer sitede senaryomuz şuan 3. sezonunda. Ama orda bir konu 1000 mesajı geçerse başka bir konu açılıyor.
Bizim 2 konumuzda 1000 mesajı geçti ve böylelikle 3. konumuzdayız.
Senaryomuzun sezon sezon isimleri var.
Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi : Kavurucu Aşk | 1. Sezon Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi : İntikam Ateşi | 2. Sezon Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi : Terkediliş | 3. Sezon
Eğer tüm bölümleri verirsem, birinci sezondan başlayıp 3000 mesajı bulur. O yüzden 1. sezonun tüm bölümlerini daha sonrada 2. sezonun tüm bölümlerini vericem. Tabiki bundan önce karekter tanıtımı yapılacak. Fakat karekterlerin özellikleri tamemen hayal ürünüdür. Ve daha sonrada 3. sezon bölümlerini yorumlara bağlı koyacağım. Umarım burdada senaryom sevilir. Yorumlardan sonra karekter tanıtımını koyacağım.
Teşekkürler !
x.o.x.o selike yapım.
En son Lessie tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1958 Yaş : 104 Nerden : Stockholm & Buenos Aires Doğum tarihi : 22/04/20 İş/Hobiler : Cem Adrian, Adele, Tumblr..
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 4:19 pm | |
| Süper olcak hadi başla | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| |
| |
Jamentha. Emekli
| |
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 4:52 pm | |
| Yaa süpere benziyor. Devam hemen. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 4:53 pm | |
| 1.BÖLÜM
- Spoiler:
Saat 10:00 olmuştur ve Demi uyandığında Corbin'i yanında göremez. Demi:Corbinn nerdesin? Corbin:Mutfaktayım yemek yiyorum. Demi:Tamam canım diyerek mutfağa girer. Corbin:Günaydın birtanem...diyerek dudağına bir öpücük kondurur. Demi:Günaydın... Corbin:Otursana sende yemek ye. Demi:Yok canım gidicem şimdi. Corbin:Nereye ? Demi:Yeni bir filme girdimde çekimi var. Corbin:Tamam sen hazırlan. Demi 20 dakika sonra hazırlanmıştır. Corbin:Mükemmel görünüyorsun. Demi:Abartma Corbin... Corbin:Hadi seni gideceğin yere bırakayım. Demi:Tamam der ve Corbin onu yakalamış öperken: -Tamam yeter Corbin bende seni seviyorum diyerek onu iter. Ve Corbinle Demi evden çıkmış olur.
Zac'ın Evi
Zac tam esnerken telefonu çalar arayan Ashley'dir. Ashley:Günaydın aşkım. Zac:Günaydın prensesim nasılsın? Ashley:İyiyim uyandırmadım değil mi? Zac:Yo yo hayır uyanmıştım zaten. Ashley:İşin yoksa benide hastahaneye bırakır mısın? Zac:Ne işi 20 dk'ya ordayım der ve telefonu kapar. Kapının zili çalar Ashley koşarak kapıyı açar.Zacın dudağına öpücük kondurarak günaydın der. Zac:Günaydın canım hazır mısın? Ashley:Evet gidebiliriz diyerek arabaya binerler. Ashley:Ben seni çok özlüyorum... Zac:Bende seni. Ashley:Ben diyorum ki yeni eve taşınsak. Zac:Olur ama.... Ashley:Aması ne Zac!? Zac:Bebeğim 3-4 ay sonra evlencez ne gerek var? Ashley:Üff iyi Zac diyerek arabadan iner. Ama o da ne?? Ashley bir çığlık atarak ağlamaya başlamıştı. Zac Ashleyi kollarına alarak bu...bu...diyerek kekelemeye başlar. 2. BÖLÜM- Spoiler:
Zac:Bu...bu... derken Ashley anne diye ağlıyordu.Ashley'in annesi trafik kazası geçirmişti. Zac:Sakin ol bebeğim diyerek onu amaliyathanenin önüne getirir. Ashley ağlayarak:Nasıl sakin olabilirim ?? O benim annm ya ona bişey olursa be... Zac:Olmayacak!Olamaz Sen yeterki ağlama birtanem diyerek onu göğsüne alarak öper. Az sonra amaliyathaneden doktor çıkar Ashley:Annem nasıl ? Doktor:Bunu üzülerek diyorum ki Ashley Hanım annenizden bir beyin kanaması var diyerek ordan ayrılır. Ashley diziyle yere çökmüş ağlarken Zac:Böyle yaparsan annen geri dönmez Ashley! Dimdik durmalıyız hadi kalk ayağa diyerek onu kaldırırken anons geçer Anons:Sayın başhekim ZAC EFRON ve kadın doğum uzmanı ASHLEY TİSDALE odızda hastanız var ! Ashley:Tamda sırası Zac.Hadi canım hastamıza bakıp takrar geliriz. Ashley:Olmaz annemi bırakamam... Zac:Şuanda sana nişanlın olarak değil baş hekimin olarak diyorum HADİ İŞİNİN BAŞINA!
KORİDOR
Vanessa:Ashley ne oldu sana? Ashley:Annem... Vanessa:Ne oldu annene? Ashley:Kaza geçirdi. Vanessa:Çok üzüldüm canım ama hiçbir zaman ümidini kaybetme. Ashley:Teşekkürler ama hastam var gitmeliyim.
FİLM ÇEKİMİ Corbin:Hadi canım iyi çekimler der ve onu sımsıkı sarar. Demi:Seni seviyorum Corbin:Bende seni diyerek Demi filmin çekileceği yerin içine girer. Demi:İnanmıyorum! Nick:Aa Demi sendemi bu filmdesin? Demi:Evet Nick:Hangi rolü oynayacaksın? Demi:Lily sen? Nick:Jack yani niz filmde sevgiliyiz. Demi:Evet ya inanmıyorum. Yönetmen:Demi ve Nick sahneye! Demi:Hadi gidelim Nick:Tamam.. Yönetmen:Öpüşme sahnesini çekicez. Demi:Anlamadım? Yönetmen:Size demediler mi? Demi-Nick:HAYIR ! Yönetmen:Sorun değil sahneye Demi ve Nick aynı anda:Offf derler Tam öpüşme sahnesini çekerken Miley gelir. Miley:Nick!!
3. BÖLÜM
- Spoiler:
Nick:Miley ? Miley:Ne oluyor orda? Nick:Açıklayabilirim.. Miley:Neyi açıklıcaksın?! Nick:Bir film çekiyoruz aşkı.. Miley:Bana aşkım deme! Ve film çekiyorsan öpüşmen gerekmez ! Nick:Ama senor... Miley:Hesabını evde soracağım sana! diyerek dışarıya çıkar. Arkadan Demi gelir ve... Demi:Ben özür dilerim böyle olsun istemezdim derken biraz yaklaşırlar. Nick:Üzülme senin bi suçun yok! diyerek kapıyı hızlıca örter arabasına biner. Demi:Ne yaptığınızı gördünüz mü? diyerek yönetmene kızar ve oda eve gider. NİCK'İN EVİ Miley:Kızdan ayrılamadın değil mi? Bende olsam ayrılmazdım bulmuşşun güzel kızı ohh... Nick:Ne saçmlıyorsun sen ya aramızda hiçbirşey geçmedi! Miley:Aa üzüldüm bak geçmemesine. Nick:Saçmalama diyerek onu kendine çeker ve kulağına ben sadece seni seviyorum der. HASTAHANE Ashley Zac'ın kapısını çalar ve açar. Ashley:İşin bitti mi? Zac:Hemen geliyorum diyerek Ashley'in elinden tutarak amaliyathanenin önüne gelirler.Ashley nişanlısının boynuna yaslanmış dururken ona: Ashley:Ona hiçbirşey olmayacak değil mi? Zac:Hayır bebepim derken Vanessa gelir. Vanessa:Durumu nasıl? Zac:Aynı... Vanessa Ashley'in yanına gelerek: Umudunu kaybetme bak gör düğününde ayakta olacak. Ashley:İnş.Bende öyle umuyorum Vanessa:Benim gitmem lazım evraklar varmış ona bıkacam ve Zac Bey sizinde bakacağınız belgeler varmış diyerek yanlarından uzaklaşır. Zac:Unutma seni seviyorum diyerek onu öper Ashley:Bende seni.. DEMİ'NİN EVİ Demi eve gelir. Corbin:Nerde kaldın? Demi:Yeni bitti çekim. Corbin:Çekim ha? Herşeyi biliyorum yalan atma biz ne zamandan beri çekimde Nickle öpüşüyoruz ?! Demi: --- (hiçbirşey diyemez.) Corbin:Cevap ver bana! Demi:Film çekiyorduk biliyorsun ve senaryo böyledi bende bilmiyordum. Corbin:Ordan ayrılabilirdin ama seve seve öpüştün yazıklar olsun! Demi:Corbin ! Corbin:Çabuk uyu! Demi:Sen ne yapacaksın? Corbin:Boşversene beni sen Nicki çağır bol bol alıştırma yaparsınız ben yokken. Demi:Benim hiçbir suçun yok ! derken kapı suratına örtülmüştür. Ağlayarak salona geçer
4. BÖLÜM
- Spoiler:
Demi kaltuğa oturmuş ağlıyorken kapının zili çalar. Demi:Kim o ? Nick:Ben Nick. Demi kapıyı açar. Nick:Hey neden ağlıyorsun sen ? diyerek gözyaşlarını siler. Demi:Corbinle kavga ettik inanmıyorki bana ! Nick:Ağlama Demi... Demi:Nasıl ağlamayayım? derken birbirlerine yaklaşırlar. Nick:Sen çok özel birisin. der ve istemeden öpüşürler.. Demi:Bunu yapamayız sevgililerimiz var. Nick:Miley'in canı cehenneme !! Demi:Lütfen git. Nick: Tamam ama unutma, seni seviyorum. diyerek evden çıkar. HASTAHANE Chace hastahaneye gelmış Vanessa'ya bakarken Ashley'i görür Chace:Hey Ashley! Ashley:Merhaba Chace Chace:Ne yapıyorsun burada? Ashley:Annem trafik kazası geçirdi derken gözleri dolar. Chace:Böyle yaptıkça anneni geri getiremezsin ağlama kendini topla. Ashley: Deniyorum. Chace:Aslında ben Vanessa'yı soracaktım. Ashley:Odasında... Cahace:Tamam teşekkürler der ve odasına girer. VANESSA'NIN ODASI Chace:Merhaba birtanem... Vanessa:Aa hoşgeldin canım der ve onun yanına gider. Chace:Nasılsın? Vanessa:Nasıl olabilirim ki?Bir yandan hastalar bir yandan Ashley.. Chace:Evet ya çok kötü olmuş... Vanessa:Evet annesi ölüm riski altında ama demiyoruz sende birşey deme Chace:Unuttum bile der ve Vanessa'nın dudağına öpücük kondurur. Vanessa:Bir şeyler yapalım mı akşam? Chace:Sen nasıl istersen ben seni akşam saat: 20:00'da hastahaneden alırım tamam mı? Vanessa:Tamam olur. Chace:Birtanem, benim gitmem gerek. Vanessa:Nereye? Chace:Babamlara uğrayacağım. Vanessa:Peki der ve Chace'yi öper. Chace:Seni seviyorum. Vanessa:Bende diyerek kapıdan çıkar Ashley'in yanına gider. AMELİYATHANENİN ÖNÜ Vanessa:Merhaba Ashley:Merhaba Vanessa:Durumu nasıl? derken Zac gelir. Ashley:Aynı... Zac:Birtanem nasılsın? diyerek Ashley'i öper. Vanessa onları yanlız bırakacağını anlamış giderken... Vanessa:Bu arada Zac, müdür bey evraklar varmış onları düzenlememizi istedi. Zac:Yarın düzenleriz Vanessa:Peki... NİCK'İN EVİ Nick kapıdan içeri girer. Miley:Nerdeydin Nick ? Nick:Geziniyordum... Miley:Onlaydın değil mi? Nick:Onla derken ? Miley:Demi ile! Nick:Saçmalama lütfen. Miley:Nasl saçmalamayayım ? Gayet samimi görünüyordunuz. Nick: Anlamıyacaksın değil mi ? Seni seviyorum, sadece. DEMİ VE CORBİNİN EVİ Corbin eve gelir ve Demi'yi uyanık görünce. Corbin:Uyumadın mı sen? Demi:Hayır seni merak ettim. Corbin.:Sevgilinin yanına gitseydin. Demi:Anlamıyor musun? Aramızda hiçbirşey olmadı, olmayacakta. Corbin:Benim için öpüşmen yeterli.. Dem,:Bana da dememişlerdi senaryonun böyle olcağını.. Corbin: Öğrenincede seve seve öpüştün, öyle mi ? Demi hiçbirşey diyemez. Corbin: Seni daha fazla görmek istemiyorum. diyerek kolunu sıkar. Demi:Canımı acıtıyorsun! Corbin:Sende benimkini acıttın diyerek kolunu bırakır. Demi ağlayarak yatak odasına girer.Nickle öpüşme sahnesini düşünür ve gülümser daha sonra kendi kendine: -Saçmalama Demi!senin bir sevgilin var diyerek uykuya dalar...
-Bu bölümler çok acemiceydi, çünkü o zaman daha yeni yazmaya başlamıştım. Yorumlardan sonra diğer bölümleride koyacağım. Hemen 2. sezona geçmek istiyorum. Çünkü bence 2. sezon daha güzel. Umarım beğenirsiniz, afişide beğendiğinize çok sevindim : ) | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 5:54 pm | |
| Çok güzel canım devam et. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 6:11 pm | |
| Teşekkürler ama 1. sezon çok acemice, beğendiğine sevindim. En kısa zamanda devam edicem.
NOT : 1. SEZON 35 BÖLÜM, UMARIM HEMEN BİTER.
| |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Salı Haz. 15, 2010 6:44 pm | |
| Tamam canım. Devamını bekliyorum. | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| |
| |
Jamentha. Emekli
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 10:30 am | |
| Süpersin hayatım.2.sezone geç hadi. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 10:53 am | |
| 5. BÖLÜM
- Spoiler:
Chace, Vanessanın odasına girer. Vanessa:Merhaba, Chace:Nasılsın birtanem? Vanessa:İyiyim sen? Chace:İyiyimde, hazır mısın? Vanessa:Evet çıkabiliriz. Chace:Peki der ve dışarıya çıkınca Chace:İşler nasıl gidiyor? Vanessa:Hep aynı hastalar işte... Chace:Tamam diyerek arabaya binerler. Vanessa:Senin işler nasıl gidiyor? Chace:Kötü Vanessa:Neden ki? Chace:Teklif gelmiyor... Vanessa:Canını sıkma Chace:Sen varsın yanımda o bana yeter =) Vanessa:Ee nereye gidiyoruz? Chace:Benim eve. Vanessa:Neden ? Chace:Film falan izleriz, hemde başbaşa kalırız, olmaz mı ? Vanessa: Hmm, tamam.
10 dakika sonra..
Chace arabadan iner ve Vanessa'nın kapısını açar. Vanessa : Geldik mi ? Chace kafasını "evet" anlamında sallar, ve Vanessa'nın elini tutarak eve girerler.. MİLEY'NİN EVİ Miley uyanır ve Nick'in telefonuna mesaj geldiğini görünce mesajı açar. Mesaj Demi'den gelmiştir ve "Nick bir yerlerde buluşalım mı?" yazıyordur.Miley mesajı okuyunca deliye dönmüştür. Ve "Nick" diye bağırır. Nick:Ne oldu Miley ?. Miley:Bu ne Nick?(telefonu gösterir) Nick uyku sersemi olduğu için:Telefon... Miley:Peki ne yazıyor? Nick okur ve birden kendine gelir. Miley:Ne yazıyor dedim? Birde aranızda hiçbirşey yaşanmamıştı kız sana mesaj atıyor !Birde telefon numarasını vermiş! Nick:Ya biz arkadaşız o yüzden birtanem diyerek yataktan kalkar. Miley:Arkadaş olmanızı asla ve asla istemiyorum anladın mı? NickMiley arkadaş seçimime karışamazsın Miley: - - - (şaşkınlıktan hiçbirşey diyememiştir.) Nick:Şu an senleyim öyle değil mi? Miley:Evet ama 20 dk sonra o kızla yatağa girersin Nick:Ben öyle biri değilim! Miley:Tabi tabi........ Nick:Canımı sıkmaya başladın Miley artık yeter! diyerek üstünü giyinmeye başlar. Miley:Bak bak bak sen benim canımı acıt o kızla beraber ol ben senı affedeyim sen bana hala canımı sıkıyorsun de! Nick:Biraz kafa dinlemek istiyorum artık yeter ! diyerek odadan çıkar.Mileyde arkasından gelir. Miley:O kızın yanına gideceksen durma git! Nick'in artık sabri kalmamıştır ve Miley'e tokat atar. Nick:Nasıl böyle düşünürsün? der ve dışarıya çıkar. Miley ağlamaya başlamıştır ve şok halindedir.; Miley:Hiçbirşey yanına kalmayacak, bana yaptıklarını bir bir ödeticeğim sana.
6. BÖLÜM
- Spoiler:
Corbin sahilde yürürken karşıdan bir adam gelir.Evet bu Nick'tir. Corbin koşarak Nick'in yanına gider. Corbin:Pislik adam diyerek ona yumruk atar. Nick:Ne oluyor ? Corbin:Demi'mi elimden aldın sen diyerek ona tekme atmaya başlar. Nick:Ben birşey yapmadım diyerek acılar içinde kıvranıyordur. Corbin:Pislik!!diyerek bi tekme daha atar ve ordan uzaklaşır. Nick az sonra Miley'i arar. Miley:Alo Nick:Miley ben Nick. Miley:Ne var ? Nick:Lütfen yanıma gel, lütfen ! Miley:Nerdesin? Nick:Sahilde. Miley 20 dakika sonra koşa koşa gelir. Nick:Gelmezdin sanıyorum. Miley:Saçmalama lütfen.Sen benim herşeyimsin ben gelmezsem kim gelecek? Nick:Seni seviyorum... Miley:Kim yaptı bunu sana .... Nick:Bir adam bilmiyorum. Miley hiçbirşey demeden Nick'i yerden kaldırır.Ve arabaya bindirir. Nick:Nereye gidiyoruz? Miley:Tabikide hastaneye. Nick:Gerek yok. Miley:Saçmala heryerin mosmor ve kanlı! Nick:Bieşeyim yok benim. Miley:İtiraz istemiyorum! MİLEY'NİN EVİ Az sonra Corbin eve gelir ve yukarıya üstünü değiştirmeye çıkar.Demi uyanmıştır. Demi:Merhaba... Corbin:Senle konuşmam gerek. Demi:Peki... Corbin:Ben bir karar aldım. Demi:Neymiş o karar? Corbin:Şu günlerde çok kötü şeyler yaşadık. Demi:Malasef... Corbin:Ve bu kararım ikimiz içinde en iyisi.. Demi:Ne o karar? Corbin:Ayrılmamız... Demi: - - - (hiçbirşey diyemez.) Corbin:Ben çok üzgünüm... Demi:Hayır, olamaz. Ayrılamayız, yeniden deniyelim, lütfen ! Corbin:Olmaz Demi. Demi:O kadar kolay değil... Corbin:Lütfen en kısa zamanda valizini topla ve git der.Ve az sonra Corbin odadan çıkmış Demi hıçkıra hıçkıra ağlayarak valizi toplamaya başlamıştır. AZ sonra eline corbin ile yanyana resmi eline geçer. Demi:Demekki aşk sevipte kaybetmemekmiş der ve o resmide yanına alır. Aşağıda corbin demi'nin resmi almış bakıyorken kendi kendine: -Unut beni sevgilim....Der.Az sonrada demi valiziyle aşağıya iner.Corbin'e: -Seni sevmekten vazgeçmiyeceğim, asla. Hoşçakal sevgilim.... Demi valiziyle dışarıya çıkar ve kapının önüne oturmuş ağlıyorken: -Seni sevmiyorum demek istemiyorum Corbin.Çünkü seni çokk seviyorum. Camdan Corbin Demi'ye bakar: -Keşke böyle bitmeseydi...Der ve perdeyi kapatır.Telefonunu eline alır ve Demi'yi rehberinden siler.Ve kendi kendine: -Seni kalbimdende silmek zorundayım Demi....
7. BÖLÜM
- Spoiler:
MileyleNick eve gelmiştir.Miley televizyonu açar ve magazin programında spiker: -Şok şok şok büyük aşk bitti!Corbin ile Demi ayrıldı!Ayrılma nedenleri ihanet mi? Bunu duyan Miley kendi kendine: -Anlaşıldı Nick'i koruma altına alıyoruz. Ama Nick bir gece gizlice evden çıkar ve bir bara gider.Orda Demi'de vardır.Demi belkide 5-6 bardak içki içiyordur.Daha sonra Nick yanına geldi. Nick:Fazla içmedin mi? Demi:Aa Nick al sende iç diyerek bardağı ona uzatır. Nick:Yok teşekkür ederim ama sen bence çok fazla içtin diyerek yanına oturur. Demi:Benden başkası içmesinde kim işçin? Nick:Ne oldu yine neden dertlisin? Demi:Corbinle ayrıldık... Nick:Boşversene.. Demi:---- (şaşkınlıktan hiçbirşey diyemez) Nick:O kaybeder senin gibi bir özel kızı hayatından çıkarırsa. Demi:Ama ben onu seviyordum. Nick: Bak dünyaya belkide seni seven başka biri vardır. Demi:Kimmiş o? Nick:Tam karşında duruyor.. Demi:Sen misin?Şaka yapma... Nick:Şaka yapar gibi bir halim yok. Demi:Ama Miley-- Nick:Onu sevmiyorum. Demi:Benim eve gidelim mi? Nick:Tamam diyerek onu kucağına alır ve arabaya bindirir. Demi:Geldi. Nick:Tamam diyerek Demi'yi tekrar kucağına alır evin içine girdirir. Demi:Hoşgeldin evime diyerek Nick'in kucağına düşer. Nick:Çok sarhoşsun sen diyerek onu yatak odasına götürür. Demi:Tamam, ben iyiyim.. Nick:İyi olma halin bu mu ?diyerek onu yatağa yatırır. Demi:Sen ne yapıcaksın?diyerek onu kendine çeker. Nick:Sence?diyerek öpüşmeye başlarlar.Ve az sonra yatağa girerler. DEMİ'NİN EVİ Demi esneyerek uyanır o da ne? Yanında Nick yatıyordur.Hiç uyandırmadan sessizce üstünü giyinmeye başlar.Az sonra Nick'te uyanmıştır. Demi:Uyandırmadım değil mi? Nick:Yo, hayır. Demi:Günaydın Nick:Günaydın... Demi:Miley'i arasan diyorum... Nick:Artık Miley'nin adını dahi anmasak ? Demi:Sen bilirsin.. Nick:Nereye?? Demi:Hiç gezincem,canım sıkıldı. Nick:Bende geliyim. Demi:Gelmeni istemem magazinciler senide görürse başımızı ağrıtır. Nick:Haklısın. diyerek Demi'yi kendine çeker, ve öpmeye başlar. Daha sonra "seni seviyorum" diyerek fısıldar. Demi'de dışarı çıkar. SAHİL Sahil kenarında yürürken karşıdan Corbin'in geldiğini görür ve banka oturur. Demi:Nasılsın? Corbin:İyi olmaya çalışıyorum. Demi:Hmm.... Corbin:Magazincilere birşey söyledin mi? Demi:Hayır. Corbin:Ben yurtdışına gidiceğim. Demi:İyi yolculuklar. Corbin:Teşekkürler Demi:Neyse görüşürüz der ve ağlayarak ordan uzaklaşır ve kendi kendine: -Ben nasıl bu hataya düştüm.Nickle neden yattım?Miley ne diyecek ? diyerek evin yolunu tutar.
8. BÖLÜM
- Spoiler:
Demi evden çıktıktan sonra Nickte evden ayrılır fakat o da ne?Magazinciler onu görüntüler.Miley televizyonda bunu izler ve Corbin'e haber verir. Corbin:Alo Miley:Alo Corbin ben Miley.Televizyonu izledinmi. Corbin:Bende sana tam onu haber vericektim. Miley:Nick böyle bişeyi nasıl yapar.Onu öldürücemm.İntikamım acı olucak Corbin:Ben yurtdışına çıkıyorum döndüğümde herşey iyi olsun istiyorum.Sen herşeyi halledersin.Değil mi? Miley:Bana güvenebilirsin.Hoşçakal iyi yolculuklar. Corbin:sağ ol.Allah sana kolaylık versin. **********--------- Vanessa'nın evi ---------********** Vanessa:Aaa Zac hoşgeldin. Zac:Çalışıcatık unuttun mu? Vanessa:Ne unutması nerden çıkardın ? Zac:Habersizmiş gibi duruyorsunda. Vanessa:Yoo sadece.. Neyse oturmazmısın Zac:Biran önce başlıyalım. Vanessa:Bana uyar. Vanessa ve Zac çalışmaya öyle dalmışlardırki çalan telefonlarını duymazlar.Ashley Zac'i tan 5 kez aramıştır.En sonunda ; Ashley:Neyse sonra söylerim yurtdışına gideceğimi.Nasılsa artık umrunda bile değilim. **********---------Havalimanı---------********** Ashley:Corbin hangi rüzgar attı seni buraya? Corbin:Ben yurtdışına gidiyorum.Uzaklaşmak çok iyi olucak. Ashley:Haklısın benim içinde. Corbin:Seni gördüğüme çok sevindim. Ashley:Biletine baktığımda gördüğüme göre yanyana oturuyoruz. Corbin:Bi bakiyim..Valla yanyanayız Ashley ve Corbin gülüşürler ve saatleri geldiğinde uçaklarına binip uzaklaşırlar. **********---------Vanessa'nın Evi---------********** Vanessa:Çok geç oldu bırakalım istersen.Biraz oturalım. Zac:Seni bilmem ama ben öldüm yorgunluktan. Vanessa:Aynen bende.Biraz içkiye ne dersin? Zac:Hayır dersem büyük kötülük ederim kendime Vanessa:Hadi kalk sandalye tepesinde.Koltuğa geç. Zac:Biraz yayılmakta fayda var. İkiside gülüşürler ve 3 saat sonra saat 2 olmuştur ve acayip sarho olmuşlardır. Zac:Sizin ilişki ne oldu ?? Vanessa:Bende bilmiyorum.Şuan tam istediğim kişinin yaındayım.Dünyanın en şanslı kızıyım yani . Zac:Aaa yapma.Şuan en şanslı benim.Peki bir oyun oynayalım. Vanessa:Nasıl bir oyun.Sen söyle ben yapiyim. Zac:Şimdi bana yatak odanı gösterirmisin? Vanessa:Aklımdan geçeni yapmicaksın dimi. Zac:Evet yapıcam.Atla kucağıma küçük hanımm. Vanessa:Atladım bile. Zac:Oo sen kilo almıssın. Vanessa:Şimdi yersin terliği kafana. Zac:Tamam sustum. Sabah olur ve Vanessa uyanır.Etrafına bakar ve bağırır. Vanessa:İnanmıyorum çok geç oldu.Zac kalk geç kaldık. Zac:Neye yaa! Vanessa:İşe ama birazdan bir işimiz olmicak o yüzen sorun yok. Zac hemen kalkar ve giyinir. **********---------Miley'n evi---------********** Nick eve gelir ve eşyalarını toplamaya başlar.Miley uykudan uyanır ve ; Miley:Napıyosun sen burda. Nick:Günaydın bebeğim. Miley:Bana bebeğim deme.Herşeyi biliyorum.Beni nasıl aldattığını da. Nick:Saçmalama benim için enden başkası yok. Miley:Yeme beni Nick.Dün Demi'yle yattığını biliyorum inkar etme artık. Nick:Neler diyorsu ben onla yatmadım. Miley:Paparaziler öyle demiyor ama. Nick:Paparaziler mi ? Miley:Şimdi defol git bu evden. Nick:Günahımı alıyorsun aşkım. Miley:Bana bak aklını başına topla.Ya ben ya demi sürtüğü. Nick:O *** değil. Miley:Bak bak nasılda koruyorsun! Nick Mileyi öpmek için yanaşır fakat Miley ona tokatı basar. Miley:Pislik!Kimbilir başka kaç kızı böyle uyutuyosun.Acıyorum o kıza.Acıyorum ... Nick:Tamam o zaman gidiyorum. Miley:Cehenneme kadar yolun varr! Nick gittikten sonra Miley ağlayarak; Miley:Bunun hesabını ikinizede sorucam.Görürsünüz siz.
9.Bölüm Özeti; Kafası atmış olan Nick Demiyi alır ve gizlice evlenir.Bu arada Mile Nick'in intikamını almak için planlar peşindedir.Vanessa ve Zac birbirlerinde hoşlandıklarını anlar ve nişanlanırlar.Ashley ve Conbin döndüğünde olanlara inanamayacaklardır.
Hepsi ve daha fazlası için 9.Bölümü bekleyin
9. BÖLÜM
- Spoiler:
9.Bölüm ! Nick sinirle arabasına atlar ve Deminin evine gider. **********---------Demi'nin Evi---------********** Demi:Neler oluyo Nick?Neden sinirlisin? Nick:Nasıl olmiyim Demi!Nasıl olmiyim!!Hazırlan çabuk gidiyoruz! Demi:Nereye ?? Nick:Nikah kıymaya! Demi:Niye kıyıyoruz yha yazık günah !! Nick:Şaka yapmanın sırası değil.Beni geçekten seviyomusun ? Tam o sırada Corbin gelir.Fakat seini çıkartmaz.Sadece dinler. Demi:Tabii ki çok seviyorum. Nick:Madem öyle evlen benimle. Demi sevinçten Nick'in dudaklarına yapışır ve bunu Corbin görür. Corbin:Bende kendimi suçlu bulmuştum.Meğersem sen çoktan başkasının dudaklarında hayat bulmuşsun.Yazıklar olsun!!Seni sevdiğim o güne lanet olsun !! Demi:Corbin gördüğün gibi değil. Tam Demi konuşmasını bitirince Corbinden bir şaplak yer. Corbin:Pislik bu yanına kalmicak.İkinizede ödeticem!! Demi ağlayarak Corbin'in peşinden koşar. Demi:Lütfen ben sadece seni seviyorum diğerlerinin hepsi yalan dolan. Bunu duyan Nick iyice kızmıştır ve Demi'ye ikinci şaplağıda o atar.Demi beyninden vurulmuşa döner. Nick:Çok büyük bir hata yapmıştım.Düşünebiliyomusun senin gibi biri için ben biricik Miley'm den vazgeçmişim.Miley'in dediği gibi sen gerçekten bir sürtüksün.Senden nefret ediyorum!! Demi:Lütfen beni bırakmayın bende panikatak var !!Yalvarırım gitmeyin!! **********---------Miley'n Evi---------********** Nick kapıdan girer ve koltuğa oturarak ağlamaya başlar.Miley olanların farkındadır çünkü Corbin'i o aramıştır ve gözetlemek içinde adam tutmuştur. Miley:Nick bebeğim ne oldu sana? Nick:Ben büyük hata yapmışım.Kendimden nefret ediyorum!!Senin gibi birini ben nasıl bıraktım!! Miley:Üzülme tatlım hepsi geçicek. Nick,Miley'i öper ve bu olay yarın saat devam eder. **********----------Demi'n Evi---------********** Demi annesini arar fakat annesi çok öfkelidir. Demi:Annecim ilk uçakla yanınıza gelicem. Annesi:Sakın bana anne deme.Senin ne haltlar yediğini biliyoruz.Ve seni evlatlıktan reddediyoruz.Bundan sonra ne annen var ne de baban.Artık bizi için bir hiçsin. Annesi Deminin konuşmasına müsade etmeden telefonu kapatır.Demi ağlamaya başlar ve aklını yitirir. **********---------Zac'n Evi---------********** Zac:Ashley döndün mü? Ashley:Evet döndüm. Zac:Bende sana bişey söylemek istiyordum. Ashley:Neymiş o? Zac:Ben Vanessa'yla nişanlandım. Ashley:Ne!!Bunu bana nasıl yaparsın? Ashley sinirle babasını arar ve gelmesini ister.Babası 10dakika sonra gelir ve Zacle konuşmak ister. Babası:Bak oğlum sen bu Vanessayı çok [b]mu seviyorsun? Zac:Evet hemde çok. Babası: O zaman onun kötü olmasına dayanamazsın heralde? Zac:Bunları nedne söylüyorsunuz.Lütfen ne diyeceğinizi direkt olarak açıklarmısınız? Babası:Tamam.eğer Ash'mle evlenmezsen Vanessa çok kötü olabilir diyorum. Zac:Ama .... Babası:Aması falan yok.Tamammı yoksa Vanessa ölsün mü? Bölüm Sonu 10.Bölüm Özeti Zac mecbur olduğu için Vanessadan ayrılaark Ash'le masaya oturur fakat onları bir engel bekliyordur.Yaşadıklarına dayanamayan Demi intar etmeye çalışır fakat yapamaz.Nick ve Miley'i zor bir durum bekliyordur. Hepsi ve Daha Fazlası 10.Bölümde
10. BÖLÜM
- Spoiler:
10 Bölüm ! Zac:Ama benden nasıl böyle bişey istersiniz. Babası:Gerisini sen düşün.Vanessa yaşasın mı ölsün mü? Zac:Tamamm!Ashley'yle evlenicem.Yeterki Vanessa'ya dokunma! Babası:Ha şöyle.Yarın ilk iş gelinlik ve damatlık seçmeye gideceksiniz !! Zac:Tamam.. **********---------Demi'nin Evi---------********** Demi hayattan nefret ediyordur artık.En sonunda hayattan kopmak istediğini ve yaşamayı sevmediğini düşünür. Demi:Sevdiklerim beni yalnız bıraktı.Artık yaşamak bana haram.Ölmek istiyorum. Demi pencereye yaklaşır ve; Demi:Yaşamak istemiyorumm!! diye bağırır. Herkes oraya toplaşır ve hastahaneyi polisi itfaiyeyi heryeri ararlar.Büyük bir uğraşıdan sonra Demi'i hastahaneye kaldırırlar.Polis gelir ve Demi'yle konuşmak ister. Polis:Neler oldu da böyle bir işe kalkıştınız??Anlatabilirmisiniz?? Demi:Ben Bugs Buny severim. Polis:Ben size olanları anlatmanızı söyledim. Demi:Klozetim kirlenmiş.Temizlemem lazım.Bırakın beni klozetimi temizlemem lazım. Polis:Ne klozeti!Demi hanım kendinize gelin lütfen. Demi:Aşk ezdi klozetimi!Pis oldu.Botları çamurluydu. Polis Demi'nin kafayı üşüttüğünü anladı ve Demiyi akıl hastahanesine kaldırdı. Demi:Bakın büyük yanlışlık var.Beni kumsala götürüyorsunuz biliyorum ama ben kumu sevmem.Aşkta kum gibi tane tanedir. **********---------Miley'n evi---------********** Nick:Miley!Aşkım kahvaltını yatağamı getiriyim yoksa birlikte aşağıda mı yicez? Miley:Yukarı getirsen ne güzel olur. Nick:Tamam hayatım getiriyorum. Miley bu arada yatak odasındaki televizyonu açar.Ve gördüklerine inanamaz. Miley:Nick!!Hayatım koşş!! Nick:Ne oldu bebeğim! Miley:Bak!Neler olmuş! Nick'in ağzı açıkkalır ve ne diyeceğini bilemez. Nick:Unutalım artık o sürtüğü.Cezası neyse çeksin.Akıl hastası olduğu çok belliydi zaten. Miley:Çok tuvaletim geldi. Nick:Benimde! Nick-Miley:Önce been!! diye bağırarak tuvalete kadar koşarak yarışırlar. **********--------Zac'in Evi--------********** Ashley:Aşkım hadi uyan artık gelinlik bakmaya gidicez. Zac:Tamam kalkıyorum. Ashley:Ama senin yapıcak başka bir işin var! Zac:Neymiş o yapıcağım iş? Ashley:Unuttun mu?Vanessa ile konuşacaksın. Zac:Evet.Doğru.Tamam ben konuşmaya gidiyorum. **********---------Vanessa'nın Evi---------********** Vanessa yatağında uyuorudr.Bu arada kapı çalar ve koşa koşa merdivendende düşerek kapıya gider. Vanessa:Bebeğim sen mi gel... Zac:Çok kalamicam Vanessa. Vanessa:Tamam peki öyle olsun.İçeride mi girmicen? Zac:Hayır kapı önünde konuşulacak bişiy değil. Zac içeri geçer ve oturur. Vanessa:Neymiş bu ciddi konu? Zac:Bak sana söyliceğim şeyi gerçekten snein iyiliğin için yapıcam. Vanessa:Zac çatlatma beni söyle işte!! Zac:Ben... Vanessa:Evet.. Zac:Ben yapamicam.Daha fazla nişanlı kalmamalıyız. Vanessa:Ama niye.. Zac:Söyledim yha senin iyiliğin için.. Vanessa:Amaa.. Zac:Şışşş.Lütfen daha çok zorlaştırmayalım.Hoşçakal.! Vanessa ağlayarak odasına çıkar.Zacde ağlayarak arabaya biner ve gider. Bölüm Sonu ! 11.Bölüm Özeti Demi akıl hastahanesinde günlü tutmaya başlar ve trajedk olaylar yaşar.Nick,Miley ile geçirdiği bir geceden sonra inanamıyacağı bir şeyi öğrenir.Ash ve Zac evlenirken karşılarında hangi zorluklar vardır? Hepsi ve daha fazlası 11.Bölümde
yorumlardan sonra devam edicem.. | |
|
| |
Jamentha. Emekli
| |
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 11:41 am | |
| teşekkürler o zaman hemen koyuyorum ! 11. BÖLÜM
- Spoiler:
11.Bölüm ! *********--------Akıl Hastahanesi---------********** Demi:Segili Günlük; Herkez beni deli sanıyor neden bilmiyorum.Ben Nick yüzünden bu hallere geldim. Onun için neler yaptım bir bilsen, annem babam bile beni istemiyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Ama ben tekrar sahneye çıkıcam ve burdan gidicem.Göründe bakın o Nick'ide mahfedicem.Belki bugün senle son günüm çünkü yarın ben burdan gidip sahneye dönücem! Demi deliler gibi basbas şarkı söylemeye başlar ve hemşireler müdale ederek Demi'ye sakinleştirici iğne yaparlar. **********---------Miley'n Evi---------********** Kapı çalar ve Nick kapıya bakar. Nick:Oo kardeşim senmi geldin?Hangi rüzgar attı seni buraya? Gelen Demi ve Nick'in en iyi arkadaşı Joe'dir.Üniversiteden beri hiç görüşmemişlerdir. Joe:Seninle konuşmak için geldim aslında. Nick:İçeri gelsene! Joe:Tamam ama fazla kalmicam. Nick:Oturda neymiş o söyiceğin şey anlat.Merak ettim. Joe:Seni bilmezmiyim hep meraklısındır.Bu merakın yüzünden zaten bu olanlar.Herkesin başını yaktın mearkınla.Acaba şöyle yapsma ne olucak diye herkesi üzdün. Nick:Senin derdin ne dostum? Joe:Bunu Demi'ye nasıl yaparsın? Nick:Bu konuyu hiç açma çünkü ... Joe:Neden kirli çamaşırların ortaya çıkmasın diye mi?Kızı nasıl rezil-rüsva ettiğin ortaya çıkmasın diye mi?Sen nasıl bir insansın ya!Sana insan bile denemez. Nick:Joe beni bir dinlermisin? Joe:Ben senin ne diyeceğini dinlemek için değil seninle konuşmak için geldim! Nick:Doğrulara vararak konuşmak için dinlemen gerek ama! O sırada Miley gelir. Miley:Joe sen mi geldin?Nasılsın görüşmeyeli yıllar oldu! Joe:İyiyim. Miley:Ben hemen geliyorum. Miley yukarı çıkar ve Joe konuşmasına devam eder. Joe:Şimdide Miley'le mi oynuyosun?Acıyorum artık senin oynattığın kızlara.Aslında sanada acıyorum.Demi ne durumda bilmiyosun.Umursamıyorsunda zaten.Senin üzünden ailesini herşeyini kaybetti!Aklını bile! Nick:Üzülme onda akıl felan yoktu zaten. Joe:O yüzden mi onunla yattın pislik herif.Onu ortada bırakmak için mi ona umut verdin?Ona evlenme teklifi edip kaçmak kolay tabii!Hiç onun açısından düşündün mü?Senin gibi bir herif için acı çekiyo.Yazık ya çok yazık.Berbat ettin kızı!Hayatıyla bir oyuncakmışcasına oynayıp dağıttın!Senin yüzünden hastahanelerde sürünüyor.Dicek başka hiç bişey bulamıyorum Yazıklar olsun ! O sırada Miley üstünü değiştirmiş bir biçimde gelir. Miley:Bişey alırmısınız?Çay,kahve ? Nick:Joe'da gidiyodu zaten. Miley:Ama daha konuşamadık kendisiyle. Joe:Evet gitmem lazım çok işim var.Nasılsa buralardayım bir gün uzun uzun konuşmak için uğrarım.Şimdilik hoşçakalın! Nick-Miley:Hoşçakal! **********---------Ashley'n Evi---------********** Ashley:Zac hazırmısın? Zac:Hazırım ve senle bişey konuşmak istiyorum. Ashley:Ama çabuk ol nikahı kıyan adam bekliyo! Zac:Nikah memuru. Ashley:Hah evet o işte! Zac:Neyse.Ben seninle evlenmek istemiyorum.Sen beni sevsende ben seni değil Vanessa'yı seviyorum. Ashley öyle bir çılık atarki dışarı olan babası duyar ve hemen yanlarına gelir. Ashley:Ne dedin! Zac:Seninle evlenmicem dedim. Ashley fenalaşır ve babası onu utar ve sakinleştirmeye çalışırken; Babası:Sen Vanessa'nın yaşamasını istemiyormusun? Zac:Canınız cehenneme sizden korkmuyorum! Zac hemen arabaya atlar ve Vanessa'ın evine gider. **********---------Vanessa'nın Evi---------********** Vanessa evinde ağlarken kapıyı açık unuttuğunu farkeder ve kapıyı kapamak için kapıya yönelir.Ama karşısına birden Zac çıkar ve Zac onu kucaklayarak nikah dairesine götürmek için arabasına bindirir. Vanessa:Napyıorsun senin nikahta olman gerekmezmiydi? Zac:Evet gidiyoruz yha işte. Vanessa:Ben sizin düğününüze gelmek istemiyorum. Zac:Ben seninle evlenmek için nikah daresine gidiyorum.Çünkü snei çok seviyorum. Vanessa:Peki neden nişanı atıp Ash'e kaçtın? Zac:Babası beni tehtit etti.Eeğer Ash'le evlenmezsen Vanessa ölür dedi.Bende bişey diyemedim ama düğünden kaçtım. Vanessalar nikah dairesine varırlar ve orada 2 şahit bularak masaya otururlar. Hakim:Vanessa Hudgens.Siz Zac Efron'u kocalığa kabul ediyormusunuz? Vanessa:Evet! Hakim:Peki siz Zac Efron.Vanessa Hudgens'i karılığa kabul ediyormusunuz? Zac:Tüm kalbimle evet. Hakim:O zaman bende sizi karı-kca ilan ediyorum! **********---------Akıl Hastahanesi---------********** Joe hastahaneye gelir ve Müdüre yüklü miktarda para ödeyerek Demiyi oradan çıkarır.Evine götürmek için arabaya bindirir ve Demi arabada kendine gelir. Demi:Joe nasıl getirdin beni buraya? Joe:Üzümünü ye bağını sorma! Demi:Ben üzüm göremiyorum ki şaşkın Çok Mutlu Joe:Çok komiksin. Demi:Nereye gidiyoruz? Joe:Bundan sonra senin evi satıcaz ve ebnim eve yerleşiceksin. Demi:Olur! **********---------Joe'nun Evi---------********** Joe:Ve işte evime hoşgeldin! Demi:Hoşbuldum Joe akşam olana kadar koltukta Demi yi yatırır ve televizyon seyrederek muhabbet ederler.Akşam olunca Demi içmek ister ama ilk başta Joe istememesine rağmen Demi'ye kıyamaz ve izin verir.Birlikte saatlerce izerler.Saat gece yarısını bulur. Demi:Benim çok uykum geldi. Joe:Benimde. Demi:Başka yatağın varmı? Joe:Hayır ama benim yanımda yatabilirsin! Demi:Normalde istemezdim ama başka çarem yok ! Joe ve Demi yataklarına giderler. **********---------Miley'n Evi---------********** Miley:Joe ile ne konuştunuz? Nick:Havadan sudan işte! Miley:Bu arada ben sana bişiy söylicem. Nick:Söyle hayatım! Miley:Ben bugün doktoa gittim. Nick:Ee kötü bişey mi var? Miley:Hayır!Sadece ..Ben... Nick:Sen.... Miley:Yani sen baba oluyosun! Nick:Nee !!
Bölüm Sonu! 12.Bölüm Özeti ; Nick haberi duyunca çok sevinir ve Miley'i daha çok sevmeye başlar.Kimseyi takmaz.Joe Demi'yle bir ilişki yaşamaya başlar.Ashley,Zac ve vanessa'nın evlendiğini duyunca onları ayırmak için babası ile konuşur ve babası ikisi içinde çok kötü planlar yapar. Hepsi ve daha fazlası 12.Bölümde !
12. BÖLÜM
- Spoiler:
12. Bölüm! ------*Joe'nin Evi*------ Demi uyanmıştır ve Joe'yi uyandırmamak için sessizce ağlıyordur.Az sonra Joe uyanmıştır. Joe:Neden ağlıyorsun? Demi:Neden mi ağlıyorum?Corbin'i kaybettim.Nick beni barda sarhoş yakalayınca ilk hemleye geçti beni evime götürdü ve yatağım yattı.Annemi aradım o bana artık senin annen ve baban yok dedi.Şimdi neden ağlıyorum anlıyor musun?ama biliyorum ki Sende beni bırakıcaksın ve yine ben intihara kalkışcam. Joe:Ne??İntiharamı kalkıştın? Demi:Evet kalkıştım ama kimin umrunda. Joe:Bunu yapacağına inanmazdım. Demi:Her neyse kahvaltı yapıp gidicem zaten. Joe:Hiçbiyere gitmek yok küçük hanım Demi:Saçmalama senle bu evde kalamam. Joe:Nedenmiş o? Demi:Seninde hayatını altüst etmek istemem. Joe:Saçmalama itiraz istemiyorum burda kalıyorsun! Demi:Hai kalk o zaman kahvaltı hazırlayım. Joe:Kalkmasak... Demi:Saçmalama hadi uyuşuuk kalk!! -------------*Ashley'in Evi-------------* Ashley aşağıya bağıra bağıra indi. Babası:Ne oldu kızım ne bu hal? Ashley:Hiçbirşeyim yok sayende anlamıyor musun?Nikah masasında beni terketti ama nerden anlıcaksın? Babası:Hiiiç merak etme sen ben bu işi çözcem. Ashley:Ne yapmayı planlıyorsun? Babası:Vanessa'yı kaçırıp onu tektit edicem ya kızımla evlenceksin yada canından çok sevdiğin karın ölücek bu durumda sence ne yanıt vericek ? Ashley:Mükemmelsin baba mükemmel! Babası:Sen hep gül güzel kızım hadi işine git. Ashley:Peeekiii.... -------------------*Hastahane-------------------* Ashley hastahaneye gelince istemeden zacı görür ve ona hiç bakmadan odasına geçer karşısında miley ve nick duruyordur. Nick:Merhaba doktor hanım sevgilim hamilede konrtrole gelmiştik. Ashley:Hoşgeldiniz ama evlenmeden çocuk yapmak iyi birşey değil. Nick:Biliyoruz zaten evlenicez =) Ashley:Peki o zaman annemizi buraya yatıralım.... Miley:İyimi bebeğim? Ashley:Evet çook sağlıklı nurtopu mubarek. Nick:Peki cinsiyeti nedir? Ashley:Cinsiyetini öğrenmeye daha çok erken. Miley:Peki başka ne zaman gelelim? Ashley:3 haftada bir gelin bebeğinizin sağlığı için ve lütfen besinlerinize taşıdığınız eşyanın yükünede dikkat edin gerekirse sevgiliniz yüklerinizi taşısın. Nick:Yapıcaz artık ne yapalım. Miley:Teşekkürler doktor hanım. Ashley:Doktor hanım değil adım Ashley.. Nick:Pekii... İyi günler. Ashley:İyi günler.. -----------------*Joe'nin Evi-----------------* Demi üstünü giymiş aşağıya inerken joe'ye: -Hadi gidelim konser yerine... Joe:Sen herzaman mükemmel misin? Demi:Gerektiğinde.. Joe:Ben seni kıskanırım ama.. Demi.Gerek yok ama biraz daha geç gidersek bir işimiz olmucak ve kıskanmaya baya bir vaktin olucak =) joe:Peki gidelim hadi.... 12. Bölüm Sonu
13. bölüm özeti; Ashley ve babası sizsice planlar düşünürken Nick'in gözü Miley'den ve bebeğinden başkasını görmez.Corbin yoksa yeni bir aşka mı yelken açıcak? Herşey ve daha fazlası için 13. bölümü bekleyin....
13. BÖLÜM
- Spoiler:
13. Bölüm ---------*Corbin'in Evi*--------- Corbin televizyonu açar ve spiker: -Şok şok şok...!Demi Lovato bu kezde Joe Jonasla yakalandı..Aynı evden çıkan ikililer birliktemi değil mi bunun cevabını Demi hanıma soracağız.. Muhabir:Demi hanım Joe Jonasla ilişki yaşadağınız doğrumu ? Demi:Özel hayatımla konuşmak istemiyorum.. Muhabir:Peki sahneye dönücekmisiniz? Demi:Tabikide tekrar süperstarlağıma devam edicem yakında süprizim var şimdilik bu kadar.İyi günler. Corbin kendi kendine "Vay vay bu kezde joe ile birlikte aptal demi herkeslede yatağa giriyo inanamıyorum ya onu neden sevdim hiç bilmiyorum.Her neyse onu artık düşünmek bile istemiyorum. ---------------*Ashley'in Hastanede Odası*--------------- Ashley odada ağlarken içeri miley ve nick girer. Miley:Noldu size ashley hanım ? Ashley:Birşeyim yok diyerek gözyaşlarını siler. Nick:İyi misiniz? Ashley:Hayır..Ama boşver işime dönmeliyim. Miley:Siz nişanlıydınız ne oldu? Ashley:Bıraktı tamam mı beni nikah masasında biriyle evlendi yatağa girdi anlıyomusun?diyerek hıçkıra hıçkıra ağlar. Miley:Ben szi üzmek istemezdim özür dilerim. Ashley:Her neyse buyrun yatıralım sizi.. Nick.Nasıl bebeğimiz? Ashley:İyi görünüyor cinsiyeti 1-2 haftaya kadar belli olur. Miley:Teşekkürler.. Ashley:Rica ederim görevima am en kısa zamanda evlenin benden söylemesi =) Nick:Davetiyeli hazırlıyoruz. Ashley:Tebrik ederim ama miley hanım benden size tüyo bu aralar nick beyi dışarıya salmayın xDder ve hep birlikte gülüşürler. Nick:Yok ben miley'mden başkasına bakmam.. Ashley:İyi bakalım ama tekrar gelin sağlığı için bebeğinizin. Miley:Hiç şüpeniz olmasın. Ashley az sonra bir kafeye gitmiştir. ---------------*Cafe*--------------- Cafede corbinde ordaydı.Ashley onun yanına gelerek:"Boş mu?" Corbin:Aa hoşgeldin tabikide boş. Ashley:merhaba.. Corbin:Nasılsın? Ashley:İyi olmaya çalışıyorum ama aklım çok karışık. Corbin:Neden? Ashley:Ya nick mileyle hep kontrole geliyolar miley hamileymiş ama nickle miley evlenmediki nasıl hamile kalıyor aklım almıyor.Bu ünlülerde hep böyle... Corbin:O aşşalık adam demiyide böyle kandırdı.İstediği kişiyle yatağa giriyor sonra bırakır huyu böyle. Ashley:Ama şuanda mileyden başkasını gözü görmüyor evlenceklerimiş.Ayy demi çok üzülür şimdi ya.. Corbin:Nedenki üzülsün beni bırakıp gitmek nasılmış görsün! Ashley:Corbin saçmalama kızı annesi ve babası evlatlıktan reddetti sen yoksun nick yok şimdi yanında joe var ama onunda gitmemesi ne malüm? corbin:adını anmak istemiyorum pisliğin. Ashley:Sendede suç var! Corbin:Nedenmiş? Ashley:Kıza hiç evlenme teklifi ettin mi?Belki o evlenmek istiyo yuva kurmak çocuğu olmasını istiyo nerden biliyorsun? Corbin:Saçmalama ne olur.. Ashley:Her neyse senin iş ne oldu? Corbin:Topu elime almıyorum ki xDder ve ikiside kıkır kıkır gülmeye başlarlar ve istemeden yakınlaşırlar. Ashley:Galiba ben.. Corbin:Seni çok seviyorum ashley der ve öpüşürler.... 14.Bölüm Özeti; Corbin Ashleyle çıkmaya başlar.Nickle miley evlenme kararı alır ve alışverişe çıkarlar.Alışverişte demi ile joe'yi görürler ve olaylar iyiden iyiye karışır.. Daha fazlası için 14. Bölümü bekleyin...
14. BÖLÜM
- Spoiler:
14. Bölüm!!
Vanessa'nın Evi*
Vanessa evde tekken kapı çalar ve açar gelen Chacedir.
Chace:Pislik kadın dahada mutlumusun?nasıl beni aldattın? Ben sana ne veremedim allah seni kahretsin! Diyerek onu koltuğa iter.
Vanessa:Evet bana hiçbirşey veremedin ben seni sevmiyorum!
Chace : O zaman bena söyliyebilirdin!diyerek kolunu sıkar.
Vanessa:Kolumu bırak!der ve az sonra Zac gelir
Zac:Napıyosun sen karıma !der ve yumruk atar.
Chace:Vaaay evlenmiş bide yazıklar olsun allah senin belanı versmesin emi pislik kadın!
Zac:Git burdan!
Chace: Zaten durmam merak etme bu pisliğin evinde!diyerek kanını siler.
Vanessa:Defoooooooooool!
Chace:Aptal kadın diyerek evden çıkar vanessa ile zacda birbirine sarılır.
Nick’in Evi*
Miley:Aşkııım hadi alışverişe çıkıcaktık hani..
Nick:Tamam canım geliyorumm..
Miley:Aşkıım mukemmelsin!
Nick:bunu benim demem lazım ama olsun hadi çıkalım.Az sonra alışveriş merkezine gelirler ve orda demi ve joede bulunur demi nicki ve mileyi görünce joeye
“burdan gidelim joe”
Joe:Tamam hadi gel diyerek elinden tutar.
Demi:Bir dakika bi hesabım var pislikle..
Joe:Saçmalamaa demi hadii..
Demi onu dinlemez ve Nick’in yanına gelerek ona tokat atar ve”pislik herif hayatımı altüst ettin ve hala kendi havandasın annem ve babam yok anlıyabılıyor musun? Peki sevgili karıcığın beni nasıl ayarttığını biliyor mu? Peki anlatayım herkes bilsin değil mi? Miley hanım bu melek gibi kocanız bara geldi benide sarhoş görünce atağa geçti başka ne yapabilrki sonra yatağa yattı!işte böyle..ve hala kendi havada Nick Bey Allah kahretsin seni allah belanı vermesin! diyerek ordan uzaklaşır”
Miley:Sen kaçtın mı?
Nick:Hadi eve gidelim..
Miley:Daha yeni geldikk..
Nick:daha sonra geliriz!!!diyerek ona bağırır.
Miley.Bağırmana gerek yok Allahım yha diyerek arabaya binerler.
Hastane*
Chace hastaneye gelir ve vanessanın odasına girer venessa odadır ve kapıyı kilitler.
Vanessa:Pislik çabuk odamdan çıık!
Chace:İşim var senle bana hesap vericeksin! Neden Beni aldattın neden? Ben sana ne veremedim söylesen!! Söyle diyerek tokat atar.
Vanessa:Hayatımdan çık! Artık seni sevmiyorum anlasana..
Chace:Gidiyorum ama bunun hesabını ödeticem! diyerek dışarıya çıkar. Zac Chace'nin Vanessa'nın odasından çıktığını görünce hemen Vanessanın odasına girer. Vanessa koltuğa oturmuş ağlıyordur.
Zac.Ne oldu sana birtanem ?
Vanessa:o geldi…
Zac:Hadi ağlama güzelim.. der ve sarılırlar.
Ashley’in Evi*
Ashley aşağıya inmiş ve “baba senle biraz konuşabilir miyiz ?
Babası:Tabiki kızım ne konuda?
Ashley:Zac..
Babası:Ne oldu?
Ashley:Baba ben corbinle çıkıyorum onu seviyorum oda beni seviyor hem Zac’dan daha çook bu yüzden ben Zacın hayatımda dolaşmasını istemiyorum ne hali varsa görsün planlarımızdan vazgeçtim ve ben corbinle aynı evde yaşıcam evlenmeyi düşünüyoruz der .
Babası:Amaaa…
Ashley:Aması falan yok ben corbin’e gidiyorum görüşürüz…
Bölüm sonu.. 15.Bölüm Özeti; Ashley Corbin'in evinde yaşamaya başlar.Nick Demi'nin söylediklerini bir türlü unutamıyordur.Ve artık iyi bir koca,baba ve insan olmaya kararlıdır.Demi SüperStarlığına devam eder ve belkide Eurovision'da ülkesini temsil edicektir.Joe'nin Demi'ye süprizi ne olucaktır? Hepsinin Cevabı İçin 15. Bölümü Bekleyin..
En son Lessie tarafından Çarş. Haz. 16, 2010 12:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jamentha. Emekli
| |
| |
Lessie Aktif Üye
| |
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 12:54 pm | |
| Süper ya. Kilitlendim resmen. Öldüm. Kesinlikle devam. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 1:00 pm | |
| Beğendiğinize gerçekten çok sevindim, devam ediyorum.15. BÖLÜM- Spoiler:
15. Bölüm..
Joe'nin Evi* -Saat:20:00- Demi televizyon izliyordur ve az sonra aşağıya Joe iner. Joe:Hadi seni bir yere götürcem.. Demi:Nereye ? Joe:Süprizz.. Sen üstünü giyin hadi... Demi:Peki giyineyim.Az sonra demi aşağıya inmiştir. Joe:Her zaman mükemmel misin ? Demi:Gerektiğinde =) Joe:Hadi prenses'm gidelim. Demi:Merak ettim ya ipucu versen diyerek onu öper. Joe:Süprizin tadı kaçar hadi birtanem diyerek dışarıya çıkarlar. Demi:Off Joe ya.. Joe:Gidince görürsün diyerek kapıyı açar ve demi arabaya biner. Demi:Peki ne zaman orda oluruz? Joe:Yarım saat sonra... Demi:İyi şarkı açalım.. Joe:Tamam. Demi:Durrr durrr magazin programı haberimi yapmışlar. Spiker:Evet Eurovisiona kim gitsin diye anketler oluyordu ve son karar konuldu Eurovisionda bizi Demi Lovato temsil edicek.Şimdiden Demi hanıma başarılar dileriz. Demi:İnanmıyorum duydun mu??Hemen şarkı bulmamız lazım senden birşey istiyebilir miyim? Joe:Ne istersen.. Demi:Benle beraber katılır mısın?Ben şarkı söylerim sen gitar çalarsın nasıl fikir? Joe:Olur hayatım diyerek alnından öper. Demi:Ayyy çok mutluyuuum.. Joe:Geldik hadi demi.. Demi:Aaa yemek yicez =) Joe:Evet diyerek arabadan inerek demi'nin kapısını açar. Demi:Çok naziksin teşekkürler. Joe:rica ederim diyerek lokantaya girerler. Demi:Şuraya oturalım mı ? Joe:Peki diyerek Demi'nin sandalyesini çeker. Demi:Hemen yiyebilir miyiz çok acıktımda xD Joe:tamam canım diyerek garsonu çağırır. Garson:Buyrun efendim ne istersiniz? Demi:Ben bir şarap ve sushi.. Garson:Peki siz ne alırdınız? Joe:Bende aynısından alıyım. Garson:Peki 10 dk'ya gelir.Hoşgeldiniz bu arada. Demi:Hoşbulduk ama biraz acele çok acıktım xD Joe:Demi tamam gelcek işte.. Demi:Tamam ya of.. az sonra yemekler gelir. Garson:Afiyet olsun.. Joe:Teşekkürler.. Demi:Yemekler çok güzel demi? Joe:Senin kadar değil.. Demi:Şımartıyorsun beni Joe... Joe:Ben sana birşey sorucam diyerek kemancıları çağırır ve diziyle yere çöker. Demi:Ne oluyor burda? Joe:Yüzüğü çıkararak Benimle Evlenir Misin Demi? Demi çok şaırmıştır ve hiç düşünmeden:Eveeeett! der Joe:Yüzüğü ona takar ve alnından öper. Demi:Seni seviyorum.. Joe:Bende seni hayatım.. Nick ve Miley'in Evi*-Saat:21:00- Miley:Aşkıım ne zaman gelinlik ve damatlık almaya gidicez?diyerek yanına oturur. Nick:Gideriz acelesimi var ? Miley:Bence var bebeğimizin cinsiyeti belli olcak ve biz evlenmedik yoksa vazmı geçtin evlilikten diyerek üzülür. Nick:Saçmalama evlencez tabikide seni çok seviyorum miley'im hayatımın anlamısın.. Miley:Bende seni.. diyerek öpüşürler. Corbin'in Evi*-Saat:01:00- Ashley:Aşkım bugün burda kalabilir miyim ? Corbin:Baban kızmaz mı? Ashley:İzin aldım merak etme bu halde eve gideceğimi sanmıyorum. Corbin:Tabiki kalabilrsin sorman hata burası senine vin oldu artık. Ashley:Teşekkürler diyerek gözü demi'nin resmine gider ama hiçbirşey belli etmez. Corbin:Benim odamda yatabilirsin zaten başka yatak yok xDben burda kıvrılırım. Ashley:Saçmala Corbin yatağından men etmem seni Corbin:sen nerde yatıcaksın? Ashley:İkimiz yatalım olmaz mı ? Corbin:Olur tabi ben istemezdin sanıyorum. Ashley:Ben senin yanında mutluyum Corbin.. Sabah Olmuştur*-Saat:12:00- Ashley uyanmıştır ve çığlık atar. Corbin:ne oluyo be? Ashley:İşe geç kaldım bugün Miley'ler gelcekti ve bebeğin cinsiyeti belli olucaktı gitmem gerek.. Corbin:Tamam güle güle.diyerek onu öper. Ashley:Görüşürüz diyerek hastaneye gider. Hastane*-Saaat:12:30- Ashley hemen odasına girer.İyiki gelmemişlerdir ve önlüğünü giyer. Az sonra Miley ile Nick gelir. Ashley:hoşgeldiniz.. Miley:Çok heycanlıyız.. Ashley:O zaman hemen sizi yatıralım. Nick:Belli mi? Ashley:Eveet =) Miley:Kız mı? Ashley:Hayır erkek tebrik ederim... Nick:Olleyy benim gibi olcak oğlum diyerek bağırır. Miley.Yok aman olmasın snin gibi çapkın olmasını istemem xD diyerek ashleyle gülerler. Nick:Hiçte bile benim gibi yakışıklı olcak oğlum.. Miley:Hiç şüphem yok.. Ashley:tebrik ederim tekrar ama kontrole gelin.. Nick:tamam ashley hanım.. 16.Bölüm Özeti; Joe ile Demi evlilik hazırlığında olurlar.Demi'de şarkı seçiminde zorlanır.Nick mutluluktan uçmuştur.Peki Nick ve Corbin Demi'nin Joe ile evleneceğini duyunca ne tepki verecektir?
Sorularınızın cevabı için 16. Bölümü Bekleyin. 16. BÖLÜM- Spoiler:
16.Bölüm ! .....2 ay sonra..... Miley ve Nick hastahaneye giderler.Mileyin 7.Ayı dolmuştur.Ashleyin odasına gireceklerken ; Görevli:Ashley hanımın hastası var sizi burda biraz bekleticez. Miley:Peki bekliyoruz. O sırada Ashley hastası olan Demi'ye; Ashley:Aldırmak istediğinize eminmisiniz? Demi:Evet . der ve Nick-Miley çiftini görür. Demi:Ashley hanım biraz beklermisiniz? Ashley:Peki. Demi odadan çıkar ve Nick'in yanına gider ve tokatı yapıştırır. Demi:Miley'i hamile bıraktığın gibi benide bıraktın pislik herif.Senden nerfret ediyorum.Nasıl ayarttın beni !Ama ben bebeğimi aldırmayacağım ! der ve Ashley'in yanına gider Demi:Ben aldırmaktan vazgeçtim Ashley hanım. Nick ağzı açık kalır ve bişiy diyemez.O sırada Miley fenalaşır.Ashley hemen koşar ve Ashley:Erken doğum!Çabuk doğumhaneyi hazırlayın ! diye bağırır. Nick, Miley'in yanına gider ve elinden tutar ama Miley elini eker ve bağırmaya başlar. Miley:Aaa suyum geliyoo!Nick bırakma beni!! Nick:Bırakmicam Miley!Bırakmicam bebeğim.. Demi o arada gülerek dışarı çıkar. *****...Joe'nin evi...***** Joe:Demi!Sana bişiy söylemem lazım! Demi:Benimde ... Ama ilk sen söyle. Joe:Tamam !Hazırlan ..Belçika'ya gidiyoruz! Demi:Oleey!Çok sevindimm ne zaman gidiyoruz? Joe:Yarın .. Demi:Tamam ama beim söyliceğim şeyide dinle. Joe:Tamam bitanem. Demi Nickten hamile olduğunu söyleyemez ve Demi:Hamileyim...Senden! Joe:Baba oluyorum!! der ve demiyi kucağına alarak öper. *****...Vanessa'nın Evi...***** Vanessa telefonda arkadaşı Moni ile konuşuyordur. Moni:Canım bence bi test yaptır. Vanessa:Saçmalama.Ne olabilirki... Moni:Bu kusmalar pek iyi değil.Sen bak! Vanessa:Tamam ben sana haber veririm. Moni:Tamam görüşürüz. Vanessa elindeki testi alır ve tuvalete gider.Döndüğünde şok olmuştur. Vanessa:Pozitif..Nasıl..Ben...Hamile miyim?? O sırada Zac gelir ve Vanessa'nın elindeki testi görür ve onu hastahaneye görürür. *****...Hastahane...***** Doktor:Karınız 2 aylık hamile. Vanessa:Ama nasıl 2 aylık olur? Zac:Olmuş işte!Baba oluyorumm! Doktor:Ayda bir kontrole gelin lütfen. Vanessa:Peki geliriz. Zac'in telefonu öper ve gelen mesaja bakar. Zac:Miley doğurmuş! Vanessa:Ciddimisin?Hastahanedeler mi?Ziyarete gitsek! Zac:Tamam. Zac ve Vanessa Miley'in odasına giderler. Miley:Meraba.. Vanessa:Oov bitanecik arkadaşım doğurdu demek. Miley:Evet erken doğum oldu. Vanesa:Evet farkettim.Hazır çocuk doktorunuz burdayken doğurmuşsun. Nick odaya girer. Nick:Miley hayatım bebeği getirdiler. Bebeği getirirler ve Miley'in kucağına verirler. Nick:Ee adını koymicakmıyız? Vanessa:Daha koymadınız mı? Miley:Adı Kevin olsun.... Bölüm Sonu! 17.Bölüm Özeti Demi ve Joe Eurovision için Belçka'ya gider ve Demi'yi bir süpriz bekliyordur.Vanessa Chace üzünden büyük bir acı yaşar.Acaba Demi Eurovision'u kazanabilecekmi? Hepsi ve daha fazlası 17.Bölümde 17. BÖLÜM- Spoiler:
17. Bölüm
Belçika*-Saat:14:30- Demi ve Joe uçaktan inmişti.Demi hemen koşmaya başlamıştı evet annesi belçikaya'ya onu görmeye gelmişti.Mutluluktan uçuyordu sanki.Ona sıkı sıkı sarıldı öptü.Ve az sonra... Demi:Annecim siz benle küs değil miydiniz? Annesi:Sadece baban ahh senin adını duymak dair istemiyor.Bende ona kızdım ve biricik Demi'mi görmeye geldim. Demi:Annecim seni çok seviyorum senin desteğine çok ihtiyacım var. Annesi:Merak etme kızım.Sen kazanıcaksın inanıyorum sana. Demi.Sağol annecim seni erkek arkadaşımla tanıştırayım çok az zaman kaldı evlenmemize =) Joe:Merhaba efendim. Annesi:Bu kadar resmi olmaya gerek yok kızımın kocası olucakmışın ben Mary.. Joe:Bende Joe.. Annesi:Çok yakışıklıymış kızım sende hep yakışıklıları buluyosun. Demi:Ahh anne abartma hem ben onu yakışıklı olduğu için sevmiyorum. Annesi:Eminim güzel kızım eminim.. Joe:Haydı demi valizleri alalım. Demi:Getirirler görevliler diyerek yetkili arabaya binerler.Demi'nin annesi Mary hanım az sonra. Annesi:Şarkınız ne kızım ? Joe:İkimiz birlikte yaptık "This Is Me" Demi:Ben şarkı söylicem Joe'de gitar çalcak.Çok güzel bir şov yapıcaz anne =) Annesi:Eminim güzel kızım sen şarkı söylersinde güzel bir şov yapmazmısın.Şimdiden iyi şanslar. Joe-Demi:Sağol! Nick'in Ve Miley'in Evi*-Saat:15:00- Nick:Mileeeyy sana zarf geldi.Miley hemen aşağıya iner ve zarfı açar.Az sonra büyük bir çığlık atar. Nick:Ne oluyo ya ? Miley:Yaa çok mutluyum inanabiliyor musun?Amarika'yı Eurovisionda temsil edicem!! Nick:Tebrik ederim canııım tebrik ederim =) Miley:Sağol aşkımm.. Nick:Şarkı seçtin mi canım ? Miley:Aslında evet bir şarkı düşünüyordum. Nick:Hangi şarkın ? Miley:"Bigger Than Us" Nick:Güzel bir seçim yarın ilk iş belçika'ya gitmek olcak.Şarkını tanıtmak için. Miley:Evet ama tarzımı değiştirmem lazım. Nick:Nasıl bir tarz değiştirme bu ? Miley:Bir film kahramanı vardı kitaplarıda vardı "Hannah Montana" Nick:Güzeeel kız Rolling Eyes Miley:Ya hayla karı kız peşindesin ! Nick:Şaakaa bebeğim şa-ka! Miley:Tamda şakanın sırası.Hemen yatalım yarın saat 08:00'de kurulu saat gibi kalkıcaz eğer kalkmazsan bağırırım zaten sen uyanmış olursun şimdi yatağa... Nick:Ama dizi başlıcaktı.Miley ona gözlerini dikerek -Tamda dizi izlemenin sırası. Nick:Off tamam mileyciim geliyoruuum. Nick Ve Miley'in Evi*-Saat:08:00- Miley kurulu saat gibi tam sekizde uyanmıştı.Her zamanki gibi Nick uyuyordu ve bir çığlık atarak Nick'ide uyandırdı. Nick:Ayyy ne oldu? Kevin mi ağladı ? Miley:Hayırr belçika'ya gidicez. Nick:Aaaa doğru kevin'e nolcak ? Miley:Hastaneye bırakırız Ashley Hanım ilgilenir. Nick:Beende gelcem mi ? Ashley Hanım'ın yanına? Miley:Hayır gelmiyorsun ashley hanım'ın yüzünü görmiceksin artık! Nick:Tamam birtaneem sorun yook Az sonra Kevin ağlar. Nick:Yaaa kevin ağlıyo çabuk gidelim şarkı söyliyelim kevin'e birşey olcak. Miley:Off Nick telaş yapma sende tam bi bebek gibisin.Tamam anladık yeni baba oldun ama bu kadarsa telaş yapma bakıcı ilgilenir. Nick:Tamam hemen bavulları hazırlıyalım kevin'i bırakalım hastaneye sonra hemen uçağa binip gidelim. Miley:Tamam hadi çabuk ol!!! Zanessa'nın Evi*-Saat:09:00- Vanessa kahvaltıyı hazırlamış yukarı Zac'ı uyandırmaya çıkmıştıki Zac çoktan uyanmış tv izliyordu. Zac:Günaydın kuşuum... Vanessa:Günaydın ne yapıyorsun? Zac:Hiiiç tv izliyorum. Vanessa:Onu görüyorum. Zac:Eurovisiondaki şarkıları dinliyorum. Belçika'yı Demi Lovato ve Joe Jonas temsil edicek şarkısı "This Is Me" Amarikayı yani bizim ülkeyi Miley Cyrus temsil edicek şarkısı "Bigger Than Us" Türkiye'yide Hadise temsil edicek şarkısı "Düm Tek Tek" hepsinin şarkısı mükemmel bu Eurovision çok güzel olucak. Vanessa:Sen Eurovisiona ilgilenir miydin? Zac:Tabiki.. Vanessa:Bence Demi Lovato birinci olcak. Zac:Hayır Miley Cyrus. Vanessa:İddiaya var mısın ? Zac:Varım neyine? Vanessa:Sinemasına ve akşam yemeğine. Zac:Tamam görürüz.diyerek iddaya girerler. Vanessa:Görürüz! Belçika-Saat:10:00- Niley çifti uçaktan inmişti.Miley havayı içine çekti ve -Ne güzel bir ülke değil mi? Nick:Galiba kızlarıda güzel.. Miley Dirseğiyle Nick'in karnına vurur ve -Baaak karı-kıza bakmıcaksın anladın mı ? ben hemen Hannah Montana olup geliyorum. Nick:Tamam bakmam diyerek bi kızı kestirir. Miley:Tamam diyorsun başlıyorsun! Nick:Tamam için rahat olsun. Miley:Nasıl olabilirki ?diyerek soyunma odasına girer ve 20 dk sonra nick'in yanına gelir. Nick:Merhaba güzelim adın ne ? Miley:Peruğunu çıkarır ve -Adım miley yani senin cellatın Nick seni gebertirim bak! Nick:Aaa ben bile tanımadım.. Miley:Güzel olmuş muyum ? Nick:Her zaman güzelsin sen sarışın olsana sarı saç çok güzel yakışıyor. Miley:Ahh hayır sarışınlardan nefret ederim hadi gidelim yetkili binaya şarkımı tanıtayım. Yetkili Bina*-Saat:13:00- Demi Joe çifti ve Nick Miley çifti yetkili binaya gelmişti.Ama sırada hadise vardı.Demi Miley'i tanımamıştı ama Nick'in ne işi var burda diye düşünceler kapılmıştı az sonra bir sekreter "Sırada Demi Lovato ve Joe Jonas var.." Miley ve Nick çok şaşırmıştı ve Miley -Daha eğlenceli olcak. Demi ve Joe odadan sevinçli çıkmıştı. Joe:Kazanacağımızı söylemiştim sana. Demi:Çok mutluyum Joee!! Joe:Hadi bebeğim annenin yanına gidelim. Az sonra Miley girmişti ve oda kazanmıştı. Zashley'in Evi*-Saat:23:00- 2 Ay Sonra... Zac:Vanessa çabuk ol Eurovision başlıyooo.. Vanessa:Tamam geldim işte ilk önce kim var? Zac:Yunanistan. Vanessa:Belçika'ya ne zaman gelir? Zac:Yunanistan'dan 2 şarkı sonra. Vanessa:Tamam. Eurovision'un yapılacağı yer(U.S.A) -Saat:23:15- Demi:Joe aşkıım az sonra biz çıkıcaz çok heycanlıyım. Joe:Merak etme başarıcaz.Bunu duyan Miley kendi kendine:"Tabi kazanıcaksınız rüyanızda görürsünüz"der. Eurovisionu sunan kişi"Sırada Belçika'yı temsil edicek kişi Demi Lovato ve Joe Jonas var.Şarkıları "This İs Me Başarılar Belçika,başarılar Demi Lovato ve Joe Jonas.."Bunu duan Demi heycandan bayılıcaktı sanki. Joe:Tamam demi sakin ol hadi çıkıyoruz.Ve az sonra gösteri bitmişti.Herkez ayakta alkışlamıştı.Daha sonra Sunucu tekrar mikrofonu eline aldı."Şimdide sırada Türkiye'yi temsil edicek Hadise var.Şarkısı "Düm Tek Tek"Sizide başarılar dileriz.Ve hadise'de sahneye çıkmış şarkısını söylemişti.Onuda herkez çok beğenmişti.5 ülke sonra sunucu tekrar konuşmaya başladı."Evet sırada bizi temsil edicek Miley Cyrus yani Hannah Montana var Şarkısı "Bigger Than Us"Başarılar Miley Cyrus!Bunu duyan Demi şok geçirmişti.Miley çok beğenilmişti.Herkez onu ayakta alkışlıyordu. Zashley'in Evi*-Saat:00:00- Zac:Dedim ben sana kesin Miley kazanıcak. Vanessa:Daha puanlar verilmedi kesin Demi kazanıcak! Zac:Görürüz hanfendi. Vanessa:Görürüz beyfendi.. Eurovision'un yapıldığı yer (U.S.A)-Saat:01:00- Sunucu tekrar konuşmaya başlamıştı."Evet puanlar verilmeye başladı.Sırada Türkiye'ye puan verme zamanı.Türkiye komşu ülkesinden yani Yunanistandan... 18. Bölüm Özeti; Vanessa Chace yüzünde acı çekicek.Bakalım Eurovisiın'u Belçika mı ? Amarika mı ? Yoksa Türkiye'mi kazanıcak ? Ashley'i ne süprizi bekliyor? Sorularınızın Cevabı İçin 18. Bölümü Bekleyin. 18. BÖLÜM- Spoiler:
18.Bölüm
Zanessa'nın Evi*-Saat:12:00- Vanessa uyanmış mutfakta kahvaltı hazırlıyordur.Az sonra Zac'da kalkar ve kahvaltıya başlarlar. Zac:Birtanem sen bence izin al hamileyken iş yapamazsın. Vanessa:Aldım zaten 2 gün gitmicem. Zac:Pekiala ama benim gitmem gerek kahvaltı mükemmel olmuş.Kendine iyi bak hayatım.. Vanessa:Tamam görüşüz der ve masayı toplar.Salona televizyon izlemeye gider.Biraz sonra kapı çalar.Vanessa koşaarak kapıyı açar.Kapıdaki Chace'dir.Vanessa'yı ittirerek ona vurmaya başlar.Vanessa karnını tutarak ağlıyordur. Chace:Bunu ödeticem dedim sana diyerek tekme atmaya başlar. Vanessa:Pislik herif git evimdeen canımı acıtıyorsuuun.! Chace:İyi oluyo sana diyerek tekmeleri sertleştirir. Vanessa hep karnını tutar ve dayanamaz elini bırakarak bayılır.Chace'de hemen ordan kaçar. Hastane/Zac'ın Odası*-Saat:13:00- Zac dayanamaz Vanessa'yı arar.Ama Vanessa cevap vermez.Ve koşarak arabaya binerek eve gider.Kapıdan girince Vanessa'nın yüzünün kanadığını görünce ağlamaya başlar. Zac:Hayatım snaa ne oldu kim yaptı? Vanessa baygın bir konuşmayla:Chace.. Zac:Pislik herif bebeğe birşey oldu mu ? Vanessa:Bilmiyorum ama düşmesi gerekir.Karnıma tekma attı. Zac:İnanmıyorum!diyerek onu yerden kaldırır.Hastaneye götürür. Hastane*-Saat:14:30- Vanessayı muane eden doktor odadan çıkmıştır. Zac:Doktor bey karım nasıl bebeğimiz nasıl? Doktor.Üzgünüm..Bebeğiniz düşmüş... Zac:Neee?Olamazz diyerek ağlamaya başlar. Doktor.Karınızın durumu iyi bebeğinizin düştüğünü söylemedim. Zac:Tamam diyerek odaya girer. Vanessa:Bebeğimiz nasıl? Zac:Vanessa.. Vanessa:Ne oldu düştü mü yoksa? Za.Evet hayatım karnına darbe yidiğin için bebeğimiz düşmüş. Vanessa ağlamaya başlar. ve az sonra Vanessa:Yalnız kalmak istiyorum Zac.. Zac:Ama vanessa.. Vanessa:Giiit dedim tamam mı giit diyerke bağırır. Zac:Tamam gidiyorum.. Corbin'in Evi*-Saat:15:30- Corbin uyanmıştır.Ve Ashley'in uyuduğunu görünce onu öperek uyandırır. Ashley:Günaydın canım. Corbin:İşe gitmicek misin ? Ashley:İzinliyim bugün hayatım. Corbin:İyi haber! Ashley:Ne oldu ki? Corbin:Süpriiiizz.. Ashley:Süprizleri çok severim. Corbin:Hadi aşkım kahvaltı edelim. Ashley:Tamam sen git ben üstümü giyinip geliyorum. Corbin:Tamam bekliyorum. Corbin aşağıya inmiş salondaki koltukta oturuyordur.Gözü Demi'nin resmine ilişti.Onu eline aldı ve resmi çöpe attı.Az sonra Ashley'de aşağıya indi ve birlikte kahvaltı ettiler.Zaman çok çabuk geçiyordu.Ashley Corbin'in kocağına oturmuş televizyon izliyorken. Ashley:Sence eurovision'u kim kazancak? Corbin:Tüm şarkılar çok iddialı. Ashley:Evet bence Hadise kazancak. Corbin:Yorumsuz.. Ashley:Hadi yaa saat 20:00 oldu ve süprizi açıklamadın Corbin:Ahh tamam şimdi sen yukarı git.Güzel birşeyler giy.Sonra yanıma gel. Ashley:İyi bakalım tamam 25 dk'ya burdayım. Corbin:Acele yapma.. Eurovision'un Yapıldığı Yer(U.S.A)-Saat:22:00- Sunucu tekrar konuşmaya başlar "Evet Yunanistan Tütkiyeye 12 tam puan veriyor!Belçika ise 6 puan,Amarika ise 12 tam puan verdi!..(her ülke puan verir ve toplam 123 puanı olur) "Sırada Amarika var.Amarikaya Türkiye 10 puan,Belçika ise 12 tam puan Yunanistan 7 puan..(daha birsürü ülke puan veriyor ve toplam 102 puanı oluyor.) "Evet şimdide sırada Belçika var!Belçikeya Türkiye 12 tam puan,Amarika 8 Yunanistan 5..(sadece bir ülke puan verme zamanı gelmez ve şuanda puanı 100'dür.) "Evet inanılmaz bir şey oluyor Eurovision hayatında!Belçika'ya İspanya 2 puan veriyor..Ve Amarikayla aynı puanı alıyor.Evet sayın seyirciler.İlk kez böyle birşey oluyor.Artık tablo belli. Birinci:Türkiye İkinci(ler):Belçika ve Amarika Üçüncü:Fransa.. Evet tebrikler Türkiye!Seneye tekrar görüşmek üzere" Lokanta*-Saat:23:15- Corbin ve Ashley yemeklerini yemiş konuşuyorlarken Corbin Ashley'in önüne diziyle çöker ve "Benimle Evlenir Misin Ashley?" Ashley bunu duyunca bir yandan mutlu olmuş bir yandanda şoka girmişti.Biraz düşündüktan sonra.Cevabını Verdi... Ashley:... 18.Bölüm Sonu..
19.Bölüm Özeti; Acaba Ashley Corbin'in evlenme teklifine olumlu mu cevap vericekti?Demi'yi hangi üzüntü bekliyor?Vanessa hayatını tehlikeye mi atıcak ? Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 19. Bölümü Bekleyin..
bi'kaç yorumdan sonra hemen diğer bölümlerde geliyor.. | |
|
| |
Demilla.Lonasஜ Emekli
Mesaj Sayısı : 7522 Yaş : 28 Nerden : Barcelona Doğum tarihi : 18/02/96 İş/Hobiler : Basketbol&Futbol&Kitap&PC
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 4:13 pm | |
| harikasın ben daha yeni okumaya başladım ama süper. | |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 4:52 pm | |
| teşekkürler , devam ediyorum.
19. BÖLÜM
- Spoiler:
19.Bölüm!!
Lokanta*-Saat:22:06- Ashley:Corbin ben ne dicemi bilemiyorum ama tek bildiğim birşey var oda seni sevdiğim ve seveceğim bu yüzden EVET!seninle evlenmek istiyorum=] Corbin:Seni çok seviyorum prensesim... Ashley:Bende.. Corbin:Bu günün şerefine tatlı yemeğe ne dersin?Ashley çantasına elini sokmuş cep telefonunu ararken aklına hastanede unutttğu gelir. Ashley:Kusura bakma hayatım cep telefonumu hastanede unutmuşum ben hemen alıp geliyim yada ordan eve geçerim. Corbin:Kimin evine? Ashley:Babamın haberi veriyim hazırlıklara başlasın hadi canım görüşürüz yarın.. diyerek Corbin'i öpüp ordan ayrılır. Hastane*-Saat:21:04- Ashley odasına giderken Vanessa ve Zac'ın konuştuklarını duyar. Vanessa:ZAc git burdan.!! Zac:Neden bunu yapıyorsun? Vanessa:Bebeğim düştü artık yaşamama gerek yok! Bunu duyan Ashley odaya girer. Ashley:Neler oluyo burda?Vanessa o bıçağı hemen indirir misin? Vanessa:Hayır!!Ölmek istiyoruuuuuuuuuum..!!!!!!!! Ashley:Saçamalamaaa peki ölmek istemenin nedeni ne ? Vanessa:Bebeğim düştü.. Ashley:Bunu üzüldüm ama tek bir gerçek var neden birdaha olmasın?Bu neden çok saçma bu yüzden o bıçağı karnından indir. Vanessa:Ciddi misin?Olur mu? Ashley:Hatırlatırım ben kadın doğum uzmanıyım bu nedenle tüp bebek bile yapabilirim sana hadi indir o bıçağı. Vanessa bıçağı indirmiş Ashley'in yanına gider. Vanessa:Sen sen benle küs değilmiydin? Ashley:Evet sana çok kırgınım ve kızgınım ama olsun seninde ölmeni istemiyorum. Zac:Ama siz babanla planlar yapıyordunuz.. AShley:Söylemeyi unuttum o planları ben 1 ay önce bitirdim her neyse unutma Vanessa "Sen daha önemlisin" diyerek odadan çıkar. Vanessa:Peki neden geldin buraya? Ashley:Telefonumu unutmuşumda onu almaya geldim.Hadi görüşürüz kendine iyi bak vanessa.. Belçika*-Saat:10:05- Demi'yi Belçikeda bir talk show teklif götürmüştü bu yüzden Joe ile birlikte Belçikeya gelmişlerdi.Babasınında burada ihalesi vardı. Demi havalimanında birisi babasına benzetmiş Joeyle konuşuyordu. Demi:Şu babama çok benziyor.. Joe:Yanına gidelim o zaman. Demi:Tamam.. diyerek Joeyle birlikte benzettiği adamın yanına gider.Evet bu babasıydı.Demi çok mutlu olmuştu. Demi:Baba.. Babası:Ne işin var burda?Ahh neden sorduysam yine ne haltlar karıştırdın_ Demi:Birşey yapmadım ben!Dinlemediniz bile beni! Babası:Ne dinlicem be senin **** yaptığını mı? Demi:Öyle birşey yok tamam mı?Seni kocamla tanıştırmak istiyorum.Joe'yi gösterir. BabasıSurprisedğlum bunla fazla takılma ne haltlar yediğini bir bilsen.. Joe:Biliyorum efendim ama Demi öyle biri değil!Çok iyi bir kız ve müjde veririm!Bir çocuğumuz olucak. Babası:Tebrik etmek isterdim ama belkide senden değildir.Kaç kişiyle yattı senden olduğunu nerden biliyorsun? Joe:Öyle birşey yapmaz Demi!Zaten Nick onla eğlence için birlikte oldu bu durumda kızınızın hiçbir suçu yok! Babası:Benim öyle bir kızım yok!Vede lütfen soyadını değiştir.Benim soyadımı almanı istemiyorum soyadımın kırlenmesini istemiyorum diyerek ordan uzaklaşır.Demi bir banka oturmuş ağlıyordur.Joe onun yanına gelir. Joe:Canım böyle yapma... Demi:Nasıl yapmamayım ya?Yüzümü dair görmek istemiyor soyadını değiştir dedi. benim öyle bir kızım yok dedi! Joe:Seni dinlemedi ama.. Demi:Dinlese bile yine beni sevmicek! Joe:İstersen talk show'a katılmayalım. Demi:Bencede hemen sağlık kontrolune gidelim..bebeğin durumuna bakalım dierek gözyaşlarını silerek banktan kalkar Joe'ye sarılarak yürürler... 19.Bölüm Sonu.. ---------------- 20.Bölüm Özeti; Demi'nin bebeği doğmuştur.Ama Joe kendinden olmadığından şüphelenir ve DNA testi yaptırır.Peki ondan mıdır çocuk yoksa başkasından mı ?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 20.Bölümü Bekleyin..
20. BÖLÜM
- Spoiler:
20. Bölüm!
Not:Demi ile Joe evlenmiştir.. Demi ve Joe'nin bebeği doğmuştur.Kızdır ve adı Selena'dır.Bebeklikliğinden güzelliği görülür cinstendir.Ama yolunda gitmeyen birşeyler vardır.Joe Demi'nin babasını bu sözünü unutamıyordur "Belkide bebek senden değildir." Joe+Demi'nin Evi*-Saat:12:05- Sabah olmuştur ve ikiside uyanmıştır. Demi:Hadi hayatıım Selena'yıda al gel kahvaltı yapıyoruz.. Joe:Tamam der ve az sonra Selena ile birlikte gelir. Demi:Günaydın. Joe:Sanada canım diyerek kahvaltıya başlarlar. Joe:Ben bugün dışarıya çıkıcam. Demi:Nereye ? Joe:Arkadaşlarla buluşucam merak etme akşam olmadan gelirim. Demi:Tamam bende Selenayla birlikte alışverişe çıkarız. Joe:Tamam. Demi:Birşeyin mi var? Joe:Hayır iyiyim sadece dün gece geç yattım uykumu alamadım o kadar. Demi:Peki.. Joe:Kahvaltı güzel olmuş size afiyet olsun ben gidiyorum diyerek Demi ve Selena'yı öper. Demi'de az sonra Selena ile alışverişe çıkar. Hastane*-Saat:13:20- Joe Demi'yi arkadaşlarla gezicem bahanesiyle kandırmış hastaneye DNA testi yaptırmaya gelmişti. Hemen DNA testi yapılacak odaya girer. Joe:Merhaba ben DNA testi için gelmiştim. Doktor:Peki sizi şuraya oturtalım ve kanınızı alalım. Az sonra tüm işler bitmişti. Joe:Sonuçlar ne zaman çıkar ? Doktor:Hmm 1-2 güne kalmaz çıkar biz size haber veririz. Joe:tamam teşekkürler. Zanessa'nın Evi*-Saat:14:00- Vanessa ile Zac televizyon izliyordur. Vanessa:Tüp bebek yapabilir miyiz ? Zac:Sen istersen neden olmasın hayatım. Vanessa:Ya olmazsa ? Zac:Herşeyi kötü yönden düşünüyorsun.Baksana Ashley seninle barıştı.Tüp bebek yapılıcak.Bebeğimiz olucak hayatımız değişti mutlu olman lazım karamsar olma bu kadar. Vanessa:Zac'dan güzel sözler Kahkaha Eğer sözlerin bittiyse işe gidelim diyorum. Zac:Benle Dalga geçme.. Vanessa:Tamam hadi işe gidelim çok oyalandık. ZaC:Tamam gözümün nuru sen ne istersne yapmaya hazırım. Vanessa:O zaman üstünü giyin ve arabayı hazırla hadi.. Zac:Tamam diyerek onu öper ve üstünü değiştirmeye gider. Niley'in Evi*-Saat:14:30- Not:Miley ile Nick evlenmiştir. Miley:Canımmm hazır mısın hai parka gidicektik hani.. Nick:Bu benim ilgi alanıma girmiyor zaten Kevin 1 yaşında.Park olduğunu nerden anlasın? Miley:Çok konuşma.. Nick:Tamam sustum hadi hazırsan gidelim.Ama söyleyim hayranlarımla ilgilenirim. Miley kaşlarını çatmış Nick'e bakıyordur. Miley:Hele bir ilgilen azrailin olurum.. Nick:Tamam gözüm senden başkasını görmüyor.. Miley:İşte böyle ol hem benim onlardan eksiğim ne ? Ben güzel değil miyim? Beni güzel bulmuyor musun ? Nick:Tamam ya şaka yaptım.Sende hemen sorguya alıyosun. Miley:İş kızlardan açılınca sorgu yaparım bana karışamazsın! Nick:Agresif görüyorum seni.. Miley:Acaba kimin yüzünden ? Nick:Kimin ? Miley:Senin tabikide!Çok konuşmada dışarıya çık hadiii..! Nick:Tamam bağırmana gerek yok! Miley:Hayla duruyor musun ? Hastane*-Saat:14:25- DNA testi yapam doktor Joe'yi arar. Doktor:Joe Bey testler bitti sonuçlar elimizde. Joe:Tamam hemen oraya geliyorum diyerek telefonu kapar. Joe koşarak odaya girer. Doktor:Buyrun sonuçlar.. Joe:Ben anlamam siz söyleyin benden mi değil mi? Doktor:Şey efendim bebek... 20. Bölüm Sonu..
21. Bölüm Özeti; Acaba Selena Joe'den miydi ? Ashley'in annesi ölücek miydi yoksa yaşıcak mıydı ? Demi Joe'nin yalanını öğrenince ona ne tepki verecekti?
Hepsi Ve Daha Fazlası İçin 21. Bölümü Bekleyin..
yorumlardan sonra devam.. | |
|
| |
Chephia Süper Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Çarş. Haz. 16, 2010 6:11 pm | |
| Of ya meraktan biteceğim. En heyecanlı yeri. Lütfen devam et...
| |
|
| |
Lessie Aktif Üye
| Konu: Geri: Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk Perş. Haz. 17, 2010 2:36 pm | |
| Biraz daha yorum gelsin devam edeceğim.
&
teşekkürler.
| |
|
| |
| Yaşanan Herşey Unutulur mu ? Efsanesi: Kavurucu Aşk | |
|