Konu: DEMI LOVATO VE X FACTOR YARIŞMACISI TARTIŞTI Paz Eyl. 09, 2012 12:37 pm
Demi Lovato, X Factor yarışmacısı yüzünden zorlu anlar yaşadı. Aslında tartışmadılar ama yarışmacı Demi'ye kızdığı için laf sokmaya çalıştı. X Factor'e orta yaşlı bir adam katıldı ve çok kötü dans ediyordu. Jüri üyeleri tabii ki beğenmedi. Aralarındaki diyalog şöyle oldu.
Yarışmacı: Bunun için gerçekten çok çalıştım. Demi: Bak, birçok insan hayalleri için çok çalışıyor ama bunu herkes haketmiyor. Yarışmacı: O yüzden mi sen autotune kullanıyorsun ve ben kullanmıyorum? (Autotune: Ses tonunu otomatik olarak ayarlayan program. Genelde bunu kullananların sesindeki hatalar gidiyor.) Demi: Aslında... Britney: Seni sahneye kim çıkardı bilmek istiyorum. Sen bana bakınca bile kendimi rahatsız hissediyorum.
Demi'nin orada birşey söyleyememesi kötü olmuş. Bence cevabını vermeliydi.
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Konu: Geri: DEMI LOVATO VE X FACTOR YARIŞMACISI TARTIŞTI Paz Eyl. 09, 2012 10:21 pm
Sinir adam ya cinse bak. :D
Teşekkürler.
demi_forever
Yeni Üye
Konu: Geri: DEMI LOVATO VE X FACTOR YARIŞMACISI TARTIŞTI Salı Eyl. 11, 2012 11:11 pm
yaa zaten demi cevabı vercektide britney deminin lafını kesince demi bişe diyemedi. ama britney adama lafı sokunca demi nasıl güldü yaa.. Bu arada başka sitelerde bu videoyu paylaştıklarında demi çok eleştiri aldı..Şımarmış,kendini ne zannedio falan dediler..Deminin çok sert davrandığını adamın cesaretini kırdığını falan demişler ama bence demi çok haklı..Herkese çok iyisin diyemez yaa :)