Sessiz sedasız anlaşm*lı olarak 11 yıllık evliliklerini bitiren Ebru Şallı ve Harun Tan çifti her ne kadar arada üçüncü şahısların olmadığını söyleseler de Ebru Şallı'nın bir sevgilisi olduğu ve bu yüzden ayrıldıkları dedikodusu giderek yayılıyor.Hafta başında kocası Harun Tan'la yollarını ayıran Ebru Şallı, sürpriz boşanmanın ardından tatile çıktı.Oğulları Beren ve Pars'la birlikte Fethiye'yi tercih eden Şallı'ya, Harun Tan'ın ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Can da eşlik etti.Bir hafta kafa dinleyecek olan Şallı, Atatürk Havalimanı'nda muhabirlerle sohbet etti.Ebru Şallı hakkında çıkan dedikodulara şu yanıtı verdi; ''Hiç kimse normal ve insanca bir ayrılığı kabul edemiyor nedense. Herkes işin içinde ihanet arıyor, kavga gürültü arıyor... İhanet diyenlerin ispatlaması gerekir. Çamur atmak nedense herkesin kolayına geliyor. Çıkarılan dedikodulara gülüp geçiyorum. Çocuklarımla birlikte Fethiye'ye geldim ve bir ay burada kalıp tatil yapmayı tasarlıyorum. Bu arada dedikodulardan uzakta kafamı dinlemek istiyorum. İstanbul dönüşünde plates konusunda yeni çalışmalarıma başlamak zorundayım. Hayat sürüyor, dünya dönüyor.''
-alıntıdır.-