| seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. | |
|
+20seLLyMarié Stardust* `quєєп H*H*H DemiLse* 'Pervin MiLey ~ Jamentha. Pieve Di Cadore Fear'Life my music alisonloveato Ventro. *_merwe_* Cemüqé Demil0ver Chephia *Puffy* Demilla.Lonasஜ MiLey* My Lovato 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
My Lovato Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 961 Yaş : 29 Nerden : Zonguldak Doğum tarihi : 12/09/95 İş/Hobiler : Demi Lovato
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/5000)
| Konu: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Ptsi Şub. 15, 2010 5:31 pm | |
| Bu anlatacağım Haber %100 gerçektir. Çünkü ''Miles to go'' kitabından Miley'nin dili anlatılmış. ama ben size özet olarak anlatacağım. Selena ve Miley'nin arasında bir gerginliğin olduğunu hepimiz biliyoruz. ve o gerginliğin esas nedinini sizinle paylaşıyorum.
Yıl 2007 iken Miley Nick ile çıkıyordu. ve Selena Nick'ten hoşlanıyordu. Selena Miley'nin en yakın arkadaşı oldu. Ve Selena Nick'ide oyuna getirip onunla gizli gizli çıkmaya başladı. (Miley daha nickle hala çıkarken bu arada Sel hala Miley'nin arkadaşı.) Nick Miley'i çok aksatmış ilgilenmemeye başlamış. Ve sonra bir gün Miley Nick'i telefonda birisiyle samimi bir şekilde konuşurken yakalmış. ''Tamam Nick anladım ben.Beni Seviyorsun ama ondan da hoşlanıyorsun. Ben artık dayanamıyorum.Buraya kadar bitti.'' demiş ve O kızın Selena olduğunu bilmiyormuş. Aradan 2 ay geçmiş. Miley o kızın Selena yani en yakın arkadaşı olduğunu öğrenince Çok ama çok acı çekmiş. ve Bir günlük tutmaya,ve yaşadıklarından şarkılar yazmaya başlamış. ------ Anlatacaklarım bu kadar ! Ama bu haber %100 gerçek Miles to go'dan alınmıştır. B.... diye arkadaşım okudu ve bana anlattı ! Selena'nın bunları yapacağına asla inanmazdım.
ve Amerika'da Selena Taylor Lautner'la çıkıyordu sonra ayrıldı. Bundan sonra Lautner,Swift ile çıkmaya başladı ! Selena ise Swift'in en yakın arkadaşı olmaya başladı ! Bu haber size tanıdık gelmiyor mu ? Diye Amerika'da haber çıktı.
Zaten Miley'nin söylediği ''Beni Seviyorsun ama ondan da hoşlanyıorsun'' sözü 7 Things şarkısında da var. Türkçe anlamını okursanız anlarsınız. Miley,Selena'yı çok seviyordu Çünkü dizisinde bile oynatmıştı biraz da Miley sayesinde ünlü olmuştu. Şimdi ise Selena Demi'yle bir tartışma halinde Demi'nin doğum gününe gitmediği ve ona hiç zaman ayırmadığı için.Çünkü,
Demiye kameraman yada bir fan aynen şu soruyu sormuş: Selenayı nasıl biliyorsunuz ? Demi: Taylor'a sorun (Swift) haber aLıntıdır başka bir sitede kız yazmış onada arkadaşı kitabı okuyup anLatmış seLenaya bakın saman altından su yürütüyomuş meğersem .d.d Demi'm ide satmış :/ | |
|
| |
MiLey* Yeni Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Ptsi Şub. 15, 2010 5:42 pm | |
| Selenayı hiç sevmiyordum ve şimdide nefret ediyorum! çok fırsatçı demide bunun farkına varır umarım SaoL cnm | |
|
| |
My Lovato Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 961 Yaş : 29 Nerden : Zonguldak Doğum tarihi : 12/09/95 İş/Hobiler : Demi Lovato
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Ptsi Şub. 15, 2010 5:45 pm | |
| önemsiz canım bn şok oldum | |
|
| |
Demilla.Lonasஜ Emekli
Mesaj Sayısı : 7522 Yaş : 28 Nerden : Barcelona Doğum tarihi : 18/02/96 İş/Hobiler : Basketbol&Futbol&Kitap&PC
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Ptsi Şub. 15, 2010 6:17 pm | |
| ben de çok şaşırdım sağoL cnm | |
|
| |
My Lovato Başarılı Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Cuma Şub. 19, 2010 11:56 am | |
| | |
|
| |
*Puffy* Yeni Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Perş. Mart 18, 2010 12:50 pm | |
| SeLena'nın iyi bir kız oLduğunu sanardım. Onu severdim ! Ama beni çok büyük bir hayaL kırıkLığına uğrattı. PayLaşım için TeşekkürLer. | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Perş. Mart 18, 2010 9:48 pm | |
| - *Puffy* demiş ki:
- SeLena'nın iyi bir kız oLduğunu sanardım.
Onu severdim ! Ama beni çok büyük bir hayaL kırıkLığına uğrattı. PayLaşım için TeşekkürLer. Aynen | |
|
| |
Demil0ver Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 31 Nerden : Deminin yanından.. Doğum tarihi : 28/04/93 İş/Hobiler : Dans,Müzik
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (200/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Cuma Mart 19, 2010 8:04 am | |
| - ScReaM demiş ki:
- *Puffy* demiş ki:
Onu severdim ! Ama beni çok büyük bir hayaL kırıkLığına uğrattı. PayLaşım için TeşekkürLer. Aynen Kesinlikle | |
|
| |
My Lovato Başarılı Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Mart 20, 2010 11:38 pm | |
| önemsiz herkese bnde öyLe sanıyordum... | |
|
| |
Cemüqé Yeni Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Paz Mart 21, 2010 2:01 pm | |
| Mesaj silindi , temizlendi !
Sebep: Tehdit edici, küçük düşürücü ifadelerin bulunması.
-Yönetim.-
| |
|
| |
*_merwe_* Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 27 Nerden : AntaLya Doğum tarihi : 15/07/97
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Nis. 03, 2010 2:27 pm | |
| ßn de okumuştum bu haberi saoL cnm | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Nis. 03, 2010 4:06 pm | |
| NE ! İnanamıyorum ya ! Ma* mı bu selena ? | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Nis. 03, 2010 5:28 pm | |
| - *Puffy* demiş ki:
Onu severdim ! Ama beni çok büyük bir hayaL kırıkLığına uğrattı. PayLaşım için TeşekkürLer. | |
|
| |
my music Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 27 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 13/05/97 İş/Hobiler : Herşey
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Nis. 03, 2010 7:34 pm | |
| okumuştum selenayı az da olsa severdim ama şimdi nefret ediyorum bir insan bunu arkadaşına yapmamalı bence saol bilgi için =) | |
|
| |
Fear'Life Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1474 Yaş : 27 Nerden : istanbul Doğum tarihi : 02/09/97
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (450/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. C.tesi Nis. 03, 2010 8:08 pm | |
| Ya yuh ya selenaya aşırı bi sevgim yok ama artık nefret ediyorum! | |
|
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Paz Nis. 04, 2010 1:48 pm | |
| Oha yha.bi insan nasıl bu kadar bencil olabilir. :( selenayı çok seviodum ama artık bitti bnm için | |
|
| |
Jamentha. Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Paz Nis. 04, 2010 3:56 pm | |
| | |
|
| |
My Lovato Başarılı Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Ptsi Nis. 05, 2010 10:18 pm | |
| | |
|
| |
'Pervin MiLey ~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 26/12/96
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (210/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Çarş. Haz. 09, 2010 11:34 pm | |
| - *Puffy* demiş ki:
Onu severdim ! Ama beni çok büyük bir hayaL kırıkLığına uğrattı. PayLaşım için TeşekkürLer. Aynen ya inanmıyoruum ! | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| |
| |
H*H*H Yeni Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Paz Haz. 13, 2010 9:05 pm | |
| evet bu doğru. Miley*in o albümü yani break out*da bununla ilgili başka şarkılarda var. bottom of the ocean bana çok dokunuyor. Selena*yı zaten hiç sevmiyorum:D ve Demi ile küsler.Selena artık "benim en yakın arkadaşım Taylor "dedi Demi*de"dostluklarda bitebilir."dedi:D neyse teşekkürler canım:) | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Salı Tem. 06, 2010 3:44 pm | |
| vayyy be selenayı bende severdimm ama bu kadarını beklemiodmm artk bnde nefret ediorm :( üzüldm simdi nicke de miley e de yazık :( | |
|
| |
Stardust* Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Nerden : Nashville Doğum tarihi : 26/06/95 İş/Hobiler : İnternet :)
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Salı Tem. 06, 2010 9:37 pm | |
| Başka sebepler de vardır mutlaka. Mileym çok üzülmüştü yaa . | |
|
| |
seLLyMarié Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Çarş. Tem. 07, 2010 6:23 pm | |
| Bunlardan haberim yoktu şaşırdım ve üzüldüm ama eski bi olay ve selenayla miley barıştığı için ona olan sevgim değişmedi. | |
|
| |
demidemi Yeni Üye
| Konu: Geri: seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. Salı Eyl. 07, 2010 5:02 pm | |
| | |
|
| |
| seLena ve miLey kavgasını asıL sebepLeri. | |
|