Demi Lovato Fan
John Goodman Zayıflamayı Başardı! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
John Goodman Zayıflamayı Başardı! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

John Goodman Zayıflamayı Başardı!

2 posters
YazarMesaj
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
John Goodman Zayıflamayı Başardı! 28i1cnc5000/5000John Goodman Zayıflamayı Başardı! 261f97k  (5000/5000)
John Goodman Zayıflamayı Başardı! Empty
MesajKonu: John Goodman Zayıflamayı Başardı!   John Goodman Zayıflamayı Başardı! Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 1:57 pm

Ünlü aktör inanılmaz dercede zayıflayarak herkesi şaşırttı. 57 yaşındki aktör obezitenin pençesinde iken sağlıklı yaşam için büyük bir mücadeleye girdi ve kazandı.
David Letterman ile çarşamba günü yaptığı röportajda oturduğunda sandalye kırdığı günlerin artık çok gerilerde kaldığını söyledi.
"Çok fazla eksersiz yapıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum.Hayatımın geri kalanında da bu böyle olacak. 30 yıl çok düzensi yaşadım ve vucüdumu çok zorladım. Tabiki vücudum kalıcı olarak bir çok zarar kaldı"
'Roseanne' dizisi devam ettiği dönemde, dizi için kilo verdiğini sezon biter bitmez tekrar tüm kaybettiği kiloları aldığını belirten aktör, hayatının o dönemini hatırlamak istemiyor. Kilo probleminin kaynağı olarak alkol alışkanlığının altını çizen aktör, 30 yıl süren bu alışkanlıktan kurtulduğu için çok mutlu.

Gerçekten adam baya bir kilo vermiş.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
John Goodman Zayıflamayı Başardı! 28i1cnc5000/5000John Goodman Zayıflamayı Başardı! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: John Goodman Zayıflamayı Başardı!   John Goodman Zayıflamayı Başardı! Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 2:09 pm

Sağol canım
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: John Goodman Zayıflamayı Başardı!   John Goodman Zayıflamayı Başardı! Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 2:34 pm

Önemli değil.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm

John Goodman Zayıflamayı Başardı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» John Mayer 'Dear John' şarkısı hakkında konuştu.
»  Yine şaşırtmayı başardı
» Sevgili John
» 2009 - PR Purposes by John Russo
» Psiko-Analist-John Katzenbach