Tamam tamam. Devam ediyorum. Biraz uzun. Anca bitti.
-
-
Simdi oturduk koltuga , yuzlerimizde ciddi bir yuz ifadesi. Bu
*** salona dogru geldi , bizi gordu simdi. Suratinda o kadar saskin bir ifade var ki. Hemen yanimiza geldi . Kahkahalar atmaya basladi. Ama biz gulmuyorduk. Hemen o da ciddi bir surat ifadesi aldi yuzune. Hee birde yanimizde ipte vardi. Sonra bir arkadas gecti arkasina. Ellerini bagladi
Tabii bu
*** korktu bayagi. Biz onu sandalyeye oturtduk ve ben karsina gectim basladim konusmaya ;
-Senaryo soyle = J: Ben --- R: Raul
-
J: Gay misin lan sen ?
R: Anlamadim.
J: Bal gibi de anladin
***. Gay misin dedik !
R: Seyy , evet. Erkeklerden hoslaniyorum.
J: Peki neden erkekleri sectin. ?
R: ...
J: Anlat
***. { Sac duzlestiriciyi cikardim.
R: Tamam tamam. Benim hic kiz arkadasim olmadigi icin. Hem zevkli birsey.
]*** ***.
J: {Suratina tukurdum ve kufur ettim.}
R: Ayip oluyor ama.
J: Sus be ! Ne ayibi. Simdi sen bir GAYsin. {Bunu bagirarak soyledim,herkes guldu} Ve sende kurban olarak hay olmayan erkekleri seciyorsun. Mesela Cesc Fabregas gibi.
R: Seyy.
J: Yaa , iste. Boyle
*** seni. {Kufur ediyorum.
R: Kufur etme ! Siz bana neden boyle yapiyorsunuz ki ?
J: Bak oglum , sen neden Cesc'i dudagindan optun ? Hemde gay olmadigi halde. Benim biricik arkadasim Esra'yi uzmeye ne hakkin var
*** senin
*** !
R: Hey ! Ayip oluyor biraz. {biraz sustuktan sonra} O gercek degil bir kere.
J: Kanitla
*** o zaman. Kanitla
***.
R: Tamam. Iii.
J: Ama nasil kanitlayacaksin degil mi ?
R: Anlatacagim ama inanmayacaksin.
J: Sen anlat bakalim.
R: Cesc .. Cesc zaten oyle birisi.
J: {Tokat atiyorum.} Yalanci ! O zaman niye kiz arkadasi olsun
*** !
R: Ya olamaz mi ki ? Ayrica o sakaydi bir kere. Ben neden oyle birsey yapayim ki?
J:
*** ***. Bir oyle diyorsun bir boyle. Donek misin oglum
R: Tamam. Anlatiyorum. Aslinda Cesc onu opecegimi bilmiyordu. Saka zannediyordu. Sonra yanasinca bende onu gay sandim. Ben optum. O cok kizmisti ama belli etmedi. Yayini kestirdi. Reklamlarda kavga ettik. Anlatmaya calistim ama anlamadi. ....... Bir siz ogreniyorsunuz. 150.000 Euro verdim.
J: Sen ne kadar haysiyetsiz bir adammissin ya ' {Kufur ediyorum} Tamam , cozun su
***.
-
-
Sonra olay boyle oldu. Bu
*** adam bizden acayip cok korktu. Ilk bu inanmaz demistik ama inandi. Biraz karsi karsiya durduk. Bizi evinden kovmaya calisti. Bizde guldukten sonra ben sac duzlestirici ile kafasina bir tane indirdim. Arkadas tiras makinesi ile vurdu kafasina bir tane daha. Digeri de utuyle dudagina indirdi bir tane. Biz cook rahattik , hicbir sey yapamazdi cunku 18 yasindan kucuktuk. Polisi arasa dalga gecerdi polis... Bizde kosa kosa evden kactiik ve mutlu son :)
-
-
-
Inanmayanlar olabilir. Kimseyi kandiracak degilim. Bizim icin cok kolaydi. Hatirladigim kadariyla cevirebildim. Cok eglenceliydi.
Esra'm , sen sakin moralini bozma. Cesc gay filan degil (, BB.
- Spoiler:
R: Tamam. Anlatiyorum. Aslinda Cesc onu opecegimi bilmiyordu. Saka zannediyordu. Sonra yanasinca bende onu gay sandim. Ben optum. O cok kizmisti ama belli etmedi. Yayini kestirdi. Reklamlarda kavga ettik. Anlatmaya calistim ama anlamadi. ....... Bir siz ogreniyorsunuz. 150.000 Euro verdim.
Spoiler bolumunde butun soylediklerini anlatamadim. Cunku cok ozelmis. 150.000 filan rusvet degil. Ben onu Esram'a ozel anlatacagim ;)