| Müziğin Kalbi | |
|
+4obliviate. yuzdeyuzinsan alisonloveato #calanthe. 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Müziğin Kalbi Ptsi Ağus. 23, 2010 5:26 pm | |
| Demi Lovato: Dünya Üzerinde çok ünlü ve başarılı bir sanatçıdır.. Joe Jonas: Başarılı bir sanatçıdır Demi Lovato ile birliktedir Nick Jonas:Abisi Joe JonasLa birlikte turdadır gitar&bateri çalıyordur YorumLaran sonra ilk bölüm geliyoo!! | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Ağus. 23, 2010 6:07 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Ağus. 23, 2010 6:34 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Ağus. 23, 2010 6:56 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 2:26 am | |
| OO!! YorumLarınız İçin Çook Teşekkür ederim !! İlk bölüm geliyoor!! BöLüm 1:- Spoiler:
Şarkıdaki Aşk!
Demi Yeni ALbümü için hazırLık yapmaktadır!Şarkı yazıyordur !Fakat doğru sözleri bulamıyor ilham gelmiyordur !! Tam pes edecekken Joe Gelir ve: -Tak Tak ?? Girebilirmiyim!? -Hey Joe Hoşgeldin!Otursana -Eee?Napıyorsun bakalım? -Aynı şarkı yazmaya çalışıyorum ama durum yine aynı! -Yazamıyorsun ilham gelmiyor yani? -Çok zekisin!! Uzun süre birlerine bakarlar ve sonra Joe: -Hey Baksana birde birlikte deneyelim ne dersin? -İyi ikir deneyelim!
"You speak to me And in your words I hear a melody But in the twilight it's so hard to see What's wrong for me
I can't resist Until you give the truth a little twist As if you're gonna get away with this You're not sorry
I can't believe I fell for this
I fell through the hole Down at the bottom of your soul Didn't think you could go So low Look at what you done You're losing me Here's what you've won Got me planning to go solo Solo Solo" Demi: -Bu iyiydi -Katılıyorum -Kaydetmeliyim sende bana... Joe'nun telefonu çalar ve demi'nin sesi kesilir telefonda chelsea vardır Joe'ya: -Joeee hemen yanıma gelmelisin burda kocaman bi böcek var aaaa!! -Aaah chelsea tamam geliyorum!! Demi'ye Döner : -Eee sen bişey mi diyordun? -Yok hayır hiçbişiy!! -Peki öyleyse bay!! Biraz sonra: -Hey Joe! -Evet? -Biliyormusun sen çok başarılır ve ve çok yetenekli birisin !! -Aaah demi lütfen bilmediğim birşey söyle bana!! -Tamam ""Seni Seviyorum"" -Eee tamam bu iyi çünküü çünkü bende seni seviyorum !!
der ve sarılırlar!
**Bölümün Sonu** 2.Bölüm'de NeLer Olacak?? Demi ve Joe'yu gerçekten güzel günler mi bekliyor?? Yoksa nick hilary'e aşık mı oluyor?? Hepsi ve daha fazlası için 2. bölümü beklyin!!Yorumm!! | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 10:45 am | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 1:31 pm | |
| 1 yorumcuk mu?? :::hayır::: 1 yorum daha isterim | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 1:45 pm | |
| İyi al bir tane daha yorum xDxD | |
|
| |
obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 2:08 pm | |
| Aaa çok güzel olmuş biraz daha uzun yaz ama :D Neyse devamm | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 2:49 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Ağus. 25, 2010 3:02 pm | |
| Tamam devam ediyorum Bölüm 2 - Spoiler:
Chelsea'nın Odası:
chelsea hala bağırıyordur böcek yüzünden Joe içeri gelir : -Chelsea !! Abartama sadece bir örümcek sana zarar vermez merak etme! -Aaah onun ismini dahi ağzına alma !! -Tamam bak aldım elime ve hiçbirşey yapmıyor bir zararı yok! -Ayy tamam ee sen ne yaptın bakalım?? -Ah sorma belki de bugün turdaki en güzel gündü!! -Evet!! -Biliyorsun Demi'ye olan hislerimi uzun zamandır açamıyordum!!Gerek kalmadı çünkü o.. -O sana aşık olduğunu söyledi?? -Hislerin çok güçlü!! -Eee peki ilk randevu ne zaman? - Yarın 20:00'da!! -Giyecek birşeyin var mı? -Iııh herzamanki halimle giderim?? -ahaha saçmalama moda düşmanı seni!!Dua et ki stilistin burda!! -Ne sen mi chelsea bunu yapmana gerek yok biliyorsun rezil olmak istemem!! -Rezil olmak mı??Haahay chelsea yanındayken hiçbir şekilde rezil olmazsın merak etme!! hadi aç valizini hemen başlayalım! -Chelsea randevu bugün değil yarın 20:00'da!! -E n'olmuş yani?? buda sadece 24 saatimiz kaldı demektiir!!Hadiii -Tamam al bakalım uff!!
Demi'nin Odası:
Demi Odasında yalnızdır yazdıkları şarkıyı tekrar tekrar okuyordur ve bir yandan da: -Aşk bu olsa gerek!Birbirleriyle aynı duyguyu beslemek,acıyı ve sevinci paylaşmak!!,bazen bir şarkı gibi akıp gitse de hayat!!'Aşk' müziğin kalbinde herhalde sadece bir tek!!
Kafeterya:
Nick kafeterya'ya birşeyler içmek için gitmiştir içeceğini alıp masasına doğru giderken Hilary ile çarpışır ve içeceği hilary'nin üstüne dökülür ve çantası yere düşer!.Nick: -Aah özür dilerim benim hatam tekrar özür dilerim.. -Evet bu senin hatan!! Der ve çantasını almak için eğilirken nick te eğilir ve ister istemez elleri üst üste gelir Hilary hemen elini çeker nick te çantayı alıp hilary'ye uzatır: -Al bakalım tekrar... -Tamam !! -Hey baksana masada bana eşlik edermisin hatamı telafi edebilirim!! -Tamam ama daha dikkatli olmalısın!! -Hahah tamam şurada oturuyorum gel!
Demi'nin odası&Joe 'nin Odası Karışık xD
Demi yatağına uzanmış Joe'yu düşünüyordur Joe'da aynı şekilde Demi'yi,yazdıklarışarkıyı tekrar tekrar söylüyorlar ve birbirlerini düşünüyorladır!!Bu şarkı onları bibirlerinin odasına götürmeye zorlar!İkiside hızlı adımlarla birbirlerinin odasına doğru koşarlarken çarpışırlar ve demi yere düşer ilk olarak onun Joe olduğunu anlamaz ve: -hey Dikkat etsene!! -Demi Sen misin ?? -Ah Joe özür dilerim seni başkası... -Tamam sorun yok der ve elini demi'ye uzatır demi'yi yerden kaldırır ve: -Eee nereye ? -Yanına gelecektim sen?? -Bende tamda 'Solo'Yu söylüyordum ki aklıma sen geldin ve buraya senin yanına gelme isteği uyandı... -Aynı şekilde bende der ve Sarılırlar daha sonra elele kafeterya'ya inerler... 3. Bölümde neler olacak?? -Demi ve Joe'nun ilk randevuları nasıl geçecek??Nick Hilary'e aşık olduğunu söylemeye cesaret edebilecek mi?? hepsi ve daha fazlası için 3. bölümü beklyn!!Yorumm | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 8:02 am | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 11:43 am | |
| Evet süper 2.bölümü daha güzeldi gidere alışıyorsun yazmaya xDxD | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 2:11 pm | |
| | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 9:13 pm | |
| Devam Ediyorum !! 2 saattir ilham gelmesini bekliyodum :Very Happy: BöLüm 3 - Spoiler:
Joe'nun Odası:
Joe o akşamki randevu için heyecanlıydı şimdiden endişeye kapılmaya başlamıştı...Tam o sırada Chelsea geldi: -Tak Tak ! Girebilirmiyim? -Hey Chelsea gel lütfen ! -Eee çalıştıklarımızı hatırlıyormusun bakalım? -Sanırım ama unutmaktan korkuyorum .. -Joe joe joe joe sadece 2 saat kaldı unutmamalısın ee heyecan var mı?? -Biraz (chelsea bi bakış atar) -Tamam Çook -Ben onun için bakış atmadım ayakkabılara bakarsan anlarsın !! Joe ayakkabılarına baktı ayakkabılarının biri siah öbürü koyu kahverengiydi... -Heyecandan !! :Very Happy:
Demi'nin Odası:
Demi çok mutludur kıyafet seçiyordur ve şarkı mırıldanıyordur:
And if I heard you on the radio I'd never wanna change a single note It's what I tried to say all along You're my favorite song
Sonra : -Acaba ilk randevu nasıl geçecek ?? dedi
Kafeterya:
Nick ve Hilary yine oradaydı nick hilary'i masasına çağırdı hilar'de seve seve geldi nick: -Hilary bak sen çok yetenekli ve çok güzel bir aktrissin -Evet? -Ve senden etkilenmemek mümkün değil -Yani -Hilary Bilemiyorum ama ben seninle bir yerlere gelmeyi çok isterim ! -Nick,bu beni sevdiğin anlamına ve benle çıkmak istediğin anlamına mı geliyor... -Evet deyip gülümser -Nick çok tatlı bir gülümsemen var bunu reddetmek mümkün değil! Eee nereye nezaman çıkıyoruz der ve sarılırlar .)
::..Joe ve Demi..Randevu..:: Saat 20:00 olmuştur Joe Demi'yi Almaya gider demi kapıyı açar : -Hoşgeldin .. -Hazır mısın? -Evet der ve çantasını alır ...Restaurat... garson: -Hoşgeldiniz ne alırsınız ? Demi: -Ben Kumpir ve salata alabilirmiyim? -Siz Beyefendi? -Aynısından Lütfen...(yemekler gelir)...Joe: -Hmm lezzetli görünüyor .. -Bencede -Yemeden Bilemezsin.. -Şapşal!! -İltifat ediyorsun -Öylemi hahah -Güzel mi? -Aah evet tuz uzatırmısın (joe tuzu alım demi'ye verirken elleri düğümlenir kızarırlar ve joe demi'nin yanağına bir öpücük kondurur)Demi: -bugün turdaki en güzel gün! -Bencede (sarılırlar) ...
BÖLÜMÜN SONU 4.Bölüm'de neler olacak ??
Turun Son konserinde nasıl olaylar yaşanack?Hilary ve Nick'in ilk randevusu nasıl gçecek Taylor Jemi'nin arasına girebilecek mi?? Hepsi ve daha fazlası için 4. bölümü beklyn !! | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 9:19 pm | |
| Off buna müthiş olmuuşş Devaam | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Ağus. 26, 2010 9:20 pm | |
| sağoLL .)) yarın devam .)) | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Cuma Ağus. 27, 2010 3:14 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Cuma Ağus. 27, 2010 8:15 pm | |
| Devam canım süper olmuş :) | |
|
| |
obliviate. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Cuma Ağus. 27, 2010 8:52 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi C.tesi Ağus. 28, 2010 10:02 pm | |
| Devam Ediyim Bari Ölürüm yorumlarnızaa Taylor Swift:Joe'nun çok yakın arkadaşıdır ama bir şey farklıdır o Joe'yu seviyordur !(demi'in Vokalidir) Bölüm 4- Spoiler:
Demi'nin Odası :
Demi Kendi Kendine Konşuyordur: -Bugün turun son günü ve son konseri..!!Umarım bir aksilik çıkmaz ! Şarkı Mırıldanmaya başlar...
Joe'nin Odası:
Joe odasında yalnızdır...Çok sıkılmştır tam o sırada kapı çalınır...Gelen Taylor'dur: -Hey Joe ! Bu akşam ki konsere hazır mısın ?? -Aaah sanırım :Very Happy: -Öyliyse tamam sen hazırlanmaya başla ben seni bekleerim! -Tamam der ve banyoya geçer ... O sırada Joe'nun telefonuna bir mesaj gelir Taylor mesajı okur...Mesaj Demiden'dir!Merakla okumaya başlar Mesaj:
-Hey Joe Bu akşamki konserde bir aksilik çıkmamasını umarım! Yanına geliyorum yardımcı olmak için!Seni Seviyorum..!! Taylor: -Vay vay vaay demek öyle bu mesaj siliniyoor Joe benim olmalı! O sırada Joe banyodan çıkar Taylor Ona biraz daha yaklaşır!Evet hemde onunlla birlikteymiş gibi yaklaşır Joe 'de bunu önleyemez !! O sırada demi gelir Taylor Demi'nin ayak seslerini duyar duymaz Joe'nin kucağına oturur Kapı Çalar Joe: -Giir!! (demi girer)Bu sahneyi görünce: -Pislik! der ve kapıyı çarpıp koşmaya başlar bir yandan da ağlar!!Joe: -Taylor ne yaptın gördün mü diye bağırır Joe Demi'nin peşinden koşmaya başlar Taylor'da arkadan sinsi sinsi gülümser ve: -Joe!Bundan böyle Sen Benimsin ! der Joe Demi'ye: -Demi Sandığın gibi değil!Lütfen bekle Demi durur ve: -Söylermisin ne sandığım gibi değil??Göz Göre göre Taylor'dan hoşlanıyorsun ve beni ve benim sevgimi sadece kullanıyorsun!! -Bak demi ben sadece seni seni seviyorum sadece... -Bu seferlik öyle olsun ama birdaha yaşanırsa affetmem ona göre!!
| |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Ağus. 30, 2010 6:33 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 01, 2010 7:37 pm | |
| 1 yorumcuk muu ?? devam etmem :hıh: | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Eyl. 02, 2010 9:47 am | |
| | |
|
| |
| Müziğin Kalbi | |
|