| Müziğin Kalbi | |
|
+4obliviate. yuzdeyuzinsan alisonloveato #calanthe. 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 11:09 am | |
| Mütiş yaaa :) devam lütfennnnnn | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (790/5000)
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 2:50 pm | |
| BöLüm 5- Spoiler:
Demi'nin Odası
-Taylor'dan Böyle Birşey beklemezdim o benim en iyi arkadaşımdı demek ki baş düşmanım mış !!(Kapı Çalar) -Gir! -Merhaba Demi ! -Taylor??Ne işin var burada git burdan! -Bak demi dinlemelisin söz veriyorum şimdi bni dinlersen seni birdaha rahatsız etmeyeceğim ! -Tamam ama sırf beni rahatsız etme diye dinliyeceğim seni ! -Pekala oturabilirmiyim? -Tabii otur... -Demi Dinle! Joe seni kullanıyor! -ne ne demeye çalışıyorsun sen joe beni kullanmıyor!! -Tamam öyleyse o zaman geçen Joe'nin odasına geldiğinde öyle bir sahne görmüştün!En iyi arkadaşının sana ihanet edeceğini mi düşündün?! -Joe böyle birşey yapmadı hayır ! -Demii?? -Hayır hayır o yapmadı hay...(bayılır) -Bu iş bu kadar !
Hilary ve Nick'in Randevusu
Nick:-Ne içersin -Kahve...Ya sen? -Kaderimi sen belirliyorsun !:Very Happy: -Akılsız!Garson: -Ne içersiniz ? -Ben kahve alayım (hilary) -Bende aynından ** ...Kahvelerini içerler kalkarlar... -Eee bu gece için başka bir planımız var mı? -Evet! -Nedir ? -Karşında duruyor... -Lunapark mı?Gerçektenmi? -Eveet!! -İçinde neşeli bir çocuğun olduğunu bilmiyordum! -Evet bende !
Demi'nin Odası:
Demi Ayılır Taylor Hala ordadır!Demi: -Taylor Sana inanıyorum !Joe sen benim için artık bir hiçsin! -Sonunda sana Joe'nun ne halt olduğunu anlatabildim! -Çok sağol taylor sana nasıl teşekkür edebilirim? -Joe 'nin gidip yüzüne söyle ! Joe acı çekmeli! -Tamam tamam...
Koridor
Demi Koridorda Joe'yu Görür onun yanına gidiyorken Taylor'da arkada ona destek veriyordur demi gidince zafer işareti yaparak: -Joe ben istediğimi alırım! ... Demi: -Hey Joe ! -Demi der ve onu öpmeye çalışır demi onu iter ve: -Pislik hani sen birtek beni seviyordun?* -Zaten öyle birtanem! -Numara yapma Taylor bana herşeyi anlattı! Joe Jonas şunu bil bu iş burada bitti!Der ve arkasını dönüp giderken durur ve : -Pardon birşey unutmuşum da der ve tokatı yapıştırıp gider!
Yorumm | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 3:16 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 7:29 pm | |
| Süper yaa :) Gittikçe heyecanlı olmaya başlıyor :D devam | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1513 Yaş : 28 Nerden : (ist)anbul <3 Doğum tarihi : 11/01/96 İş/Hobiler : Neet,Ps,DLF.CLBB.NT <3
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 7:31 pm | |
| sağol canım yarın devam ;) | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 07, 2010 8:14 pm | |
| :) :) Sabırsızlanıyorummmmmm | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 08, 2010 1:26 pm | |
| Bölüm 6 Gelsin:1 hafta sonra- Spoiler:
Demî^nin odası
Demi Eşşyalarını Topluyordur çünkü turun son konseri sona ermiş ve america'ya dönülecekti...Ama 1 gündür gözyaşlarını kesemiyordu...Büyük aşkının bitmesi onu çok üzüyordu ama hala Joe'ya kaşı bir kıvılcım vardı sanki! Kendini toparlamaya çalışıyordu Tur otobüsünde kimseyi rahatsız etmek istemezdi!
Joe'nun Odası
Joe hala olayın şokunda etrafa bakıyordur Kendi Kendine: -Hala ne olduğunu anlayamıyorum(duraksar)Taylor! Bütün bunların senin başının altından çıktığını tahmin etmeliydim ahh!
Otelin Lobisi:
Tüm ekip toparlanmış lobi'ye inmiştir Maalesef Joe ve demi yine karşılaşırlar Demi Joe'yi Görür Görmez Arkasını döner Bunu farkeden Joe: -Demi!Beni Dinlemelisin!Bak Talor'la aramda. -kes sesini ne halt olduğunu biliyorum artık !(tur otobüsüne doğru gider en arkaya oturur gözyaşlarını siler ve beklemeye başlar
Tur Otobüsü^^
Tur otobüsü kalkışa geçer demi en arkada Joe'de onun 2-3 önünde oturmaktadır Taylor onu yalnız Görünce: -Oturabilirmiyim? -neden? Zorundamısın? -Bak Joe Demi Sana Belki benim anlattığımı söylemiş olabilir ama ben sana neden ihanet edeyim ki? -Nereden bileyim? Geçen gün bana yaklaşan kimdi ha söylesene? -Joe o zaman sarhoştum lütfen! -iyi pekala otur bakalım... -Bak Joe demi ile arandaki herşleyin bitmesiyle bir alakam yok ! ben herzaman sizin yanınızdayım ve ayrılmayacağım tamam mı?! -Böyle snin gibi dostlar herzaman bulunmuyor taylor ...
Hilary Demi'nin Bu halini farkeder ve yanına gidip: -Hey Demi! -Ah merhab ahilary! -Konuşmak istermisin? -Bak hilary lütfen konuşa. -Demii? -Pekala Joe beni kullanıyor o beni aldattı ! Taylordan hoşlanıyor bunun farkındayım ve onunla aramızdaki herşeyi bitirdim!(İçinden:Bir kıvılcım hariç) -Peki delil'in varmı? -Tabii ki geçen gün Joe'nun odasına gittim ve gördüğüm manzara korkunçtu Joe'da Herhangi birşey yaomıyordu! -belki de yapamıyordu... -Hayır! -Sen Bilirsin... 7. Bölümde ne olacak:: Taylor Joe'yu elde edebilecek mi?Demi'ye bir hediye kimden acaba? Hepsi ve daha fazlası için bizden ayrılma :) | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 08, 2010 1:36 pm | |
| Süper yaa :) Pis Taylor :Kızgın: Devam nolurrr Bebeğiimm <3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 08, 2010 2:00 pm | |
| - Necklace demiş ki:
- Süper yaa :) Pis Taylor :Kızgın: Devam nolurrr Bebeğiimm <3
| |
|
| |
just&Jémi Yeni Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Eyl. 09, 2010 11:41 pm | |
| harika yazıyosun taylor pislik devam etmelisin | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Paz Eyl. 12, 2010 2:26 pm | |
| - just&Jémi demiş ki:
- harika yazıyosun
taylor pislik devam etmelisin | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Eyl. 13, 2010 7:05 pm | |
| Bölüm 7 GeLsin :- Spoiler:
Tur otobüsü^^ Evet!Artık yolculuk bitmişti ! Demi otobüs durur durmaz valizlerini aldı ve arabadan indi arabadan indiğinde valizlerden biri yere düştü Joe bunu gördü ve: -Yardım istermisin? Demi Hiçbirşey söylemedi valizini alıp gitti.Taylor da arkadan sinsice gülümsedi Sonra Joe'ya: -Herkes Onun Gibi Değil Değil mi Joe? -Haha evet...Anlaşılan Taylor Joe'yu ayartmaya başlamıştı...Taylor: -Hadi gel benim eve gidelim kendini biraz toparlarsın... -Olur. Vannessa Demi'yi almaya Geldi... Vanessa'nın Arabası^^ Vanessa: -Eee Demi Tur nasıldı bakalım? -iyi sayılır... -İyimi iyi sayılır mmı? -Aslına bakarsan pekte iyi değildi -??? -Joe'yla çıkmaya başladık 1 hafta sonra Taylor'la gördüm onu ve ayrıl. -Hüzünlü Son!? -Evet... Demi'nin Evi^^ Demi içeri girmiştir sonunda eve geldiği için mutludur Vanessa: -Eveet evine demi! -Ahah sağol van! Girsene (vanessa'ya mesaj gelir ve:) -Üzgünüm Setten çağırıyorlar! -Tamam görüşürüz :) Taylor'u Evi^^ Taylor Joe'ya: -Eveet evim hoşgeldin Joe ! -Hoşbuldum Taylorr.. -Otursana -Hadi bakalım.. -Birşey içermisin? -Olur... -Ne içersin? -Kahve :DD: -Yapma Joe bu saatte ??Ben sana getiririm birşeyler ... -Hadi bakalım... Taylor mutfağa gider kokteyl hazırlar ve Joe'nunkine uyku ilacı doldurur... -İçecekler geldii... -Vay Kokteyl ha? :DD: -Hiç görmemiş gibi yapmaa -Tamaam oy nefis görünüyoo çabuk ver çabuk!! Taylor Joe'nunkisi hangisi acaba diye düşünürken joe zorlayınca yanlış bardağı verir ve taylor uku ilacı olanı içer.Kokteyli içince uyur Joe'de onu uyandıramayınca not bırakıp çıkar... Sabah 08:00 Demi'nin Evi^^ Demi Sabah egzersizi için dışarı çıkar ve kapının önünde bir çiçek bir not ve küçük bir hediye vardır demi çiçeği alır ve notu okur: -"Kendimi affettirmek için ne yapabilirim? -Joe-" Demi Notu okuyunca ister istemez gözleri dolar kutuyu açar...Kutuda Kalpli bir kolye vardır ve kolyenin içinde resimleri vardır...Demi Kolyeyi boynuna takar çiçeği içeri koyar ve egzersize devam eder... 8. BöLüm'de Neler Olacak?Demi Kayıt Stüdyosunda ! peki Kayıt Stüdyosunda Neler olacak hepsi ve daha fazlası için bizden ayrılma ;) | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Eyl. 13, 2010 8:17 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Eyl. 13, 2010 8:44 pm | |
| | |
|
| |
just&Jémi Yeni Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Ptsi Eyl. 13, 2010 10:33 pm | |
| harikasın ya barışsınlar devam.d | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 14, 2010 4:58 pm | |
| Yorumlarınıza Bitoom Devam: BöLüm 8:- Spoiler:
Joe'nun Evi^^
Joe Daha uyanmamıştır oysaki saat 12:00 olmuştur bile ! Kapı çalar 3-4 kere joe ancak uyanır aşagı iner kapıyı açar gelen chelsea'dır! Chelsea İçeri Geçer televizyonu açar televizyonda demi & joe'nun ayrılık haberi vardır Chelsea: -Joe!Bu ne?Neden benim Haberim yok? -Chels otur ve dinle lütfen sadec. -Sadece ne?? -Bir Yanlış Anlşılma o kadar! -Ayrılmanız mı? -Evet! -Pekala Joe öyleyse birşey yapıp demi ile barış yoksa bu eve adımımı atmam!
Joe Chels'in neden böyle davrandığını anlayamaz :zah: Ama sonra hazırlanır çünkü...(ilerleyen zamanda anlayacaksınız!)
Demi'nin Evi^^
Demi hazırlanıyordur çünkü kayıt stüdyosuna "Solo"'yu kaydetmeye gidecektir.Hazırlandı süs püs hepsi bitti ve kendi kendine: -Tamam demi!Toparlanmanın Zamanı Geldi!Sen Dünyaa ünlü bir starsın!Hayranların bu durumu Öğrenmemeli !der ve dışarı çıkar ve etrafına paparazzi topluluğu karışır!: -Demi!Joe ile çıktığın ve ayrıldığınız doğru mu? -...Özel hayatım hakkında konuşamam!... - Demi demi demi! Demi arabaya biner. Ve kayıt stüdyosuna doğru gider.(kolyesi boynundadır)
Kayıt Stüdyosu^^
Demi:Johnn!!Girebilirmiyim? John:Ahh!Merhama Demi Gir tabii ki!Otur Demi:Şarkı Kaydetmeye Geldim!Gerçekten Güzel bir şarkı! John:hmm bakabilirmiyim..? Demi:Tabiiki! John:Hmm güzel hemen başlayalım mı? Demi:neden olmasın? John:sen Geç bende geliyorum.) Demi:Pekala**-**
....(demi Stüdyoya Girer)...
John:Hazır mısın demi? Demi:Evet... JOhn:başla Demi: "You speak to me And in your words I hear a melody But in the twilight it's so hard to see What's wrong for me
I can't resist." John:Demi neden Durdun Özür dilerim biraha John:Pekala... Demi: You speak to me And in your words I hear a melody But in the twilight it's so hard to see What's wrong for me
I can't resist." John:Demi neler oluyor:? -Demi:kendimi iyi hissetmiyorum der tuvalete doğru koşar!
.... (soloyu kaydetmeye Joe da gelir.) O sırada Joe Gelir: -Hey John Adamım! -Heey Joe hoşgeldin şerkı kaydedeceksen boştayım hemen geçelim! -Tamam!
...Tuvalet ...
Demi tuvalete gidip ağlamaya başlar! Kolyesini çıkarır içini açar v: -Bizi Çok Özledim joe hemde çok! der ve bir feryad koparır .Joe'da oradan geçerken bu sesi duyar tualetin kapısna tıklayarak: -Demi?Ses yok -Demi? ses yok ses alamayınca gider.O sırada demi olanları kavramaya çalışıyordur ve: -Joe ? der ama joe gitmiştir bile!
...
Joe Tam kabine girecekken telefonuna mesaj gelir: -"Joe bu akşam sana çok önemli birşey söylemeliyim! akşam Californian restauran'ta seni bekliyorum. -Taylor-" John:Joe birşey mi var? Joe:yok hayır başlayalım
"You speak to me And in your words I hear a melody But in the twilight it's so hard to see What's wrong for me
I can't resist.
Şarkısı bölünür çünkü Demi kabine dalar!Koşarak joe'ya sarılır ve: -Joe bizi çok özledim özür dilerim özür dil. -Şşsht ! Demi senin bir suçun yok! (Demi'yi Öper) Zavallı John Olanları hala anlamamıştır!: -Orda birşeyler mi oluyor?Joe: -Sorun yok !Barıştık! -Ha anladım! Demi: -Solo'yu mu kaydediyordun ? -Evet sen? -Bende ?John: -hey çoculklar düet yapmaya ne dersiniz? demi ve joe: -Neden olmasın
şarkıyı kaydederler Joe Demiyi birkez daha öper John:Allahım !(gözünü kapatır)
Yorum=Devam .) BöLüm 9'da neler olacak?Joe ve Demi Californian Rstauranta birlikte gidecek peki Taylor'un Tepkisi ne olacak? hepsi ve daha fazlası için Bizden Ayrılma! | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 14, 2010 5:03 pm | |
| Süpersin kuzuum yaaaaaa <3 <3 <3 Devamm | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 14, 2010 5:14 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 14, 2010 8:20 pm | |
| - Necklace demiş ki:
- Süpersin kuzuum yaaaaaa <3 <3 <3 Devamm
| |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Salı Eyl. 14, 2010 8:32 pm | |
| | |
|
| |
#calanthe. Aktif Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 15, 2010 3:16 pm | |
| | |
|
| |
just&Jémi Yeni Üye
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Çarş. Eyl. 15, 2010 5:03 pm | |
| harikasın süper süper kesinlikle devam.dd | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Eyl. 16, 2010 11:16 am | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi Perş. Eyl. 16, 2010 1:45 pm | |
| - just&Jémi demiş ki:
- harikasın
süper süper kesinlikle devam.dd | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Müziğin Kalbi C.tesi Eyl. 18, 2010 3:53 pm | |
| - just&Jémi demiş ki:
- harikasın
süper süper kesinlikle devam.dd | |
|
| |
| Müziğin Kalbi | |
|