Demi Lovato Fan
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''

4 posters
YazarMesaj
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kadın Mesaj Sayısı : 11570
Doğum tarihi : 16/10/96
İş/Hobiler : Kitap okumak

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 28i1cnc5000/5000Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 261f97k  (5000/5000)
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Empty
MesajKonu: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 3:34 pm

" ÇOK YALNIZIM "

O zaten bir sürü aşk hikayesine sahipti! Ama Tokio Hotel’in starı kalbinin derinliklerinde aşk diliyor.

Herkes bu cümleyi söylemiştir:
“Büyük aşkı bulmak istiyorum.” Ama Tokio Hotel’den Tom bunu söylediğinde, bu tamamen bir sürpriz olur. 20 yıldan beri tek gecelik hiçbir ilişkiyi kaçırmadı. Ama rockçı, bir gecede yaşanan hızlı ilişkilerde artık eğlenmiyor. “Bu artık isteğimi yerine getirmiyor, daha fazla farkına vardım.”, dedi Bravo’ya.

“Bazen bir ya da iki güzel gecem oluyor. Ama bittiğinde, öncesinde olduğum gibi tekrar boş hissediyorum. Bill kadar yalnızım.” Aynı zamanda ikiz kardeşi de Tom’un mutsuz olduğunu fark etti: “Mutsuz bir hayatı var. O yüzden ona hiç aşk nasihatinde bulunmadım.”, diyor Bill. “Tamamen zıtlık: Aslında o beni izleyerek öğrenir. Çünkü şimdi bunu fark etti, 15’imde öğrendiğim şeyi: Boş zamanını kısa ilişkilerle harcamamalı, insanlarla harcamalı, onun için anlam ifade eden birileri!”

Tom hala "O" kızı bulmakta umutlu mu? “Bunun olabileceğine kesinlikle inanıyorum –umuyorum ki en kısa sürede.” Parmaklarımızı senin için çaprazlıyoruz (haç işareti), Tom!
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 28i1cnc5000/5000Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 3:41 pm

Vayy sağol kanka
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 3:53 pm

Mutsuz olduğunu biliyordum,bir gün aşkı arayacağını da. Bir an önce kendine layık birini bulur o.^^ Tanrı'm! Yazarken ellerim titredi. Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 642827 Ama o, mutlu olmalı. .Bence kesinlikle hak ediyor... Önemli değil.
Heilig.
Özel Üye
Özel Üye
Heilig.

Kadın Mesaj Sayısı : 811
Doğum tarihi : 02/01/96
İş/Hobiler : Photoshop / Kitaplar

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 28i1cnc980/5000Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 261f97k  (980/5000)
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 8:32 pm

Evey, yeni saçlarını yaptırdığı zamanlardan beri hangi röportajını izlesem yada konser hep boş, mutsuz ve üzgün bakıyor, gülmüyor sanki yok gibi.
Onun adına çok üzülüyordum ama nedenini anlamamıştım.
İnşallah hayat ona istediği her kapıyı açar ve her mutluluğu gösterir.

Sesinizi duyar gibiyim TH'ciler.

AMİİİİİİİİN!!! hayriye
https://www.facebook.com/#!/pages/Anti-Kucuk-Sirlar-Forever-Gossi
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 8:46 pm

Dedigim gibi, benim de dikkatimi cekti. Ilk once bu ihtimali dusundum. Bir insan ne kadar tek gecelik iliskilerle yasayabilir ki? Tom bence mutlu olmadiginin farkina vardi. Kendini avutuyordu simdiye kadar. Cevresindeki kimse onun gibi degil. En yakin ornek; Bill.
Aski ariyor ve onu aramaktan bile mutlu. Herkes bu duyguyu tatmak ister.
Sonucta Tom Bey de kalpsiz degil hani.
Sadece cevresindekilerin onu uzmemesi icin taktigi bir maske.
Ama o artik mutlu olmak istiyor.
Cok iyi anliyorum. Sipam benim, yerim seni. <3
Heilig.
Özel Üye
Özel Üye
Heilig.

Kadın Mesaj Sayısı : 811
Doğum tarihi : 02/01/96
İş/Hobiler : Photoshop / Kitaplar

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 28i1cnc980/5000Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 261f97k  (980/5000)
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 9:06 pm

Her insanın bir kalbi + duyguları var.
Ve şunu demeleri çok saçma olmuş:

""Herkes bu cümleyi söylemiştir: “Büyük aşkı bulmak istiyorum.” Ama Tokio Hotel’den Tom bunu söylediğinde, bu tamamen bir sürpriz olur. ""

Gıcık oldum buraya sanki Tom aşık olamaz der gibi,, dövesim geldi. yasak
https://www.facebook.com/#!/pages/Anti-Kucuk-Sirlar-Forever-Gossi
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 9:06 pm

Teşekkürler.... Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' 17178
http://demilovatofan.forum-canada.com
Pieve Di Cadore
Emekli
Emekli
Pieve Di Cadore

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''   Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 10:20 am

Onemli degil. :)

Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.''
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bill:Kadere ve Ölümden Sonraki Yaşama İnanıyorum.
» Hiç aşık oldunuz mu?
» Aşık Oldum
» Aşık T-shirtler
»  Yeni moda...Xavier Samuel'e aşık olmak...!!!