| Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Perş. Eyl. 02, 2010 3:34 pm | |
| " ÇOK YALNIZIM "
O zaten bir sürü aşk hikayesine sahipti! Ama Tokio Hotel’in starı kalbinin derinliklerinde aşk diliyor.
Herkes bu cümleyi söylemiştir: “Büyük aşkı bulmak istiyorum.” Ama Tokio Hotel’den Tom bunu söylediğinde, bu tamamen bir sürpriz olur. 20 yıldan beri tek gecelik hiçbir ilişkiyi kaçırmadı. Ama rockçı, bir gecede yaşanan hızlı ilişkilerde artık eğlenmiyor. “Bu artık isteğimi yerine getirmiyor, daha fazla farkına vardım.”, dedi Bravo’ya.
“Bazen bir ya da iki güzel gecem oluyor. Ama bittiğinde, öncesinde olduğum gibi tekrar boş hissediyorum. Bill kadar yalnızım.” Aynı zamanda ikiz kardeşi de Tom’un mutsuz olduğunu fark etti: “Mutsuz bir hayatı var. O yüzden ona hiç aşk nasihatinde bulunmadım.”, diyor Bill. “Tamamen zıtlık: Aslında o beni izleyerek öğrenir. Çünkü şimdi bunu fark etti, 15’imde öğrendiğim şeyi: Boş zamanını kısa ilişkilerle harcamamalı, insanlarla harcamalı, onun için anlam ifade eden birileri!”
Tom hala "O" kızı bulmakta umutlu mu? “Bunun olabileceğine kesinlikle inanıyorum –umuyorum ki en kısa sürede.” Parmaklarımızı senin için çaprazlıyoruz (haç işareti), Tom! | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Perş. Eyl. 02, 2010 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Pieve Di Cadore Emekli
Mesaj Sayısı : 11570 Yaş : 28 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 16/10/96 İş/Hobiler : Kitap okumak
| |
| |
Heilig. Özel Üye
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 28 Nerden : Sakarya Doğum tarihi : 02/01/96 İş/Hobiler : Photoshop / Kitaplar
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (980/5000)
| |
| |
Pieve Di Cadore Emekli
| Konu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Salı Ekim 12, 2010 8:46 pm | |
| Dedigim gibi, benim de dikkatimi cekti. Ilk once bu ihtimali dusundum. Bir insan ne kadar tek gecelik iliskilerle yasayabilir ki? Tom bence mutlu olmadiginin farkina vardi. Kendini avutuyordu simdiye kadar. Cevresindeki kimse onun gibi degil. En yakin ornek; Bill. Aski ariyor ve onu aramaktan bile mutlu. Herkes bu duyguyu tatmak ister. Sonucta Tom Bey de kalpsiz degil hani. Sadece cevresindekilerin onu uzmemesi icin taktigi bir maske. Ama o artik mutlu olmak istiyor. Cok iyi anliyorum. Sipam benim, yerim seni. <3 | |
|
| |
Heilig. Özel Üye
Mesaj Sayısı : 811 Yaş : 28 Nerden : Sakarya Doğum tarihi : 02/01/96 İş/Hobiler : Photoshop / Kitaplar
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (980/5000)
| |
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
| Konu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Salı Ekim 12, 2010 9:06 pm | |
| Teşekkürler.... | |
|
| |
Pieve Di Cadore Emekli
| Konu: Geri: Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' Çarş. Ekim 13, 2010 10:20 am | |
| | |
|
| |
| Tom Mutlu Değil:''Aşık olabileceğime inanıyorum.'' | |
|