Ünlüler ve twitter kullanıcıları, yeni sezonun en iddialı dizisi Fatmagül’ün Suçu Ne hakkında yorumlar yaptılar. İşte o twitler!
Armağan Çağlayan, Nazlı Ilıcak, Ece Vahapoğlu, Ömür Varol, Temmuz Karikutal, Ümit Erdim, Ayşe Aral gibi ünlü isimlerin, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin ilk yayınlanan bölümünde twitterdan yaptıkları yorumlar dikkat çekti.
Ünlüler dışında bir çok twitter kullanıcısı da yorumlarını esirgemedi.
Ayrıca daha ilk bölümüyle, twitter sosyal paylaşım sitesinde, dünyadaki tüm üyelerin en çok kullanılan kelimeler arasında 6. sırada “Fatmagül”ün geçmesi de, dizinin izlenme oranlarının ne kadar yüksek olduğunu az çok belli etti.
İşte o twitler!
@Armagan_caglaya : Her Şey çok amatör durmuyor mu Fatmagülde? Türkiye’nin Yıldızları yarışması gibi olmuş!
@Notredamedesion : Az sonra Fatma Gül’e tecavüz mü edecekler ne? Kızı şu anda gördüler. Hayatı sönecek. Yazık Beren’e.. kıyamam ona!
@ecevahapoglu : Fatmagul’e tecavuz ettiler
@TemmuzK : Beren Saat küçücük görünüyordu. Rolün hakkını vermiş. Engin Akyürek psikopat karakterinden sıyrılmış.Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar harikaydı.
@omurvarol : Fatmagül is over capacity.
@UmitErdimmm : Bu kizi her dizide boyle kistiracaklar demekki surekli.. Hayirlisi olsun..
@Eniseutuk : Fatma gulun sucu ne dizisi hayal kirikligi oldu biraz benim icin daha guzel etkileyici bisi bekliyodum..
@aysearal : tecavüzün cinayetten farkı yok bence….
@pinkfreud : Fatmagül’ün suçu bir kadının 4 kişinin tecavüzüne uğramasını espri malzemesi yapabilen gerizekalıların yaşadığı ülkede dizi karakteri olmak.
@ahuozyurt : Fatmagul’u izlemiyorum.. Izlememenizi oneriyorum.. Gecen gun o konudaki duygularimi yazmistim.. Yuh!
@mervethemermaid : Bihter kocasını aldatmayacaktı,yalıdan çalıya düşmüş. Fatmagül’e tecavüz sahnesi cidden şaşırtıcıydı;4kişi elbiseyi yırtmayı geçtim, ütüsünü bile bozamadılar.
@TwitPasa : Fatmagül’ün eti ne budu ne?
@yagmurozgenc : Fatmagul’un sucu neymis ogrndiniz mi?
@SeLimCiprut : Bihter günahlarından cehenneme gitti.Zebaniler ona isim taktı:Fatmagül…
İçim yandı ya tecavüz sahnesinde