» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Msn Nickleri (Sürekli Güncel) | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Demilla.Lonasஜ Emekli
Mesaj Sayısı : 7522 Yaş : 28 Nerden : Barcelona Doğum tarihi : 18/02/96 İş/Hobiler : Basketbol&Futbol&Kitap&PC
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 6:06 pm | |
| ahh cnım çok pardon ya +1 rep sefteyi ben yapayım | |
| | | Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:41 pm | |
| Sağol canımda vermemişsn nyse dvm edymm Ξ̲̅̅S̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅G̲̲̅Ξ●Ξ̲̅̅O̲̅̅Ξ●Ξ̲̅̅P̲ ̲̅Ξ● Ξ̲̅̅A̲̲̅Ξ
ßuqün Søn. ß¡r yarIñ yøk. Dûnûmûz zâtên kâybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLmâ vâkt¡ gêLdî. Gêr¡dê qâLâñ, Søñ ß¡r høS¢âqâL d¡Lêq¡
»*[[ IsLaимaмıŜ güLeи gözLєяiмi вaиa Geяi vєЯ ]]*« Artık iiçim acımıyor, yanmıyor bedenim bu ayrılık uğruna ya sevgimi bitirdin bilmeden, yada artık ben küllendim bak artık gülebiliyorum kahkaha ata ata karıştırma şimdi! ya içten gülüsüm, yada numara..
Bırak yollar girsin aramıza "söz sana" Başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman durmaz akar kör kuyuya "ben beklerim" Yenik düşmem ucuz oyunlara
Dayan...Üzülme... *Terkedilmişleri, aşkları sevdaları,dostlukları... aramaya kalkarsan, ancak mezar taşlarında bulursun....
*Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda...!!!:
*ßazn uzn cümlelern noktasdr a$k seBepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr güzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!!
*qönüL kims€siz yapamaz s€veBiLeceqi ßir dost arar, ta$ın kaLBi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar...
*Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! Dengesiz ve gelgitliyim! Fazla yaklaşma ne olur Can yakar hissizliğim...
seN yoksuN ya buRaLaRda, tüm RüzgâRLaR yüReğime esiyoR..
İstanbul seni bekliyor Gel bir an önce... Hasret, Özlem güzel şey ama Koyuyor adam yürekten sevince...
Sen rolüne iyi çalışmışsın belli öle ki beni bu oyunun gerçek olduğuna inandırdın Bense tüm amatör ruhumla gerçekle oyunu karıştırdım
Bu oyunu sen başlattın Sen bitirdin. Bu oyunu kaybettim Kabul ediyorum Kazanan sensin
Suskunluğuma boş bakışların karşılık verirdi
Dalgalar isyan etti suskunluğuma
nasıl senden (vaz)geçerim.
(sevgilim!.. ben sende kalabalıklaşmadıkça nasıl yaşarım , söyler misin ? )
canım sevgilim yanılmadım !.. sadece sevdim …
Keşkeler Yok Hayatta Bilirim Kahrolası İmkansızlıklar Var Bilirim Engelleri Aşamayan...
Bitanem Bilirim Sevmeyecek Seni Kimse Benim Kadar...Ama Aç Yüreğini Karina İzin Ver Seni Sevmesine Sev Sen De... Yaşayamadıklarımızı Hayallerimizi Yaşat Ona...Tut Sımsıkı Elini Bırakma Onu Aşkım...
Dedim Ya...İçimde Hep Sen Yanımda O Olacak...
Adını Anmadığım Zamanları Haram Kıldım Ömrüme...
sEniN bAna kAlan hAtıRaLaRınDa eN bÜyüĞü aCı ÇekmEK !!
sildim anılarımdan seni hiç merak etmiyorum sewiyormusun artık beni kafamruhum,bedenim sensiz eminim mutlusundur bensiz
(((Sevmek cok kolay ama vazgeçmek cok zormuş))) | |
| | | Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
| İşte gidiyorum; Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden GİDİYORUM!
BiZ DoStLaRıMıZı KıR çİcEgİ gİbİ AvCuMuZdA dEğiL KuRsUn YaRaSı GiBi kLbİmİzDE tAşIrIz.......
aşk bnm için bundan böyle geçeçi DöVmE !!!.
віz ваваℓıqıмızı чаρаℓıм.... νаяѕıη єνℓаτℓая εℓ όρмεѕіηℓεя....
× % ¶¶.¶ ×yoruMLaCI (bEn)
УοℓυМυZ вεℓℓі,,УοℓdаŞıМıZ вεℓℓі. RεИqіМіZ вεℓℓі,,ТаяaFıМız вεℓℓі.
qεςміşі ςόρε λттιм кλяιѕтιяλη кόρεктія
όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋмм...ηοктλ
нєякєzιη нαναѕıηı αттığı уєя∂є вєηιм яüzgαяıм єѕєя!!!
senı sevmem için kendımden vaz mı gecmelıyım???
ιηѕαηı єη кσℓαу αğℓαтαη ѕєνgιℓι∂ιя. єη кσℓαу αℓ∂αтαη ∂σѕтℓαяı∂ıя. нαуαттα нιçвιя şєує güνєηмє!! Beyaz GüLün biLe GöLgeSi Siyahtır.
Efendi oL.. Mütavazi oL.. Karşındakine saygıLı oL.. En önemLisi İNSAN OL.. Kapım acıktır.. Ama gidipte dışarda atamadıgın havayı burda atmaya kaLkarsan " sen önce kendin oL sonra geL.
Çok uzak hissettim ilk defa seni kendıme Hiç olmadığı kadar soguktu bakısları Parmaklarımın arasına dolanmış parmakların yavaş yavaş çözuluyordu... Gıdıyordun hem avuclarımın arasından hem yuregımden. konusuyor canımı acıtıyor, yapayalnız bırakıyordun beni. Bense susuyordum sadece bısey soyleyemıyordum Sanki dilim tutulmustu Dayanamayıp yıne sarılırsın dıye beklıyordum Ayrılırken gozlerının ıcıne baktım Gul yıne dıye,sarıl dıye kollarının arasına al dıye, Ama yapmadın BEKLEDIM Ve ...........
Son bir defa görmem için izin ver bana Bakayım ela gözlerine ben doya doya Son bir defa görmem için izin ver bana Sarılıp tenin olayım sımsıkı sana Son bir defa görmem için izin ver bana Kırgınsın biliyorum sen yine bana Son bir defa görmem için izin ver bana hasret kaldım ben o eşsiz ilkbaharına Son bir defa görmem için izin ver bana Ilık rüzgarın sarı saçlı dalgalarında Son bir defa görmem için izin ver bana Bak yine yalnız kaldım ben bir başıma.
göктєкι мανιℓιк ∂єηιzє уαηѕıмış,уєşιℓ∂єкι güzєℓℓιк ∂σğαуı ѕαямış,ѕєη∂єкι güzєℓ уüяєк вєηι тαηıуıη¢α;вαηα вιя şαηѕ ∂αнα тαηıмış... | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Anlamlı Sözler..
İnsanların ne kadar kötü olduğunu görmek beni hiç şaşırtmıyor, fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum. Goethe
İnsanlar yüksek mevkilere ulaştıkça tanrılaştıklarını zannederler, düştükleri zaman insanlıklarının da elden gittiğini görürler. Sokrat
İnsanlar başkalarının kusurlarını görmek hususunda keskin gözlere sahip kartallara benzerler. Kendi kusurlarını görmekte ise başını kuma gömen deve kuşuna.
İnsanlar ağaçlardan ders almalıdırlar. Ne üzerlerinde barınan kuşların, ne gölgelerinde yatan insanların ne de verdikleri yemişlerin hesabini tutarlar. İnsan her yerde aynı insandır; bir insanın yaratılışında asalet yoksa, kainatın tacını giyse yine de çıplak kalır. Montaigne Sis yelpaze ile dağıtılmaz. JAPONYA Hakiki sevgi ayrılıkta unutulmaz. BELÇİKA Allahın gülü dikenli yarattığına hayret edeceğiniz yerde, dikenler arasında gül yarattığına hayret ediniz. ARABİSTAN
Bir yalan ne kadar hızlı olursa olsun, hakikat ona yetişip geçer
Yalan dört nala gider, gerçek adım adım yürür, fakat gene de vaktinde yetişir. NORVEÇ Açıkça nefret etmek, asıl düşüncesini gizlemekten daha soylu bir davranıştır
Akıllı konuşur, çünkü onun söylemek istedikleri var; aptal konuşur, zira kendinin bir şeyler söylemek mecburiyetinde olduğunu sanır. (Plato)
Herşey çoğaldıkça ucuzlar. Fakat edep çoğaldıkça değeri artar
Bana “Ben tekme atabilirim” dersen sana şöyle cevap verebilirim: “Sen insana değil, eşeğe uygun bir özellikle övünüyorsun.”
koyunlar ne kadar yem yemiş olduklarını çobanlarına gidip göstermezler. Ama yedikleri yemi iyice sindirdikten sonra süt ve yün yaparlar. Sen de insanlara özlü düşünceler sayıp dökme. İyice sindirmişsen bunları davranışlarınla göster.
Yiğitlik intikam almak değil, tahammül etmektir. SHAEKESPEARE
Bende dünyayı görecek göz mü kaldı? Hiç üzülme dostum demiş. Zaten dünyada da bakılacak surat kalmadı
Hiçbir nankörlük kalbimizi, yardım etmek için cürümler işlediğimiz insanların nankörlüğü kadar yaralamaz. (H.Fielding)
**"Sahibinin ağzından lanet çıktığı zaman bakar, eğer yöneltildiği kimsede kendisine yol bulursa ona gider, aksi halde kendisinden çıktığı kimseye döner."**Hz. Muhammed
Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık illetini iyi edecek bir ilaç yoktur. Hazret-i Ali
Evcil hayvanların en vahşisi dalkavuklardır. Pittacus
Menfaat her türlü dili konuşur, her kılığa girer, hatta menfaatlere karşı kayıtsız biri gibi görünmesini de bilir. La Rochefoucauld
Her şeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir. Publilius Syrus
Şeytanın iki adı vardır. Biri şeytan öbürü yalan. Victor Hugo
Eğitilmiş insanların umutları, bilgisizlerin zenginliğinden daha değerlidir. Demokritos
İyi bir vicdan en rahat yastıktır. C. Brentano
Her zaman yazabileceğimi, hiçbir zaman yazmam. Paul Valery | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:42 pm | |
| Bende Sevme Korkusu Değil ; Bir Anda Terk Etme Korkusu Vardır..!!
Islak Gözlerimle Daldım Yine Resmine..Her gün Ağladım Dünden Daha Fazla...!!
Bakma Bana Öyle Bakma Bir Bakışta Tanıyamazsınki.. Artık Karşında Eski Ben YOK
Ne Yapalım bu Oyunda Burda Bitti İşte , Galip Geldım DiyeSevınme Çünkü Önce Ben Gittim..!!
p**likmi=üstümüze yok,Aşk mı?=Ölümüne,İçmek mi?=Sabahlara kadar,Korkumu?=Sadece ALLAH,Kavgamı?=Atara Atar, Satıra Satır...!!
NO BODY LOVES NO ONE..!!
BAŞKASI DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR ŞİMDİLİK EN İYİSİ BENİM
Ya Bana Geleceksin Yada Bana Geleceksin Başka Çaren Yok Kızım Yada SİKTİR OLUP GİDECEKSİN
ßeni Görüp Kendini Sınama...Sadece Görebildiğin Kadarım...Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım...
ßizde sevdik elbet ßizde nefret ettik kendimizle baş başaydık hayret ettik?
KüLLeRlEn Doğdum nE iLkTiM nE SoNdUm
qŌzüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa...·CiLvé yaPı0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ'є. . .!
Mekan Varoşlar, Hayatlar Harap, Köşe Başlarında Cigara ve Şarap
Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???
Anne Tut Elimi Ve Bana Güçver Sahne Sandm Dünya banada güler
KaLbİm KaFeStE RuHuM SoN NeFeStE!!!
seni içeren masallarım anlatılacak kdr kısa deiller...
• Hiçbir kuvvet engel olamamıştı bana.Ve dilime zincir vurabilir mi kralınız da gelse.
• Tüm yalanların bir giysi giymiş.Varlığın içimde yılların tuhaflığında seyreden bir adamı önüme koydu.
• Kendi davalarında hakim oldun,elimden seyrelen bir kumsun.
• Son vedanın adını elveda koydum,gözlerimi oydum.
• Karmakarışıklaşmaktayım,neyseki ayaktayım.
• Sil adımı baştan yaz kalbine,baş harfi büyük olsun.Yeniden küfret! ...Geçmişi hadım ettik olmadı.Ben suyun oldum bardak dolmadı
• Gözlerim olan bitenle yüz-göz olalı geçti kısa bir zaman dilimi.
• Cehennemde yaşadığım için cennet hakkımdır.
• Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin. Bir bahaneden ibaret terkediş.
• Gözlerimin içine bakamadınız içiniz hep fesattı.
• Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin.
• Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan! ...
BAS DAMARLARIMA SIZLASIN...!!!
ßen LeyLa OLmuşum kimin umrunda..Mecnun çoktan gitmişken
böyLe aşkın Gözyaşı deniz oLur dünyaya..ben bi ömür harcamışım bu paramparca sevdaya..
Kendi ELLerinLe beni kaybettin..!!
Ben Seviorsam sen Bahanesin..
Esmer-ßeLa (esmer olanlar için )
Bitiyorum her nefeste..!!
Çok yaratıyıcımdır acayip sorun yaratırım
ay cnm cnm canımın içi..gönLümün Pichi
Yaşam otobüste seyahat etmeye benzer, son durak kara topraktır...!
Belki dalları kurumuş ağacım, sensiz susuz açım, belki bir bebek gibi çaresiz sana muhtacım...
Ağlamak Çözüm olsa Dünya Deniz OLurdu...! | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:43 pm | |
| Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler...
Bu kadar mı kasvetin ey gece ! Ne o yetmiyormu karanlıkların yoksa. Korkmuyorum artık senden gel. yeterse yıldızlarını üzerime...
Erkeklerin kalbi market gibidir giren çıkan belli olmaz, kızlarınki mezar gibidir giren birdaha çıkamaz...!
Geçmişten Öğren, Bugün İçin Yaşa, Yarın İçin Umut Et. Önemli Olan; Soru Sormaktaa Vazgeçme...
Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi ...
Hayatta hiçbirşey az olmadı senin kadar hiçbirşeyi istemedim seni istediğim kadar sende başını alıp gitme...
Eski Günahların Gölgeleri Uzun Olur...
güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм...
gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı...
őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...
вιz нєя ηє кα∂αя ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє, ѕσğυк ∂σℓυηαу∂α şєутαηℓα αzяαιℓℓє ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓιяιz...
тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα...
υηυт вєηι υηυт gιтѕιη вυ нιкαує вυя∂α вιтѕιη... уαя gözüη αу∂ıη уαя gözüη αу∂ıη αятк вєη∂η кυятυℓ∂υη уαя ...
∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уüяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм...
вαzєη ѕα∂є¢є ηєƒєѕ αℓıуσяѕυη ωє нαуαт ∂єωαм є∂ιуσя...
нαуαт вαzıℓαяıηα мυтѕυz σℓмαкℓα ∂υуgυѕυz σℓмαк αяαѕıη∂α вιя тєя¢ιн нαккı тαηıя ∂αнα ƒαzℓαѕıηı ∂єιℓ..!
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı, Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..! UnUtUrUm DiYeReK UnUtUlMuYoR!!!!!!
O GüZeL İsMiNiN YeRiNe ŞuAn İhAnEt , KaHpE , KaLlEş VeDe AlLaHsIz YaZıYoR GüLüm AlLaHsIz | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:43 pm | |
| [ aRKamDaN koRkup kaçTı DemesiNLeR Diye yaşıoRum !... ]
HaDe qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm HayaLLeRimLe ßeN seNin HayaTınLa !. . vaRmısıN ?. .
oRaLaRda ßenDen yoqK düşünSen anLaRsıN - ßuraLarda SenDen çoqK ßi qöRseN şaşaRsıN ! . .
pLatoniqK oLma yasıqK saNa deqmes oNa !..
ßoş KoNuşaNa söLiceqK sözüM ßoş iNsaNa haRcıycaqK zamaNım yoqK ßNm !..
yoqLuqumLa eii qeçiNmeye baqK vaRLıqım ßiR daHa asLa senLe oLmuyacaqK..!
uNuTamaDım sanMa - çoqTaN uNuTtuM koRqMa !
ÖDünç aLdım qeLeceqimi qeçmişimDen KoparKen ..
KopTuqu yerDe ßıraqK ßu masaL ßöyLe ßiTsin ßir zMnLar HErşeyimDin arTıqK umuRumDa DeqiLsin..!
sözLeRim yaLanDı neFreT eDemeDiqim qİßi O’nDan…!
KooP =P CosssHH =D HaYaT zaTeN BosHH =))
KöTümser ßir şekiLDe ßakaN yoqK ßana.. KaranLık ßakaR ama o iyiDir asLınDa.. Çünkü Düşünme fırsaTı veRir inSana..
SusuyoRum arTıqK Daha FazLa ßaTmamaqK İçin KaranLıqa ama TutamıyoRum kaLßimin inCe çıqLıkLarını yavaŞ yavaŞ saqıR oLuyoRum yoqLuqunLa..
KaranLıkTa aqLadım ışıkTa ßoyaDım qözLerimi kanLı yazıLarLa süsLeDim seNsizLiqi..
ßaqMassan ßaKmam!-[meraqLın deqiLim].. KonuŞmaSsan konuŞmam!-[çenesi dÜşüq deqiLim].. SayqıLı davraNmam!!-[kiBar deqiLim].. Kavqa ederİm!-[KorkaK deqiLim]..
aşqK DeqiL sevqi DeqiL ßaşKa 1şeY ßu..
SensizZ ßuraların Tadı Tuzu yoqK yeDiqim saLaTaDa ßiLe Seni aRıyoRum... ŞimDi ßana söyLer misiN.. 1 ^^HIYARIN^^ eKsikLiqi ßu KaDar mı...ßeLLi olur ..!!..??
uyumaK zor , uYanmaK KoLay oLacak .. Saßahı ipLe çeKeceKsin .. Ne qeceLer RahatLaTacaK seNy Ne qüNdüzLer , öLmeyi isTeyip öLemeyeceKsin..!
VaRLıqıM HiSseDiLmeYeßiLiR AmA YoqLuquM KoYaR ..!
yiNe ßen TopLaDım kaLßimin KırıKLarını ayaqıNa ßaTmasıN Diye..
1 hayaT çizDim kenDime..HapseTtim kenDimi içiNe..SesSizDi hayaTa HayKırışLarım.. oySa ßu qürüLTü Niye..?
O'nun aşqKı ßana xL..
Allah'M yaqmuR yaqDır yeryüZünDe pisLiqK çooqK..
KuLakLarım çaLan müZikTe. KaFam yaStıkTa ... ßeden düNYa çöPLüünde. Ruhum ßoşLukTa...
qözLerimiN öNünDen kayßoLup qiDer hayaT sakLanıRım.. wRsa çok özRR!!! | |
| | | Ventro. Süper Üye
| | | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:44 pm | |
| BEN COK ERKEN BUYUDUM SEN BENIM COCUKLUGUMU SÖMÜRDÜN
bıktık hep bi kaybetmekten caddelerde bos surtunmekten kazanmak ugruna olmekten...
Nedenİ Yoksun Arzularimdan BahÇe Yapsam Tohumuma Suyunu Serpedermİsİn
Uzun bir seferdeyim gücüm yetene kadar..
özüR diLérim séni üzmék istémédim. én iyisi intihar édiyim dédim, éttim..!!
canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Sensiz KaranLık Heryer GözLerim KapaLı,Herqun Ruyamda Gorduqum Bu hayat FarkLı..
Anlatmakla Bİtmedİ Sancilandi Dİlİm, Atma Maphusa Benİ Ben SuÇlu DeĞİlİm. Tak BoĞazima İpİnİ, Yada Kes BİleĞİmİ, Sensİzlİkle YaŞayacaĞima ÖlÜme Gİdem Daha İyİ...
..::::son nefesi çektim çukuru kaz::::..
яαуıηα кσу∂υм нαуαтıмıη тєк ναgσηℓυ тяєηιηι, gιтмє gєℓмє αℓємιη∂є тєк νє ѕση ѕєƒєя∂єуιм
YeTr ki OnuR* suZ oLmaSn a$k...
ZıLGıTLaRı aĞıTLaRıN KuCaĞıNa BıRaKaN BiR şEhİrDe YaSLaNıYoRuM HüZNe... aĞıT YaKMaYı BiLMeYeN GeNçLiĞiM;aCı DeMLiYoR DiLiNdE...
Gittin, BANA BU REZİL İSTANBUL KALDI...
(•̪●)Kaybolduм ѕєηιη кαLвιη∂є ...
benim yüreğimden geçenlerin, yeri yok kimsenin yüreğinde.
··•» ·• × ßozαя мî §αήdîή αCïℓαя × ßεℓαÿα αŧℓαя Gįdεяįм × •· «•··
вιя нαуαтıη αηℓαмıу∂ıη αѕlıη∂α,αηℓαмıуℓα вιяℓιктє σ нαуαтı∂α göтüя∂üη уαηıη∂α
Ve ben taş mıyım sevgili?..
MasaLLarda ya$ar akıllarda kalır anlamalısın onu yaşatmalıyım içimdeki bu seni bak alamadı kefenim ellerini uzatıp affet beni......!
.....DışıNı SüsLeR içiNi TakmaZ oLmuşSuN......
Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar �yine� benim! Kimse, nezaketini araya verip, suçtan pay çıkarmasın kendine! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini, fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .... Üstüm kalsın!
αкsЇLЇğЇм üsтüмdε, sεиdε КεLίмεLεя ΗεР ƒαГαzΪ.. qόяdύğύй Кαdαя αяαZΪ!! кΪмSΣ мϋкεммεL dεğЇL кΪ.... лέ uмdυл кΪ βεйdεй,кαdı кІzІ βΪLε ωεяεмLΪ..? βέлΪм ΚUsUяUм αйCα йaz,sεйΪйкΪsΪ МεŜΑωϊ.......
Ezbere alınmıs ayrılıklar koymaz bana Üstüme gelme, vakit sonbahar Üstüme gelme! agzımda küfürler dolasmakta.
FaRKLı OLMa ÇaBaSı İçİNDe OLMaDıGıMDaN ÖtüRü FaRKLıYıM
GzLer aqLamqLı $özLer acıma$ız hyt anLam$ız ßedenim ı$$ız diyarLarda yanar oLdu çöLLerinde kanar oLdu
BEN KENDİMİ BIRAKTIĞIM ZAMAN SEN BENİ BIRAKMA!!!
вυgüη υzαкѕıη вαηα çσк ∂α υмяυм∂α αğℓıуσяυм ѕαηмα
<||?||keNdi ciNaYeTiMde beN biR KaTiLiM||?||> Söylemeden Git ! Söyleyemediklerin de Burada Kalsın Ben Yaşarım Onları
kuzuLar ıcın aqLaYan kurTLarda wardır haYaTTa ...!!! (: ιçιм∂є кι ѕєηι кєşƒє∂ιуσяυм... =)
birtek kurşun çaredir bu acıya rabbim sen bu kulunu bagışla bedenim çürürken bu kara toprakta ruhum seni bekleyecek buralarda..
Gün biTer aMa sevGi bİtmeZz
SustuGum iÇin mİ tüm bunLar?? Çünkü ÖLÜM bir yok oluş degil YENiDEN DOGUSTUR...!
İnandıklarımızın arasında çok fark var.
Halim yalın,son sireni benim için çalın. ||[5iah ßeaz ßiRr Hayat Ya$ı0rmM Moruqq..!! ßendn r3nkLi ifaDeLr ßkLeme
Düşündümdé. ßazı Zamanlarda ßazı İnsanları Kéndi Kadérlériné Öylécé ßırakmak Gérékiyør Öylécé Gidişlérini İzlémék.Bir Kaç Güné Kalmaz Sıyrılır Ténindén Køkum. Şair Ölür, Zaman Ölür, Aşk Ölür Kalplér Vé Kalélér Hép İçtén Yıkılır. Sana Dair ßir İhtimal Karışmadan Kanıma Artık Git. ßiliyørsun ßéni ßu Hiçlik, Séni KAN Tutar..
Tüm $ehir Ağladı .. Sen giTTin diye .. Mecbur musun Hep EN Uzağa Gitmeye...
artk eski haLim kaLmadı hiç (.) qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin.. ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ; AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm...
ßény kayßédérsén ßi daa asLa ßuLamassin o ac qösLü kaLBiné raat ßatmasin
we sonra* Kaptırdık kendimizi meLankoLi dünyanın maviLiğine. Orda her$ey gerçek gerçek olmayan ya$adıkLarımızdı.! dindirir acını elbet bi melek yaa..
YoksuLLuk KorkusuyLa Ömrü Sérvét Peşindé Harcayanda Gördüm FakirLigin Özünü .. Çévirdim Yüzümü ( ! )
ιçιм∂є şєƒιηι кαувєтмιş вι σякєѕтяα нüzηü...∂ışıм∂α ¢нαяℓιє ¢нαρℓιη güℓüşü....
Cehennemde ya$adıqım ıCın cennet haKKımdı... Canıma TaK Eden NedenLerim Var..!
KaLBim TeK ßasınada Atar DesteK ünite İstemezz.! | İKimiz meqer Çokmuşuz ßu resme...! ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!!
νακıт geçмeκ вıłмezđı øчšα ħαиgı αяα κøρтυ чαρяακ чαρяακ тακνıмłeя"..
...//...† intihara meyiLLi oyuncak bebekLeris biz dünyanın dönüor oLması eğLndiremes bsi..! †....//....GozLerim KapaLi Ve AgLamakLi Beni.. SensizLikten Pes EtmekTeyim.. Diretmekteyim Bu KaLbi Ya$amak icin... Sensiz Ben Bi Hicim BiLirsin...!
Bir Can istiyorsan Beni Götür AzraiL.. Benim Sevdigime Dokunmaa..!!!!
MutLuLuk ıııı[]ıııııııııııııııııııı HasreT ıııııııııııııııı[]ıııı aCı ııııııııııııııııııııı[]
>>>گuKut-u MãkßêR<<<
Bir Lider Var SanıLdı , Sonuç=0
İç OrganLarımı Kor Bir Kurşun Deşti ... | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:44 pm | |
| dünde-->sen bugnde-->sen yarında-->sen umutta-->sen hayaL de-->sen yakmda-->sen acımda-->sen yasmda-->sen huzurda-->sen günmde-->sen gecmde-->sen içmde-->sen dışmda-->sen öLmde-->sen yaşamda-->sen Can bedendeymiş... Ne çıkar ki? Gözünaydın "GECEM" Ruhuma cellat oldun..
dOğ göNLüm€ sokuL ömRüm€ yoKmuŞum yoKmuŞum s€nd€n ön¢€...!!!
Her susu$ Bır KabuLLeni$ asLında.. ιι.||||ιι..__мẵL℮ѕ℮f ((gέηέ) кẵчв℮ттiiм__..ιι||||.ιι
●●||_ѕ℮η ѕ℮ν℮м℮zѕiiη_||●●
●●1øøø тåηє чåLåη ѕöчLέsέη iiηåηιяιм..тαкii 1 тåηέѕiiηέ кåDåя..σDα σηυ åятιк ѕένмέDiigiiη_]●●
»●«..мέgέяѕέм åDι σчυηмυѕ..вέηѕέ σηυ åѕк ѕåηιρ bàgяιмå вåѕмιѕтιм..»●«
кåчвέттiiм__(W)
**ne kimseye ait nede kimseye sahiBim tek geLdim tek giderim....!!!!
Nefretin Gözlerini Kör Ediyor farkındamısın
Doğdummu Öldümmü Bilemiyorum..
lkol Hoş Ortam Loş Ama Dnle Bni Hpsi Çok Boş Kmseye Güvnme Kmseye Aldanma Kndin Coşş...
€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ SaMSuNLuYuZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun
Hiç Bir Şeyim Az olmadı Senn Senn Kadar Hiç Bir şeyi isTemedim seni istediqim Kadar !
ѕєηѕιz вєηℓιк уσкℓυк ∂ємєк!
Aklımla kötümserim İrademle iyimser ...
RAHAT BIRAKIN BENİ !!! KİMSE DEĞER BİLMEDİKÇE BU GÖNÜL DEĞER VERMEYECEK ARTIK !!! SEVMİCEK KİMSEYİ,ÜZÜLMÜCEK HİÇ BİR ZAMAN,EGLENCEYİ TADACAK,VE ELVEDA DEMESİNİ ÖGRENİCEK...
'' Son günlerde çok daralıyorum.. kendimin katili olabilirim.. yazdığın her mektuba ağlıyorum.. buydu savunma psikolojim .. bu masal aklımı cok karıştırdı.. anlamalısın hep yaşatıyorum seni içimdeki bu seni bak alamadı kefenim.. ellerini uzatta AFFET BENİ...!
~~уα вιя уσℓ вυℓ, уα вιя уσℓ αç тα∂α уσℓ∂αη çєкιℓ~~
нéя qüηé ß!я öмüя ω£я!уσяυм, ωαяℓıqıηα ∂υα , уσкℓυqυηα !ѕуαη £∂!уσяυм!
Zalimsin ama lazimsin bana.. Hainsin ama zaafımsin anla...!
kaN ve aTeş Küfrediyor Tüm Masallara Yas TutuYor MeLeKLeR KaranlığıMıza Ve Nasırlaşmış YüreğinLe Sen Aciz Dünya...!
İstisnalar kaideyi bozmaz Bu civan bu civarda fazla tozmaz Elimi verdim, kolumu kaptın, gözümü çektim, aklımı aldın. Yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Canım yanar ödün kopar canım, Tabularımı kendim yazdım.
YaLnıZ KaLsıN DeDiĞiN DiLinE BeDdUaDıR SeSinİn teLinE...
+Seni unutmaq için başladığım her AŞK'ı ... Ben yine senle aldattım ... ! Gittin... Hayaller yandı! Kül yok! Duman Yok! Hiç..Hiç Bişey Yok!...
...ι'м ησ αηgєℓ...
hasretimsin ve ben yanan gözlerimdeki seni bekleyen yorgun, yaşlı bekçi...
...yaktım gemileri, dönüşüm zayi...
MeLeK MİsaLi YüReGim
unutma yar sakın unutma..! katilimsin !!!
$imdi tamda öyLe hatırLıyorum/ martı çıqLıkLarını ve sesindeki yosun kokusunu boquLmadıqım tek deniz oLacaksın..
senSizLik bir $arkı oLup cıktıqında ve sen dü$tüqündE akLıma, keLimeLerim sana ko$tu sevqiLi..
qidisinin ardından suSan yüreqim qiBi, suSma sen simdi..
"Yüreğine adı'mı astım.."
HER ŞEY SAHTE ! SENDE .....
όzεηdіqіηіz нλчλтι чλѕλмλкℓλ мεѕqυℓϋмм[nokta!] | |
| | | Ventro. Süper Üye
| | | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:45 pm | |
| | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Sessİz oLmaq Sensiz oLmaq Kadar Zor DeğiL Ama En Zoru SensizLiğin SessizLiğini DinLéméq....! ZeKa Ya$ıN ßaNa AbLa DiYo !!!Sen yarım bırakıp gittin bu sevdayı ama bn yarım bırakmam sevdam bnm en büyük davam !!!insan gibi sevdik g*t gıbı kaldıkk keske g*t gıbı sevıp ınsan gibi kalsaydık.͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| .....ครเ ﻮ؛ภç..... |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿[Fah!$€ gönÜLL€r!n kaHp€l!Ğ! koyMaz ß!z€ ß!z! unuTanLArı ß!zd€ UnuTuruz As!Lce...Güzelim , şirinim , şahaneyim çektiğin çileye tek bahaneyim melek mi perimi bilmem neyim yaaaa bn ne tatlı şeyim bak sni taklt ettm . elime aldm kalbimi ve şimdi oynıycm onla snn yaptığın gibi oynıycm onla oyncak gibi...!ŞeReFSiZ DoSTLaRıN oLaCaĞıNa DeLiKaNLı DüŞMaNLaRıN oLSunArkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!KİMİLERİ VARDIR AŞKIN EN YÜCESİNE LAYIKTIR..KİMİLERİ VARDIR,AŞKIN EN YÜCESİNİ VERSENDE,AŞŞALIKTIR...!!!AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!Nê ô gZLm âGLyOrMsN..? êRkeK bGn sêVeR..yâRn bêZeR.! SNn dedigN ô LêyLâ MêCnûN â$kLâRi bû zâMândâ Nê GêZêRdönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıqßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ..Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..Nette pekte Net değiLsinßir sava$ çkm$ ,şövaLye hazıR yoLa,pRenses Çok üzgün duRuyoR ayakta[made in Cem köksaL] | |
| | | Ventro. Süper Üye
| ßisDé nuMaRa ßoL RahaT oL KénDini KasMa !!
SonDunuS,,KorKtuNus,,siS yOqtuNus !!
Pas wéR,şuT çéK,KaLéyé aßaN,,AmaN yıKıLma ROCK ßaßaN !!,,
Ph*içLiq yaPanı aFFedmeK yOq,eTraFta uÇan akßaßaLar çOq ..
qÖsLériMi aÇsamDa séN ÇıqsAn kaR$ımA qéL ßénY aZadéD kayßoLdum kaRanLıqTA !!
Hér aCınıN ßir ßédéLy waR !!
Kapı$ kaPı$ a$qq TéyyyH xD xD
SusTum…Kimsé anLamıoR !!
RuhuNu kıRıtaN viCdanNı kıwRaK,,SıRıtaN kaRakédiLer.. xD
YüRéim ‘’SEN’’ dié ataRkéN qéL !!
öyLé ßir aNda qéLqié waZqéçLmés oLsuN !!
İnSanLAr yaPıo héß roL KötüLér aLıo héß yoL xD
..' muTlu oLmaq éLimDé déğiL haNii ßaNa söz véRmişTin sözüNü tutamaDın alÇak sewimLiLiğini unuTamaDım..!!
SéwéN qÖsdéN dü$érMii ..?!!
ßiri qiDéR ßiri qéLiR hayat heß ßöLéDir .. wéDaLar koysaDa ßzn qitmék qérékir.. méséLé ßékLéméktir.. méséLé özLéméktir..
Kapattım tüm sayfaLarı.. yazıLanLarın $aitLiinDé
qéLécéksén wér éLini , séwécéksén wér kaLißini ..
Kim siLéßiLir ki séni écéLDén ßa$ka ..? ßu ömür ßoyu süréßiLecék a$kLa.. wé qözümDé séni annatan ßi kaç DamLa ya$La ..
qözLérim kör oLsun qörmiim kimséLéri .. né séni i né hayatı .. ya$amaktan kopıyım kimséLéri aLmıyım kaLßimé .. içimDéki séni tamamén atıyım yüréğimDén .. sénsiz kaLıyım .. öncéDén oLduğum qißi mutLu oLıyım ..
qözya$Larım kurusun akmasın ßi Daha .. qörmiyéyim kimséyi .. qörmésin kimsé ßéni .. yakmasın kimsé kaLßimi .. séwmiyim ßi Daha ..
hayaLLérDé ya$aDım sény .. hayaLLérDé séwDim ..
ya$amıyorum ama hayattayım .. wé o kaDar qüçLü ki istéyim öLméméktén korkuorum ..
haykırsam dünyaya annamazLar DérDimi ..!
aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....
hér qünün sonunDa ßirikir yokLuğunun tortusu ...
artık atma kaLßim ßén öLümü özLéDim ...
ßi qün qéLécek o qün ßén oLmayacağım .. ßiL ki séni ararkén kayßoLmuş oLacağım ..
ßi qéLiméyé ßi anLam yükLéDiğimDé sana sésLénécéğim ..!
KanamaLı yaraLarım sén kokuyor .. sésLi ßi harf qißisin .. ßénsé ünsüzLüğümLé ßaşßaşayım ..
hiç ßi sawa$ kaLßinLé wérdiğin sawa$ kaDar acı oLamaz ..!
Ya$maq mı ... Hmmm ... ßo$una ..véDé qéRéqsiZ ..
Cıqqq ... ßu haYata..Ya$maq isTémioRum ßn .. senSiz Cıq ßu haYaTa ..
ßaqqMa ßaNa .. ßiLiOrm .. haYad saNa Coq sıqıCı qeLio .. aMa $n .. biLmiosun .. ßaNada Coqq aCı qeLioo ..
BééLqi ßiR qün özLér$n ..
qenDimi uNudmaq isTiorum yoL qéNarıNa ßiriqén quRu yapRaqlar qißé ..
uNuTuLdum mu ßn .? aq$am üsTü qémiLéré ßin qéL yiné qiDersin ..
ßiiR soqaq Var qöRdüqümde aqLadıqım ..
herqés qiDéR .. Hér$éy uNuTuLur .. ßn seni qaC qéRé Sévdiqimi uNuTTum ..?
qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın ..! | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:46 pm | |
| c=#FD007E] heR qöRdüqüN et yıqıNıNı insan sanma teoRide haLa hayvaNsıN..[/c]
Kaybettiğim gülücüğü gül demeti halinde koymuşlar, oysa ki suratıma gömülü parmak izlerin omuzlarımda gözlerimde bir filmsin, Göz çukurlarımda uyuya kalmış bir bebeksin, bende ninninim uyu
alkol ve sigara bütün kötülüklerin anasıdır ana kutsal bivarlıktır
a) $irinLer qay Mı ?? b) DeiLse Nası ç0qaLdıLar ?? c) y0qSa HepSi $iRineyemi kaLdı ?? d) Aman TanRım y0qSa $iRine Ka$ar Mı ??
**DüqünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... xD
aDamına qöRe aDamım qeRisiNé yLanım..seweNi sikerLer sKeni seFerLer sewiLen TraF Bn oLurum fazLa KurcaLama oynayaMadan yhoq oLurumm..!!
qudu qudu pénSe éLmami yéRsé icimDéqi cocuq qérie Dönséé..
Türküm d0qruyuM fß Liim muTLuymm
immoRtaL anqeL
Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O zaman baklava gerçek değildir.
Yerin kulağı vardır, benimde kulağım var. Ben yer miyim ? Yemem!
[c=#080808]/....† iNtihArhA méyiLLii oUncHaq ßéßéqLrérhs biS..DünnA*nln döNüo oLmashı ééLéndrémésh biShi †..[/c]
DıRıM DıRıM AcıLıN Pen GeLıOm DoN PaNa CıKıLota SeFGıLıM YoqSa Ben BaSKaSıNı SeWeRım,
Bir Kızın Kusurlarını Ögrenmek İstiyorsanız! Onu En Yakın Kız Arkadaşına Övün... ,)
adAmnA qörE muameLe yaparm kmnE iyiİ kmnE kötÜü oynarM karakTerm haKkndA yorm yapmYa kaLqmaYn kmsEye qeRçeq benİ tanTmadm
ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
HaYaTıMıN GeRÇeK öYKüLeRiNe aYRıLaN Bi FiLMiN SouNTraCkiNdeiM.. ÖyLe BiR aN YaŞaDıMKi CeNNeTiDe HiSSeTTiM CeHeNNeMiDe...
Ben ne erkekler gördüm....Gül gül öLdüm
”ˆ ''Netten 250 MB’lik bir dosya indirirken, bitmesine iki dakika kala elektrikler kesile de mosmor ol inşAllah!
[ Herkez Kendi Çapında Muhteşemdir ; Kiminin Çapı WardıR Kiminin YarıÇapı ]
FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ?
hade qeL ßir oyun oynayaLım ? SeN ßNm hayLLeRimLe ßeN seNiN hayatınLa !. . vaRmısıN ?. .
DiKKaTLi 0L ! ÇünKü ßhenim Cehennemimdesin..
!!Düş Peşindeysen, Düş Peşime....aLeM aŞıK oLuYo sOnRaSıNdA aLkOLiK.. BEn kEnDiMe aŞıĞıM üSteLiK PLATONİK.....
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA! Artk Ne Sevmeyi İstioRm =>Ne SeviLmeyi<= ..ÇüNkü..*:hep yarım kaLDı sevmeLerm:*""ve"">>hep SAHTEYDİ< $izoFrén
qêLên qîDên ßênî yoRmâz ßîtén ßîşêy ßÂN qôYmâz.!!
Her seni seviyorum deyişim, beni sev demekti aslında ama: Anlamadın; Anlatamadım...
éLdéNn Düşmé SévdaLaRr DéiL ßénim İstédiim,,Yha YüréiniNn Sahißi oLmaLıyım Yada HİÇßİRŞEİNN..
DeLyYy ██████████████] 100% PisKoBaTh. ██████████████] 100% EğLenceLi ██████████████] 100% MaNyAkLıK.. ██████████████] 100% RoCkEr ██████████████]100% qUsELLıCk █[][][][][][][][][][][][][]] 05% xD
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır DandiqK_piRenZez
ЯøċĸuŋzέL Gerçek dostLar "yıldızlara" benzerler. KaranLık çökünce ilk "onlar " gözükürLer.
kuSSam kâc întîhâr cıkâr îcîmdên??
hanı ınsan ağlamak ısterde yas gelmez ya hanı gulmek ıster gulemez hanı bırını beklerde gelmez ya işte o an ölmek ıster ecel bıle gelmez ya
Ö lmeye L ayık her beden.. E minim son vardıkları yer C ehennnem.. E llerini açıp K ur†ulmak için a†eşinden, kaybolduk S onsuzluk†a İ ncindi sevaplar, günahın N efre†inDen
Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıçℓåяıмı گےєnsє hiç ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †üм گےåkℓånbåçlårını
Hεякεs кεиdi кαdεяiиi кεиdi чαzαя ωε εи iчi şεкiℓdε σчиαя чα dα σчиαмαчα cαℓışıя..αмα gεиεℓℓiкℓε чα σчuи oℓuя чα dα σчuиcαк
çapкınlıк тenleяde dolasmaк değil кalpleяde unuтulmazı oynamaктıя...
Çığlıklarımın içinde kaybolmakdan
korkuyorum…
Eksiğim…
AmA FazLaLıĞıM Varım… Ama hiçim..
Kan HAYATTIR!!!
BizDen neFret edin çüNKü sizDen değiliz,arkaMızDan heP küFRediN keNdimiZe keFiliz,dünYaLarıMız faRklıDır anlaŞamIycaz eMiniz..aSadan ölüMü çıkaRan üstaDın nesliyiz biz!!!!
karanlık..bir ışıkla dehşet verir aslında çünkü;yalnız kalamazsın gölgen vardır yanında...
eLimde deqiL neFretim büyüyoR insanLaRa..
buqündè öLdüm yaRını ipLè çèkioRum ://
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar...
benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR
Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecrüße KazanıLır ... Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır...
yarınLar hep qsL oLjak derLer 0ySa buqünLerde dünLerin yarını diiLmi ??
Beny kaça böLersen böL seny ikiye katLarım.d
ßénimLé tartısacaksan izin vérdé ßéynimi cıkarayım ésit sartLarda tartısaLıM...
qÖzLerine Mi iNaNayım AqzıNa Mı ?^o) qÖzLerinE Mi BakayıM^o) Aqzına Mı SıçayıM:|
Gün olur devran döner..Horoz Domalır tavuk Gömer.
aceLe işe , ßhende işiceM ŞeyTan KaRışMas MeRak eTme ! iiçiiмdeкii вen нαLα ѕen кιяiizLeяiinde étKiLéméz öLüm ßéni iñañ híç..!!! ¹º§µz ølмªz...! Sevdim seni it...Deegrimi biLemedin siKtir qit
Düşünméktén utanmıyorsan, söyLéméktén dé utanma!
Çıtıpıtı olqun olmu$sun, içini dışına vuRmu$sun.DIŞINI SÜSLER,İÇİNİ TAKMAS OLMUŞSUN!...
en quSel cirkin ßenim varmy ulen...!
erkekler kadınlardan önce yaratıLmış oLaßiLir ama her Şaheserden önce ßir kaßatasLaq vardir
Ben Sünnete KarşıyıM qençLeriN önünü KesmeyeLiM
iCinDe biR$eY waRsa küRtajLa aLdr..CünKü moNtajLa düzeLmiceK teK $eY hayaTTıR..!!
Benek benek büyür karanlığım.Nokta nokta korkutur seni!
''' Nefrete sevgiden daha çok güvenirim ''' dedi ŞEYTAN...Çünkü nefretin SAHTESİ olmaz...!!!
AşK BaSİtTİr OlUrSa NASİpTR OlMaSsA ....hassddiR xD
sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur
insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var? Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin!
daqmaaa kafaayaaaa xD aNty depResan
ßn yOqsam ____________ yaNNıss qaLSNnnnnn inŞşş
*** DAqMaa qaFaayyaaa xD ||| dußLE uqaLaa xP xD EnDopLazMik1haTunum x) ..
Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yüzden Hiç Kimseyi Aramıyorum !
hEr PİyOn PoTaNsiyeL ßİr vEziRDir.
* ♂+♀= *
İkiMisDé $aşkıNz qTe qéLDi @$kmzz
HaKKımda Dédiqodu YapıP ßoş KoNuŞnLr Déwm EdiN RékLmn iiSii qöTüsü oLms
Omo RékLAmnda OynaYn Kıza TéCavüz EtmişLEr éééé Nédé oLSa KirLenmk GüsLdr | |
| | | Ventro. Süper Üye
| ŞEREFSİZlerin ŞEREFSİZce yaşadıgı bu dünyada ŞEREFSİZce yaşayacaksan adiliğine boncuk takta nazar değmesiN!!hedie süsü weriLmiş ayrıLıklarıN ..Sakın bana dokunma taş bastım bağrıma kadehlere merhaba,, aşkım sana elveda!![|Ne iLk Nede SonduN SevgiyLe BağLayıp NefretLe Son buLdun ÜzgünüM EZİK insaN Sende Unutuldun|]Bu FiLM BeNiM FiLMiM!!BuRDa eSaS KıZ BeNiM!SeNaRYoDa BiLe YoKKeNBu SüSLü ŞıLLıK Da KiM?!aradııNı buLmanın teq yoLu , yeriNi bilMektir xd$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum xdİtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydıveteriner olurinSan qißi qöRünen haywanLarıtedavı ederdim..Bak büyüdüm hiç hesapta yokken Canımı yaktı büyümek güzel sanarken
Hayat Küçük adımLar atmaYa çaLışıy0rum.. Lütfen çeLme taKma.. !
Üzgünüm bu benim Beni böyle sever misin!?
Çünkü seni Sevmeye, görmeye gücüm yok benim Basit bir cümleden ibaretim Seni unutmaya çok istekliydim Beceremedim
Seni anlattım sayfalarca Bende kalan neyin varsa Bir şişeye koydum sonunda Denize attım
KaranLıkta yürüyeN 1 göLgeyim asLınDa
Bir hikaye tanıdık^Dilimin ucunda^Hatırlamaya çalıştıkça^Acı vermiş daha fazla
Elektriği ediSon buLdu ama fatuRayı biZ ödüy0ruz..
έmo qirL's
Mektuplar Gibiyiz hiç açıLmamış Saklanmış ama zamanLa kaybolmuş ..
Sus Suski Kırdığın Kalp Uyanmasın ...!
Ecza Deposu Oldu Miğde..Kronik Aşık Sistematize..
Anlatsam herşeyi, dinler misin ?
Dönecek yerim kalmadı, herşeyi mahvettim geldim. Şimdi beni biraz sever misin ? Ben geldim..
вiLiяiм aSLıиda Seиiи hiς σLмadığıиı ωe σLaмaγaćağıиı...aмa...SizσFяeиi de тıpкı eωćiLiк giвi γaLиız σγиaимaz!
Deği$ir her$ey deği$ir daha oynanmadı son eL!
●●●ιуι ∂σѕтℓαя вιяιктιя∂ιмм нєρѕι αιℓєм σℓ∂υ●●●
piskopat kediye kafa atan satanist fare
ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı music is ℓife ıl.lıl.lı.ıl.lıl.lı
korkarım ben gecelerden devlerden perilerden korkarım ben yalnızlıktan aklımda sen varsan
Göze Batmak İçin Dogmuşum..
haккıмda dєdiкσdu γapıp вσ$ кσηu$aηLaя dєωaм єdiη яєкLaмıη iyisi kötüSü σLмaz!!!!!!..
Giden gider .. Kalan kalır.. Ölen bilir hayat nedir ?
Ama aşkım yok,benim aşkım yok Yalnızım çok..
Beni artık yormayın Daha fazla sormayın Vardır elbet bildiğim Boşuna uğraşmayın | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden
Orada olduğunu biliyorum
Düzeyli bir sohbete var msn ?
Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı
Msnevler
Bill Gates'e uzanan eller kırılsın
Zenci mahallesindeki solaryumcu
Öküz gibi bakmakla tren durmaz ki!
Paramız olmasada cebimiz de, her kahvede masamız , her kavgada şeklimiz, her kızda bir resmimiz vardır.
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize
Yıllardır oturum açmayan adam.. Adam her online olduğunda "yıllardır oturum açmayan adam oturum açtı" yazıyor bilgisayarımın köşesinde, ve ben her seferinde gülüyorum. Allah Allah...
Tanrım kör oldum, artık kusura bakamıyorum.
Nescafé bile 3ü1 arada, ben yalnızım
Errorla mücadele
Dürümüm, çöp şişim ve ayranım; insan bedenine hapsolmuş bir hayvanım.."
Benim gibisini google'da arasan bulamazsın.
Msn 'den gelen adam
Anarşist mi olalım yani, ne bu kpss kadroları
Nickneyime
Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık.
[Ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]
Baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa.
Hemen canımı alma Rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...
Acele işe , bende işicem :d şeytan karışmaz merak etmee !! :d
Pamuk cüce ve yedi prensesler
Rekor insanın kendine yakışanı kırmasıdır.
Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.
Hayat . ama grafikleri güzel
Buffy de vampir sayılır
Here i am, whats your second wish?
Ahmet şu anda yok, notunuz varsa ben alayım
14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.
Çemberimde bad sektör
Kim messenger
| |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:47 pm | |
| Sαηмα Sєη qiDiηcє ßєρ Hєρ AqLαDιм Nє Yαѕ Tυттυм Nє Kαяα ßαqLαDιм,ßiя qєяcєqi qєcтє σLѕα AηLαDιм KαDєяiмDiя DєDiм 'ÜzüLмєDiм кi..' </3
SöyLe kaLßine Zahmet Etmesin Sevmesse ßeni Kendi Gibi.. Hiç YoruLmadan Hiç DuyuLmadan Çeker Giderim Efendi Gibi..
Sen ßi GururSuzu Sevmedinqi GeLsn Ardından..!!
ßir Anda Durdu Dünya.. AyrıLık Vurdu ßizi.. Sen Ve ßen Geçmişte BİZ Ken.. ßizde ßittiq Ndn ????
var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK ??????_??????
éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aÇ GöSsLü KaLBiNé RaaT BaTMaSıN...
méRtLéRin sofRasıNda naMéRLéRiN yéRi yHoqTuR.../!\
:.: öyLé ßiRini Séw Ki séN öLünCé O ya$amaSıNn :.:
aFiTap söNüq ßiR mum...AyRıLıq HaiN ßiR zéHiR...
Adı "Mutsuz" Soyadı "YanLız" Kodadı "ÖLü".
HéR $éy ßéNd3n öNcé ßéN sénd3N s0nRaydımm!
HUZUR, özüR diLéméLi ßana uqRamaDıqı iÇin..GURUR, affétméLi oNa Sadıq oLamadım Téq éksiqim.....
ZiRwéLéRdé kaRtaLLar da ßuLuNuR yıLanLaR da.Ancaq ßiRiSi oRaya süzüLéRéq,diqéRi iSé süRünéRéq qéLmi$tiR.
ßéN kéNdi hüKmümd3 yoL aLıYoRum zaTéN ß3n séWéR qißi yapaMıYoRumm..!!!
faydası yOk hiÇ ßiR şeyin seN oLmadan..!
yüReğimde ßiR aCı taDım tuzum kaLmadı...
paRamParÇa biR haLdeyim tutmaz oLdu eLLerim...
ne yaPtın bana söyLe duRdaRmıOrum feRyatLarımı...
Dayanmakk Çok zoR sevdiğimm hayDii geL...!
ßiR Can isTiyoRsan eğeR azRaiL sevdiğime sakın dokunma...geL benm Canımı aL..
aL sevdiğim ßni koLLarına kuRda kuşa bıRakma..!
ne kdR hayaL edersen eTt masaLLaR geRçk deiLdirr...
geÇmişten siLdikÇe geLecekten kazanıyoRum...
eğeR senn aŞkın yüzünDen ßu haLdeysem..guRurLanma..UTAN..
kişiseL iLetiye giRmek TaRzım deiL...xD
ßeßeğim koCaman onu tutaMam.. evciLik oynarken ona asLa kızamam..!xD
kıRgın deiLim aŞkaa keNdi seÇimm sonuÇta...
düşünüyoRum öyLeyse vaRım..üşeniyoRum öyLeyse yaRınn ..
yOk bunDan sonRa heR şeye evet beğenmiyoRsan yoL aÇık sen devam et...
üYeye zaRaR geLmez aDmin kızmaDıkÇa.!aDmin kızmaz üye aZmadıkÇa | |
| | | Ventro. Süper Üye
| yaz qeldi yine çıqtı pisliqler ****** çocuğu sivrisineqlerr...xD
sna hem tatil hemde sx içerkli bi tklfm vr sqtr qt
/!\ VarLıĞın ߣ$ paRa EdER Mi? Ki YokLuĞun Acıtsın.../!\
ßuNNaRınqi düNyaySa ßnDe UzayLıımmm
been sana aşııık been sana buLaşııkk
iLLa ßekaR mı kaLacaksın? iLLa saç mı uzatacaksın? Ne zaman adam oLcaksın be $a$kın !
qanqa duR !..buRda kaLbimi de$iyoLaR ][ beNi sevDiğiMe Pi$man ediyoRlaRRR !...
Biliyorum HAYATIMIN EN BÜYÜK YALANCISI....yine en büyük numaranı yapıyorsun.Biliyorum tamam BENİ SEVİYORSUN...
Yürüyüşü paytak paytak farları yak karşıya geçmeye çalışıyor çaylak
A$k Mi ? O DéDigin Gazoz AgaCi Burda YétismiYor ! ..
ßir ÇıLgın Gibi Şimdi Hayatım..Ne Svgim Kaldı ..Nede Gözyaşlarım !
++| Pamuk PRénsésin ParTisiné CağıRıLmayan ÇiRkin Cadı |++
KaN ve AteŞ Küfredyor Tüm Masallra Yas TutuYor MeLKLeR KaranlığıMıza Ve Nasırlaşmış YüreğinLe Sen Aciz Dünya...!
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana
кımınĿε dans εττıqınıze dıккaτ εdın ; coк кısının τopuqu кırıĿdı...[ √ ]
| |
| | | Ventro. Süper Üye
| İnanDın bütn sözléré..dönp dé géçmişé bakıncaa..b0şyéré üZüLmé.. Gecmisdn kurtuldm..geldim bugnlere..atéşLer söndü..dönşdü küllere.. Acıtmıyor canımı..^sözlerin kadar gölgén… uZaK deiL rüYaLar..artıq uymam kadéré .. éLLérmdé bi avuç YALANDIN !! kmséé srmadn..kaybLsam glgémdé..hér$éi unudsam.. döNérmiim qériyé? VakitLér iLérLiy0r.."saatLér térLiy0r" ....sniN $u témßéL yüréin daHa néi béKLiy0r?? kalbimi yuwarladım sana..seni tnımsamda..tezgahtan önüne 1 yudum al die..eer hşna gdrse dahada iç die bu kdr ytsn artk...bu gece^ korkma ısrar yokbende..avunurm içkiylee..! ßir yarsa bekLediğin boşvr olmasın Lakin bir güné$sé bekLediğin doğduğunda batmasın derim.. gökdelenlerden tükrdüm dünyaya..ben hayatım boyuncaaa..o yuzden kupkuru azım..bak geçmedi yıllarcaa..!! duur sakın gitme..kaal gözm sende..bşuna kaçma dönüşn yok..kaçma ne olur ölelim sninle..! zorda kldııım tm zmnlarda andıım sndn bni trketme aaa skn dur gitme adın saklı nefesimdee..! (: aşk dediğin parayla olmaz..bizde sevda cüzdana konmaz | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:48 pm | |
| ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı . .
Dünya umrumdamıki 3kuruşluk sen olasın
belki uzak bir düşte uyandınız gördüğüm düşler kadar bana uzaksınız...
"∂üşℓє∂ιğιм вιя çσ¢υк ναя gєçмιşтєη уαяα ιzℓєяι кσℓℓαяıη∂α. нєя кσşмαуα вαşℓα∂ığıη∂α αуαкℓαяı вιяαz ∂αнα уαναşℓαуαη,уαяαℓαяıηα вαктığıη∂α тıяѕαη вιяαz кσякαк.ρєкι çσ¢υк zαтєη вιя güη öℓмєує¢єкмι؟∂üşℓєяιм∂є нєяşєуι уαşαтмαℓıуıм σηα,уαşαмαуı тαттıямαℓıуıм,güzєℓℓιкℓєяι,α¢ıℓαяı,нєя ∂υуgυуυ тαтмαℓı.уαşαмαк ℓαzıм ηє σℓѕα∂α яυн вє∂єη∂єη αуяıℓıя уαяα ιzℓєяι кαℓѕα∂α..."
"уα кєη∂ιη ∂ιкєвιℓιяѕιη уα ∂α нιçкιмѕє. єℓιηє уαℓηız¢α вιя ιğηє,вιя ιρℓιк νєяєвιℓιяιм"∂є∂ι тαηяı
UmruMn UmrNdamısınız ki UmrMda olasıNızZ!!... Seni sana rağmen yaşadım ben Hep kaçışlar dolu , hep eksik… Bir yanını tamamlasam... Mutlaka bir yerden başka açık veriyordum. Tamamlamaya uğraştıkça... ...
Gözümü kapattığımda, "Beni kimse göremez !" Diyen küçük bir kızım..
Hedef unutuştur, ben erken vardım.
Benim için artık sen.. koskoca bir bo$luksun... Dü$ünmeden ya$anılmı$ kötü bir sarho$luksun ..
ߣN ßi CaDıIm SnDe ßeNM HeRŞyiM oLaN ßi SüpRGe..FaRzeTKi SNDeN vAzGeÇmiŞM.. CaDıLıGıMN ßi ÖnEmİ KaLRmI SeNCe
Yine bunalım dolu dinqinlik icinde ruhum!! Manası yok artık , beynimin bana oynadığı bu labirentleri yıkacak güce sahibim! Benim celladım kimse değil,bende değilim.. Tanrı bile nefret edebiliyormuş kendi yarattığındanЧalvarı$ım Bahtıma Güvenimden, Her$eЧ Kendiliğinden ; İçimdeki Minik Çocuk Titrerken Belki Gün Gelir Aldanırım .
YaşananLar bir çırpıda yok edilebilir miydi ? Yok sayıLabilir miydi ? Bir anlıkTa oLsa ?
*Prens die öpüoruz hepsimi kurbaa çıkar be kardeşim xD..
*Ya$Lanarak DeğiL Ya$ayarak Tecrüße KazanıLır ... *Zaman İnsanLarı DeğiL ArmutLarı Olgunlastırır.Sevecekhsem kaLbim TuTuşmaLı...sevdiqim insan yanıma yakısmaLı
GİDER GELİR , DÖNER DURUR YOLUNU KENDİ BULUR HAYATT.
ßu saßah da snden vazqeçtim, ßütün sabahLar qißi... qüneşin iLk ışıkLarına vererek umutLarımı,Oyuncak Dünya'mın kapıLarından çıkıp,qirdim insan kaLaßaLıqına...
HatırLıOr musun ? ßu saßah da senden vazqeçmiştim... ßu akşam da senden vazqeçiOrum. . .
Eskiden yeni insanlarla tanı$mayı severdim.$imdi kime baksam tanıdık geliyor.Herkes aynı ki$iliğe bürünmü$ ,)
Kiмśe ĐéiŁiм, KiмśeyŁé ĐéiŁiм, kéηĐiм ĐéiŁiм, kéηĐiмiη hi¢ ĐéiŁiм, βurĐa déiŁiм, orĐa hi¢ oŁмi¢aм ..
"bu kahrolası gri şehrin tüm yollarını rengarenk boyamak ister" | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:48 pm | |
| Şimdi AcI,YoLunu ŞâşIrmIş ßir Déniz KâpLumbâğâsI GibidiR Yüréğimdé .. “ŞâşkIn” Amâ “İnâtçI” .. Şimdi Sén,AdI GéçmişTé SâkLI İncé BiR sIzI Şimdi Biz,BiR ŞârkIdân ÇâLInmIş İki Notâ GibiyiZ “EksiğiZ” Vé “YokSuNuZ” ღ ßundân SonRâ “LâL” Amâ “MuTLuyuZ” ღ
Öqяéndim Ki, яénk köяüymüş aşK .. Né hayaŁŁéяi béyaz,düşŁéяi pémbé .. né umutŁaяı mavi,Huzuяu yéşiŁ aяzuŁaяı da Kıяmızı déğiŁmiş Ki ßéyazda ßaşŁayıp Siyahta ... ßitéяmiş aşK ...
$imDi Kim can KatacaK Canıma, SarıLıp Kim yatacaK ? ßitmioR Kawqam KaderLe.. aRamı Kim yapacaK Sen De qittin ßu DiyarDan.. ßeni Kim SeweceK ? $imDi Kim ßiLecek Sonumu, yoLumu Kim çizeceK ???
İçtiğim biraydı hayalin, Yakar bir sigara biterim.. Dumanında yitip giderim..
****sN dünya..!ucuz bÜnyEni kimE sattıqın umruNda oLmadAn qece qündüz diziLiorsN.!!eLLerN pisLiq içiNdE yüzüNdE bomboq bi ifadE!
HéR gLşndé bkéRé daa tapoRm sna hR bakşnda bkéRé daa wRuLuoRm wRLıınLa wRR oLuoRm
SürüDen AyrıLan ideaLisT kuzuYu yiyeN KuRT Öyle özlüorum ki seni..
Öpüşünü..
Ellerin tekrar birleşicek mi ellerimle...
Tekrar sölicekmisin benim olduqunu...
Seni melekler gönderdi biliyorum Onlarda acıdılar halime Hani hep düşlerdim bu sevdayı derin sularda senle kaybolmayı! Hoşgeldin gülüm hoş geldin baharım ...
Ve kaybettik birbirimizi Uçsuz bucaksız gökyüzünde *.*
BİR GN PATLAMIS Bİ VOLKAN OLUCAM AMA SİMDİ SESSİz BİR ÇIĞLIKTAYIM..! içimde btrmeye çlışıorm bn çlştıkca dhada derndn açılıo yara...
KaLdiramıyacağim yükLeri aLmadim Hafife ,]
Şu aralar avuçlarımın içini gıdıklayıp , Gülmemi sağlayan . Evet ^^ Mutluluk Dediginiz $ey .
Yureqim umuLmayan yaraLarLa başedemezken, ßir tatLı aSk qüLüSü özLedi qözLerim, Ve sen hanqi aLemde hanqi düşLerde isen geL, Çünkü qüLüşünü çok özLedim.. Bî kolumdαn dîğér kolumα kαn nαklî yαpıyorum.
Bî vαmpîr îçîn fαzlα çékîcî démî... Ufαk αdımlαr.
SuskunLuğum mînnétîmdîr. ●
ĀğĽâ∂ııмı κîмŚęyê śôyĽεмэ āииę. ǿиĽâŕ buиu bîŁмîyǿя. ǿňĽāř îçîň bэи bîя κôpŕû∂эи ∂âhα bâğŁıyıм *hαyâţā Bęň ⌣ıň∂α ôĽūмŁę yā$âм āřαŚıи∂âκî ǿ îňcë çîzgî∂ę Bîя ǿ yαиâ bîя bu yāňâ gî∂ęŕκεи ǿиĽāя Bęиîм îçîn hâyāţıи büyük bîя hâyāŁκıŕıκŁığı ǿŁ∂uğuиu
**BiĽмiyǿřŁāя..!
Přεиśęś ÔŁūYǿя ¸¸¸
*Dǿśt мu *? [≈
*Bαňā bęňdêη bα$kā ĝęяçék *døśt śöĽę. *ŚöyŁęde îňαиāyıм śαиā ,]
≈≈sǿη øl¸śøňυм όŁΜā ŚęvĝíĽîм≈≈
Kéndîmî lîmânâ bâğlâdım... Uçârı âklım kânâttı!..
ßiraz eqik ßir a$k, ucuz ßir yaLnızLık, SesSiz ßir kaç çıqLık..! hiç konu$uLmayan ßir doLu dü$ünce... dü$manımdı senSız her qece, adı yok ya$anmı$LıkLarın...!__
hayatta kaç kez yanılır insan ,geçmişe baktıqında kaç kez vurulur insan ,askın büyüsüne kaç kez kapılır insan , son kez yanılmısım...!! İdaree edemem anne ,çekemem anne
iLLe iki kişiLik midir? SewdaLar? Tek ßaşıma dinLeyemez miyim, Aşk şarkıLarını?
Aşk yağıyor ßugün, ßardaktan ßoşaLırcasına. ßen şemsiye açmışım, Aşk'tan korunmak uğruna.. SırıLsıkLam Aşık oLmak; kimin umurunda?(:
Çok AğLattınız küçük meLeğimi.. GerçekLeşmek Üzere Şeytanın; dışarı çıkma eyLemi
Sewmeyi unutmuş kaLpler,Nefret etmesinide bilmez,Bu yüzden ßana Olan nefretine inanmamı ßekLeme
Sokaklarda,satırlarda ruhunu arayan.. Buldğnda tek kurşunda komaya sokan..
|Poζζчaηηa|
ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor...
icimde cocuk cesetLeri qözLerine wuRqun , quLusune suskun
////Avuçlarında bir kalp >>>> ---Kan damlatıyor parmakların >>>>> ////Sev diyorsun>>>>>> ---Benim kalbim yok ki >>>>>>>< ////Seni seveyim>>>>
elimde resimlerin odamdan sensizliğin acısı çıkarken geç olsa da pişmanım bebeğim.
ruhumu serbest bıraktım artık kafasına göre takılyo ... -/-
Biraz sonra Sonra Olacaktır
Ölsem hemen şimdi.. Kapasam gözlerimi,bıraksam kanatlarımı dünyaya.. Gelmeden,o gün kopmadan kıyamet | |
| | | Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:49 pm | |
| Huzursuz bir uykudan uyanınca; ya etrafınızdaki karanlığa yenilip,gözlerinizi sımsıkı kapatırsınız. Ya da sadece gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz. Zifir-i Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır...
* Bak!!!bidaha bak!!!gördüklerin gerçekle hayal arasında kalcak!!!kiminin hayali kiminin gerçeğine karışır...hayata bak!!gör ama görme duy ama duyma sus konuşma sadece izle ..
..
' *Ölüm hiçbirşey ifade etmiyordu benim için.arka arkaya gelen berbat şakalar dizisinin son şarkısıydı.
saqın tertemiz we masum oLduunu söLeme bana !
SöLé dErdiNi xD
Senin mutluluğun, Benim mutluluğum değil. Benim ıstırabımdır.
YaşattıkLarımın ya da yaşadıkLarımın ßedeLini ödüyorum...
mutlulk toz pembe bultlrn arksnda saklann gökkuşaındymış [: ...
biLiyorum αrtık çok zor çok kurαcαk yeni bir hikαyem yok. yine de uğrαşıyorum rαstgeLe bu eskimiş keLimeLerLe..
biz neLer içtik neLer yedik.. bak haLa burdaıs
Buradayım, kanlar damlıyoralnımdan, avuçlarım yara içinde..
Yine de her acı senin adını damgalayacaksa inatlabedenime,
Yenilmeye doymadım ben..
Savaş benimle..
Karanlıkta ölmüşken ..yasayanların içinde kendimi yasarken ölü olarak buldum..eğer ben karanlıqta yaşamasaydım sizi aydınlatan ışıklar benide kör ederdi...!!!
Sen şimdi kara bi kuşkusun!Kalabalık şehrin yitiklerinde, mavi ellerini ,yeşil gözlerinide siyaha boyuyorum öylece kalıyosun kendi cehenneminde!!!...!!!
askm,bidenem,herbiboqum
Biqün... uyandıqında hafızandan sLinmiş oLcaksam biLe Benimkinde kaL.. Sonsuza kadar bende, benimLe, beynime kazınmış haLinLe ..
-Ruhum bedende. . -AşkLarım kaLbimde sıkıştı . -kaRanLıkLar düyümLendi ..
kaderinle yüzleştiin gün yataında başka biri vardıı kana bulandı elleri son perdeydi artık yenildiim bi melekten şeytan yarattıın mezarına çiçekler bıraktıım gururu aradım küllerindee... YOK ERKEK DEğİLsiiN YoK artık yooK hisleriimm kayboldu bak izleriinn ben 1 sen 0 olduu ben 1 sen 0 bittiii
| |
| | | Ventro. Süper Üye
| parçaLandım.. ve herbir parçamı ayrı yere bıraktım. önce sawruLdum yok oLdum, sonra dinLendim duruLdum ve her qiden parçam yerine yenisini doqurdum... ve şimdi . . !
[x] 'KanıMdAki vodqAsn' [x]
Kopuk fiLm kareleri gibi yüzün. Ke****************kesik. Ve gözlerindeki ifade öylesi soğuk ki Üşüyorum. Birleştiriyorum hafızamda parçaları. Etrafındaki her şey karanlığa bürünüyor. Habersiz çekilen bir fotoğraftaki, Şaşkın ve donuk bakış misali, Değişiyor suratındaki devinimler. İleri geri sarıp saatlerce izliyorum. Bunları yazarken bile görüyorum. Artık kaldıramıyorum..
Çok eskiden adı varmış,başka tadı varmış.. adam qibiymiş sevmeler..!
Hırsız 0Lsam zenqin 0Lsam döner miydin bana? Mutfakta patates Kızartırdım sana Çok zamanLar qeçti döner miydin bana? diye s0Rdum ama istiy0Rum sanma xD
Kimse kimsenin herşeyi olamaz- mış Di'li geçmişten tek yaramsın sen Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim hiç bilmem , Bilmek istemem hatta düşünmem
ßuqün uzaksin bana chok da umrumda AqLiyorum sanMa.. Sakin ha üzülme benim adiMa ßu daha fazLa koyaR ßaNa
$imdi pis oyuNLar eLLerimdeN akaN....!
$imdi etrafıma mutsuz kanatlar koy ve ßeni bu günah dünyasından koru..!
senszken,, dha d sensz kalarak kendmi d kendmsiz bırakıorm,,,ne gitmeye cesaretim var.. nede kaLıp dayanmaya gücüm..
Hiç birşey eskisi gißi olmayacak Anlık bir hevesle herşeyi mahfettin.. ßüyüsü bozuldu o dev gibi aşkın. Dağıldı kalßimin inci taneleri..
-GiDiŞiNi EnGeLlEyEcEk KaDaR sEvDiReMeDiM SaNa KeNdİmİ...KeDiNDin KaDAr AkLıMDaSıN HaLa...
Derimin aLtında başarıLı ayrıLık notLarı yazıLmış çöpe atıLmış intihar mektupLarı ..
kendine yaptığın şekil semallerle takıldığın maço heraketlerle kendini coll sanıp heveslenme özüne dön canım toplumu kirLEtme..
✷ *Tréat or Tяick ?
Sen gitmişken benden.. Üzmüşken ben seni . . gözyaşı düşrmşken ben . Bırakamam ki artık geri hayatımda Seni
Sen ilacımsın,susuz yuttuğum Bir türlü gitmeyen ne yapsam da boğazımdan..
Sevgimi eLimLe,şu eLimLe kurban ettim.ÇünKü O bedenimin tahammüL edebileceğinin ve ruhumun arzuLayabiLeceginin çok ötesiNdeydi... | |
| | | Ventro. Süper Üye
| | |
| | | | Msn Nickleri (Sürekli Güncel) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|