| Msn Nickleri (Sürekli Güncel) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:50 pm | |
| Bir tutam ‘yaLnızLık’ kadar aşinayım yokLuğuna…
ihanet etmiyorum duyguLarıma eLveda dedim çok maskeLi dostLukLara .. :X
karşıLıksız sewda masaLLarı anLatırdı annem hep... 'ÜzüLme!' derdi... sewiLmeye Layık oLup oLmadığımı sorduğumda beni avutmak için oLsa gerek 'Tabiki' cevabı çıkardı dudakLarından AMA; nerden biLebiLirdim birgün annemin anLattığı masaLLarın kahramanı oLacağımı...
Düştüğümde eLimden tutup kaLdıran yoktu bu zamana kadar.. DizLerimdeki,biLekLerimdeki,kaLbimdeki yaraLarımLa geLdim bu güne kadar.. KabuL etmem *aşkın safLığını* bana her seferinde oyunLar oynadı..
zâmân demem de yâşârım mecburen... âmâ böyLe bi hâyât istemiyorum ben..."
Biten bir aşkın can damarını kestim ben... Sense, susarak uğurLadın beni senden...ßizé Hép YasakLaNdı DokuNmaLaR Oysa DokuNarak ÖqréNécéktik Kim OLduquMuzu, Né OLduquMuzu, Né OLduklarıNı ßazén Suya SabuNa DokuNmadık, ßazén DüşéNi KaLdırMak İçiN DokuNmadık GözyaşLarıNı SiLmék İçiN DokuNmadık ßéyaz ßir TéNé VéLhasıL ßiz DokuNamadık Artık StériL StériL YaşıyoRuz Vé ßiz Nérdéysé StériLLiktéN ÖLüyoRuz
İlgili sen olmak üzere bir sözleşme hazırladım içimde, Sen aklıma gelecektin sadece,yüreğime uğramayacaktın, Düşünecektim ama dokunamayacaktım, Üzülecektim belki ama ağlamayacaktım… Öyle yaptım ve altına imzamı attım…
Aşk yürék işiydi 0 yoksa Aşkda oLmazdı 0 bi iç kanamasıydı Tutku vé şéhvét DeğiL Bi dé utanmadan Aşktan söz édénLér vardı kirLéténLér İncé hésap duayénLéri DudakLarında Şéhvét ténLérindé İhanétin dövmési vardı KasLarında bi qece öncéki sahté dokunuşLarın sızısı o sızı ki bir ték kasLarındaydı
ĐûşŁєяîη Eη GûzєŁîηî Kєηdîм Yârâttıм, ßâşяoŁû dє ßєη Kâρtıм SıkıŁıρ Kєηdiмdєη Yєηî ßîя ßєη Yâяâttıм Ayâkûstû Nє Kâdâя Kєdєя Vâяsâ TσρŁâуıρ ßîя Çıяρıdâ Yâктıм ßєηziηє ßυŁâdıqıм UмυdυмŁâ KâувєттîкŁєяîмî Kâzâηdıм Sâуdıм (!) KâzâηdıкŁâяıмŁâ Öукûηмєdєη Sıятıмı SıνâzŁâdıqıηdâ Đσsт ßîŁdîкŁєяîм, Đûşмâηıмdâ 0Łsâ GûŁûмsєdîм { AqŁâмâsıη Đîyє Çocuk Yûяєqîм } EŁmâ Şєkєяî dє AŁdıм, ßâŁondâ, Pâbuçtâ Oysa DokuNarak ÖqréNécéktik Kim OLduquMuzu, Né OLduquMuzu, Né OLduklarıNı ßazén Suya SabuNa DokuNmadık, ßazén DüşéNi KaLdırMak İçiN DokuNmadık GözyaşLarıNı SiLmék İçiN DokuNmadık ßéyaz ßir TéNé VéLhasıL ßiz DokuNamadık Artık StériL StériL YaşıyoRuz Vé ßiz Nérdéysé StériLLiktéN ÖLüyoRuz
İlgili sen olmak üzere bir sözleşme hazırladım içimde, Sen aklıma gelecektin sadece,yüreğime uğramayacaktın, Düşünecektim ama dokunamayacaktım, Üzülecektim belki ama ağlamayacaktım… Öyle yaptım ve altına imzamı attım…
Aşk yürék işiydi 0 yoksa Aşkda oLmazdı 0 bi iç kanamasıydı Tutku vé şéhvét DeğiL Bi dé utanmadan Aşktan söz édénLér vardı kirLéténLér İncé hésap duayénLéri DudakLarında Şéhvét ténLérindé İhanétin dövmési vardı KasLarında bi qece öncéki sahté dokunuşLarın sızısı o sızı ki bir ték kasLarındaydı
ĐûşŁєяîη Eη GûzєŁîηî Kєηdîм Yârâttıм, ßâşяoŁû dє ßєη Kâρtıм SıkıŁıρ Kєηdiмdєη Yєηî ßîя ßєη Yâяâttıм Ayâkûstû Nє Kâdâя Kєdєя Vâяsâ TσρŁâуıρ ßîя Çıяρıdâ Yâктıм ßєηziηє ßυŁâdıqıм UмυdυмŁâ KâувєттîкŁєяîмî Kâzâηdıм Sâуdıм (!) KâzâηdıкŁâяıмŁâ Öукûηмєdєη Sıятıмı SıνâzŁâdıqıηdâ Đσsт ßîŁdîкŁєяîм, Đûşмâηıмdâ 0Łsâ GûŁûмsєdîм { AqŁâмâsıη Đîyє Çocuk Yûяєqîм } EŁmâ Şєkєяî dє AŁdıм, ßâŁondâ, Pâbuçtâ | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 3125 Nerden : izmiir.~ İş/Hobiler : ∂αηѕ єтмєк мüzιк ∂ιηℓємєк кιтαρ σкυмαк ѕρσя уαρмαк вιℓgιѕαуαя σуηαмαк νє тν ιzℓємєк
| |
| |
Ventro. Süper Üye
| |
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| |
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Sên RûyâLârımın Sûsûymûşsûn Mêğêr, ßên Sênin KânLı HâyâLini Sêvmişim BêyâzLar İçindê KûLkêdisiymiŞim Mêğêr ☆ Bên Sênin KânLı HâyâLini Sêvmişim ☆
Geberttim Oyuncak Bebeklerimi..Aynaları Eskittim, Eskidi Gülüşlerim.! O 2 Ağlayan Bebeksi Göz İsyan Demek, Nefret Demek Sol Göğsümün İçinde Bişey Bağırıyor Küfrederek..Biraz Dalgın, Birazda Dargın!
Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum.
Bir çekmecede unutulmuş Senelerle Rengi Solmuş Birtek resim çocukluğum...!!!
... Şehre yıldızlar düşer, Aklıma sen... ...
"çalınmış şiirlerim gibisin isyanlarım bitmedi hala... "
Kendi kuyusunu derin kazıyor insan... Ve bu yüzden daha çok, bir tercihtir yalnızlık. Terk edilme tebdiline bürünmüş.
Beynimin fişini çekmek istiyorum. Sonra da derin dondurucuya koymak. ... Ruhum deviniyor... İçim buruluyor... Sanırım kuruyorum...
Şimdi sendemi yoksun yüreğimde? Sendemi beni yalnız bıraktın Yoksa sendemi Yüzüstü bırakıp çekip gittin …
Matematiksel yaklasicaktim ya olaya .. Bu hayatimdaki 5 bilinmezin bir tanesi olsaydi keske. Ben isigi sectim.göηℓüмє кυяυℓмυѕ ¢єнєηηєм σℓѕαη уαηαяıм уıℓℓαя¢α тєяк єтмєм ѕєηι уıкѕαη ѕυ göηℓüмü уєяℓє вιя єтѕєη єη güzєℓ ¢єηηєтє ∂єğιşмєм ѕєηι
Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim...
tatLı teLaş.m !
zormu qeldi adam gbi sewmek ?!
pamuk prenses.n üwey annesi uyuan güzele eLmaı werse,rapunzeLin eLine iine batsa we pamuk prenses kuLeye kapatıLsa noLurdu ?!
uzun zamandır çürümüş benliğiyle titrek we ürkek, hıçkırıklarının duwarlarına yapıştığı köşesinde beklediği ölümü.. Azrail in qüzelliği.. hiç bir şey için qösteremediği cesareti.. kalbin ihaneti..
Aqzı oLan déiL ßéyni OLan Konu$sun:B
| |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:53 pm | |
| Her qece Bi HatunLa Yatacak Kadar Azqın. Her Kızı Kolumuza Takacak Kadar Aciz.. Her Önümüze qelenle Kanka Olacak Kadar KoLpa deiLiz.
avuçlarımı açtım sana sesleniyorum PARLA KÜÇÜK YILDIZIM DİĞERLERİNE ALDIRMADAN!!
0 we ben . olmııcak dye inandıın sürece hep byle kalcaksın.
' ___ HayatıNda baNa HOŞÇAKAL demek isteyeNLeR , GözLeRimdeki s*kLemez ifadeyi iyi kesmeLidiRLeR..!
sєи α$kıиα αşıksıи , вєи ѕαdєcє вαнαиє...
Rüyalarım, onlar bilincimin! Göründüğü gibi boş değiller. Saatler boyu yalnızım Benim aşkım bir intikam Asla özgür olmayan!
Kopuk film kareleri gibi yüzün. Kesik kesik. Ve gözlerindeki ifade öylesi soğuk ki Üşüyorum. Birleştiriyorum hafızamda parçaları. Etrafındaki her şey karanlığa bürünüyor. Habersiz çekilen bir fotoğraftaki, Şaşkın ve donuk bakış misali, Değişiyor suratındaki devinimler. İleri geri sarıp saatlerce izliyorum. Bunları yazarken bile görüyorum. Artık kaldıramıyorum
Daha NeKadar KırıcakSınız KaLßimi Yeter ParamParca Zaten !!!
Bi prens bulucam ama her zamn Kral babam olucak!
Ke$ke cocuK oLsam yeniden.. Sadece dü$tüğüm için içim acısa.. Cok ko$tuğum için çarpsa kaLbim.. !
^^ artk eski haLim kaLmadı hiç (.) qözLerimde yanan o ı$ık çoktan söndü (!) eski co$kusu yok yüreğimin.. ßedenim, bu kendinden nefret eden ruhu ta$ımak istemiyor (.) Ve ßir itiraf ;AsLa qöründüüm kadar qüçlü olamadm
...
bn süNNete kar$ıym.qeNçLern önünü kesmeyeLm.. .)))
CeVaBıNı BiLdİgİn sOrUlArI SoRmA Bana
bişey oldu bana hissedemiyorum artık! duygularım uzun süreli bi tatile çıktı sanki..
bıztt bızttt....*!! atom karıncaa yardım et !!!!tşkler...
^ Avazım çıkDıı kdr susuyorumm..
Marka yaratmak koLay ße anamm AnLayana Markayız AnLamayana Makarayız ßoş koyy ßiz Rahatıss
İstedikLerim'e Sahibim Sahip oLduklarım'a Tutkunum..
. Sén qitSéndé ßéndén, ßén yiné söküP qétiririm séni yaşadıqın şéhRin kaLbinden.. Sén öLdüm déséndé, O aşifté şéhrin rahmindén sézéryanLa aLırım séni. ßén bu kadar sénkén.. Sén bu kadar bénkén.. ßizkén... yok Say béni diyéméssin, istéyéméssin ßunu ßéndén...
Defol!..
Önceden Sahip Olduğum $eyleri Kendimden Uzakla$mı$ Görüyorum ve KayßoLmu$ $eyler Artık ßenim için ßirer Gerçek Oluyor.
ßu saatten sonra benden sadakat bekleyen kendine köpek alsın...!!!
ben kéndıMden kacıyorum . yok kimseLere zararıM.. dokunmayın.. her turlu ya$arım. aldığım nefeslerde payınız olucaksa eeR bazı $eyleriN sonuda geLır. inanırım.. ●๋:
ßéNliğimi kaybédéné kadar yaNıNdayıMm..(L)
kendimi unuttum seni dusunmekten.
^^ Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Yardımcı oyuncuLar séwqi, a$k, acı, qéçmi$... Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti.. pérdéLér indi ı$ıkLar söndü y0ruLdum Artıq.
| |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| |
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:55 pm | |
| BiR UsTuRa KeSiqi KaDaR SeRt DeRiN Ve Acı VeRiCi oLaCaK qiDiSiN... ÜsTüMe GeLMe HaYaT ×[ YeMiNiM oLsuN]× KıYaRıM KeNDiMe BiLeMeZSiN... inSan oğLu nankÖrdüR değer weRmez kimseye .,bende inSan^m sonuçta fasLasıNı bekLeme .! Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L(; CeHenneM boş. . . BüTün ŞeyTanlaR buRda (; Sahip Olacaklarımla Değil, Sahip Olduklarımla İlgileniyorum. Bu Yüzden Hiç Kimseyi Aramıyorum ! Öyle bir demki ruhum Hiç olayım derken meğer hep olmuşum KorkMa biR daHa geLmeM üstüNe (. * bnm yo0L werdiqLeirm miLetin iLqi aLanı o0Lm$ wayy anASını satim.. Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece?? *taNrı hepiNize birer yüz weRmi$.. ama siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ.. ıSsız sokaqın. . . . O piS kÖ$eSinde. . . AqLayarak öLmek iSti0rum. . .! ......................................... bírtek acı çektiğimde yaşadığımı hissedebilíyorum ! belki bu yúzden kendime çok defa acı çektirdím. çaresiz kaldığım o kadar çok anı hatırlıyorum kí.. herkesten kaçmak istediğím zamanlar o kadar yakın kí.. yapabilir miyim, terkedebilir miyim yaşadığım yerleri híç bilmiyorum ama, gitmeyí hep istedim.. Lanetliiiiiii!!!!!!!!!! Tenimde dudağındaki şarap kokusu, Ruhumda beni terkedişlerinin hüznü var, Umutsuz bi çocuk besliyorum En karanlık gecelerimde >>Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı... - ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım. nє zaмan вu кadaя zoя oLмaya вaşladı nєfєs alмaк.? nєяdє кayвєtti insanlaя gözlєяndєкi ışıgı.? ne zaмan anlatмaкtan vazgєçtilєr öyкülєяini.? zihniмn ichndє dolaşıvєяiyoя göяntülєrя sözLєri oLмyan bir şaякıa вenziyoя tıpкı. bir sen degil herkes unuttu beni bir sen degil herkes uyuttu beni gözden uzak olunca gönlün unuttu beni sevgimiz ayrı olunca terk edip gittin beni ayrılık sevgiye ilaç olur buna sabrın yok senin istemem artık bunu aşka ihtiyaçım yok benimm...... Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi
Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini
Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini
Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki
| |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| sessiz sakin 1 haLdeimm.. yaLnızLıklar içindeimm karanLıkLaR yeteR bna, bni 1 bn biLİrim yoRqun dü$mü$ hayaLLeRim RüyaLaRım kedeRLeRmm herksten bıktım artk onu da söLiiyeyimm.. kimseden bna fayda yok asLa 1 bn yetermbna annadım sonundaa…
göKkuşağıNın aLtında mtLuLuğu bkLeyen 2 meLeğiz..ßizz..
O kadar çok sen varsın ki içimde nefes alıp vermeye korkuyorum Kaybederim seni diye...
Gözlerim telaşta... Seni her gördüğünde yaşlarını akıtmakta... Kulaklarım duymamakta... Senden başka sesleri takmamakta... Kelimeler çarpıklaşmakta.. Kalbim senden kalanlara avunmakta...
Sonra... Sonrası yok..! Bitti DefoL...!!
sen olmasanda her türlü döner dünyam
bazı şeyler sadece mutsuzluğa sebep olur...
eğer ben, sen de mutsuzluğa sebep oluyorsam...bırak beni...
Ya$amayI çok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de çok seviyorum =]
~ Şimdi artq tek başımayım... Hiç değiLse hakkını veriyorum yaLnızLığın.. iki kişilik kocaman bir boşLuktansa sensizLiqi* ve yalnızLığı tercih ediyorum
Emin oL şimdi dahada mutLuyum..(!)
KraLiçenin Yanında Kral Olmak VarKen ..
******nun Yanında Pezevenq Oldun
Ama Bo$hVer .! Layiiıkk olduun yerii buldnn Puhaa..
Ben olabildiğimin en iisiyim.Sen kendi halini düşün.Herkesin masalı kendine göre değil,yaptıklarına göre devam eder.Unutmaman gerekn diğer şey ise bu koskoca hayatın apta bir insan uruna bitmeyeceğidir.Sen sadece masalını sürdürmeye devam et.Mantığını kullanırsan kendi masalını yaratır kendin oynarsın.
Cebimde sakladıgım caputtan olan kalbim yok !
Her yeni gün bir öncekinin tekrarı,Tarih tekerrüre açık müstehzi bir hal alıyor Derin yarıklarla, çatlaklarla süslenmiş.Somurtkan, çığırtkan dudaklarınla...
σ мαѕαℓ qüηü qєℓєηє кα∂αя ѕυѕυуσяυм Cehenneme Giden Yolda Yürümek KoLaydır..!
ßen ßir GElindim Hayallermi Çaldılar...
seNi öLdün saNdm ruhuM..biLiomusuN..seNsz ya$amaya aLı$trdıLar qaLiba..özLedim ruhumu..
FESTIVAL GIBIYIM KATILSANA BANA
▓▓iMmOrTaL▓▓
anLamazsan anLatırLar anLadım de anLadın mı ? anLamış qibi qörünüosun anLamazsn qeriZkaLı xD anLaman için anLatmıorum anLamazsn nasıLsa . anLam arama bosuna anLamazsn ddim yha ,)
İsmini saYıkLasam gEri qeLirMsn ?¿?
qüNahLarımı ta$ıyanın adı hAmaL deqiLdi , meLekti.( ? ),) ~~ | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:56 pm | |
| SoKaK LamBaLARıNın BiLe oLMAdı GeCenin En KaRanLık En DiP köŞeSinDe aKLımDa kuRduğum oYunLaRı oYnuyoruM! EŞLiK eDeRmiSiN YokSa DiğErLEri Gibi ÇeKip GideRMiSin..?
►►► ωέ'ѓέ tμέ ьέѕt σf tңέ ъέѕt ◄◄◄
beyniniZz qbi sizde küçüksünZz
|| ҳ̸Ҳ̸ҳ buL damaRımı, baSs iLaCı... dİndR aCımı... ҳ̸Ҳ̸ҳ ||
█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ OLMAM GEREKEN YERDE KENDİ DÜNYAMDAYIM KENDI DOGRULARIMLA KENDI HAYATIMI YASIYORUM HESABINI WEREMICEGIM BI GÜNÜM YOK!! █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
-----^^^^-----^^^^-----^^^^-----^^^^
Kéndíní íspät étmék íçín şékíLLéré kopék oLmuorúm ,bén kím oLdúgúmú zätén bíLíorúm..
-----^^^^-----^^^^-----^^^^-----^^^^
Hoşlandığımız ßedenlerin İçine Hayalimizdeki Ruhları Koyuyoruz
Sonrada Adına Aşk Diyoruz .
Sildinmi bni parmak ucunla İçindeki benden kurtuldunmu yoksa Günüm qelince yok olurum ARDINDAN!
√ ßéŋ çıŁdırmıŞ şåirŁériŋ titRéyéŋ √ mısråŁårıŋdå √ båhSéttiqi o péRi'im √
Dün gece başka dudaklar öptüm ben, Dudaklarım kanadı,kalbim acıdı Dün gece başka birinin tenine dokundu ellerim, Ellerim acıdı..
º°‘¨qerçek miydi tutunmaya çalı$tıklarım ? hediye süsü werilmi$ ayrılıklarım...¨‘°º
★★..ßıяαкıη ßυ υℓαşıℓмαz αуαкℓαяηı ..öℓüηüzü , ∂ιяιηιzι ..нєяgüη 1'ηιzι , ßιя güη єℓßєт нєρηzι. . .★★
...Tek ihtiyacımız yanımızdakiler.Artı farklı bir$eye ihtiyacımız yok.Özel déğiL gerçeğiz.Sen,o,şu bu diiL biz varız.
Sigaramın dumanına sarsam..
qüzel bir hayattı.!pişman deqilim... düştüm, kalktım,kavga ettim,sevdim,kaçtımbasardım kaybettim.. ama ChOq eqLeNdim!üstelik hebsi kendi tercihimdi! iyi oldu belki de,o kadar coq düştüm ki çabuk kalkmayı öqrendim
korkuoum insanlardan yeniden canımı yakıcaksınz die korkuoum | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:56 pm | |
| Hér kadın`. bilir ki gökyüzü mavi , su ise ıslaktır. Dolayısıyla tehlikede değil tehlikeliyiz . '
sevgilim! sana eşim diyemem! eşim demek, benzerim demektir. ben, bana benzeyen birini sevemem.
1 İpté 2 Ki$i Oynayamaz Ya Sén Dü$érsin ..Yada ßén İtérim..!
' Alın üzeRimden hayaTa daiR ne vaRsa ,Alın sevdalaRa daiR acılaRı payLaşın aRanızda...
lakayt insan sevmiyorum ... türevi durumlarda nemrut olmam vaciptir.
nefes alırken önce sağa, sonra sola sonra tekrar sağa bakıyorum ... o denli.
dilεqıиı тυтмυş ѕαчαя ѕσиѕuzdαи qεяı чαиαякεи чαиαкlαяı uşuямυş εllεяı . .
`чoksαчmαчı ben senden öqrendiм .. . *
` Her insan diyerine benziyor ; k a y b e d e r k e n !
içiмe çeke çeke qeŁiyoruм ; deŁi deŁi . υмяυмdα dα deiŁ нiç вαşкα вiяiŁeяi ..
dayanmak zoRmus meqeR sonu beLLi oyunLara
Hayat çok monoton, 24 saat sen!
umRumda mı sanDın hayat !
UnuTamam ßen Seni Hadi Yiyosaa SenDe Unut ßeni!!
Peee .. SevMi0MuŞ bHeni oTurup aqLasaM mı qi xDxD
·#·$63FiRaR séRßést ßénDé iStéméyéN ÇékéR qiDéR x! ·$14 ßoşvéér ŞimDiLik ukaLayıM
ßén 'SéN SéN' dié ßiTTim oqLum ! Hadi UnuT unuTaßiLiRsn..!ßén Sheni Yudum Yudum İçtim oqLum,Hadi sevMioRum De DießiLirSen !!
·#saRmı0 aRtık yaŞamak.. x| ·$63qıCık oLuoM Séni ßénim kaDaR SéFénLéré ·$14[aNNén HaRiç] ·$63xD xD
ßén sénin gißiLéRi çoqh izaya soqTum sény mi izaYa sokamıycam séwiyésiz
sadeCe bna baK bna yaLan söyLeyeceksen önCe gözLerimLe anLaş.
KaLbm snDn vazgecmieCeK
·#sııkıLdımM HEéRşéyDeN x/ ·$63SöyLémék koLayDı taßé SıkıyoRsa siLséNé içinDé ki ßéni x!
ich nicht mein hand noch liebe,ich nicht mein hand lassen nicht ( elimde değil hala seviyorum,elimde değil unutamıyorum )
·$63SöyLémék koLayDı taßé SıkıyoRsa siLséNé içinDé qiE ßéni x!
·#[c=11]néDen yaqıoRsun yaqmuR? néyi ısLatmaK istioSn? caDDé ısLak..Sokak ısLak..ısLatMak iSteDiqin qözLéRmSé onLaR Zati ısLak ![/c=1]
heRşey bitmişken bir anda çıkıp qeLdin seviyoRum dedin ve qittin qittiqn an bende bittin
qeLsende qeLmesende bitti boşuna uqraşma çabaLaRın qeReksizdi..!!!!
hadi qeL tutsana eLimi uzakdan söyLemk koLydı tabii sıkıyoRsa siLsene içndeKi beni
eLimde deİL haLa seviyoRum eLimde deİL unutamıyoRum
sahteydi o qüLüşLer seviyoRum diyen qözLer....
herqeSiN yeRi var HayatımDa SeN qeçmişTe KalaN bi HataMsıN taM düZeni kuRmuşkN qeLip YıkamaZsin
yaVaş yaVaş kaBuLLeneLim senİn iLacIn benImm xP
nefRetime biLe layık diiLsin biLirmisiN ?
küÇük beyniN anLamaz beni kızMa knDine kaPasite meseLesi x)
.. meLekLer koRuduqu kisiyi çOq Sevmezmi ? ßenimki ßeni sewdi ama çOq DeiLDi..Yinede Her$eyden çOq seviLdi
HayDi kLebek qßi awuÇLaRımda awucuMu aÇsaMh kaÇıcak kabatSm öLücek Ne oLuRsa oLsun awuÇLarımdan Kayıp qidéck
' ·#[c=21]uNudmAq ßéni y0RmazZ aMa uNuduLmak Sana k0yaR x! xD[/c=1]
= Z0rsam k0Layı…S0quksam Sıcaqıı…HavaLıysam sönüqü..CiddiySem cıvıqı..aSiLsem Basiti var :d
ßén saNa noKtayı KoyDum oqLum sén HaLén viRqüLLéRDé miSin..!!
hadi oqLum yayLan kayqı saNa qaLr sayqı bNa. bN waZqeCiLmes oLrM sN qiT kAsarLarLa oyNa zekA yaSn bu cNm kSura baqMa
ßén Kimsénin caNıSı aşKısı ßatanéSi DéiLim..SizDé ßénim ßaßamın oqLu DéiLSiniz..oNa qöRé DavRanın..!!
Abuk sabuk şeyLer yazmayınn lan beüm sinirLerümü zığLatmayın
'[c=11]s*** qiT[/c]==>ßu Laf saNa Kapaq oLsn Féna otuRttum héLaL oLsn tipiN yoqqi şékLn oLsn ikiLé cnm yoLun açıq oLsn
qiDioRum DéméDén qiDişim vaRya süpéRDi o suRat iFaDén qöRüLméyé DéqéRDi nasıLDa KoyDum saNa teKméyi moRDa qüzéL yaKıştı unuTTum séNi | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:57 pm | |
| qeçmişim k0ca bi yaLanmış senDen s0nra anLadım.. qeldin dünyama sevqiLim.. öyLesine qerÇekSin ki qiTme sakın...! warLıqımın y0k 0Lduqu Sırada warLıqınLa yeniDen d0qdum dünyaya qözLerimi açtıqımda Tek Seni qörDüm Kapatırkende Sadece Seni qörmek iStiy0rum Kar$ımda... ne 1 pişmanLık zerresi ver yüregimde ne de senin acını taşıyan yaram doktorumdu geçen zaman
(...)
Sen; büyüLü kentin pusLu sokakLarında eLini bıraksamda yüreqimden tuttuqun sakLı sevqim..sana söyLediqim tüm cümLeLerin suçunu aynı masum içmişLiqin üstüne atıyorum uzun za ßir eski zaman hikayesiydik seninLe.. Miş’Li qeçmiş zamanLarda “bir varmış bir yokmuş”La başLayan uyduruk bir aşkı anLattık birbirimize *
Sorulunca yanıtı İçimizde olan Kanımı donduran ısıtan Durduran Bir kalemsen Bir boş kağıt Mutlu aşk varsa da Mutlu son yoktur. MeLekLer ağLamaz dersiN AğLadıM../.. SöyLemiştim; Ben meLek değiLim.ben öLünce yağmur yağsınağladığı beLLi oLmasın .. * Şak Şak Şak aLkışLıorum bak seni `` inSan mıSın Sen şimDi !boş sahnede tüm oyunları oynadın başka oyunun var mı ?SéSsiz ßiR kö$édé héR$éydén uzaKtayım.. inanım sizsiz . . çok mutluyum !Okuduğum Her Romanda bir Kahraman oLdum ama en çok Kendi Hikayemde yoruLdum..! Herşeyde Biraz Sen Varsın..!^^Kahramanlığın ölçütü kaç kişiyi kurtardığın mıdır? Yoksa karşılıksız düşündüğün her insan için bir kahraman mısındır?Mecnun BiLseydi Fenerbahce sevgisini severmiydi LeyLa'yı x) Nefesimsin.. SeninLe anLamLıyım ben <3 gidiORm diORsη susuγORm γOŁuη âçıK OŁsuη... | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:58 pm | |
| ÇocukLuğumu özlüyorum Yara bere içindeki dizLerimi Pamuk heLvaya yapışmış suratımı Elma şekerine bulanmış ağzımı YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye sakLandığım kapı ağzını Oysa Çoktan sobeLedi hayat
Ķim$eyi y0Lundan dönDüreCek qüCüm y0..k arTık(!).. *DayanıkSızım 0Lduğun yerDe kaL.. ..H0şÇakaL..Elvedayla süslenmiş bir yaRınıın dünündeyim Kim Bilir belki Doğmamış Melekler Rolündeyim.. Keşkelerle dolu sonbaharın demindeyimm.. Bilinmez yolların özleminde Tam Önündeyim kaLsaYdın Dié syLéYémédikLerm.. qittiktén snra Yüréqime aqrr qLioo.. $imdi ardndn SésLendkLérm YutkuNurqén ßoqasıma takıLıo..
Gec oLdu ama anLadım..
Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında
YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
Ben GidérKéN BoşLuğum KaLpté KaLır.. Yér!mide Çok Az K!ş! aLır' Bén GittiKtéN SonRa Bazı' İnsanLar Yérimi aLmaya ÇaLışır. BéN Hayat'mda VarLı KaLbini IsıtırKéN* Ben Gittiğimde İsé Géride KaLanLar ArKada BıraKtığımın Yatağını IsıtıR..!! Lane†Lenmi$ bedenımın qu†saL qunLerNde .. qayıp ruhLar qhendiLeryne bi yoL buLuor!!! qunahLarım in†ihar susu vermi$qhen.. saqımdaqii meLeqLere herbiri cehennemde benım icin dua edior !!! yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak .
Vazgeçemediğim bi sen vardın şu Hayatta.. Bir de kırmızı pabuçlarım eskimiş dolapta.. Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) KaranNlıkta Ağlamakta . . .Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi. Akmayan gözyaşlarının yerine.. Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:58 pm | |
| Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..! Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak
PasLı Bir YaLnızLıktı AvuçLarımda.. Ardımda Bir Yürek Yükü Rüzgar.. Ne Zaman Sevmeye KoyuLduysam.. DoğruLup ÇoğaLdı AyrıLıkLar.. Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .. Üstüm kalsın!başLa hadi sar karanLıĞınLa beni . . başLa hadi vur yaLnızLığınLa beni yerden yere . . başLa yıka yaĞmurLarında beni ısLat yine ısLat yine hadi. . kaybet kaLdırımLarında beni yürüt yineüşüt yine korkmuyorum korkmuyorum . . Birgün biri çıkar da masaLLarımızı geri verir diye . . DüşLüyordum. (?) . Büyümüştük ya da zorLa büyütüLmüştük.. Artık rüyaLarım siyaH beyaZ Palyaço beyaz oluyoR ben SiyaH Kalbimde senden bir tırnak izi Biliyorum sende aqLıyoRsun benim qibi
kalbim intihar etti bu gece.. yaralıydı..acı çekiyordu dayanamadı.. engel olmak istedimama beni dinlemedi.. zaten seni severkende dinlememişti.. yaptığı asiliğin cezasını ikimizede ağır ödetti!!! Biri qider biri qeLir hayat hep böyLedir VedaLar koysada bazen qitmek qerekir.. MeseLe BekLemektir.. MeseLe ÖzLemektir.. BeLki de ben yanıLdım.. Sonum Depresiftir | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:59 pm | |
| Aşk bazen yıllanmış bir çınarın öksüz kalan son yaprağıdır. Ürpetir seni yalnızlık.. Ya vargücünle tutunursun ya da yere düşer kaybolursun..KãrãnLıkLãrdãym DèrinLèrdè
Dü$Lèrindèyim RüyâLãrındâ..KorkuLårınDÃym KoRkunuMm
^^LânèttLiyim^^ CèhènnèmLiim
Rµhsµzµm âmà öLümLüyüm... Aşk bazen sanatçı ruhunu yansıtmaktır.Sözcükler sessizleştiğinde konuşur onlar.. Ya aşkını gösterirler ya da çöküşünü...
kilit vuruyorum dilime.... " Yan! " diyorum içime!..." Sadece sen yan! " Ve " Dayan! " diyorum gönlüme!... " Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "
Bir Sahné Désék Hayatıma Çok YanLış OLmaz ELbét ÖyLé Bir Sahnéki Hér Oyunun Sonu Hézimét! Hép Dram Oynanır Séyrétmési ßiLé Acı Vérir! Hér Zaman Sénaryo Başkasının .. . BaşroL Hér ZamaN Bénimdir . .. $imdi'lerde Dertlerimi sadece Küçük Masum oyuncaklara Açıyorum. Sırdaşım siz insanlar değiL artık . . . Küçük masum oyuncaklarım . . . kânâtLârım yoktu bénim...âmâ bir zâmânLâr méLéktim. . . qördüğün rûyâyı bozmâyâ qéLdim bén sévdiğin dünyâyı durdurmâyâ qéLdim ! bütün zéhirLéri koymâyâ qéLdim bén ! kırıLmâmı$ sokâk kırmâyâ qéLdim. . . çok değiştim ben ; artık meLek değiLim. | |
|
| |
Ventro. Süper Üye
| Konu: Geri: Msn Nickleri (Sürekli Güncel) Perş. Ekim 01, 2009 8:59 pm | |
| ..Kıyamadım.. Gri bir fona yerLeştirdim bu sevdayı beyaz kaLemlerLe üstünden qeçtim. Resim mi yaptım yazı mı yazdım yoksa yazgıma mı baktım biLmiyorum;
...Tek biLdiğim siLmeyip sadece Gri'ye boyaDığım...
Anılar arasında saklanbaç oynadığım şehir Hani başımı koyacağım omuz.. Oysa ben hiç yokluğunu düşünmemiştim.. Balonum küçük dünyam. Salıncağa sarılı bedenlerden biriyim hafif sallanan ruh halindeyim... Dün belki bir önceki gün hayal kurduğum kentteyim. . . | beLkide haLa SeNdeyimm ... | ßeLkiDe hisLeRim oLDu ßir sapLantı ... Yava$ça öLDüRen ßiR ßuLantı ... AcıLaRLa DoLu pis ßiR kaLıntı ... ßitmez oLDu Lanet oLası ßu takıntı. Dü$Lerimde puSLu ßir intikam biLekLerimde ßayat bir intihar. 0ysa õLünecek bir$ey yøkmu$ Sen qidince ya$anacak bir$ey øLmadiqi kadar.Öyle bir bulut doğar ki içine bazen Yağsan olmaz yağamazsın Hıçkıramazsın hıçkırsan ağlayamazsın Uzatırsın elini bir tatlı dokunuş için Tutamazlar tutunamazsın...
Kandırsam kendimi gözlerime yasak etsem suretini Nakış gibi işlesem gerçekleri düşlerin yamacına Her gece bir duanın eşiğinde sana dair dileklere tövbeleri bir bir sıralasam Vazgeçer miyim acaba seni senden habersiz sevmekten ...Sanmıyorum... Bu kadar güçLü müydübu kadar benciLmiydi bu kadar zehirLimiydi aşk..? Bu kadar tutkuLu bu kadar ağırmıydı sevmek?..yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak . __________________ Gec oLdu ama anLadım.. Kimse giderken götürmüyor sevgiLeri yanında YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın.. ...
kaLbim intihar etti bu gece.. yaraLıydı..acı çekiyordu dayanamadı..engeL oLmak istedimama beni dinLemedi.. zaten seni severkende dinLememişti.. yaptığı asiLiğin cezasını ikimizede ağır ödetti!!! hapSσLмuş haγaLLєяiм iηaтςı düzєηLєяiм haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм вσмвσş вiя düzєηdєγiм qizLєηмiş SєωєηLєяiм haLвuкi вєη γiηє вєηiм GeLeceğim... bekLe" deDi beN bekLemediM oDa geLmedi öLüm gibi bi şeydi ama Kimse öLmedi....
İnan ki! Kırılmış bir ayna gibi Paramparça kırık dökük aşkımız Çaresizliğin ümitsizliğin türküsü Türkülerin en içlisi en hüzünlüsü Büyük aşkımız
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin...
Hayat seçiminde hep yanlışları oynadım bugüne kadar!..." Doğrular hep yanlıştı benim için | |
|
| |
| Msn Nickleri (Sürekli Güncel) | |
|