| Youth is Difficult To | |
|
+4plumcakes. yuzdeyuzinsan Boddah. >> Ariella << 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Youth is Difficult To C.tesi Şub. 19, 2011 3:18 pm | |
| Miranda Cosgrove ( Staring )
16 yaşında Müzik onun herşeyi, Müziksiz bir hayat düşünemiyor bile. Son derece arkadaş canlısı,aLışveriş Kolik ve son derecede çılgın biri :) Kızlarla takılmaktan, alışveriş yapmaktan ve (tabiki) müzik dinlemekten çok hoşlanıyor. Hem Öğrenci hemde ek olarak bir Hamburgercide çalışıyor. Go girl, Blue Jean, Hey girl vb.. Dergiler okumaya bayılıyor ( Arkadaşlarıyla birlikte ) Hayvanları o kadar seviyorkii onlar için bir barınak açmak istiyor ama bunun için çalışması gerekiyor.Ve o kadar çok evcil hayvanı varki.. 2 tane köpeği var. Birinin adı ; Pofuduk diğerininse Havalı 1 muhabbet kuşuna sahip adı ise Tarçın. Bu adı Çok küçükken Kuş Tarçın yediği zaman vermiş. NE GARİP ! 1 tanede kedisi var. Daha Adını henüz vermedi. İleride Rock yıldızı ve Aktrist oLmak tek dileği :)
Haley Ramm ( Staring )
15 yaşında Tam bir kitap kurdu, evden dışarı adımını nadir atıyor oda arkadaşları sayesinde. ileride bir yazar oLmak istiyor. Ayrıca Kitap okumanın yanı sıra Film izlemeyi, resim yapmayı ve müzik dinlemeyi çok seviyor. Partilere genellikle gitmiyor. Çünkü sevmiyor ! 1 tane dişi köpeği var ona Muz diyor :) Ayrıca o bir vejeteryan.
selena gomez ( Staring)
Ne kadar melek gibi görünsede aslında bir o kadar zıt. Son derece Çılgın ve bir o kadarda süslü. Ama tabiki bazen herkezin gibi onunda evde oturup tembellik yaptığı zamanlar oluyor. İleride ünlü bir dansçı oLmak istiyor :) 16 yaşında bir ergen. 1 köpeği ve 1 hamsterı var. Köpeğinin adı ; Kraker Hamsterına ise ; Çubuk diyor. Evet sanırım sizde Selenanın bir o kadar tuhaf,çılgın biri oldugunu anlamışsınızdır :)
Miley Cyrus- Emma Roberts ( Staring )
Miley ve Emma kuzenler :) Birbirleriyle ne kadar didişselerde onlar ayrı kalamazlar.Miley 16 yaşında Emma ise 15. Miley Yönetmen olmak isterken Emma ise Bir tasarımcı olmak istiyor. onLar alışveriş yapmayı,film izlemeyi ve arkadaşlarıyla gece partilerinde çılgınca eğlenmeyi ve bolca cola içmeyi severler. Ayrıca Emmanın 1 balığı var. Onu Turuncu diyor. Mileyinse henüz bir evcil hayvanı yok.
Demi Lovato ( Staring )
Demi 15 yaşında, Derslerinde o kadar iyiki Bazen Miranda ondan kopya bile çekiyor İleride bir Veteriner olmak istiyor çünkü hayvanları çok seviyor. Son derecede çılgın bir kız. Ona " Missy" diyorlar. Miss hanım efendi demek. Sonundaki "y"ide Miranda buldu daha tatlı gösterdiğini söylüyor.
Jennette McCurdy ( Staring)
Yakında onu tanıyaksınız..Yeni bir karakter .) Ayrıca Mirandayla uzun süre arkadaşlardır. Ama kızlar ( Demi,miley,selena,haley,Emma) Onu sonradan tanıyacak ve sevecektir. 17 yaşında grubun en büyüklerinden, Gitar çalmayı çok seviyor, Dublor Adından bir Köpeği var. Annesini çok küçükken kaybetmiş. Babasıyla bir kaç sebebten dolayı görüşmemekte. Sevgili ve Köpeğiyle yaşıyor. Okula sık sık gelmemezlik yapıyor. ( Diznini başlarında yoktur,sonradan gelir )
1.BÖLÜM; Hüzün...Keder ...
"Ne istiyorsun? Bittti !" Dedi Havalı bir şekilde Drake. "Anlamıyorum tamamı ? Ben seni delice seviyorum , ama sen bu ilişkiyi bitirmek istiyorsun!" Dedi Miranda. Son derece üzgün bir şekilde. " Bak seni sevdiğimi sanmıştım...Ama yanılmışım.. sen çok çok şeysin " " Neyim ! Söylesene Ah evet haklısın Senin için herşeyi yapan bir kız.. Ben oyum doğru ya ! " Deyip çantamı aldım ve çıktım.. Gözümden düşen damlalara engel olamıyordum.. Drake arkamdan bağırmadı bile. Memnundu halinden belliydi ! Hızlıca koşuyordum bayılcak gibiydim gerçekten çok kötüydüm ! Bir köşede oturdum. Hayley"i aradım.. " Gene ne var ? " dedi Hayley her zamanki gibi. " Hayley ben...been... Ahh Drakeden ayrıldım tamamı ? herşey BİTTİ ! " dedim kendimi tutamayarak. " Aman tanrım ! hemen geliyorum, nerdesin ? " dedi Hayley endişeli bir sesle. Nerede oldugumu söyledim.. 2 dk geçmeden Hayley geldi. Endişeliydi." Tamam prenses ! gerçekten kötü görünüyorsun ! " 5 dk sonra Hayley"in evindeydik. " Artık nolduğunu anlatmayacakmısın ? " dedi Hayley. Ben Drake kafamdan atmak istercesine " Kızlar neredeler ? ". " Hadi ama ! ikimizde şuan Drake'i düşündüğünü biliyoruz tamamı ? " dedi Hayley kendinden emin bir şekilde. " Kızlar neredeler ? " Dedim ısrar edercesine " Ah tamam sakin ol tamamı ? Selena ve Miley alışverişteler, Emma'da iş görüşmesinde." dedi omuz silkerek Haley. " artık anlatmanı istiyorum ! neler oldu ? " herşeyi Hayley'e anlattım.. Anlattıkça daha çok üzülüyordum.. " Bu gece bizde kal tamamı ? Ailene söylersin. " dedi Hayley. Zaten öyle demese bile bu halimle eve gidicek halim yoktu. Akşama doğru kızlar geldiler.Şimdide onlar başlıyacaklardı. ' Noldu Sana ? ' ' Noluyor ? ' falan filan. Hiç çekemiycektim bu halimle. Ertesi sabah erkenden kalktılar bizimkiler. Selena herşeyden habersiz uyandırdı beni ! " Hey uykucu uyan artık ! " dedi Selena. Hayley, Selenanın arkasından geldi " Bıraksana onu " dedi Haley. Arkasından ekledi. " Şeeyy.. Dün gece olanlardan sonra......." der demez sözünü kesti Emma. " Noluyor ? " Haleyde tutamaz tabi kendini herşeyi anlatmış. Ben uyandığımda kızlar hemen bana sarıldılar. Ahh dedim kendi kendime " Ancak bu beni sevindirirdi..Yani bizim sarılmamız ! "
| |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Şub. 19, 2011 4:33 pm | |
| Pis Drake :q Devaam hemeen <3 | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Şub. 19, 2011 5:37 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Şub. 19, 2011 5:51 pm | |
| | |
|
| |
plumcakes. Yeni Üye
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (170/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Şub. 20, 2011 3:01 pm | |
| haleey <3 sonunda bir fandaşım çıktı yaa. takip edeceğim.devaam | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Şub. 20, 2011 3:13 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Ptsi Şub. 21, 2011 12:00 am | |
| Halley W. forever falan :D devam edicemm <3 | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Ptsi Şub. 21, 2011 12:03 am | |
| | |
|
| |
plumcakes. Yeni Üye
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (170/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Şub. 27, 2011 8:52 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Şub. 27, 2011 10:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Ptsi Şub. 28, 2011 3:42 pm | |
| Yenidenmi aşık oluyorum yani ?
sabah erkenden Hamburgerciye gittim. Tanrım ne kadar müşteri vardı böyle ? Hamburgerleri yetiştirmeye çalışırken telefonum yere düştü. Kahretsin ! dedim içimden. Onu alıcak zaman yoktu şuan. Müşteriler..müşteriler dedim içimden.. Birden " Senin galiba " dedi gülerek tatlı bir ses . Baktığımda tatlı bir çocuk gördüm karşımda " Evet.... benim......" dedim kekeleyerek. Şaşırmıştım yani ne bilim çocuk fazla tatlıydı :) " Sana yardım etmemi istermisin? ........ Yani şey... hamburger konusuda ? " dedi gene o tatlı ses. " Teşekür ederim ben yapabilirim..." " Tamam öyleyse tanıştığımıza sevindim.. " dedi. " Adın ? " dedi. Ben o kadar yoğundumki şuan cevap veremiyordum.. İçimden iç geçirdim adım adım.... benim adım neydi ? " Ah Miranda ben......ya sen ? " " Ben.. Justin ... Tanıştığıma " dedi sözü yarım kalarak ben tamamladım " Sevindim. " dedim gözlerinin içine bakarak. Birden gözümün altına Keçap sıçradı. Olucak şey değildi yani. " Şey sanırım gözünün altında birşey..." dedi justin gülerek. " Ah farkındayım...." dedim Peçeteyi alıcaktımki o aldı. Ketçapı sildi. Cep telefonumu hala elinde tutuyordu. Birşeyler yazdı telefonuma " Şey...Bu benim Tel numaram.. Sende bulunsun istedim.." dedi Justin. Tanrım ! Şuan kalbimin atışı...Çok heyecanlanmıştım ! " Bulunsun...." dedim gülerek. Bende kendiminkini verdim. Tabi bu romantik olayların hepsi Hamburgercide oluyordu. Hemde Hamburger yaparken.. " Gitsem iyi olucak sanırım " dedi Justin. Gülerek, ama yanımdan ayrıldığı için üzgün olduğu her halinden belliydi. " Tamam öyleyse.....hoşçakal ". Şeey... dedi Justin. Aman tanrım acaba ne diycekti ? !! " Benle sen yani ikimiz arkadaşça bir yerde buluşabilirmiyiz...........Arkadaşça yani ikimiz Arkadaşça ? " Dedi kekeleyerek.. " Arkadaşça " dedim ben. " Gelirim yani buluşuruz " dedim hemen ardından ikimizde aynı anda ekledik " ARKADAŞÇA ! " ama bunu her ikimizde arkadaşça olmadığını biliyorduk. Akşam kızlar beni bekliyorlardı. " SeLamm " dedim gülerek. Kızlar şaşırdılar. Hemen söze atıldı Miley. " Heey dün sevgilisinden ayrılan birisi için olumlu" dedi gülerek Miley. Arkasından kızlar Miley"e yan gözlerle baktılar hep beraber "sus ! " dediler. Benim duyamayacağım çok kısık bir sesle. " Evet olumlu, hemde fazlasıyla oLumluyum bugün " dedim ben . Kızlar açık ağızlarıyla bana baktılar. Selena kendini tutamadı. " Noldu sana Miranda ? " ardından Hayley ekledi " Noluor sana ? " Yanlarına oturdum.. Kızlar heyecanla bana bakıyorlardı. dedimki ; " Ben aşık oluyorum galba ! " Kızlar hep birlikte şok oldular tabii. Birden yüzleri güldü hepsinin. Sırayla anlattım oLanları onlara. Soru yağmuruna tutular beni resmen. Yarın ne olacaktı ? Justinle buluşacakmıydım ? Akşam mesaj geldi geceye doğru. Ben bir iç çektim aman allahım umarım justin"dir !
"iyi geceler yarın Sushi Barda buluşuruz umarım... " dedi. Hemen cevap yazdım ona
"Buluşucaz...buna emin oLabilirsin..." | |
|
| |
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Ptsi Şub. 28, 2011 10:21 pm | |
| Flood için özür. Yorum lütfen :/ | |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Ptsi Şub. 28, 2011 11:21 pm | |
| Sevdim ama castin olmasın anti custiin :D Takip edicem devam. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Salı Mart 01, 2011 12:21 am | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Salı Mart 01, 2011 9:12 am | |
| Aynen ben de Justin'i sevmiyorum keşke Justin yerine başka birisi olsaymış :) Devam | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Mart 06, 2011 1:56 am | |
| | |
|
| |
Chephia Süper Üye
Mesaj Sayısı : 6789 Yaş : 25 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 27/12/98 İş/Hobiler : -
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1260/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Mart 06, 2011 2:08 pm | |
| - ambrosia# demiş ki:
- Sevdim ama castin olmasın anti custiin :D
Takip edicem devam. Aynen. | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Mart 06, 2011 2:12 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Salı Mart 08, 2011 7:13 pm | |
| | |
|
| |
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Salı Mart 08, 2011 8:14 pm | |
| Devaam | |
|
| |
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 4:23 pm | |
| Üzgünüm hemen devam ediyorum hemde 3-4- bölümle :)
çift bölüm..<3 3.BÖLÜM-- Çıkmakmı ? Herşey fazla hızlı ilerlemiyormuydu yani ?
Ertesi sabah kızların gürültüsüyle uyandım.. Onlara çok teşekür etmeliyimki neredeyse Justinle buluşamıycaktım..Çocukta benim onu ektiğimi sanıcaktı doğal olarak. Üzerime ne giyecektim ben şimdi ? Emma geldi. Oh tanrım ! Ona çok ihtiyacım var. " Tasarımcım moda uzmanım bana yardım edermisiniz ? " dedim Emmanın önünde eğilerek. Havalı bir şekilde ilerledi Emma " Ah Bilmemki meşgulum sanırım " dedi Emma. " Hadi ama kes şunu ! Yardımına ihtiyacım var ! " dedim . Emma gülerek " ne zaman olmadıki ? Josh'La çıktığın zaman, Fransız sevgilin adı her neyse işte , Drake , Şimdide Justin ! " dedi Emma omuz asarak. " Emma Arkadaşının bu mutlu gününü bozma lütfen ! Drake'den sonra nasılda krizlere girdiğimi biliyors........" Lafımı kesti Emma. " Hı Hı 2 gün bile geçmeden Justin'i bulduğunuda biliyoruz.." dedi Emma. " bir anda oldu tamamı ? " dedim sinirli bir şekilde kapıyı kapattım dışarı çıktım. Dışardan bağırdım " Size değil ona ihtiyacım var benim Size D E Ğ İ L ! " dedim bağırarak. Emma sesizce sadece şaka yapıyordum dedi. Camdan bakarak ama bense çoktan Justin"e gidiyordum.Demi bana baka kalmıştı.. Hele sukur Sushi Bar"a gelebilmiştim. Justin çoktan gelmişti bile. Elini salladı. Onun oldugu masaya doğru gittim. " Merhaba " dedi Justin. Her zamanki gibi çok tatlıydı. " Merhaba " dedim.. " Ne alırsın ?" dedi Menuye bakarak. Bana menuyu uzattı. " Buradan seçebilirsin ! " O kadar şey vardıkii. Ama hepsi bağlıydı. Yanımda parada yoktu. Aman tanrım ! Cüzdanım evde kalmıştı. " Ben birşey almayacağım "dedim. " Emin misin ? burada harika şeyler var yani..........." sözünü kestim " Tesekürler almayacağım " dedim gülerek. " Oh tamam öyleyse " dedi Justin. Garsonu çağırarak. " Biz birşey almıyoruz " dedi Justin. "Sendemi birşeyler yemiyeceksin ? " dedim ben. " Evet sen birşey almıyorsan,bende almıyorum :) " dedi gülerek. "Tamam...... " dedim ben. " Eee ? bana kendini anlat öyleyse." dedi Justin. " Ben....Anlatıcak birşeyim yok. " ve devam ettim. " Yani ben Miranda fazla anlatıcak birşey yok " dedim. "Oh birbirimizi zamanlar tanırız öyleyse. " dedi Justin.
" Benimle Çıkarmısın ? " dedi ardından. Elinde bir Kolye vardı. Aman Allahım ! Superdi ve bana doğru geliyordu. " Beklermisin " dedi ve Garsonun eline bir kağıt verdi "bu şarkıyı istiyorum " dedi. Ardından bana doğru geldi " beklettiğim için özür dilerim." "bu kolye sana :) " dedi ve boynuma doğru getirdi kolyeyi . Ardından " Seni seviyorum " dedi. Ben hiçbirşey demedim yutkundum..Ağzımdan şu söz Çıktı.
" Bende seni seviyorum "
4.BÖLÜM-- Onla herşey öyle iyiki :)
" Benle gel " dedi Justin. Noluyordu şimdi ? " Gel " dedi. "Tamam geliyorum..." dedim ardından ekledim. " Seni izliyorum ". Gelmiştik. Burası Bir denizden ibaretti. " Hiç denedinmi ? " dedi bana. Tanrım bir an korktum. Yani aklıma başka şeyler gelmeye başlamıştı. " Neyi ? " der demez Justin beni Kucağına aldı. Şuan gerçekten büyük bir şoktaydım. Herkez bize bakıyordu. "Bunu " dedi Justin. Ve Denize doğru gidiyorduk. Birden ikimizde denizde bulduk kendimizi. Burası çok derindi ve ben yüzemiyordum ! Aman allahım ! " Ju......" dedim Aman tanrım boğuluyordum ! " Justin..........." dedim. Justin Bana doğru geliyordu " Miranda ...Miranda nerdesin ? " Aman allahım herkez bize bakıyordu. Boğuluyordum ! Justin beni gördü hemen beni sudan çıkardı. " Sen iyimisin ? " dedi bana. " Hiç bu kadar iyi olmamıştım ! " dedim ve onu öptüm.. Aman Allahım ! Bu..bu Harikaydı :) Herkez bize şaşkınlıkla bakıyordu. Justin bu hiç fena değildi dedi. Beni yerden kaldırdı. " Hımm.. Sanırım sen benle geliyorsun ! " dedi . " Genemi ? " dedim. " Merak etme bu sefer bir macera yaşamıycaksın " diyip gülüştük. Justinin evine doğru gidiyorduk. HeyecanLıydım :) " Eveet.. Şimdi Kurutma makinesi şurada olucaktı.." Makineyi çıkartı ve bana doğru çalıştırdı. Ikımızde çok eğleniyorduk. Birden Yastık savaşı yaparken bulduk kendimizi. Saat çok geç olmuştu. " Ben gitsem iyi olucak " dedim . " Seni götürebilirim.." dedi ve sokağa çıktık. " Araban olduğunu bilmiyordum..."dedim. " Bende senin bu kadar güzel ve eğlenceli olduğunu bilmiyordum " dedi Justin Gözlerimin içine bakarak bir kez daha söyledi " Seni seviyorum" dedi. Bende Seni seviyorum dedi.
Kızlar lütfen bunu bana yapmayın !
Ardından Kızlarla kaldığımız eve geldim. Kimse bana Justinle rendevumun geçtiğini sormadı. Herkez birbiriyle konuşuyor,gülüyorlardı. Görünmez olmuştum sanki yoktum ben. " Merhaba " dedim kısık bir sesle. Bana aldırış etmediler. " Merhaba " dedim bu sefer normal bir sesle. Gene kimse bana bakmıyordu bile. " Buradayım ! Bakarmısınız ? " dedim bağırarak. Kızlar gene aldırış etmeden yatağa doğru gittiler. Haley bana doğru gelip
" Bize ihtiyacın yok, ona ihtiyacın var ! Şimdi herşeyini topla ve git buradan ! "
| |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 4:30 pm | |
| Vovvvvv süper olmuş Devam et hemenn | |
|
| |
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 4:49 pm | |
| 5.BÖLÜM-- Justin oLmadan Hayat zor !
Ertesi Sabah Erkenden OkuLun yolunu tuttum. KızLardan özür dilemem gerekiyordu. Böyle kendimi çok yanLız hisediyordum. Taa ki Justin geLene kadar.
"Prenses ! " dedi bir tatlı ses.
Justin Kameralardan kaçmaya çalışarak geldi yanıma.
Arkama dönüp baktım. Bu Justin"di :) Elinde Kırmızı Çiçekler vardı.
" Bunlar senin için , Kameralardan kaçarken Biraz mafoldular ama .." dedi Justin.
" Banamı ?.... Sen Harikasın ! " diyip Justinin yanağına bir öpücük kondurdum.
Hemen araya Magazin Programını sunan adam girdi..
" Justin Bieber bakarmısınız ? ! Justin Bieber, Amerikanın 16 yaşındaki şuan en çok tanınan Yıldızlarındansınız, Bu Kızla bizi tanıştırmıyacakmısınız? "
Justin havalı bir şekilde Saçlarını savurdu. Aman tanrım Çok tatlıydı !
" Bakın bu konuları konuşmak istemiyoruz " dedi gülerek ve bana bakarak.
" Ama şunu diyeceğim çok tatlı bir kız bulduğumu söylemeliyim".
Diğer Magazinci araya girdi..
" Peki ya Belieberlara ne söylemek istersiniz? "
Justin derin bir nefes aldı "Tamam çocuklar bu kadar yeter" dedi ve
Mirandayla koşmaya başladılar.
Miranda Kıkıyordu "Doğruyu söylemek gerekirse Saçlarını savurmana belieberların nasıl eridiğini anlıyorum, Çok tatlısın.." Dedi Miranda Justine bakarak.
Justin Güldü "Senin kadar olamam değilmi?"
tam o sırada yaklaştılar birbirlerine Justin tam onu öpecekken..
Mirandanın aklına okul gelmişti.
" Sen Okula gitmiyormusun ? " dedim ona.
" Sen ? " diyip güldü.
" Ben Okula gidiyordum ve acilen gitmem gerek" dedim.
" Yanındaki o 5 kız olurdu Haley , Selena , Emma ,Miley ve Demi. . Onlar yoklarda bu yüzden biraz şaşırdım " dedi Justin.
Cevap veremedim yutkundum..
" Kızlar..........." dedim.
" Birşeymi oldu ? " dedi Justin. Ardından ekledi " Gel öyleyse " dedi ve Banka oturduk.
" Noldu sana böyle ? " dedi Justin Elimi tutarak.
Elimi çektim , neden böyle yaptığımı bilmiyordum ama şimdi arkadaşlarımın derdindeydim.
Justin biraz şaşırdı. Ardından sert bir şekilde ;
" AyrıLmakmı istiyorsun ! ? "
Ben ağzımı açmış Justin"e bakıyordum.
"Ben .... Hayır, İlgisi yok.. " dedim.
" Ayrılmak istiyorsan Bitirebilirim " dedi Justin Sert bir tavırla.
O anda ben ağlamaya başladım.. Neden bu kadar çaresiz görünüyordum ? Aklıma bir an Drake gelivermişti işte. Ve kızlar !!
" Oh tamam tamam sakin ol ! " dedi Justin.
" Senden ayrıLmak istemiyorum !! Drake"yle ayrılmamız gibi olsun istemiyorum tamamı ! Ayrıca seni seviyorum..Ve seninde beni sevdiğini düşünüyorum. Ayrıca daha 1 gün çıktık. Ve çıkmamız benim hoşuma gidiyor. Seni seviyorum çünkü !! "
" Drake ? " dedi Justin Şaşırarak.
" Eski sevgilim...." dedim ben. Justinin tepkisinden korkuyordum açıkçası.
hiçbirşey demedi Drake hakkında .
birkaç dakika suskunluğumuz sürdü. Justin bana bakarak ;
" Seni seviyorum.. Ama ben senin erkek arkadaşınım ... Yani öyle sanıyorum... Ve sen bugün tuhaf davrandın.. Neden ? , derdin ne ? " dedi Justin.
" Kızlar... " dedim ben. ardından ekledim ;
" O gün kızlarla ............................."
Justine herşeyi anlattım. Justin güldü.
" Yani herşey bunun içinmiydi ? İlişkimizi maffetmen falan. " Dedi Justin ( GüLmesini devam etirerek)
benden cevap yoktu.
Justin gülmesini kesti ve bana baktı. " Kızlar seni affedecektir. " dedi.
" Gerçekten böylemi düşünüyorsun ? " dedim ben.
" Evet böyle düşünüyorum " dedi Justin.
Saat çarptı gözüme inanmıyordum acilen okula gitmem gerekiyordu. Geç kalmıştım !!!
" Ben seni sonra ararım " dedim Hızlı adımlarla ilerliyerek.
" Noluyor ? !! " diyordu Justin.
" Okul var ! "
Kafam Çok Karışık !!!
Okula gelebilmiştim. Ama çok gecikmiştim. Bay; Hudgens beni içeri alırdı umarım.. Ben böyle düşünerek koridorlarda koşarken bir çocuğa çarptım. " Önüne baksana ! " dedi bana. Aman tanrım ! İkimizde birbirimize baktık ! Bu Drake'ti ! Ben kekeleyerek
" Üz-gün....üm " dedim. " Üzgün olmak zorunda değilsin....." dedi Drake.
Birşeyler söylemeye çalışıyordu belliydi. "Ben......... " dedi ve ardından devam etti. " Ben seni geri istiyorum ! Seni özledim.." dedi Drake gözlerime bakarak. Ben hiçbirşey diyemedim. Şok oLmuştum. Aman Allahım ! Herşey ne kadarda saçma sapan ve karma karışıktı ! Birden içimdeki ses Drake"yi özlediğimi söylüyordu. Ama Justin.... Aman tanrım ! Ne kadar saçma sapan bir aşk durumundaydım öyle ! Hızlı adımlarla sınıfıma doğru ilerliyordum. Gelebilmiştim ama kafam hala Drake"deydi. İçeriye girdim. Bütün sınıf bana baktı. Bay Hudgens özellikle !! Dik dik bakıyordu bana.
Saatine baktı.. ve normal bir ifadeyle " Geç Kaldın ! " dedi bana. " Ben....Çok üzgünüm " dedim kekeleyerek.
" Üzülmen bir şey değiştirmiyor !!! " diye bağırdı. " Seni Hemen Müdürün odasına........." diyecektiki Haley Ayağa kalktı. " Hocam Miranda dün bizim evde kalıyordu. Ancak dün gece birşey yüzünden " dedi bana bakarak . Devam etti " Birşey yüzünden Ailesinde kalmak zorunda kaldı, buda onun gecikmesine sebeb oldu " dedi Halley. " Tamam öyleyse bir daha olmasın ! " dedi Asi Hudgens. Ardından sırama geçerken Halley"in kullağına şu sözleri söyledim.. kısa ve özdü dediklerim ;
" ÖZÜR DİLERİM ! " | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 5:16 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 7:35 pm | |
| - Helios .' demiş ki:
- voy :o
devam | |
|
| |
| Youth is Difficult To | |
|