» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Youth is Difficult To | |
|
+4plumcakes. yuzdeyuzinsan Boddah. >> Ariella << 8 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 7:59 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 8:46 pm | |
| | |
| | | >> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 11:15 pm | |
| 6-7 Çift bölümler-
6.BÖLÜM--
TEKRAR BİR ARADAYIZ !
Zil çalmıştı nihayet şimdi Bay Hudgens"in dersini çekemezdim. Haley, Emma, Demi,Miley ve Selena beraber takılıyorlardı. Hemen onların yanına gittim.
" Kızlar ! Kızlar !! , Özür dilerim !! uff bakın bana !! " dedim ve bağırarak devam ettim.. " Yeter ! Bakın banaaa !! " . Ardından Emma kafasını hızlı bir şekilde bana çevirdi.
" NE NE ! NESİ İSTİYORSUN MİRANDA ? !!" Yutkundum..
" Ben Sadece sizle barışmak istiyorum..Siz oLmadan hayat zor ! Justin oLsa bile !! "
Emma yutkundu. Haley"e baktı. Halley"de Miley'e miley'de Selenaya.
"Tamam....Seni affediyoruz ! " dedi Selena. Havalı bir şekilde. Miley onun önüne geçti " Ama bunun için bizimle takılmak gerekecek. " dedi Miley. Hep birlikte gülmeye başladık. ' Hemde bol Para' dedi demi. Ve birbirimize sarıldık.
Ahh sizi özlemişim doğrusu.
Drake ? .... Justin ? .... Ben !
- Tam bir aşk üçgeni! -
Ertesi gün kızlarda kalmak için annemden izin aldım. Şu son günler Annemle babam.....Şeey...Biraz gariptiler doğrusu. Yanii Hiç konuşmuyorlardı bile ! .......... Amaan konuşurlar canım ah dert ettiğim şeye bak . Buarada aklıma Drake geldi yine. Bir çıkmazdaydım ! Yani Drakeyi hala sevior gibiydim.. Justin 'ide bırakacak deildim. Bunları kızlara anlattım. Selena Limonatasını yudumlarken bir andanda " Aaa öylemi ? " .... " Ooo öylemi ? " Diyordu. Emma ise Akıllıca cevaplar veriyordu. Miley kalbimin sesini dinlemem gerektiğini söylüyordu. Haley bana kaş göz işareti yaptı." İzle beni " dedi sesizce bana. Kızların yanında ayrıldım. " Justini seviyormusun ? " dedi haley bana ilk olarak. Benim cevapım beliydi. " Evet " dedim. devam ettim " Çook seviyorum ". " Drake ? " dedi Haley. " Onuda özlüyorum.. Ve sevdiğime dair izler var ... Of ! Haley napıcam şimdi ? " Haley. Kalbime elimi koymamı istedi. "Onu duyuyormusun ? " dedi haley. " Evet..." dedim ben .
" KARARI O VERECEK......." Kafamdaki KaramSarLık... Arkadaşım sevgilimemi aşık ?
Aslında Haley"in bu sözünden etkilendiğimi söyliyebilirim..Ama haklıydı ! Kararı ben değil... Kalbim belirleyecekti. Şuan Beynimi değil ! Kalbimi dinlemeliydim. Akşam olmuştu. Yatağa girdim ama bir türlü uyuyamıyordum ! Aklım Justin ve Drake"deydi. Ne kadar saçma ve zor durumda oldugumu söylemekle olmaz yaşamanız gerekir. Miley'e baktım.. Acaba uyanıkmıdırki şimdi ? Yutkndun. Sessizce Mileyin yanına gittim. Şuan nedense ona ihtiyacım oldugunu hissettim. " Mil... " dedim kulağına doğru.. Miley birşeyler sayıklıyordu sanki.." Jus... in...T " ne demeye çalışıyordu. " Jus..." diyordu. ve devam ediyordu sayıklamaya " Seni seviyorum.." " Justin seviyorum.." Justin lafını duyduğum an şok oldum.. Kafamdaki sorulara engel olamıyordum. " Bu benimki miydi ?" .. " MiLey ona aşıkmıydı ? " Sanırım Çok fazla film izliyordum.. Ha-yır ! Tamam gerçek hayattada arkadaşın sevgiline aşık olabilirdi.....Ama MiLey bunu yapmaz.....Dı... Yani öyle değilmi ? Onu hiç uyandırmadım.. Aman tanrım ! Şimdide aklım Miley,Justin"e mi aşık ? Adlı konudaydı. Yani anlıycağınız bir uyku uyuyamamıştım.. Ama ya Gerçekten bu benim sevgilimse...Yani Miley"in aşık oldugu kişi..
Ama şuna emindimki Drake"ye aşık olmadıgımı anLadım.. Kalbim justin"den yanaydı.
7.BÖLÜM--
Sonsuzluk uykusu... Ölüyorum !
Ertesi sabah erkenden uyandım. Kafam Justin ve mileydeydi. Mileyin yanıan geldim ama miley yoktu ! " O.. yok ! " dedi Selena. Selenaya baktım. Çook şey görünüyordu... Ne dersiniz şunu ! ? ... ENDİŞELİ ! " Nerde ? " dedim ben. Selenanın yüzü kıpkırmızı olmuştu. Konuyu değiştirmeye çalışıyordu. " Go girL'ün yeni sayısı çok güzel değilmi .... Gerçekten harika bir po.............." sözünü kestim. " Selena ! .. o nerede ? " dedim ben. Selena başını öne eğdi. " Bilmek için onu takip etmen gerekir " Dedi başı öne eğik olarak. Hemen altıma bir kot, Üstümede birşey geçirdim.. Ne geçirdiğimi bile bilmiyordum ! Koşarak Mileyin nerde oldugunu bulmaya çalışıyordum... Napıyordum böyle ?... Telefon diye birşey vardı , dimi !
" Alo !! ,, alo !! " dedim Mileye.
" Miranda ? " dedi Miley şaşkın ve gizemli bir sesle.
" Nerdesin sen ! " der demez kapamıştı telefonu yüzüme. Şok oLmuştum !!
Çaresiz ve umutsuzca koşarken yere düştüm.
Genemi ağlıyordum ben !! ?
" Aman Tanrım.. Araba geliyor, Dur.... " diye bağırdım ama birden her taraf kapkaranlık oldu.
5 saat sonra gözlerimi Hastanede açtım..
Korkmuştum..
" Noluyor !! ,,,,neredeyim ! ? " dedim korkuyla.
" Sakin ol tatlım... Buradasın ! Rahatlamaya çalış. " dedi doktor.
"Nolduğunu bilmiyorum .. İyiyim ben ! Neden buradayım ! " dedim bağırarak.
" Sakin olmalısın öncelikle böbreklerin şuan çok hasas ve rahatsız. Sana araba çarptı.. Melissa seni buraya getirdi.. Eyer biraz faha geç kalsaydın ölebilirdin ! İşte durum bu kadar acil !.. Rüyanda Justin, kızlar diye garip birşey geveliyordun.. " dedi ve devam etti. " Şuan kemiklerin makineye bağlı durumda. Bu sayede çıkıkları önlüyoruz... Fazla kıpırdama ! Aksi taktirde sorun oluşabilir... sadece RAHATLA ! " dedi güler yüzlü doktor.
Ben korkuyla doktoru dinliyordum.. Ve gözümden gelen yaşlara engel olamadım..
"Noluyor ? Rahatla tamamı !" dedi doktor.
" Ben Sadece... Korku hissediyorum.. Veee düşünceliyim... " dedim ağlıyarak.
" Bir yakınını aramamızı istermisin ? " dedi doktor.
" Hayır onların bunu öğrenmesini istemiyorum.. " dedim başımı öne eyerek.
" Eminmisin... Eyer ararsak......"
"İstemiyorum dedim sana ! " diye bağırdım.
" Ah öyleyse... " dedi ve kapıyı kapatıp çıktı doktor.
Hastanede yanlızdım.
Birden gene etraf karanlıklaştı. Birşeyler olmuştu yine. Kesik kesik şeyler gördüm. Doktorlar " Tamam İyi olucaksın ! "..........." Kendine gel ! " diyorlardı. Ve rüyalar görüyordum.. garip şeyler görüyordum ! Rüyamda bir kız gördüm. Kız bana bakıp gülümsüyordu " Benle gel " diyordu. Kızı takip ediyordum. Kızı takip ettikçe dahada dalıyordum uykuma..birşeyler oluyordu. " | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 11:29 pm | |
| üğüğü yaa takip etme kızııı getmee durş üğü devam hemen üğüü | |
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: Youth is Difficult To C.tesi Nis. 23, 2011 11:35 pm | |
| Hemeeen devam ediyoruumm :D 8.BOLUM-- Miley Tanıdığımız o sevimli kız değildi artık !
Bulanık ve kesik sahneler görüyordum..Sanki karşımdaki kızlardı..Ama Justin Ve miley nereeydi ? Haley,selena,demi,emma..Allahım neler oluyordu ! ? Hepsinin çığlıkları kullağımda çınlıyor gibi hissettim. Ama çook uykum vardı . Dalıp gidiyordum, Annemi gördüm uykumda. Evet annem uzun zaman önce hayatını kaybetmişti. Babam başkasıyla evlenmişti. Aslında bakarsanız annemi sadece 8 yaşımda görebilmiştim. Onu seviyordum,Babamın evlendiği kadın gerçekten iyi biriydi. Oda bana tıpKı gerçek annem gibi bakmıştı . Bir dakika dedim kendi kendime. Annem beni ruyamda çağırıyor ve ona yaklaştıkça uykum derinliyor,kendimi kaptıyordum.. Sanki canım acıyor gibiydi. Doktorun sürekLi "uyan" diyişlerini duyuyordum sankii. Yoksa dedim içimden yoksa ben gidiyormuydum ? Yani diğer dünyaya. Haley çığlıklar içinde ağlıyordu. Doktor " Üzgünüm..Üzgünüm.." diyordu.Kalbim atıyormuydu ? Neden kendimi , kolarımı,ellerimi hissedmiyordum. Doktorun " O yok artık " demesi ise kafamda soru işareti oluşturmuştu..Aman allahım gitmiş olamazdım ! " Bir dakika o iyi olabilir " dedi doktor. Eliyle kalbime büyük adımlarla vuruyordu. Ama hiçbişi hissedmiyordum. Doktor " Çıkmalısınız.." dedi üzgün bir ifadeyle. Selena ne kadar dirensede doktor onu dışarıya attı. Son Kez Selena"nın çığlıklar içinde olmasını, Demi"nin hıçkıra hıçkıra ağlamasını ve Haley"in bayılmasını izledim. Ardından hiçbirşey hatırlamıyorum.
"Üzgünüm.." dedi doktor. " elimizden birşey gelmiyor gibi.." Haley baygındı, Selena bitmiş bir haldeydi,sesini yitirmişti, Demi ise hala ağlıyor ve söyleniyordu " Hayır...Hayır.." Doktor " Hadi ama bizim hiçbirşey yapamamız sorun değil Ki , Dr. Usher size yardım edebilir,bir amilatla ! Ama bunun için......." Selena bağırdı ! " Söyle ..Bunun için..Söyle doktor ! " " Bunun için gerçekten çok fazla para gerekli.." Haley " Umrumda değil , onun için herşeyi yaparız.. " Demi " Annesini aramam lazım ve babasını .." "Evet " diye ekledi Emma ve devam etti. " Çalışırız, para toplarız bunu yaparız ! " Doktor gülümsedi. "Tamam öyleyse, ama çabuk oLmalısınız.. hastamızın sadece 3 gün süresi var.. eyer 3 gün içinde parayı bulamazsınız, bu hiç iyi olmayacak " "Ne 3 günmü ? inanmıyorum " dedi emma. " Hadi ama ! " dedi kızlara ve onlara dönüp sessizce ekledi " Bunu yaparız" dedi ve doktora döndü. " Tamam öyleyse o yaşıyacaksa.." devam etti " Neden olmasın ! " "Kaç paraya ihtiyacımız olacak ? " dedi Demi,doktora dönüp. " Hımm.. 40.00 yeter sanıyorumKi " . "Aman allahım " dedi Selena. Ertesi sabah kızlar bir telaş içindeydiler. 10.00 Lira toplamışlardı. Miley ve Justin"e bir türlü ulaşamıyorlardı. " Kızlar ! Miranda bu durumdayken Justin ve Miley neredeler ! ? " dedi Emma. " Evet .. gerçekten.. " dedi demi. " Kızla-r...şeey" emma ve demi , selena"ya baktılar. " Biliyormusun ? Miley genellikle hep sana sırlarını anlatıyor..Haksızmıyım emma ? " Emma"ya bakarak demi. " Evet gerçekten sen birşey biliyor olabilirmisin ? " dedi emma. Kızlar süpheli bakışarını selena"ya doğruttular. Selena heyecandan Arkasındaki camı kırdı. " Upps.. Tamam yook birşey,şimdi toplarım,iyiyim ben.. " dedi Selena yerdeki cam kırıklarını toplayarak. " SELENA !! " dedi demi arkadaşına.. Bu sefer gerçekten kızmışa benziyordu. " Bak " dedi Emma. " Haley, Miranda'nın sağlığı için bir Bir mağazada çalışıyor, biz çalışıyoruz.. Ama ne gariptir Ki Mirandanın saygı değer sevgilisi.. Ve Mirandanın ve bizim hani şu en yakın son günlerde Justin"i sayıkladığı arkadaşımız var ya hani Miley. O ortalarda yok ! , Bize lazımsın.. Bunu Miranda için yap hiç olmazsa. o Çok kötü durumda !" Selena yutkundu. " Kızlar , bunu nasıl söyliyeceğimi bilmiyorum " dedi selena. Kızlar hep bir ağızdan SELENA dediler. " Tamam , tamam sakin oLun.. bakın Justin... " dedi ve devam edemedi. Emma " Lütfen selena.. " diyerek arkadaşına baktı. Demi"den ses çıkmıyordu. " Justin " diye yavaş yavaş devam etti. " Justin , Miley'in eski sevgilisi.. Ve Miley ondan hamile ! ve ne yazıkki Miranda bunu bilmiyor.. Justin sanırım hala Mileyle birlikte.. Veya Mirandayıda , Mileyide kullanıyor, bilemiyorum kızlar. " dedi selena gözünü sımsıkı kapadı. "İşte söyledim " dedi. Demi ağzı açık , Emma ağzı açık bakıyorlardı selena"ya Deminin elindeki Cola dolu bardak yerde buldu kendini birden.. " Ah bu kaçıncı intihar ! " dedi selena. " Selena !! Sen ne dediğinin farkındamısın ? " dedi Emma. Demi hala şoku atlatamamıştı. " Miley hamile,bunumu demeye çalışıyorsun.. " "Ahh evet emma. işte herşey buydu rahatladınmı ! ? bu yüzden son günlerde miley ortalıklarda yoktu. Çünkü doktora gidip, Sussy"nin röntegenine baktıyordu..." " Sussy mi ? " dedi demi nihayet şoku atlabilmiş sayılırdı. " Evet Miley'nin kızı.. sussy , miley gerçekten bu bebeği istiyor demi." dedi ve kızların yüzü bir anda sarardı.
Dip Not; Gelicek bölümlerde Ana karakterler sadece Miranda,Demi ve Jennette olucaktır. | |
| | | yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Nis. 24, 2011 10:20 am | |
| Vovvv süper olmuş ya devam et hemen lütfennn | |
| | | alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Nis. 24, 2011 10:48 am | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Nis. 24, 2011 2:17 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Nis. 24, 2011 7:06 pm | |
| 9-10-11 Çift bölümler.
9.BOLUM-- "SEN BİR İŞLER ÇEVİRİYORSUN"
Sabaha Doğru Saat 5 gibiyken, Selena Su içmeye kalkmıştı. Deminin hala Gelmemiş olduğunu gördü. Şaşırmıştı,Bu saatte bir genç kız nerede olabilirdiki ? Dedi yüksek sesle. Bunu Duyan Emma uykulu bir şekilde "Aman Selena , Yaşlandınmı sen? Alışveriş yapmaya gitmiş olamazmı? Hani senin sabahın ilk ışıklarında Çılgınca yaptığın alışveriş merkezleri.. Selena,Emmanın sözünü kesti. " Bak Emma anlamıyorsun,Aramızdan hiçbir kız Mirandanın hastanede zor durumda olduğunu bile bile sabahın ilk ışıklarında çalışmak , para toplamak yerine alışverişe gitmez.." ve devam etti. " Anlıyormusun Emma?" Emma çoktan uyumuştu bile. Selena dayanamayarak Demiyi aradı." Alo?" Dedi Demi adeta içinden konuşuyormuşçasına kısık bir sesle." Seni duyamıyorum,Ben Selena". " Yavaş konuş lütfen" dedi Demi yalvarırcasına. " Neredesin Sen?" dedi Selena endişelenmiş olmalıydıki sesi kötü çıkmaya başlamıştı. " Bak Selena kapatmam gerekiyor,şuan konuşacak bir durumda olduğum söylenemez,süpesiz." dedi Demi.Selenanın tek kelime etmesini beklemeden yüzüne kapadı Telefonunu arkadaşının. Selena şok içindeydi. "Hadi artık ! uykumu kesiyorsun..Yarın işimiz var" dedi Emma ve devam etti "Mirandayı unuttuğunu söyleme,Ey selena ! Hemen yattağa". " Ha-ha-ha ne komik,Emma bak bu önemli.." Emma sözünü kesti " Çabuk ol zaten 4 saat sonra uyanacağız,unuttunm okul var ! ?" "Yarın evde kalmayı tercih ederim.." dedi Selena. Emma yatağından kalktı. Kızgın görünüyordu.." Bir insanı uykusundan uyandırmak ne kadar kötü birşey biliyormusun sen küçük kız ?". "Tamam,tamam yatıyorum.." Emma ışıkları kapattı. " Sağol Selena,çok iyisin " dedi ve kızgın bir bakış fırlattı arkadaşına. Sabah olmuştu ve okul saatti gelmişti.. Kızlar gene umutsuzca masada toplanmışlardı. ' Mirandaya paramız yetmiyor çok az gün kaldı.." " Evet hemde baya az,Yarın ! " Ahh kızlardan gergin bir ses çıktı. Selena yeni kalkarken,oda umutsuzdu. Kafalarındaki soru işaretlerine engel olamayan kızlar işte şimdi hayatın tüm zorluklarını anlıyor ve DİMDİK ayakta durmayı yeni yeni öğreniyorlardı.. Bunlardan birkaçı Mirandanın Hayatta kalabileceğemiydi, Deminin nerede olduğuydu,Mirandanın ailesinin neden Mirandayla ısrarla görüşmedikleriydi.." Mileynin nerede hangi cehenlemde , Justin nerede olduğu.." dedi Haley. Kızlar başlarını öne eğdiler. " Kızlar bana bakın ! " Dedi Selena. Ağlıyarak gözlerindeki yaşı sildi. " Arkadaşlık böyle birşeydir.. Birbirimize sımsıkı sarılmamız gerekir,Hayatta karşı direnmemiz.." Gözlerinden akan suları silemeyen Selena devam edemedi ve Arkadaşlarına sarıldı. " Beraberiz ve her zaman beraber olacağız.." dedi Haley. " Sizi gerçekten seviyorum tamamı?.. " Dedi Emma. " Her zaman bir Aile olacağız.."dedi Miley. Kızlar şaşkınlardı. Şoktaydılar adeta.. Miley dedi Selena bu sefer gözleri daha çok dolarak. Mileyinde gözlerinden yaş geliyordu.." Benide yanınıza alırmısınız?". Emmanın dikkatini Mileynin karnında olan kan çekti. Emma Şaşkınlıkla.. "Miley karnın !" dedi bağırarak. Haley " Aman tanrım" diyebildi sadece. Çünkü Mileynin karnındaki kanlar gittikçe artıyordu. " Ah sizi tanıştırmadımmı? Bu benim doğmamış kızım Sussy" Miley kendini kaybetmişçesine " ve hiçbir zaman doğmayacak olan kızım" dedi Ağlıyarak kendini yere attı.
10.bolum-- Miley Artık Bir Ruh..
Kızlar Şaşırmışlardı.Hemen yardım ettiler Mileye.. o sırada Demi geldi.Demi haricinde herkez Mileye yardım ediyordu." Ne oluyor Burada" dedi Kızlara bakarak.
" Miranda nerede biliyormusun Miley ? " Dedi Demi, Mileyin halini düşünmeden acımasızcasına. Mileyin konuşacak hali yoktu. Haley sesizcesine Demiye " Zamanı değil Demi, Sonra konuşuruz Tamamı ? " Dedi Haley. " O şuan gerçekten kötü durumda.."dedi Haley. Demi Sinirlenmişti yüksek sesle " Umrumda değil , Miranda sırf bu kız Yüzünden ölüyordu ! " Emma araya girdi. " Kuzenimle böyle konuşamazsın" dedi Demiye bağırarak. Demi Emmayı itti. Mileyi kolundan Sıkıca tutu. Miley ağlıyordu. Mileyi duvara yasladı ve canını acıtarak. " Bak Kızım, artık dostumuz falan değilsin Justinle ne halt karıştırmıssan ve Mirandayı ölüme süreklemişsen Bizimde seni afetmemizmidir doğru olan ?" Haley Demiyi tutmaya çalıştıysada olmada. Miley Ağlıyarak özür dilerim,Özür dilerim diye sayıklıyordu.. "Ben ilk defa aşık olmuştum.." dedi Miley Ağlıyarak. Demi, Mileyi daha sıkıca bastırdı. Demiyi koluntan tuttu ve birlikte dışarı çıktılar.Havuzun başına geldiler.Kızlarda Deminin peşinden.. Her bir ağızdan Demi dur sesi çıkıyordu. " Bak Milli, Sen Mirandanın ölümüne sebebi olacaktın. justinle Ne haltlar karıştırdınız söyle ! " Dedi Demi. Miley " Sadece ona aşık oldum".."Lütfen bırak beni" dedi Miley.Demi sinirli bir şekilde bağırdı. " Artık arkadaşım falan değilsin ! Sen bir hiçsin , Mirandayı öldürüyorsun onu öldürüyordun !" Diyerek Mileyi havuza doğru itti. Kızlar geliyorlardı. " Demi napıyorsun sen ? "diye Emma Demiye vuruyordu. Sakin olun o bunu hakketi diyordu demi sadece. Selenaya kızları götürmesini söyledi..Selena çaresizce başını eğdi.. tamam dedi ve kızları götürdü. Demi, Mileye kaç saat suda durabildiğini sordu. Miley hiçbirşey demedi sadece kaçmaya çalışıyordu.." Hadi bir oyun oynayalım, sen suyun içinde 1 saat dur. Sonra seni bırakacağım tamamı? " Dedi ve Miley cevap vermedi Onu suya soktu. Demi, Mileyin çıkmaması için başını tutuyordu. Ağlıyarak " Üzgünüm eski dostum " dedi Demi.
11.BOLUM-- O olmasaydı Ölücekti...!
Miley artık İyice kendini kaybetmişti suyun içinde.. 30 saniye olmuştu.O sırada Sarışın bir kız geçiyordu oradan Demiyi gördü ve yanına yaklaştı. Heeey dedi Bağırarak napıyorsun sen Demiyi itti. Ve Mileyi sudan çıkarttı. Mileyin karnını bastırıyordu. Bu Kan.. Dedi Kız, Demiye bakarak. " Evet o hamileydi.." dedim Demi ağlıyarak."Neden böyle birşey yaptın sen ? Ne sorunun vardı bu kızla ? Hemen hastaneye götürmeliyiz. Onu boğmaya çalıştın ! Eyer ölseydi seni hapishaneye atabilirlerdi.." dedi Kız ve Mileyi kucağına aldı " Yardım etmelisin" dedi Demiye dönüp. Kimse görmedin Mileyi okuldan çıkartmayı başarabildiler. Hemen hastaneye götürdüler. Demi ağlıyordu.. Mileyi odasına götürdükten sonra. kız Ve Demi , Mileyin yakınındaki 2 sandalyeye oturdular. "Bunu yapmamalıydın.."dedi Kız. Demi " Çok üzgünüm sinirliydim.." dedi Demi ağlıyarak.. "Peki öyleyse sorun neydi ?" dedi Kız, Demiye bakarak.. " Arkadaşım Justin Bieberla çıkıyordu.." Kız, Deminin sözünü kesti. " Şu ünlü olan Justin Biebermı ? " dedi Şok olmuştu. Demi " Evet Onla, Ama sandığın kadar iyi biri değil.." dedi Demi. " Neden " diye sordu Kız. " Ah Justin hem Arkadaşımla, Hemde Az önce " başını eğdi devam etti" Az önce boğduğum kızla çıkıyordu.. Arkadaşım Miranda, Miley ve Justinden şüphelendi. Ve birkaç gün sonra Mileyin Justinden hamile olduğunu öğrendik.." Dedi Demi. " Ah olamaz" dedi Kız. Demi devam etti. "ve Miranda telefonda Mileyle bu durumu konuşurken Araba çarptı" dedi ve devam edemedi ağlıyarak.. " Onu hastanede amiliyat yapmaları için Büyük bir paraya ihtiyacımız var" dedi Demi. " Ah buldum benim Babam Tüm Hollywood Kanalarının sahibidir. dedi gülerek. " Ne diyorsun? " dedi şaşırmıştı Demi. " Evet öyledir yani ortağı.. Size para verebilir." Demi çok şaşırmıştı, Kıza sarıldı "Çook teşekür ederim" dedi "Buarada Ben Demi sen?" dedi Demi kıza sarılarak. " Bende Jennette " dedi Kız. DIPNOT; Yeni bölümlerde herşey netleşicektir. | |
| | | alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: Youth is Difficult To Paz Haz. 12, 2011 3:06 pm | |
| | |
| | | | Youth is Difficult To | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|