| Odanız İçin Yaratıcı Fikirler | |
|
+11Adelynnϟ Gilræn ~ Fear'Life Niccy. weasley❥ Dj Malik vinnie alisonloveato Boddah. yuzdeyuzinsan 'pinkstick. 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
'pinkstick. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 04/01/98 İş/Hobiler : Sadece Demi. <3
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (0/0)
| Konu: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Cuma Mart 11, 2011 8:27 pm | |
| Yeri Burasımı Bilmiyorum , Yanlış Yere Açmışsam Özür Dilerim. (Fotoğraflar Odamdandır. :D) Yataktan başlayalım :) Yatağının üstüne sevimli yastıklar atarak güzel bir atmosfer yaratabilirsin :) Odasını kendi sarayı haline çevirmek isteyenler, dinlenebilecekleri kendilerine ait bir alan isteyenler bunu deneyebilir :) (Resim ters :D) Odandaki uzatma kablosu yerde saçma duruyorsa ve prizin üstünde bir çivi varsa, hiç değilse gece yatarken kabloyu çiviye tak. Gece lambanın ışığı daha belirgin olur ve yüksekten geldiği için daha hoş bir ışık oluşur :) Kitaplıkta çok dağınık durdukları için kitaplarımı buraya koyuyorum (bu hepsi değil tabi ki de, bi kitap kurdu olarak söylemeliyim ki, fazla kitapları yukarıya çalışma odasına koyuyorum :) ). Ama tek bir kural var, uzundan kısaya (benim uzun ve kısa kitaplarım alt rafta.) ve koyudan açığa doğru sıralamanız gerekiyor düzenli durması için :) Bunuda Ben Diktim , Okulda (bizim sınıfta) kukla kulübü oluyor ve sınıfa gittiğimde bu kumaşı buldum ve aldım. Ne yapacağımı bilemezken hadi bi kılıf dikeyim dedim ve bunu diktim :) Normalde hiç dikiş dikemem ama bilmiyorum oldu işte :D Sadece kalemliğin etrafına kumaşı sarın, toplu iğneyle tutturun ve dikin. Daha sonra tekrar kalemliğe geçirip etrafına bir kurdele sarın. Arkadaki 2 morumsu-pembemsi kalemliklerden birisi kavanoz diğeri metal bir şeydi ne hatırlamıyorum. Kullanmadığım bir külotlu çorabı kestim, onlara geçirdim ve ağız kısmında kalan kumaşı içe kıvırdım :) Bu kedi bebekliğimden beri odamdadır ve "bu nerden geldi" diye sormuşluğum yoktur :D Kafasını kopardım 1-2 hafta önce :D sonra da patafixle yapıştırdım :D Resimdeki ben ve babamız bu arada :D Bu da kitaplığımın üst rafı :) Siz de bu tarz bir hayvan alıp dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz, gerçekten çok gerçekçi ve sevimli duruyor :) Ivır zıvır koyabileceğiniz sevimli ve şık bir kap. Doğal midye ve içindekiler de gerçek inci! Çanakkale'de Assos'taki pazarda tanesini 3 liraya alabilirsiniz. :) Gözlükler ve kurdelelere pratik çözüm :) Kitaplığın yanındaki demirlere asın gitsin :) Odanızda büyük bir ayna varsa ve taçlarınızı koyacak yer bulamıyorsanız en iyi ve basit çözüm bu sanırım :) Aynanın tepesine asın :D (1. taç; Claire's 10 TL, 2. taç Balçova Pazarı 3 TL :D, 3. ve 4. taç Ayvalık Cunda Çarşısı tanesi 10 TL. Yoksa 20 miydi. Bilmiyorum 2sinden biri ama büyük ihtimalle 10 :D) Askılardan söktüğüm kumaşlar :D Saten kumaşlardan kurdele yapın ve aynanıza patafixle asın. Bu kadar :D İsterseniz ortasına ip bağlayıp tavandan da sarkıtabilirsiniz :)) Kolyenin en büyük boncuğunu alın ve aynaya patafixle yapıştırın. Daha sonra kolyenin deliklerinden küpeleri geçirin :)) En sevdiğim fikir! Kurumuş ya da kullanmadığınız kalemlerin kapaklarını alın ve patafixle (gene :D) yapıştırın aynaya. Ve kolyeler için mükemmel bir askı :)) İlk astığınızda düşebilir, biraz daha kalın bir patafix tabakasıyla yapıştırın ve iyice bastırın :)) Patafixi nasıl yapıştırıcaz derseniz de, kapağın alt kısmını kapatacak bir çizgi şeklinde uygulayıp yanlara yapıştırın :) | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Cuma Mart 11, 2011 8:34 pm | |
| Vayyy süpermiş bunlar ama senin gibi beceriklimiyiz onu bilmiyorum dikiş iğne falan :D | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Cuma Mart 11, 2011 10:48 pm | |
| bencede mükemmel <3 Sağol canım (: | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 12, 2011 11:38 am | |
| vays odan çok güzel teşekkürler. +50 | |
|
| |
vinnie Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 29 Nerden : Fransa Doğum tarihi : 14/06/95 İş/Hobiler : Photoshop&TSwift
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 12, 2011 12:19 pm | |
| Cok guzel fikirler :) Tesekkurler canim :) | |
|
| |
'pinkstick. Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 04/01/98 İş/Hobiler : Sadece Demi. <3
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 12, 2011 1:14 pm | |
| Önemli Değil ! :) Aslında Bende Becerikli Değilim , Çok Şey Gerekmiyor. alisonlovato.`: Rep İçin Teşekkürler ! | |
|
| |
Dj Malik Emekli
Mesaj Sayısı : 11319 Yaş : 26 Nerden : Londra. Doğum tarihi : 21/07/98 İş/Hobiler : Directioner.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1060/5000)
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 12, 2011 1:48 pm | |
| - mandy demiş ki:
- Vayyy süpermiş bunlar ama senin gibi beceriklimiyiz onu bilmiyorum dikiş iğne falan :D
| |
|
| |
weasley❥ Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 12, 2011 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Niccy. Emekli
Mesaj Sayısı : 14186 Yaş : 28 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 11/04/96
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Paz Mart 13, 2011 12:02 am | |
| | |
|
| |
'pinkstick. Yeni Üye
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 19, 2011 1:25 pm | |
| | |
|
| |
Fear'Life Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1474 Yaş : 27 Nerden : istanbul Doğum tarihi : 02/09/97
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (450/5000)
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler C.tesi Mart 19, 2011 4:01 pm | |
| Çok yaratıcısın süperler deneyeceğim | |
|
| |
Gilræn ~ Başarılı Üye
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Çarş. Haz. 22, 2011 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Çarş. Haz. 22, 2011 6:55 pm | |
| | |
|
| |
miraclecyrus Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 28 Nerden : İzmir Doğum tarihi : 21/11/96 İş/Hobiler : Saçmalak,Hayal kurmak
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Paz Haz. 26, 2011 1:16 am | |
| Fikirler çok güzel deneyeceğim çok sağol canım <3 | |
|
| |
Jenny. Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 27 Nerden : Ankara Doğum tarihi : 25/03/97
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Ptsi Haz. 27, 2011 3:12 pm | |
| çok güzel fikirler teşekkürler canım. bidee VCAndrews okuyosuun olleeee | |
|
| |
Alyssa. Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 979 Yaş : 29 Nerden : Mersin Doğum tarihi : 22/10/95 İş/Hobiler : Dalış, Kitap,
| |
| |
sLeviLy~ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 145 Yaş : 27 Nerden : Kocaeli Doğum tarihi : 05/10/97 İş/Hobiler : Forumlar..
| Konu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Çarş. Haz. 29, 2011 6:54 pm | |
| | |
|
| |
| Odanız İçin Yaratıcı Fikirler | |
|