Demi Lovato Fan
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Odanız İçin Yaratıcı Fikirler

+11
Adelynnϟ
Gilræn ~
Fear'Life
Niccy.
weasley❥
Dj Malik
vinnie
alisonloveato
Boddah.
yuzdeyuzinsan
'pinkstick.
15 posters
YazarMesaj
'pinkstick.
Yeni Üye
Yeni Üye
'pinkstick.

Kadın Mesaj Sayısı : 26
Doğum tarihi : 04/01/98
İş/Hobiler : Sadece Demi. <3

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc0/0Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (0/0)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Empty
MesajKonu: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeCuma Mart 11, 2011 8:27 pm

Yeri Burasımı Bilmiyorum , Yanlış Yere Açmışsam Özür Dilerim.
(Fotoğraflar Odamdandır. :D)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0064y
Yataktan başlayalım :) Yatağının üstüne sevimli yastıklar atarak güzel bir atmosfer yaratabilirsin :) Odasını kendi sarayı haline çevirmek isteyenler, dinlenebilecekleri kendilerine ait bir alan isteyenler bunu deneyebilir :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0066t
(Resim ters :D)

Odandaki uzatma kablosu yerde saçma duruyorsa ve prizin üstünde bir çivi varsa, hiç değilse gece yatarken kabloyu çiviye tak. Gece lambanın ışığı daha belirgin olur ve yüksekten geldiği için daha hoş bir ışık oluşur :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0063nv
Kitaplıkta çok dağınık durdukları için kitaplarımı buraya koyuyorum (bu hepsi değil tabi ki de, bi kitap kurdu olarak söylemeliyim ki, fazla kitapları yukarıya çalışma odasına koyuyorum :) ). Ama tek bir kural var, uzundan kısaya (benim uzun ve kısa kitaplarım alt rafta.) ve koyudan açığa doğru sıralamanız gerekiyor düzenli durması için :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0062vy
Bunuda Ben Diktim , Okulda (bizim sınıfta) kukla kulübü oluyor ve sınıfa gittiğimde bu kumaşı buldum ve aldım. Ne yapacağımı bilemezken hadi bi kılıf dikeyim dedim ve bunu diktim :) Normalde hiç dikiş dikemem ama bilmiyorum oldu işte :D Sadece kalemliğin etrafına kumaşı sarın, toplu iğneyle tutturun ve dikin. Daha sonra tekrar kalemliğe geçirip etrafına bir kurdele sarın. Arkadaki 2 morumsu-pembemsi kalemliklerden birisi kavanoz diğeri metal bir şeydi ne hatırlamıyorum. Kullanmadığım bir külotlu çorabı kestim, onlara geçirdim ve ağız kısmında kalan kumaşı içe kıvırdım :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0067l
Bu kedi bebekliğimden beri odamdadır ve "bu nerden geldi" diye sormuşluğum yoktur :D Kafasını kopardım 1-2 hafta önce :D sonra da patafixle yapıştırdım :D Resimdeki ben ve babamız bu arada :D Bu da kitaplığımın üst rafı :) Siz de bu tarz bir hayvan alıp dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz, gerçekten çok gerçekçi ve sevimli duruyor :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0068qx
Ivır zıvır koyabileceğiniz sevimli ve şık bir kap. Doğal midye ve içindekiler de gerçek inci! Çanakkale'de Assos'taki pazarda tanesini 3 liraya alabilirsiniz. :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0060k
Gözlükler ve kurdelelere pratik çözüm :) Kitaplığın yanındaki demirlere asın gitsin :)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0057u
Odanızda büyük bir ayna varsa ve taçlarınızı koyacak yer bulamıyorsanız en iyi ve basit çözüm bu sanırım :) Aynanın tepesine asın :D

(1. taç; Claire's 10 TL, 2. taç Balçova Pazarı 3 TL :D, 3. ve 4. taç Ayvalık Cunda Çarşısı tanesi 10 TL. Yoksa 20 miydi. Bilmiyorum 2sinden biri ama büyük ihtimalle 10 :D)
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0065h
Askılardan söktüğüm kumaşlar :D Saten kumaşlardan kurdele yapın ve aynanıza patafixle asın. Bu kadar :D İsterseniz ortasına ip bağlayıp tavandan da sarkıtabilirsiniz :))
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0058n
Kolyenin en büyük boncuğunu alın ve aynaya patafixle yapıştırın. Daha sonra kolyenin deliklerinden küpeleri geçirin :))
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Photo0056g
En sevdiğim fikir! Kurumuş ya da kullanmadığınız kalemlerin kapaklarını alın ve patafixle (gene :D) yapıştırın aynaya. Ve kolyeler için mükemmel bir askı :)) İlk astığınızda düşebilir, biraz daha kalın bir patafix tabakasıyla yapıştırın ve iyice bastırın :)) Patafixi nasıl yapıştırıcaz derseniz de, kapağın alt kısmını kapatacak bir çizgi şeklinde uygulayıp yanlara yapıştırın :)
http://selenagomezfan.forummum.net
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc1510/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeCuma Mart 11, 2011 8:34 pm

Vayyy süpermiş bunlar ama senin gibi beceriklimiyiz onu bilmiyorum dikiş iğne falan :D
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc5000/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeCuma Mart 11, 2011 10:48 pm

bencede mükemmel <3
Sağol canım (:
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc5000/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 11:38 am

vays odan çok güzel teşekkürler.
+50
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
vinnie
Yeni Üye
Yeni Üye
vinnie

Kadın Mesaj Sayısı : 14
Doğum tarihi : 14/06/95
İş/Hobiler : Photoshop&TSwift

MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 12:19 pm

Cok guzel fikirler :)
Tesekkurler canim :)
http://vanessannehg.lolforum.net
'pinkstick.
Yeni Üye
Yeni Üye
'pinkstick.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc0/0Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (0/0)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 1:14 pm

Önemli Değil ! :)
Aslında Bende Becerikli Değilim , Çok Şey Gerekmiyor. Very Happy
alisonlovato.`: Rep İçin Teşekkürler ! aşk1
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc1060/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (1060/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 1:48 pm

mandy demiş ki:
Vayyy süpermiş bunlar ama senin gibi beceriklimiyiz onu bilmiyorum dikiş iğne falan :D
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 6:32 pm

Sağol canım
Niccy.
Emekli
Emekli
Niccy.

Kadın Mesaj Sayısı : 14186
Doğum tarihi : 11/04/96

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimePaz Mart 13, 2011 12:02 am

Güzellmiiş :)
http://demilovatofan.forum-canada.com
'pinkstick.
Yeni Üye
Yeni Üye
'pinkstick.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 19, 2011 1:25 pm

Önemli Değil. :D
Fear'Life
Aktif Üye
Aktif Üye
Fear'Life

Kadın Mesaj Sayısı : 1474
Doğum tarihi : 02/09/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc450/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (450/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeC.tesi Mart 19, 2011 4:01 pm

Çok yaratıcısın süperler deneyeceğim
Gilræn ~
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Gilræn ~

Kadın Mesaj Sayısı : 564
İş/Hobiler : Kitap.

MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 6:46 pm

Teşekkürler canım.
http://taylorswift13.yetkin-forum.com
Adelynnϟ
Aktif Üye
Aktif Üye
Adelynnϟ

Kadın Mesaj Sayısı : 1282
Doğum tarihi : 23/04/98
İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 28i1cnc310/5000Odanız İçin Yaratıcı Fikirler 261f97k  (310/5000)
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeÇarş. Haz. 22, 2011 6:55 pm

iyiymiiş :D
miraclecyrus
Yeni Üye
Yeni Üye
miraclecyrus

Kadın Mesaj Sayısı : 80
Doğum tarihi : 21/11/96
İş/Hobiler : Saçmalak,Hayal kurmak

MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 1:16 am

Fikirler çok güzel deneyeceğim çok sağol canım <3
Jenny.
Aktif Üye
Aktif Üye
Jenny.

Kadın Mesaj Sayısı : 1115
Doğum tarihi : 25/03/97

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimePtsi Haz. 27, 2011 3:12 pm

çok güzel fikirler teşekkürler canım.

bidee VCAndrews okuyosuun olleeee
Alyssa.
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Alyssa.

Kadın Mesaj Sayısı : 979
Doğum tarihi : 22/10/95
İş/Hobiler : Dalış, Kitap,

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimePtsi Haz. 27, 2011 4:59 pm

Ovvv çok beğendim faltaşı
http://lanadelrey.turkforumpro.com
sLeviLy~
Yeni Üye
Yeni Üye
sLeviLy~

Kadın Mesaj Sayısı : 145
Doğum tarihi : 05/10/97
İş/Hobiler : Forumlar..

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Odanız İçin Yaratıcı Fikirler   Odanız İçin Yaratıcı Fikirler Icon_minitimeÇarş. Haz. 29, 2011 6:54 pm

Süpperr <3

Odanız İçin Yaratıcı Fikirler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yaratıcı Masaüstü Resmi.
»  Gözenekler için Maya, Cilt Lekeleri için Karbonat
» Odanız hangi renk ağırlıklı?
» VAN İÇİN !
» Who's That Boy'un Klibi İçin