Demi Lovato Fan
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!

3 posters
YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 28i1cnc5000/5000Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 261f97k  (5000/5000)
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! Empty
MesajKonu: Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!   Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 7:44 pm

Biraz zaman aldı ama Rihanna sonunda vücuyla mutlu olduğunu söyledi.

23 yaşındaki şarkıcı, Vogue dergisinin Nisan baskısındaki röportajında, “Tatillerde ve hatta film çekimlerinde, her ne kadar kitaptaki ölçüler gibi mükemmel olmasada, aslında vücüdumu sevdiğimi farkettim. Kendimi seksi hissediyorum.” dedi.

Bu yaz vizyona girecek olan aksiyon filmi için yaptığı çalışmaların da mutlaka etkisi olmuştur: “İlk defa kıvrımlarımdan kurtulmak istemiyorum. Vücudum rahat ve sağlıksız da değil, onun için bende bu şekilde yaşayacağım.”

Rihanna’nın kendine özel çalışma programını düzenleyen antrenörü, ünlü şarkıcının vücudunu “Nicole Kidman’in J.lo ile buluşması” olarak tanımlıyor.

“Spor stüdyosuna gidip eski tarzda antrenman yapmaktan nefret ediyorum.” açıklamasını yapan Rihanna, “Çok düz, rutin ve bilindik olan şeylerden nefret ederim. Gerçekten çok çok çabuk sıkılıyorm.” dedi.

Ünlü yıldız cüretkar kıyafet seçimleri hakkında da, “14 yaşında ilk defa çıkmaya başladığımda, herkesten farklı olmak istedim. Şimdi ise herşey risk alabilme hakkında. Kıyafetimi düzenlerken, birşeyleri hareket ettirmeye cesaret ediyorum. Her zaman için en ilginç olan silüete ya da biraz tuhaf görünen şeylere bakıyorum, ama onları şekillendirmem gerekiyor. Onları kendime uydurmam, ben yapmam gerekiyor. Sanırım modadaki heyecanı da zaten bu oluşturuyor.” şeklinde konuştu.

alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 28i1cnc5000/5000Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!   Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 8:41 pm

yirimmmmmmmmm
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 28i1cnc1060/5000Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! 261f97k  (1060/5000)
MesajKonu: Geri: Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!   Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 8:49 pm

Yiaa <3 Sağolşş <3
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!   Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum! Icon_minitimePerş. Mart 17, 2011 9:01 pm

<3 Rica ederimş aşko

Rihanna: Vücudumu Olduğu Gibi Seviyorum!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hülya Avşar’ın Ajanı Olduğu İddia Ediliyor!
» Rihanna'dan "Thriller" Gibi Albüm
» Feridun Düzağaç - Gibi Gibi
» Çok iyi kız arkadaşlarım olduğu için minnettarım.
» KONUK OLDUĞU DİZİYİ İHBAR ETTİ