Demi Lovato Fan
Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum

YazarMesaj
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum 28i1cnc5000/5000Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum 261f97k  (5000/5000)
Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum Empty
MesajKonu: Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum   Zarar ettiğimiz için Allah'a şükrediyorum Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 6:46 pm

Geçtiğimiz hafta Van'a giden Necati Şaşmaz, 'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin gişesi ile ilgili ilk kez konuştu:
Mazlumun yanındayız
"Gösterimde olduğu yedi hafta sonunda, toplam 2 milyon 10 bin 484 kişi tarafından izlenen ve 17 trilyon 186 bin TL hasılat elde eden filmden zarar ettik. Ama yine de bu filmi yaptığımız için mutluyuz." "Biz mazlumun yanında olduğumuzu gösteren bir ekibiz" diyen Necati Şaşmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Birçok insan mazlumlardan nemalandığımızı söyledi. Zarar ettiğimiz için bu yüzden Allah'a şükrediyorum. Bu zararla, söylenenlerin önüne geçtiğimizi düşünüyorum. Bu söylentileri çıkaranlara da 'Utanın' diyorum."

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kendime Zarar Veriyorum
»  Gözenekler için Maya, Cilt Lekeleri için Karbonat
» VAN İÇİN !
» Who's That Boy'un Klibi İçin
» X-Men için eridi