Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Cuma Nis. 22, 2011 12:41 am
Creddie / Seddie.
Carly Ve Freddie'nin Aşkına ' CREDDIE' deniliyor. Sam ve Freddie'nin aşkınada 'SEDDIE' deniliyor. Creddieciler ve seddieciler 2 gruba ayrılıyorlar. Ben bir Mirandacı olarak CREDDIE'ciyim.
CREDDIE;
SEDDIE;
iCarly.com'un yaptığı anket sonucunda 'SEDDIE'öne geçmiştir.
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Cuma Nis. 22, 2011 12:46 am
Amerika'yı reytinglerle altüst Etti 'iOMG'
Amerika'da Tüm gençlik dizilerini Geçti, Beklenen reytingin üstüne çıktı. iCarly'nin En Özel bölümlerinden biri olan 'iOMG'.
Bu Kadar özel Olan Ne?
'Bu kadar özel olan ne?' mi?. Çok Kolay Sam ve Freddie burda birbirlerine olan duygularını söyleyip Öpüşüyorlar. Hemde bu sefer istiyerek. Ve tam o sırada Carly bunu görüyor. Kalbi kırılan Carly ne olduğunu anlayamıyor. İşte herşey o anda oluyor.. iOmg Amerika'da rekorları alt üst etti.
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Cuma Nis. 22, 2011 1:02 am
Karakter Tanıtımı ( Not; Burada yazılan herşey tamamen bana aittir.)
Carly Shay;
Carly Shay, Sam'in zıttı Sam ne Kadar Haylazsa Carly'de o kadar olgun. iCarly Sunucu olduğu için çok mutlu. Abisi Spencer'ın spagetti tarzı yemeklerini çok seviyor. O freddie Benson'dan hoşlanıyor. 1.sezonda freddie'i ' Arkadaş'olarak görüyor. ama 2.sezonun sonlarına doğru herşey değişiyor.. Sam Puckett;
Ah Obur ve itici kız ! Sam, Yemek yemeden duramıyor. Erkek fatma gibi davranıyor. Başı beladan belaya giriyor , Carly'le ne kadar zıt olsalarda Sam tamamen bir çılgın. Freddie'ye sataşmak Sam'ın en sevdiklerinden. Freddie'e sataşmadan duramıyor. Yanlız 2.Sezonda herşey değişiyor ! Tam aksine Freddie'den hoşlanmaya başlıyor..Fakat Carly'de freddie'i seviyor. 4.sezonda sam ve freddie öpüşüyor. Ve carly bunu görüp kalbi kırılıyor.
Freddie Benson;
O tamamen Profosyonel bir bilgisayarcı,Bilgisayar onu işi. Teknik işlerle sorumlu olan Freddie Benson, Super bir anneyede sahip, Annesi freddie öyle baskı yapıyorki. Sam,Freddiyle Hanım evladı diye dalga bile geçiyor. 1.sezonda carlyden hoşlanan freddie benson,2 sezonda sam'le öpüşüyor. ve duyguları tetikleniyor. carly ve sam arasında kalıyor. fakat carly'i sevmeye devam ediyor. 3-4.sezondada carly'den hoşlanan freddie, 'iOMG' bölümünde sam'e aşık oluyor. Ona duygularını söylüyor ve bu sırada carly tam öpüşürlerken görüyor.. Kalbi kırılan carly, Sam ve freddie'nin suratına bile bakmıyor Spencer shay;
Spencer ne tuhaf ve sevimli öyle ! O heykel yapmaya bayılıyoor, Socco onun en yakın arkadaşı. Spencer Çılgınca eğlenmeyi, heykel yapmayı ve socco'da zaman geçirmeyi seviyor. Carly,Spencer'ın Spagetti görünümlü tuhaf yemeklerini çok seviyor. Spencer tam bir dahi ve tabiki bir o kadarda sevimli !
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Cuma Nis. 22, 2011 1:08 am
Creddie ve Seddie'yi daha iyi anlamak için :)
Siz kararınızı verin. Sonunda ağlıyasım var Freddie Sam'le öpüşüyor. Carly'm görüyor :(
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Cuma Nis. 22, 2011 1:16 am
Creddie Or Seddie Videoları Devam ! Creddie Or Seddie videolarına devam etmek istiyorum :D İzleyince tüylerim diken diken oluyor. =) Gerçekten çok harika yapıyorlar.
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
ben izliyorum ve en çok sam'i seviyorum laf sokmasına bayılıyoreeem <3
>> Ariella <<
Başarılı Üye
5.Sezon 2012'de Amerikada, Türkiye'de ise 2013'ün sonlarına doğru !
Eveeet Muthiş bir haberle geliyoruumm :D iCarly 5.sezona geçti !! Evet-evet bu hem super hemde çok kötü benim için. Çünkü bitmesine yakınlaşıyor ve ben bu korkuyla yaşıyorum gerçekten.
Ama bir yandanda ÇOK mutluyum sonunda 5.sezon vay be ! Söylemeden geçemicem iOMG 7.4 milyon izleyiciyle Gençlik dizilerinin en çok reytingi toplamış.5.sezon kadrosu ise şöyle ; Miranda Cosgrove,Jennette McCurdy,Nathan kress,Noah Munch,Jerry tranior.
4.Sezon kadrosu gibi yani :) herneyse çok heyecanlıyım. 5.Sezon Amerika'da 2012 gibi yayınlanacak, Türkiye'de ise 2013'ün sonlarına doğru yayınlanacağını söylüyor Nick türkiye.
aslında 4.sezon Son sezon olucakmış fakat dizinin izlenme sayısı reytingleri çok fazla bu yüzden,5.sezon çekilecek. Ama ben gerçekten ağlıyabilirim :'( iCarly biterse ben naparım yaa..
En son Mirella tarafından Paz Nis. 24, 2011 7:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Çocukların ve gençlerin Favori dizilerinden biri olan iCarly, Arka arkaya ödülleri almaya devam ediyor. Yoğun izlenme sayısıylada şaşırtan bu nick dizisi, Ödülleride durmadan alıyor. 2010-2011 arka arkaya ödül alan Nick dizisi olan iCarly'nin oyuncuları Carly Shay ( Miranda cosgrove), Freddie Benson ( Nathan kress) , Sam Puckett ( jennette mccurdy) Gayet hallerinden memnun görünüyorlar. ÖDÜL ALIRKEN OYUNCULARDAKİ GÖZLEMLER... Miranda Cosgrove ne'yaptı?; Miranda üst üste ödül toplamaya alışmış olucakki Jennette kadar coşmadı. Twitterında hayranlarına teşekür eden ( mirandaya oy verdiğimi söylediğimde bana 'Thanks u so much'yazmıştı bende mutluluktan ağladım ! ) Cosgrove, Konuşmasındada bunu böyle dile getiriyor ' Biz çok teşekür ederiz ! Ve teşekürler hayranlarım!' diyen cosgrove yüzündeki gülümsemesiylede bizi canlandırıyor. Jennette McCurdy ne'yaptı?; Jennette McCurdy,iCarly'nin Sert Kızı ' Sam Puckett ' Ödül töreninde ' En iyi yardımcı ödül'ünü aldı. Bu Jennette için bir ilkti.Yerine duramayan ve Çığlıklar içinde sahneye atılan Jenn, Hiç bir kadar mutlu olmadığınıda twitterına yazdı.. Hayranlarımı seviyorum ! Çok teşekürler diyen McCurdy, 'yardımcı kadın oyuncu ' ve ' en iyi dizi 'dalında iCarly ödülleri kapınca İyice coştu. Nathan Kress Ne'yaptı?; Nathan Kress'de çok sevindi tabii, Nathan Kress 2010-2011'de gözlemlediğimde iCarly ödül aldığı zaman Tanrıya dua ediyor. Bu nathanı çok sevimli yapıyor ! Nathan gerçekten dindar.
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Paz Mayıs 08, 2011 6:26 pm
devam ediyorumm.<3 CREDDIE'den devam edicem. Yani Mirandam ve Nathanım.. <3
Bunlar işi ilerletmişler
Çok Şirin ama bunlar yaa
“Carly: No. You care about Sam! Freddie: Well, she was really upset… Carly: And you said Sam wasn’t your friend! Freddie: Yeah, whatever… Carly: Yeah, whatever!
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Paz Mayıs 08, 2011 7:46 pm
devam
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Çarş. Mayıs 18, 2011 6:24 pm
devam
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ C.tesi Mayıs 21, 2011 4:48 pm
devaam.<3
Buarada icarly'nin yönetmeni twitterına ; creddie ve seddie meselesi..Bunun hakkında bir açıklamada bulunmak yanlış.cevap veremeyiz ve siz creddie ve seddie taraftarları kavga etmek.. ve bunun gibi şeyler.. Bunu yapmayın. Creddie ve seddie hakkında yorum yok, Dan Schiender.
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ C.tesi Mayıs 21, 2011 4:55 pm
iCarly yeni bölümünden bazı replikler;
Carly; Ama sen ve sam.. Oradaydınız Öpüştünüz ! freddie başını öne eğer, Freddie; Carly anlamak zorundasın.. Carly; Ne Freddie? Ne anlamam gerekiyor? Freddie odadan uzaklaşır, Carly ; Oysa sadece arkadaştınız .. Bana bunu söylemiştiniz ! diye bağırmaya başlar. iOMG'dan sonraki bölümden bir replik.
iKiss;
Sam ve Freddie öpüşür,
Freddie; Senden hala nefret ediyorum. sam; bende senden nefret ediyorum.
iThink They Kissed; Carly; freddie ve sam bir daha benden birşey saklamayacaksınız. sam ; tamam carly. freddie; tamam. Carly; Peki öyleyse Kaç saniye öpüştünüz? Freddie ve sam şaşırarak) Freddie; 10 saniye. sam; hayır 9 saniye. Carly; tamam kesin şunu. -----
tamam öyleyse size soruyorum; CREDDIE or SEDDIE?
Clumsy&.
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 711 Yaş : 26 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 15/05/98