>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Salı Şub. 14, 2012 9:01 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
| Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Paz Mart 11, 2012 7:42 pm | |
| bu gife bayılıyorum.♥ devam etmem için sadece birazcık yorum... lütfen (: | |
|
| Konu: Geri: iCarly Köşem.♥ Perş. Mart 15, 2012 10:10 pm | |
| 2.Sezondan iKiss bölümünden en çok istenen videolardan biri; çünkü burada Seddie öpüşüyor. TIKgelelim habere... iCarly 6.sezon için hazırlanıyor!Genç kitlenin en sevdiği dizilerden biri iCarly! 5.sezon derken 6.sezonde çekilecek! geçen hafta iCarly'nin 100.bölümü yayınlandı. Miranda, Nathan, Jennette, Jerry ve Noah bunu tweetleyerek ne kadar mutlu olduklarını belirtiler. Aynı zamanda Nathan, " Tanrım, daha dün iCarly'nin ilk bölümünü yaptığımızı hatırlıyorum. Ne kadar da küçüktük. Duygulandım." diyor. Jennette ise twitterda 1.Sezonda ki hallerinin resmini paylaştı. " Mini biz " yazdı. iCarly yıldızları twitterda milyonlarca hayrana sahip! Miranda'nın twitter takipçileri 2 milyona yaklaşırken, Jennette'nin takipçileri ise geçen hafta 1 milyona ulaştı. Jennette tweetledi " 1 miliyon McCurdian! " Nathan'nında 1 milyon takipçiye ulaşmasına az kaldı. haberler tamamen bana ait, şimdi biraz resim. Mirandam The Today Show'a çıkmıştı, ordan birazcık resim. ♥ Miranda'nın geçen yıl ki telefon teklamından gifler... ( Mirandanın telefonunda gösterdiği köpek, Miranda'nın köpeği Pearl. ) Mirandamın küçüklüğünden bir kaç resim.. Yarın fen yazılım ve gitar kursum var. şans dileyin!! :) | |
|