Demi Lovato Fan
My little Life. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
My little Life. 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

My little Life.

+5
Jamentha.
Boddah.
alisonloveato
yuzdeyuzinsan
>> Ariella <<
9 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kadın Mesaj Sayısı : 791
Doğum tarihi : 10/08/99
İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc30/5000My little Life. 261f97k  (30/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Nis. 24, 2011 12:54 am

M Y L I T T L E L I F E -
Benim Küçük Hayatım..

Başla dediğiniz an karakterleri tanıtıcam :)
başlayim mi :)
https://twitter.com/#!/MirandaLoveC
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc1510/5000My little Life. 261f97k  (1510/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Nis. 24, 2011 10:11 am

Başla :D
http://aniltetikfan.hareketforum.net
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc5000/5000My little Life. 261f97k  (5000/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Nis. 24, 2011 10:48 am

başlooo
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Nis. 24, 2011 2:16 pm

hadiş
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Nis. 24, 2011 6:45 pm

Hemen.♥
M Y L I T T L E L I F E -
Benim Küçük Hayatım..
My little Life. 33zfocl

OYUNCULAR-

Staring;

MIRANDA COSGROVE as MIRANDA HALE
DEMI LOVATO as DEMI STEWART
JENNETTE MCCURDY as JENNETTE CYRUS.

Diğer karakterler;
Emily Mitchell as Emily osment
Nathan Grande as Nathan Kress
Drake Peck as Sterling knight
Nick Maslow as Justin bieber
Mitchie Russo as Miley cyrus
Ashley Tiffany Cullen as Ashley Benson
Elizabeth Stephan as Emma roberts.
Zac Monroe as ian somerhalder
Spencer Calanthe as Jerry Tranior

TANITIM-

My little Life. Avatar_d03ac26bf13e_128
MIRANDA HALE ( MIRANDA COSGROVE)
Miranda,15 Yaşında genç bir kızdır. Ailesi Kristen Ve Robert'ın Küçük kızı, Mirry'nin abisinin adı spencer. Spencer çok iyi bir abi ve bir o kadarda tuhaf ve çok eğlenceli!. Mirry'nin Pearl adlı bir köpeği vardır. Son derece tatlı ve bir o kadar güzel olan Miranda, New york'ta yaşamaktadır. Fakat Babasının işleri yüzünden Los angelas'a taşınmışlardır. Miranda bazen bir o kadar asi ve bazende bir o kadar masum ve sessiz olabilir. Müzik dinlemeyi çok seven Miranda dostluklarada son derece önem veriyor. En sevdiği renk Mor.

My little Life. 0e7a226fcfb535a6ce06595038cbdf3d_1281180995

DEMI STEWART ( DEMI LOVATO)
Demi, 15 yaşında. Gülümsemesiyle herkezi büyüleyen biri. Alex ve Taylor'un tek çocuğu. Demi boş zamanlarında müzik dinlemeyi seviyor. Stop Or Light Adlı Şarkısı var. Boş zamanlarında şarkı yazmaya bayılıyor.en sevdiği renk Kırmızı.

My little Life. Jennette_McCurdy_icon_

JENNETTE CYRUS ( JENNETTE MCCURDY)
Jennette 16 Yaşında, Çevresindeki insanları eğlendiren biri. Gülümsemeye bayılıyor. Mavi renk onun favorisi Stella ve Freddie'nin Küçük Kızı. Ablası ise ' Serra' Serra 24 yaşında ve ingilterede eğitim görüyor. Bu yüzden Jennette, Ablasını çok özlüyor. Tatildeyken ablasının yanına gidiyor. Jennette Boş zamanlarında Kitap okumayı ve çılgınca eğlenmeyi seviyor.

DIGER KARAKTERLER;
Emily Mitchell as Emily osment= Emily 16 yaşında, Zengin ve bir o kadarda havalı. Annesi Rozzie'yle yaşıyor. Emily sıcakkanlı ve bir o kadarda hoşgörülü biri Pembe rengini seviyor.
Nathan Grande as Nathan Kress= Nathan 17 yaşında, Miranda'dan çok hoşlanıyor. Arkadaşları Drake ve Nick'le kalıyor. Nathanın en büyük Hobisi ise Kızlarla ilgilenmek.
Drake Peck as Sterling knight = Sterling 17yaşında ,Jennette'den çook hoşlanıyor ama bunu ona söyliyemiyor. Nefret ettiği şey kesinlikle dersler.
Nick Maslow as Justin bieber= Son derece havalı ve kızların ilgi odağı Nick, Aşka inanmayan biri Takii demiyi görene kadar. Sizce nolucak dersiniz? Nick 16 yaşında, Cumartesi günlerini çok seviyor.
Mitchie Russo as Miley cyrus= Okulun en Havalı ve sexy kızı olan Mitchie, bir o kadarda tatlı ,15 yaşında. Cocco Ve Pokie Adlı iki köpeği var.Son derece gösterişli bir kız olan Mitchie'nin en yakın arkadaşı Ashley.
Ashley Tiffany Cullen as Ashley Benson= Ashley Okulun en kötü kızı diyebiliriz. Mitchie'nin zıttı. Oda Mitchie gibi Havalı ve Alışveriş delisi ama o Mitchie'den farklı.Çünkü o belli etmesede son derece kötü biri.
Elizabeth Stephan as Emma roberts = Okulun yeni Kızı Emma Henüz 14 yaşında Okulun en Küçük kızı. Fransa'dan Los angelas'a taşınmıştır.
Zac Monroe as ian somerhalder = Ah Zac, O son derecede kötü biri. Miranda ve Demi'e takmış. İkisindende hoşlanıyor. Ama gerçekten kötü biri, Umarız ki Mirry ve demy'e zarar vermez.
Spencer Calanthe as Jerry Tranior= Spencer yani Mirry'nin ona taktığı lakapla Spens 24 yaşında, O komik ve eğlenceli biri. Jennette'nin ablası olan Serra'ya kafayı takmış durumda.

Garden High School

Bu 11 genci Buluşturan Okul Garden High School Los angelas'da bir özel Okul. Bu Okula sadece yetenekli ve zengin kişiler girebiliyor. Okulun Müdürü Bay Erickson Son derece genç ve yakışıklı. r
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePtsi Nis. 25, 2011 5:57 pm

Zac benim yirim onu.bikerem o kötüş deel.
My little Life. 566771
başla bahalım.cizel bi hikaye olcek
My little Life. 550328
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePtsi Nis. 25, 2011 6:30 pm

Demi Steawert :D <3 <3 yirim
başla <3
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeSalı Mayıs 10, 2011 9:09 pm

( 1. BOLUM )

Hey Merhaba ! Ben Miranda Hale, Garden High School'a Gidiyorum. Herşey Babamın Bana bağırmasıyla başlamıştı. Ardından ise Sinirlenip Tayin istemişti. New york'ta gittiğim okulun adı Sally Stewert High School'du. Orada Addy ve Selly benim en yakın arkadaşlarımdı. Onlardan ayrılacağıma hala inanamıyordum. ama herşey bir anda olup bitti. Evet! Şimdi Garden High School'da okuyan, Los angelas'ın En Popiler kişilerinden biri haline Geldim. Bunun sebebi ise Sesim ve Güzelliğim. Los Angelas 24 Saat Çılgınca eğlenen bir şehir. Geceleri Buram buram İçki ve aşk Kokuyor. Yoldan Geçen insanların yüzüme öylece bakmasını anlıyamıyorum. içkili insanların içki Kokan ağızlarıyla Beni etkileyebilecek olduğunu sanmalarını.Melekler şehri olarak bilinen bu yer Aslında tam tersi benim için. Burası Şeytanların Şehri... Ve Burada, Bu şehirde Kalmak istiyorsan Sadece onlar gibi olmak zorundasın... Bana bağlanmış olan sıkıca Düğümler Teker teker çözülüyor. Onlar gibi olmalıyım, Çünkü artık Çok geç.
-----
Merhaba! Ben Demi, Annem Taylor ve Babam Alex'le kalıyorum. Şarkı yazmaya bayılıyorum. Ve tek hayalim büyüdüğümde Şarkılarımın ünlü yıldızların söylemesi.. Los Angelas'ta yaşıyorum. Burası Büyüleyici derecede Korkunç bir yer. Ama eyer buraya sımsıkı bağlanıp, Var olduğunuzdan beri burada yaşıyorsanız Gözünüze hiçte korkunç görünmeyebilir. Miranda Benim en yakın arkadaşlarımdan biri Onun mutluluğu herşeyden önemli. Ona elimden geldiğince yardım ediyorum.O,ben ve Jenny (jennette) Elimizden geldiğince güçlü olacağız. Son nefese kadarda arkadaş Kalacağız..Yada Los angelas'ın Çirkin yüzünde, Yalanlarımızda,Pisliklerimizde Boğulacağız.. Hangisi tercih edersiniz?
-----
Hey ! Ben Jennette, Sanırım şu Koskacaman ve upuzun bir yol gibi görünen hayat, Çok kısa ve bir o kadarda Küçük Olduğunu düşünüyorum. Miranda ve Demi Onları gerçekten çok seviyorum. Onlarla gülmeyi.. Sanki onların yanındayken Gerçek beni ortaya koyuyorum. Ben, Ben oluyorum.. içimdeki Jennette 'Bu' diyorum. Jennette budur işte, Çünkü onlar Benim dunyama renk katan ender kişiler. Sabahları Annemin Öpücüğüyle Uyanmayı, Dışarıda Yağmur Şırıltılarını duyup uyumayı seviyorum.. içime işleyen o Mühür gibi Hata izlerini, Korku izlerini içimden atamıyorum. Los angelas'ı sevmiyorum.Sadece nefes almak,soluk almak bile insanı öldürüyor. Çünkü burası gerçekten Çok gizemli insanların var olduğu, Ürpertici derecede korkunç bir yer. Sağlam bir kız için bunları Küçük sözler.. Ama ya arkadaşlarım? onlar içinde bu sözler gerçekten küçük bir kelimedenmi oluşuyor? yoksa gerçekten onların hayatınımı ele alıyor? karar sizin, Los angelas hiçte iyi bir yer gibi görünmüyor.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc1510/5000My little Life. 261f97k  (1510/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 11, 2011 4:29 pm

güzel olmuş farklı herhalde
devam et
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 11, 2011 5:01 pm

Demimin yalanı olamaz ki hırr <3
devam
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePerş. Haz. 02, 2011 9:09 pm

My little Life. CBS_GOOD_WIFE_207_CLIP6_640x480

Bugün Okulun ilk günüydü !

Miranda, Jennette Ve Demi Los Angelas'a doğru gidiyorlardı. ' içimde Çok kötü bir his var' diye Mırıldandı Demi.

Jennette Gülerek, ' Çünkü Çok heyecanlısın ' dedi, hiçbirşey habersiz.

' Hey, Hey Geldik ' diye güldü Miranda. Tam o sırada araba arza yaptı ve korkunç bir şekilde Öndeki Arabaya çarptı.

2 DAKIKA SONRA...

Jennette Ağlıyarak, Tepe taklak Olmuş arabadan Dışarı çıkmaya çalıştı.

Çok kötü görünüyordu.. Her tarafı kan olmuş bir şekilde Arkadaşlarına seslenmeye başladı.

' Miranda, Demi ' diye bağırıyordu fakat sesi korkudan çıkmıyordu.

Jennette'nin bacağı Arabaya sıkışmıştı, Bir türlü çıkamıyordu. Birden ağlamaya başladı.

Tam O sırada Miranda, Jennette'nin sesini duydu. 'Jennette' diye mırıldanmaya başladı..

Jennette Arkadaşının elini tuttu. 'Uyan, Çıkmamız gerekiyor...' dedi Jennette ' Korkunç bir araba kazasıydı'.

Miranda Yavaş yavaş ilerledi. Sonunda çıkmaya başarmıştı !

iyi görünüyordu. Jennette'ye ve Demi'ye yardım etmeliydi. Miranda, Jennette'nin kolunu tuttu.

ve Onu hızlı bir şekilde kendine doğru çekti. Jennette Çığlıklar içindeydi .

Olmuyordu! 'Olmuyor 'diye bağırmaya başladı Miranda. Lanet olası Los Angelas diye bağırmaya başladı.

Hemen eline telefonu aldı. Tek istediği polisi aramaktı...Jennette ve deminin kurtulmasını istiyordu.

5 DAKIKA SONRA...

Miranda ! diyi Bağırdı Jennette. Birbirlerine sarıldılar.

' Yaşıyorum, Yaşıyoruz !'diye çığlıklar içinde sarıldı Mirandaya, bir yandan ağlıyor,

bir yandanda yaşadıkları için Tanrıya minnettar oluyordu.

' Demi Nerede?' dedi Miranda. Jennette Endişelendi,

'Polisin Yanına gitmeliyiz!'

Ardından Miranda ve jennette polisin yanına geldiler.

Polis ve Ambulans Araba kazasında yaralı olanları Hastaneye taşıyordu.

Miranda,' Demi nerde?'diye endeşeli bir şekilde Polise soru soracaktı ki..Karşılarında demiyi gördüler.

Demi Ağlıyordu.. Başını Miranda ve jennetteye doğru çevirdi. Ve birden yüzü güldü,

' Miranda ! ' diye çığlık attı, ' Jennette' !

Miranda ve jennette gülümsedi. Birbirlerine sarıldılar. ' iyi misin?' dedi Miranda.

Demi tekrar ağlamaya başladı... ' Hayır, hayır ben iyi değilim ! '

Jennette endişeli bir şekilde ' Ne, ne'oldu? tamam burdayız , güvendeyiz ! '

'Hayır ' diye bağırmaya başladı demi. Nick yok ! Nick yok. diye çığlıklar içinde ağlıyordu.

Demi'nin bacağı Çimene takıldığı gibi düştü... Hala ağlıyordu !

Miranda deminin kolunu tuttu. ve onu ayağa kaldırdı ! ' Doktora gidicek, O iyi olacak..'diye zor bir şekilde gülmeye çalıştı.

Jennette'de başıyla onayladı. Ardından ' Sen hiç merak etme tamamı? herşey düzelecek'..

Ah...

Ne kadarda

haklıydıla
r !

My little Life. 217737_124072517671055_123602641051376_168905_2464111_n
Dj Malik
Emekli
Emekli
Dj Malik

Kadın Mesaj Sayısı : 11319
Doğum tarihi : 21/07/98
İş/Hobiler : Directioner.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc1060/5000My little Life. 261f97k  (1060/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeCuma Haz. 03, 2011 12:33 pm

Çook güzeellş <3 Devam :))
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 05, 2011 11:58 am

devam
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 05, 2011 1:14 pm

Devam.
Takip edeceğim. My little Life. 533835
http://demilovatofan.forum-canada.com
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 05, 2011 2:00 pm

sondaki resme ölürüm ya üğü demiş kıyamnam <3
devam
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 12, 2011 3:03 pm

Devam
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 3:44 pm

2.BÖLÜM FRAGRAMI

1 Yıl Sonra...
'Ah Sonunda tatil' dedi Miranda, Güneş gözlüklerini taktı,Eline Seventeen dergisini aldı ve Havuzun başına oturdu.
'Yüzmek için ideal' dedi Jennette,Tertemiz havayı içine çekti.
Miranda gözlüklerini çıkartı. 'Demi Nerde?' dedi endişeli bir şekilde.
'Ah Nickin ölümüne hala alışamadı,Kazadan 1 yıl geçti.. Fakat hala ağlıyor.' dedi jennette üzgün bir şekilde.Oradaki meyve suyundan yudumladı.

----
Evet bölümün fragramı.
yorum gelirse bölümü yayınlayacağım .

Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 8:04 pm

ohaaaaaaaaaa :O
nik öldümü
pfdk'
Süper Üye
Süper Üye
pfdk'

Kadın Mesaj Sayısı : 4138
Doğum tarihi : 16/01/97
İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. 28i1cnc270/5000My little Life. 261f97k  (270/5000)
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeC.tesi Haz. 25, 2011 11:12 pm

Şoktayım. haaaaa
Devam.
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 11:32 am

vaay süper
Prudencé.
Yeni Üye
Yeni Üye
Prudencé.

Kadın Mesaj Sayısı : 132
Doğum tarihi : 16/04/99
İş/Hobiler : Sıkılmaktan sıkılmak .

My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 12:10 pm

Evet çok güzel <3
Yeni Bölümm istiyorum Şok
http://ashleytisdaleturkey.hareket-forum.net/forum
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 2:49 pm

ve devam ilerleyen bölümde netleşecek :)
Öldümü sorusunu size yöneltiyorum 'sizce?'

1 Yıl Sonra...
'Ah Sonunda tatil' dedi Miranda, Güneş gözlüklerini taktı,Eline Seventeen dergisini aldı ve Havuzun başına oturdu.
'Yüzmek için ideal' dedi Jennette,Tertemiz havayı içine çekti.
Miranda gözlüklerini çıkartı. 'Demi Nerde?' dedi endişeli bir şekilde.
'Ah Nickin ölümüne hala alışamadı,Kazadan 1 yıl geçti.. Fakat hala ağlıyor.' dedi jennette üzgün bir şekilde.Oradaki meyve suyundan yudumladı.
'Hımm' dedi Miranda,dergisini karıştırdı. sıkıntılı görüyordu. ' belkide onu aramalıyız . '
jennette,Miranda'nın yanına oturdu. 'imkanı yok, yanlız kalmak istediğini söyledi . '
've bu einstein'ı durdurmadı' diyerek telefonu aldı eline Miranda,
-Alo
-Alo Demi,Tanrım..iyi misin?
- iyi gibi görünüyor muyum?
-Bak kaç gündür yüzünü göremiyoruz . Buraya gel, Bu harika havada kendini eve atma.
Demi birden ağlamaya başladı . Miranda şaşırmıştı, Jennette pür dikkat onları dinliyordu.
-Hey demi,sen iyi değilsin.
-nasıl iyi olabilirim ? Nick benim aşık olduğum ilk ve son erkekti..
Miranda, tam demiye bir şey diyeceken,demi telefonu Miranda'nın yüzüne kapar .
'Sana onu arama dedim,Yok Einstein'ı bu durdurmamıışmış, Sanki Einstein,Demi ağlamasın diye ona moral vermeye çalışıyordu.'
Miranda,Jennette'ye kötü bir yan bakış fırlattı.
'Neden biraz yüzmüyorsun ? '
Jennette oralı olmadı,Havuza doğru gitti. arkasına Dönüp Miranda'ya bağırdı ' Kötü arkadaş! '
Miranda sinirlendiği gibi suya atladı. 'Lanet olsun' diyerek Jennette'ye su attı.Jennette'de ona derken..
Demi'nin sesini duydular. Demi Ağlıyordu.
'Ben burada ağlarken, siz su savaşımı yapıyorsunuz?'
Jennette güldü,Demi'nin kolunu tuttu. Onu suya çekti. Demi çığlık attı ' Bırak beni' diye çığırdı ağlıyarak sudan çıktı.
Miranda ve Jennette ağızları açık,Demi'ye bakıyorlardı.
'Aman tanrım' dedi Miranda.
'Vay canına' dedi jennette'de.
Demi gerçekten çok kötü görünüyordu,oysaki bizim demi daima yüzmeyi ve onlarla eğlenmeyi severdi
fakat bu Demi diğerinin tam tersiydi..Biraz daha Olumsuzdu,Hata çok olumsuz.

Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 3:10 pm

öldü bence :O
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimePaz Haz. 26, 2011 4:01 pm

devam <3
>> Ariella <<
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
>> Ariella <<

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
My little Life. Empty
MesajKonu: Geri: My little Life.   My little Life. Icon_minitimeSalı Haz. 28, 2011 7:40 pm

2.bölümfragramı;
'Hey' dedi demi.
Saat sabahın 3'ydü. Mirandayı uyandırmaya çalışıyordu .
'Göle gidiyoruz, hadi kalk' dedi sevinerek,
ardından Jennette'nin yanına gitti. Onuda hemen kaldırdı.
Miranda ve Jennette şaşkındılar .
Fragram yorum gelirse (:

My little Life.
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Life is Life
» [i][b]My New Life[/b][/i]
» Bon Jovi - It's My Life
» In Real Life
» Pink - Save my Life