» Hoşgeldin:: Misafir » Mesaj sayınız:: 29
|
|
| Life is Life | |
|
+4obliviate. Boddah. audrey. Vıncent.& 8 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (590/5000)
| Konu: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 10:55 am | |
| Life is Life -Karakterler : -------------------------- Miley Cyrus: Ünlü olmayı çok isteyen bir genç kız,fakat babası onun M&R Müzik Şirketi'nde,müdür olmasını istiyor.Demi ve Selena çocukluktan itibaren tanışıyorlar. Selena Gomez : Hayali Hollywood'ta olmak istiyor.2 ay once annesini kaybetmenin acısını yaşıyor.Bu olay da ona en büyük destek Demi ve Miley'den geliyor. Demi Lovato: Dobra,Tatlı,Canayakın Demi.Bugüne kadar hiçbir zaman 'öylesine' bir ilişkisi olmadı,belki başka birine duydugu Aşk'tan ,belki de kendini korudu.Bugüne kadar onun hiç derdi olmadı yani olamadı,Selena ve Miley'in dertleri ona yetti. ---------------------------- Nick Jonas: Selena'nın sevgilisi,Selenay'la Demi&Joe sayesinde tanıştılar.Selena'yı çok seviyor ayrıca kıskanıyor bu yuzden baya tartışırlar ve hep birbirlerini üzerler. Joe Jonas: Demi'nin eski sevgilisi,Joe'nin umursamaz tavırlarını,Demi gibi huysuz,ciddi ve dobra bir kız kaldıramadı ve ayrıldılar. Kevın Jonas:Miley' delice aşık,Platonik Kevın.Bunu ona Joe takmıştı.Acımasızcaydı. I.BÖLÜM FRAGMANI Selena Çok Kızgın. Miley ise yaptıgından dolayı üzgün. Demi'ye bir mesaj geliyor. Hepsi gelen mesaja saşkınlar, Acaba Selena neye kızdı? Miley ne yaptı? Demi'ye gelen mesaj kimden ?
Yorumlarınızı Bekliyorum :Very Happy: İşallah Begenirsiniz
| |
| | | audrey. Üye
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : texas. Doğum tarihi : 12/07/94
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 10:58 am | |
| Süpere benziyor ! Devam ♥ | |
| | | Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 12:39 pm | |
| | |
| | | Vıncent.& Moderatör
Mesaj Sayısı : 3256 Yaş : 27 Nerden : Mersin. Doğum tarihi : 30/07/97 İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 1:08 pm | |
| Teşkür Ettim Canlar Hemen.I.BOLUM -Miley-Alarm Çalar. Oh,Olamaz,gene sabah oldu. Gene,Gene ve Gene. Ben ve Monoton Hayatım. (1Mesaj Alındı)Kesin Demi'dir. ''Uyan Uykucu,Selena Bize Gelecek,10 Dakikan var. Geç Gelirsen Aç Kalırsın, haberin olsun.'' gönderen:Hysuz'um 12.07.2011/9:15Ah! Kesinlikle acele etmeliydim. Hem aç kalmak istemiyordum, Hemde Selenay'la konuşmalıydım. (1 Mesaj Alındı)Demi,tamam geliyorum! ''Miley! Sana inanamıyorum, Nasıl yaparsın? Çabuk,gel!''gönderen:Tatlı Belam 02.07.2011/9:20Sanırım öğrenmiş.. -Demi-Selena: Ya nasıl yapar Demi, nasıl gidipte Nick'le konusur. Ya şimdi ben,ya of.Bence en doğrusunu yapmıştı. Nick'in,Selena'nın annesini kaybettiğini ögrenmesi gerekiyordu ve Selena'yı daha fazla üzmemeliydi. Demi: Hayatım biraz sakin ol. Gelince neden yaptıgını anlarız. Miley senin iyiliğini düşünür bunu sende biliyorsun ki bir açıklaması vardır.Selena: Olsa iyi olur.Kapı çaldı. Selena hemen fırladı, elimi kaldırdım ve durmasını söyledim. Kapıyı açmaya aşağıya indim. Kapıda duran Miley öyle masum görünüyordu ki, Selena'nın sinirini düşününce ona acıdım. Miley: Demi... Lütfen yardım et bana, daha fazla üzülmemeliydi ve biliyorsun ki Nick üzme konusunda ustadır.Gözlerimi devirdim.Elbette biliyordum, Nick yüzünden Selena kaç kere omzumda ağlamıştı. Ben onların dert küpüydüm. Bundan şikayetçi miydim ? İnanın bunu bende bilmiyordum. Miley içeri girdi. M:Bak üz.. S:Ya nasıl yaparsın,bunu? M:Bak üz.. S:Ya of şimdi ne olacak? M:Bak tatl... S:Nick benden ayrılır mı acaba ?Miley'i duymuyordu, durmadan konuşuyordu ama ne benimle nede Miley'le,kendi kendine. M:Bak tatl... S:Benim şöylettigimi düşünecek. M,D:YETER! M:Selena bana bak,paranoyak oldun resmen. Nick ünlü bir şarkıcı,ayrıca oyuncu,ayrıca söz yazarı, ayrıca Hollywood yıldızı,ayrıca..neyse,olabilir ama asla senin gibi birini bırakacak kadar *pt*l degil. Yani senin onu *pt*l gibi sevdigini biliyor. S:Dogru,Hey! Ben *pt*l değilim.Ah,Evet! Aptalsın tatlım, ayrıca Nick'e aşık felanda değilsin Miley'in saydıgı o özellikler senin sahip olmak istedigin özellikler sen onun hayatına aşksın. Keşke bunları söylebilsem. -- Selena,Demi'nin telefonuyla oynuyor. Mesajlara bakarken,kesinlikle okumuyordu. Başka birşey... pardon kişiyi düşünüyordu. O anda enerjimi gönderdi bilmiyorum ama Demi'nin telefonuna bir mesaj geldi. S:O..Ol..OLAMAZ! DEMİ! Jo..Joee,inanamıyorum!Joe mi? ne olabilirdi ki acaba geri mi dönmüştü.Ah,Kendini kandırma Demi! İlişkiniz biteli 1 yıl olacak neredeyse ve arkadaşça konuşmuştuuz kaç kere , Gene öyle bir mesajdır kesinlikle. S:İnanamıyorum!Bu olamaz!Demi,daldıgı düşüncelerden sıyrılıp hemen Selena'nın yanına koştu. Meraklı Miley çoktan gelmişti bile ve gözleri kocaman açılmıştı . Önemli bir şey olmalıydı. BÖLÜM SONU*Flood için özür dilerim. Yorumlarınızı Bekliyorum. Kısa zamanda II.Bölüm Fragmanını Yayınlıycam | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 1:28 pm | |
| ohaa süpeeeeerrr :O Sölesin nolcakki sel :kol devam hemen <3 | |
| | | obliviate. Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 1:34 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 1:48 pm | |
| nemi olması imkansız bence :D :D oha :D devam | |
| | | audrey. Üye
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : texas. Doğum tarihi : 12/07/94
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 2:19 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 2:23 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 2:40 pm | |
| Çok Çok Çok Çok Çok Çok Teşekkürler,Seviyorum Siziii. Devam Ediyorum,, II.Bölüm-Bir Umut-Selena: Okuyorum''Demi ben burdayım,geldim. Buluşsak nasıl olur ,seni özledim.''Miley: Yorumsuz!Beni özlemiş,Ah! Joe bende bende çok özledim, sanırım,evet,bunu gerçekten istiyorum onunla buluşacağım.Selena ve Miley suratıma balık gibi bakarken koşar adım dolabıma gittim ve elbise seçmeye başladım. Demi: Selena,Joe'ye benimde onu özlediğimi ve seve seve buluşabileceğimizi yarım saatte hazır olacagımı gelip beni almasını söyle.Döndüm ve onlara baktım hiçbirini anlamamış gibi duruyordu. Hayla balık gibi bakıyorlardı. Tek kaşları kalkık balık. Demi: Heey! E hadi, neyse bu süre yeterli meraklı gorunmemem için,ama biraz daha sürerse istemedigimi düşünecek.Surat ifadesi degişmeyince elimdeki elbiseyi yataga bırakıp, telefonu elinden aldım ve mesajı yazdım. Gonderdikten sonra telefonu çantama attım ve üstümü giyindim. Balık suratlar hayla beni izliyordu. Tam kapıdan çıkacakken , Selena: Ben mutsuzum ve sen eğlenmeye gidiyorsun. Yanımda olmuyorsun ve beni,bizi yanlız bırakıyorsun...''Devam ederse içimdeki her şeyi söylemekten çekinmezdim. Devam etti.. ''SEN BİZİ UMURSAMIYORSUN!''işte bu son sözdü. Ben resmen hayatımı onlar üzerine kurmuştum.Babam ile annemin Fransa'ya gittiği günden beri Selena bizde kalıyordu. Her gece agladıgında ben vardım yanında onun için yapmadıgım sey kalmadı ama o bana, bizi umursamıyorsun diyor,Yeter Artık. Elimdeki çantayı yere attım. ''Umursamıyorum ha! Ben size kendimi adadım. Senin Nick'le kavga ettigin gün-ki bu hergün oluyor- ben Joe'la ayrılmıştım,delicesine üzgündüm, ama seni teselli ettim. Nick senden ayrıldıgında,benim Joe ile 1. yıldönümümdü omzumda agladın ve elbisemi mahfettin.Bende sen üzülme diye Joe'yi ekip,Nick'le konuşmaya gittim.Joe'nun bana hediye ettigi kolyeyi çok begendin ve Nick'le randevunda takmak istedin,'tamam' dedim.Senin yüzünden Joe'la kavga ettik. SELENA BU KEZ SENİ DEĞİL JOE'Yİ SEÇİYORUM,KENDİMİ SEÇİYORUM!''Selena'nın sesi çıkmıyordu,Miley ise bana sarıldı çünkü ağlıyordum. Miley'i kırmadan hafifçe ittim ve çantamı alıp,evden çıktım. Miley arkamdan seslendi ama gelmedi.En iyisini yaptım. BÖLÜM SONUIII.Bölüm Fragmanı*Joe,Demi'nin kapısında. Miley ve Selena pencereden bakıyor. Demi,Joe'nin arabasına atlıyor. *Bir kafedeler gülüşüyorlar, Joe glümseyerek birine el sallıyor. *Demi odasında ağlıyor yanında Miley ve Selena var. Miley: Bu kadar düşüncesiz olduğuna inanamıyorum. | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 3:00 pm | |
| Ohaaa :O Kime diyo acaba Selena :@ Devam hemennnn süper :) | |
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 3:11 pm | |
| Selena'ya dediklerinizden dolayı uzuleceksiniz Devam ama bugunluk son III.BÖLÜM -Selena-İçimde duydugum acı,Demi'nin sözleriyle daha çok acıdı. Ben sadece onu korumaya çalışıyordum ve bunu kendim üzerinden yapmayı denedim. Demi'yle dostlugumuza guvenerek yapmıştım bunu. Ama sanırım fazla ileri gittim, tam ağzımı açıcaktım ki gözlerindeki yaşlar susturdu beni, bu dünyada bir tek ...Annem ve Demi'nin ağlamasına dayanamazdım. Miley hep aglardı alışkındım. Ama Demi beni annem gibi korurdu , karşımda sadece 2 kere agladı,küçüktü düşmüştü... Çantasını aldı ve kapının önunde bekleyen Joe'ye gitti. Miley: Ahh.Selena bu sefer fazla oldu. Ne yapmaya çalıştıgını anladım ama ,fazla oldu arkadaşım, çok fazla.Tamam.Kesinlikle haklıydı. Agzımı bile açmaya hakkım yoktu. Koşar adım pencere onune gittim.Miley'de yanıma geldi.Demi koşarak Joe'nın üstü açık arabasına atladıgı gibi sarıldılar. 'Sevimli Joe' bize selam verdikten sonra gazlayıp gitti. Ne olacagını inan bilmiyordum. Eğer birdaha onu üzerse kötü olur. -Demi-Ahhh..Joe'yi özlemişim,Selenay'la kavgamdan sonra koşar adım kollarına attım kendimi. Hissetim onu,sanırım oda beni.Gazladıgı gibi ******'ın onunde bulduk kendimizi. İndik,Cafe'ye girdik ve cam kenarındaki masaya oturduk. Joe:Seni özlemişim,Dem.Demi:Bende seni,Jo.Daha sonra siparişlerimizi verdik ve hemen geldi. Kahvemi içerken,Joe beni izliyordu.Birden bir kahkaha kopardı. Demi:Neye güldügünü sorabilir miyim?Joe:Burnunda köpük var.Uzanıp burnumu sildi.Beraber gülmeye başladık,sonra Joe kapıdan birine baktı ve el salladı. Kız geldi,Gözündeki gözlükle kim oldugunu anlamadım zaten tanıdıkta degildi. Ama Joe gayet iyi tanıyor gibiydi. Xkişi: O,,Hoşgeldin Canım,Canım? Joe:Hoşbuldum Sue.Kimdi bu kız ya ,nasıl bu kadar yakın olabiliyorlardı.Yoksa sevgililer mi ? İnanmıyorum sevgilisiyle beni mi tanıştıracaktı.Aman saçmalıyordum masaya bile gelmemişti derken.. Joe ve 'Sue' yanyana karşıma oturdular.Zar zor konusarak, Demi: Jo..Joe ben gitmek zorundayım,kızlar bekliyor.Görüşürüz canım.Cevabını bile beklemeden,çantamı alıp çıktım.Ordan çıkarken arkamdan birşeyle dedi ama duymadım. O sinirle kendimi kapının onunde buldum. Anahtarı delige sokana kadar 2 dakika ugraşmıştım,daha sonra Selena kapıyı açtı.O üzüntüyle koşup boynuna sarıldım ve ağlamaya başladım. -miley-Kapı tıkıradıgı an Selena koştu. Bende peşinden tabi, Demi Selena'ya sarıldı, hüngür hüngür aglıyordu.Hep birlikte Demi'nin yatagına oturduk. Demi bize olanları anlattı. Selena ve ben can kulagıyla onu dinliyorduk. D:Resmen sevgilisini benimle tanıştıracaktı. M:Bu kadar düşüncesiz olduguna inanamıyorum!. S:Kalpsiz!Demi öyle ağlıyordu ki artık dayanamıyordum. Onu sadece 1 kez aglarken gormuştum oda Joe ile ayrıldıklarındaydı, Joe'nun Demi'yi tekrar uzmesini seyredemezdim. Miley: Yeter Artık,Aglama.Çantamı aldıgım gibi,evden çıktım. Peşimden gelemeyecek kadar üzgündü. Jonasların evine gittigimi bilmiyordu. Hemde Kevin'la karşılaşma pahasına. | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 3:15 pm | |
| Kevinla noldu ki anaaa :O Mükemmel gidiyor ya süpersiinn | |
| | | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 4:35 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 5:51 pm | |
| Yi -ki♥♥♥ Bnde seni yerim -ki
| |
| | | alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 6:03 pm | |
| | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Perş. Haz. 23, 2011 9:57 pm | |
| | |
| | | alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Life is Life Cuma Haz. 24, 2011 12:13 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Life is Life Cuma Haz. 24, 2011 2:16 pm | |
| 4.BOLUMOnu görmek bile içimi acıtırken,başka biriyle görmek nasıl da acıttı canımı… Gözleri gülüyordu,benim ise ağlıyordu gözlerim.Ben,Selena ve Miley yataga oturduk,başım Miley’nin omzunda ellerim Selenadaydı.Ben öyle aglıyordum ki ikisininde ne söyledigini duymadım. Sonra Miley çantasını aldı ve gitti. Artık gözyaşlarım akmıyoru,akacak gözyaşım kalmamıştı.. O an gitmeden önce Selenay’la olan kavgamızı hatırladım. Ne yapmıştım,resmen Joe’yi tercih etmiştim.Peki o ne yaptı. Ohh..Canım Arkadaşım benim. Demi:Selena ben.. Selena:Tamam bitanem,anladım ben asıl özür dilemesi gereken benim.Ben sadece Joe’nun seni tekrar üzmesinden korktum ve beni önemsediğini düşünerek kendimi ortaya koydum. Demi:Tabiki seni önemsiyorum,tabi ov! Bitanem çok özür dilerim .Selena: Bende.Öyle bir sarıldıkki , onun ve Miley’nin benim için bne kadar önemli oldugunu ve onların dertlerinden hiçte şikayetçi olmadıgımı gösterdi bu saılma bana. Demi:Bu arada ,Miley nerde?diye sordum burnumu çekerek. Selena:Sanırım Joe’ye gitti .Demi:Hı,iyi tamam….Ne?-Miley-Öyle sinirliydim ki Jonasların evine dozer satın alıp onunla birlikte girebilirdim.Kalpsiz! bunu nasıl yapardı. Kapısına dayandım ,kapıyı Kevın açtı. K:Oh!Miley, ne büyük sürpriz.Onu kırabilecegimi düşünmeden kenara ittim ve mahalle kabadayıları gibi bagımaya başladım. M:JOE! HEMEN BURAYA GEL!Anında salondan bir kafa uzandı.Aman ne tatlı.Koşar adım yanıma geldi ve, J:Oh.Mily nerden çıktın sen.M:Yumurtadan!Tam üzerine yürüyecektim ki koltukta oturan’ bayan sevgiliyi ‘ gördüm. Aman ne güzel, evede getirmişti. J:Gene ne yaptım?M: NASIL…Sesimin çok yüksek oldugunu fark edip Joe’yi mutfağa çektim. M: Nasıl Demiy’le kız arkadaşını tanıştırırsın?!J: Ne?M:Ne kadar da safsın,nazar degmesin.Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorsunya!J:Kimle,ne yapmışım,hiçbir şey anlamadım.M:Bide eve getirmişsin utanmadan,ne zaman evleniyorsunuz?!J:Sen Sue’den bahsediyorsun…Sevgilim…Öyle gülüyordu ki sinirlerim bozulmuştu. M:Evet! ‘Sevgilin Sue’den bahsediyorum,AMA BUNDA GÜLÜNECEK BİR ŞEY YOK! J:Elbette var,çünkü o benim sevgilim degil. O…Tekrar gülmeye başladı. M:Ne? Nasıl? Hayla gülüyordu. J:Beni kıskandı mı? Demi beni kıskandı!Hayla gülüyordu.Dayanamadım. M:Gülmeyi kesip ,onun kim oldugnu söyler misin? J:O Kevın’ın Sevgilisi.Devamı yorumdan sonra | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life Cuma Haz. 24, 2011 2:36 pm | |
| Anaaa :O Ama mayliyle kevin ? anaa hımmmmm Süper yaaa devamdevamdevam | |
| Konu: Geri: Life is Life Cuma Haz. 24, 2011 3:49 pm | |
| Bu bolumun devamını koyuyorum sonra bi hafta yok çunku ben yalıga gidiyorum :(
| |
| | | `quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Geri: Life is Life C.tesi Haz. 25, 2011 10:54 am | |
| Çbuk koy o zamn seni özlicez | |
| | | Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Life is Life C.tesi Haz. 25, 2011 11:40 am | |
| | |
| Konu: Geri: Life is Life Ptsi Tem. 04, 2011 1:37 pm | |
| .... Kevın!?...Yanlış mı duymuştum.Kevın? Bana aşık,yada aşık oldugunu sandıgım Kevın. Her fırsatta beni sevdigini söyleyen Kevın. Tam o sırada mutfak kapısından 'Eski Platonik Kevın' girdi. K:Ne oluyor burada,gülüşmeleriniz sokak başından duyulacak neredeyse,neymiş bu komik olan ? M:Ben gülmüyorum! dedim, Sert bir tavırla. K:Pekiii,ttaammamm. Tam ağzımı açıcaktım ki, kapı çaldı. Aynı anda Demi ve Selena sesi geldi. Sanırım jeton geç düşmüştü. Selena birden Demi'yi bırakıp Nick'e sarıldı. Demi direk benim yanıma geldi. Öyle bir çimdiklediki kapardı sandım. M:Ahh! D:Niye geldin buraya.. M:Susss...Durum bildigin gibi değil. D:Ne? J:Ee,Kızlar bitti mi? M,D:Ne bitti mi? J:Fısıldaşmanız. M:Bitti. D:Bitmedi! M:Bitti! D:Bitmedi,Durum ne ?! M:E artık Joe anlatsın. dedim, ve çıktım.Tam kapıdan adımımı attıgım an Kevınla yüz yüze geldim.
-Demi- Miley,ah Miley! Ne yapıyorsun sen ? Neymiş bu durum sorsam yanlış anlar mı? J:Demi,Sue Kevın'ın sevgilisi. Öyle miydi? Yanlış mı duymuştum ,Ah! Ben tam bir salaktım. D:İyi,olabilir.Sormamaıştım. J:Gayette merak etmişsin. Yüzüme dokundu,yere bakan başımı yüzüne dogru kaldırdı. J:Beni...Kıskandın. D:Ha..Hayır! Sadece öyle değişik bir kızla birlikte olduguna üzüldüm. J:Hım,..O zaman artık üzülmezsin . dedi ve yaklaştı,yaklaştı... nefesini hissediyordum. BÖLÜM SONU
5. BÖLÜM FRAGMANI *Demi'yle,Joe öpüşecek mi? *Kevın ve Mıley arasında ne olacak? *Selena neden Nick'e bagırıyor? *Sue meselesi ne olacak?
| |
| | | | Life is Life | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|