| Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (230/5000)
| Konu: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' Cuma Mayıs 20, 2011 11:36 pm | |
| Demi Lovato Seventeen'e konuştu: Müzik her zaman hayatımın çok büyük bir parçası olmuştur ve zorlu zamanlarımda bana yardım etmiştir. Belli şarkılar hep bana güven vermiştir, kendimi iyi hissetmemi sağlamıştır ve bana ilham vermiştir. Müzik benim hep pozitif düşünmemi sağlıyor ve güçlü kalmam gerekteğini hatırlatıyor. Benim favori şarkılarımın listeri var.
Jon McLaughlin'in 'We All Need Saving' şarkısı: Güvene ihtiyacım olduğunda bu şarkıyı dinlerim. Dünyada tek sorun yaşayan ve birşeylerle tek mücadele edenin ben olmadığımı düşünürüm. Bu gerçekten doğru. Hepimizin bazen kurtulmaya ihtiyacı var.
Eminem'den 'Not Afraid' şarkısı: Bu şarkı bana gerçekten çok ilham veriyor çünkü Eminem'in bu şarkısı onun hayata geri dönüşüyle ilgili.
MercyMe'den 'Word of God Speak' şarkısı da favori şarkılarımdandır. Bu şarkı hasta olduğum zamanlar güven kazanmamı sağlıyor. Şarkıyı her duyduğumda beni ayağa kaldırıyor ve benim inançlarım anında yenileniyor.
Sam Cooke'dan 'A Change Is Gonna Come' şarkısı: Bu şarkı bir klasik ve öncelikle benim herşeyin iyi olacağını düşünmemi sağlıyor.
Stacie Orrico'dan 'Strong Enough' şarkısı: Bu şarkıyı hemen hemen hergün dinlerim. Bu şarkı hayatımda bir amaç oldu çünkü Tanrı beni yeteri kadar güçlü kıldı.
BarlowGirl'den 'Surrender' şarkısı: Bu şarkı insanı herhangi bir bağımlılıktan kurtarır. Üstesinden gelmenize ihtiyaç duyduğunuz şeyden vazgeçmeniz ve kabullenmeniz gerekir. Bu şarkı hep ağzıma takılırdı. Eğer vazgeçersem yenilgiyi kabul ettiğimin göstergesi olduğunu anlatıyor bu şarkı bana.
Bethany Dillion'dan 'Beautiful' şarkısı: Bu şarkının sözleri kendimi güvensiz hissettiğimde bana güzel olduğumu hatırlatıyor.
Güçlü Kal, Demi Lovato. | |
|
| |
DemiLse* Kurucu
Mesaj Sayısı : 32767 Yaş : 30 Nerden : Bursa Doğum tarihi : 19/09/94 İş/Hobiler : PS,Forums,Music.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 7:01 am | |
| Görmüştüm bunu. ♥ Teşekkürler Ece'm. ♥ | |
|
| |
Pinkquen. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4612 Yaş : 25 Nerden : BieberWorld'den Doğum tarihi : 15/06/99 İş/Hobiler : karaoke yapmak,bilgisayar oynamak,kitap okumak.
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 9:11 am | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 12:02 pm | |
| Stay Strong Demişim <3 Sağol bitanem <3 | |
|
| |
Pinkquen. Süper Üye
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 1:34 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 2:44 pm | |
| - Helios .' demiş ki:
- Stay Strong Demişim <3
Sağol bitanem <3 | |
|
| |
Pinkquen. Süper Üye
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' C.tesi Mayıs 21, 2011 9:29 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' Paz Mayıs 22, 2011 9:57 am | |
| | |
|
| |
Pinkquen. Süper Üye
| Konu: Geri: Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' Paz Mayıs 22, 2011 10:40 am | |
| | |
|
| |
| Demi Lovato 'Müzik güçlü kalmama yardım ediyor' | |
|