| Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (945/5000)
| Konu: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Salı Haz. 21, 2011 10:10 am | |
| Bas Karakterler;Bella Swan:Asil bir aileden gelen güzel,iyi kalplibir kızdır.Üstelik de çok zekidir.Zekâsı sayesinde vampirsel yeteneklere karşı bağışıklık kazanmıştır.Ve bu yeteneğini Voltriler biliyordur.Ondan da etkilenmişlerdir.Ailesiyle birlikte yaptığı bir seyahatte trafik kazası geçirir ve annesiyle babasını kaybeder.Kazanın olduğu bölge Voltriler'e aittir.Bella kan kaybı yaşayıp ölmek üzereyken Aro onu vampire dönüştürerek kurtarır.Ve Voltriler'e dahil eder.Bella çok güzel ve hisleri anlayabilme özelliğine sahiptir.Ve geçmişine dair hiç bir bilgiye sahip değildir.İnsan hayatındayken bile bilmediği büyük bir sır hayatının dönüm noktası olur.Edward Cullen:Cullenlar'ın inci tanesi oğludur.Hafızayı okuyabilme yeteneğine sahiptir.Hayatının en güzel parçasının henüz olmadığını düşünürken ailesine yepyeni bir birey katılı ve tüm dünyası değişir.Alice Swan Cullen:Geleceği görme özelliğine sahiptir.Ve en tatlı vampirdir.Cullenlar'ı geleceğinde görür.Ve ailedeki Jasper'a tutulur.Jasper da ona...Ne var ki üniversitede tanıştığı kişiyle insan hayatından bir kesit bulur. | |
|
| |
audrey. Üye
Mesaj Sayısı : 372 Yaş : 30 Nerden : texas. Doğum tarihi : 12/07/94
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Perş. Haz. 23, 2011 11:00 am | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Perş. Haz. 23, 2011 12:38 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Perş. Haz. 23, 2011 6:03 pm | |
| | |
|
| |
Adelynnϟ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 1282 Yaş : 26 Nerden : Olimpos Doğum tarihi : 23/04/98 İş/Hobiler : Dans etmek,şarkı söylemek,futbol,boks,go-card ve eğlenceli olan her şey
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (310/5000)
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Perş. Haz. 23, 2011 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Perş. Haz. 23, 2011 9:56 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Cuma Haz. 24, 2011 12:15 pm | |
| | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2881 Yaş : 26 Nerden : C:\WINDOWS\system32 Doğum tarihi : 12/03/98
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Cuma Haz. 24, 2011 12:44 pm | |
| Yiriiim.Devam o zaman. 1.Bölüm-Volterra'da Son- -Bella- Kararlar ve kararlar...Voltriler'den biri olarak çok sıradan bir hayatım vardı.Asla kendimi Voltriler'den biri olarak görmemişimdir.Beslenmem,Hayatım,hislerim,mantığım ve hatta fiziğim bile onlardan farklıdır.-Vampir olmama rağmen-Onlar insan kanına susamış vahşi yaratıklarken bense susuzluğumu hayvan kanıyla bastıranbir vampirdim.Tıpkıı..Tıpkı..Cullenlar gibi...Onlardan hiçbirini tanımıyor olmama rağmen onlara karşı gizli bir hayranlık duyardım.Aro da öyle.Aro onlardan bahsederken içten içe ''Vay be...'' diyesim geliyor.Geçen her gün;sabahları ava çıkar, gündüzleri resmi kararlar ve ziyaretler gerçekleştiririz.Gece yarısı ise Aro'yla ben Cullenlar'la ilgili sohbet ederken Jane kıskançlık krizi geçirir.Ve alec de onu sakinleştirmeye çalışır. Yine bir sabah avdan dönüşte Jane'le Aro'yu konuşurken duydum.Jane sinirden bağırıyordu.Sesindeki nefre,isyan,mutsuzluk,öfke ve kıskançlığı hissetmişti. Jane.Efendim o bizden biri değil.O hayvan kanıyla besleniyor.Merhamet duygusuna sahip.Ve Alice Swan Cullen'ın kız kardeşi. Aro:Yapma tatlım Onun benim için ne kadar değerli ve özel olduğunu biliyorsun.Kızım gibi.Ve bir o kadar da yetenekli. Kendimi daha fazla tutamayıp içeri daldım ve:Ne!!Alice benim kız kardeşim mi?!Aro bunu bana nasıl yaparsın? Aro:Tatlım seni kaybetmekten korktum. ''Asıl beni şimdi kaybettin.'' Aro olduğu yerde donakalmıştı.Üzüntülüydü.Jane ise kibirli ve bencildi.Kendi beğenmiş bir ifadeyle sırıtırken ona öyle bir bakış attım ki korkarak geriledi. 1. Bölüm sonu. 2.Bölüm -Bella Voltrilerden ayrılacak mı? Üniversite'de onu bekleyen büyük olay ne? | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Cuma Haz. 24, 2011 1:00 pm | |
| Hii çok heyecanlı gidiyo. (: Divam. <3 | |
|
| |
Boddah. Yönetici
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Cuma Haz. 24, 2011 2:37 pm | |
| | |
|
| |
`quєєп Süper Üye
| Konu: Geri: Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love Cuma Haz. 24, 2011 2:42 pm | |
| siz bi de diğer bölümleri görün 10 bölüm hazır bile.biraz daha yorum lazım remzişim ondan sonra. | |
|
| |
| Sonsuzluğun Adı:Aşk - Forever's Name is:Love | |
|