Bu yepyeni bir hikaye , çok farklı.Olmayacak karakterler bir arada. Bu TRAILER'ı Kendim yaptım , ona göre :D Neyse zaten Trailer'da yazıyor hikayenin tanıtımı. İngilizce çünkü YouTube'de yayınlıyorum. Ama basit ingilizce anlarsınız yani. Neyse umarım beğenirsinizz.♥
Bu arada , beğenmediğiniz yanlış kısım varsa söyleyin.
En son pinkynitta. tarafından Salı Tem. 19, 2011 3:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
"Her taraf karanlık,her taraf... Yavaş yavaş aydınlanmaya başlıyor ortalık. Sessizlik bozuluyor birden , çocuk sesleri geliyor her taraftan. Anlamsız o kadar sözcük vardı ki kulağımın aşina olmadığı , belki de unuttuğu... "Shanny önüne baksana!" diye bağırdı bir ses kahkahalar içersinde. Bir anda kendimi bir evde buldum , duvarları krem rengi boyalı ve şöminenin önünde oyun oynayan 3 çocuklu bir evde. Yılbaşı hediyelerini açıyorlar,çok eğleniyorlar.Yüzümü kocaman bir gülümseme kapladı.Yavaşça çocukların yanına çömeldim. Aniden çocuklardan birisi kafasını çevirdi ve bana baktı.O anda geri fırladım.Bu , bu çocuk... BEN'dim. "Hey şuraya bakın!" dedi küçüklüğüm. 2 kız da başlarını çevirdiler.Çok tanıdıklardı. Gözlerimi kıstım ve daha dikkatli baktım , Riana , Carter! Gözlerime inanamadım. İki adım daha geriledim.Ağzım açık kalmıştı.Riana ve Carter ile en son 8 yıl önce görüşmüştük! Onları tamamen unutmuştum.Hayat geçip gidiyordu ve ben 8 yıldır onları hatırlamadım bile! Saçlarımı çektim , neler oluyordu.Hızla kapıya doğru koştum , beni durduransa yepyeni bir kare..." - -Aaaaaaaaaaaaaa! Çığlıklar içersinde uyanmıştım.Roanne korkuyla odama çıkmıştı. -İyi misiniz efendim. -İyiyim Roanne birşeyim yok ,, sadece sadece geçmişe döndüm.Bir kabustu , geçti. -Size su getirmemi istermisiniz? -Teşekkür ederim roanne , çok iyi olur.
O gece aynı rüyayı görmemek için gözlerimi kapatmadım. Güneş doğduğundaysa ilk işim bir psikoloğa gitmekti , Riana ve Carter'in yüzünü bile hatırlamakta güçlük çekiyordum. Öyleyse neden bu rüyayı görmüştüm?Meraklar içersinde psikoloğa gittim.
-Carter- "Carter Johnson Dr.Jackson sizi bekliyor". Duymak istediğim anons beni bulmuştu.Ümit ve meraklar içersinde doktorun yanına gittim. -Hoşgeldiniz bayan Johnson. -Hoşbulduk bay Jackson. -Şikayetinizi öğrenebilirmiyim? -Dün gece , bir rüya gördüm.Rüyamda geçmişe döndüm. Eskiden arkadaşlarımla yaptığımız şeyleri gösterdi bir ses.Ne zaman kaçmaya çalışsam , önüme başka bir anı çıkıyordu.Aklımı kaybedecek kadar korktum. Eski arkadaşlarım Riana ve Shannon'du , onlarla yıllardır görüşmedim.Aklımdan çıkıp gittiler. Neden bu rüyayı gördüğümü çok merak ediyorum doktor bey , bana yardımcı olabilirmisiniz. -Dün sizin için özel bir gü... Kapı hızla açıldı , siyah saçlı orta boylu formlu bir kız kağıtları düşürerek içeri girdi. Söze girdi. -Ba,ba,bay Jackson , istediğiniz evrakları getirmiştim de. -Büliyorum Riana , ancak yerde gezmese daha iyi olurdu. -Özür dilerim Bay Jackson hemen toplarım... Hemen söze girdim. -Riana! -Buyrun efend...Carter?!Carter Johnson?. -Riana!Seni gördüğüme inanamıyorum. -Be,be bende. İkimizde şaşkınlıklar içersindeydik. O sırada hemşire içeri geldi. -Bay Jackson , Shannon Pierce geldiler , çok önemli bir durum varmış.Randevusunu öne alayım mı?. -Shannon Pierce mi,hemen odaya getir! Riana ile birbirimize baktık ve aynı anda şunları söyledik: -Shannon,bugüne inanamıyorum!?
Jamentha.
Emekli
Mesaj Sayısı : 14080 Yaş : 27 Nerden : hogwartsismyhome. Doğum tarihi : 11/02/97 İş/Hobiler : ps.
-Carter- Riana da ben de çok heyecanlanmıştık.8 yıl önce görüşmüştük ve şimdi hepimiz tekrar birlikteydik. Shannon az sonra içeri girmişti.Yüzünde garip bir ifade vardı , içeri girdiğinde ikimizi bir süzüp oturdu. Beklemediğimiz bir tepki almıştık.Doktorun siz ayrılabilirsiniz bakışıyla birlikte dışarı çıktık. İkimiz de şoktaydık.Nasıl hatırlamazdı?Riana ağzını bilee açmıyordu. -Riana,ben... -Biliyorum,siz ünlüsünüz,bense hala orta sınıf bir amerikallı kızım.Ben size göre değilim. -Shannon benden daha ünlü,bir çok filmde oynadı,dizide oynadı,modellik yaptı.Bu kadar yoğunluğun arasında... -Evet biliyorum,çok yoğun ve bizi hatırlayamayacak kadar aciz.Belki de kendime bir yetenek bulup , sizin seviyenize çıkmalıyım. Belki o zaman hatırlar beni. -Riana,ba... -Bak carter,senin bugün işin olmayabilir ama hala bu hastanede asistanlık yaptığımı unutma. "Riana!Randevu kağıtları nerede!?" -Hemen getiriyoruum! Selena,iş beklemez. dedi ve hızla aşağı indi.Bende Dr.Jackson'un odasının önünde beklemeye başladım. 15-20 dakika sonra Shannon içeriden çıktı.Yanımdan geçerken önüne geçtim. -İmza mı istiyorsun? dedi elini cebine atarak. -Hayır Shannon , hatırlamanı istiyorum. -Ne,neyi hatırlayacakmışım. -BENİ. -Seni mi , hmm ha hatırladım şu gezen kız neydi senin ismin Cat.. -Carter. -Hah işte Carter.Bana biryerlerden tanıdık geliyorsun ama... -Ben söyleyeyim , Carter Johnson , Texas/Dallas , 2000 Yılbaşı partisi... -Ca,Ca Carter sen misin bu?Vickie'nin kızı sen? -Evet shanny o benim. Şaşkın bir ifadesi vardı , hemen toparlanıp -Ne kadar özlemişim,iyi ki karşılaştık! Sarılmaya çalıştı bir an.İzin vermedim. -Ben hala Carter'im Shanny , değişmedim.Ama sen çok değişmişsin. Riana'yı hatırlıyorsun değil mi? -Tabiki bizim üçüncümüz. -Az önce tanımadın bence... -O kız Riana mıydı?Tamam benziyor olabilir , ama Riana ezik bir kız olamaz! -Bence sözlerine dikkat etmelisin. -Neyine dikkat edeceğim , ezik işte!Ve o riana değil zaten kız bizi tanımıyor bile! -Sana sözlerine dikkat et dedim! Riana arkadan Dr.Jackson'un odasına koşuyordu. Shannon tekrar söze girdi. -Aa yeter be!Onun Riana olmadığını biliyorum!Çünkü biz hiç ezik değildik , değiliz,olmayacağız! Riana'da söze girdi , bir yandan da shannon'un sırtına dokundu: -Gerçek Riana karşında duruyor Shanny McGraddie. -Shanny McGraddie bu,bunu nereden biliyorsun?! -Belki de aptal doktor oynarken sana taktığımız isimdir... -Tamam , bütün bu olanlara inanamıyorum.Daha fazla eziklerle olamayacağım Roanne! Gidiyoruz. -Sen bana ezik mi dedin?Bana ezik dedin Shanny.Bunu beklemezdim belki de bir daha görüşmeyiz. -Çok iyi olur,ben kendime bir sokak kızıyla geziyor dedirtmem.Anlayın ikinizde Ben "Shannon Pierce"yim. -Ben anladım , ama sen bile şu an ne yaptığını anlamadın. Shannon tek birşey söylemeden oradan ayrıldı.Riananın son sözleri ise : -Böyle olacağını biliyordum!
Bu gün 1 bölüm daha koyacağım :D
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Vayyy devam :) Ama bu Riana Shannonu tanıyor çünkü shannon bilmem ne geldi bekliyor falan dedi doktora ee çocukluk arkadaşının ismini ve soyismini unutacak kadar aciz değil hatırlamıyor mu ? Neyse devam :D
alisonloveato
Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98