| GözlerKapanınca. | |
|
+3yuzdeyuzinsan Backspace. ladybee. 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
alisonloveato Kurucu
Mesaj Sayısı : 34786 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 25/04/98
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (5000/5000)
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. Paz Tem. 24, 2011 2:27 pm | |
| | |
|
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. Ptsi Tem. 25, 2011 1:42 pm | |
| Devam (: YeniKarakterlerEklenmiştir-JoeJonas,IanSomerhalder,NickJonas,ChristinaAguilera. AşkHikayesiOlduLen:D NinaDobrev-Ninadobrev,DemiLovato-DemiLovato,-SelenaGomez-SelenaGomez. Riana vs olmayacak , yanlış yazıyorum çünkü.Böyle devam JAJA XD GozlerKapaninca Bolum-03Talented.(Yetenekli) -Demi- Akşam olmuştu. Her taraf karanlık. Selena ve Nina büyük malikanelerinde pamuk gibi yataklarında yatarken ben,tek o da tek salonlu küçük ama sevimli evimde boş boş duvarıma bakıyordum. Benim deniz mavisi duvarım , üzerinde hiçbirşey yoktu belki ancak ben ne zaman ona baksam sanki büyük bir ekranmış gibi anılarımı gösterir bana.Ve hayallerimi... Yine duvarıma bakıyordum,8 yıl öncesini gösteriyordu , birlikte yaşadığımız onlarca anıyı. Hayallerimi gösteriyordu,Hayallerim... Birbirimizi bırakmasaydık eskisi gibi olabilir miydik? Öyle olmayı çok isterdim. Kapının çalınmasıyla birlikte yerimden fırladım. Kapıyı açtığımda şok olmuştum adeta. Annem,gözlerimin önünde duruyordu. Gözümden inen özlem gözyaşıyla "Anne!..." diyebildim sadece. Olan gücümle sıkı sıkı sarıldım ona,kokusunu içine çektim. Aylardır annemi göremiyordum.Yeni eşi ile aylardır yurtdışındaydı. "Demi!" Diye haykırdı o da.Gözyaşlarına engel olamadı. Kendini ilk toparlayan o oldu ,gülümsedi sadece. "İçeri gelsene!" dedim gözyaşlarımı silerek. Uzun topuklularını çıkartıp içeri girdi. "Joe gel!" "A-anne Joe kim?" "Seni tanıştırmak istediğim birisi!rahat ol ;D" Gülümsedim ve geleck kişinin merakı ile beklemeye başladım. Kapının önüne geldiğinde muhteşem bal rengi gözleri karşısında kalakalmıştım. "Demi,bak bu Joe.JONAS plak şirketinin yöneticisi." "Merhaba (: Ben Demi." "Memnun oldum.İçeri girebilirmiyim?Sizinle birşey konuşmak istiyorum." "Ta-ta-tabii girebilirsiniz." "Teşekkür ederim." İçeri geldiler , salona geçtiklerimde anlamsız bakışlarla yanlarına yerleştim. Annem söze girdi. "Demi,Joe yeni yetenekler arıyor.Bende ona seni söyledim.Denemek ister misin?" "Tabii olur da, ne yapmalıyım?" "Birşeyler mırıldıan (:" "Bilmem ki , benim ses..." "Demi,Lütfen" dedi Joe muhteşem gülümsemesiyle. "Tamam " diyebildim sadece. Yüzümdeki abuk subuk ifadeyi silip mırıldanmaya başladım... "I'm over my head, and I know it, I know it I'm doing my best not to show it, to show it Whatever it takes to be what I was meant to be, I'm going to try Cause I'm living the dream and I know it, I know it I'm trying my best not to blow it, to blow it And I know everything will be fine With me, myself and time." Yüzümde hissedebildiğim bir kızarıklık vardı. Gülümsedim ve omuzlarımı silktim. "İşte bu..." ... | |
|
| |
Backspace. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (3000/5000)
| |
| |
ladybee. Süper Üye
Mesaj Sayısı : 2966 Yaş : 28 Nerden : Capitol :3 Doğum tarihi : 20/07/96 İş/Hobiler : Okuyom ben ya.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (500/5000)
| |
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. Salı Tem. 26, 2011 2:52 pm | |
| | |
|
| |
pfdk' Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4138 Yaş : 27 Nerden : Yozgat Doğum tarihi : 16/01/97 İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (270/5000)
| |
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. C.tesi Tem. 30, 2011 10:41 am | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. C.tesi Tem. 30, 2011 1:13 pm | |
| | |
|
| |
alisonloveato Kurucu
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. C.tesi Tem. 30, 2011 2:25 pm | |
| | |
|
| |
yuzdeyuzinsan Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (1510/5000)
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. C.tesi Tem. 30, 2011 4:15 pm | |
| meriç ankaradamıymış neymiş kuzeni girdi az önce :D girmiş az önce yada :d | |
|
| |
>> Ariella << Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (30/5000)
| Konu: Geri: GözlerKapanınca. Paz Tem. 31, 2011 3:43 am | |
| bayıldııım. takipçinim devam. | |
|
| |
| GözlerKapanınca. | |
|