Demi Lovato Fan
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

-Everybody wants to know true love is true.-

+10
ßlackout.
Lovatic.
obliviate.
yuzdeyuzinsan
`quєєп
Vıncent.&
Jamentha.
Boddah.
Niccy.
DemiLse*
14 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kadın Mesaj Sayısı : 3256
Doğum tarihi : 30/07/97
İş/Hobiler : Müzik,Ps,DLF :)

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc590/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (590/5000)
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 10:06 am

*Demi*
Off yine çok yedim. Üstüme rahat bir şeyler giyinmek için odama çıktım. Dolabı açtım ve kot şortumla, beyaz askılı t-shirtümü çıkarıp yatağın üstüne attım. Saçlarımı taradım ve giyindim. Evet işte hazırım. Miley'i aramalıyım. Ahh onu çok özledim. Yarın dönüyor... Sonunda!

'Miley?'
'AAAAAAAAAAAAAAAA'. Telefonu açtığında Miley çıldırmış gibi bağırdı. Sanırım beni çok özlemiş. Tamam, mükemmelim. Biliyorum.
'Miley, biliyorum.'
'Ne?! Neyi? Nasıl?'
Kıkırdadım. 'Ben de seni özledim Miles.'
'Ahh. Ben de şey sandım.'
'Ne sandın?'
'Hiç, boşver.'
'MİLEYY!'
'Yok bir şey Dem. Duşa gireceğim. Yarın, gelince konuşuruz.'
'Tamam.' dedim ve telefonu kapadım.

Evde kimse yoktu. Salona gidip daha önce yüz kere izlediğim filmi taktım DVD'ye ve izlemeye başladım. Tanrımmm, her seferinde aynı etkiyi yaratıyor ben de. Film bitince gözlerimden süzülen yaşları silerken zilin sesiyle irkildim.

Annemler alışverişten dönmüş olmalıydılar,koşup kapıyı açtım, karşımda tanımadığım biri dikiliyordu,bana dogru bir adım atarak:
‘Demi?’Dedi.
‘Evet..’
‘Kızım…’Dedi.
Neye ugradıgımı sasırdım,ne diyordu bu böyle?! Kimdi, ne saçm*lıyordu.
‘Pa..pardon ?!’
Bu kelime bile agzımdan zorla çıkmıştı,bogazım kenetlenmiş ne yapacagımı , ne diyecegimi sasırmııştım.Saka olmalıydı, evet , biri beni kandırıyor olmalıydı. Kotu ve aptalca bir şakaydı.
‘Anlatmama izin ver kızım, dinle beni.’
‘Bu aptalca saka ne zaman sona erecek?!
‘Saka degil ,sen benim kızımsın.
‘ Bana kızım demekten vazgeçersen dinleyebilirim ve tabi senin için degil bu sakanın sona ermesi için.
‘Scarlet nerde ?!
‘ Annemi nerden tanıyorsun?!
Klinikten çıktıktan sonra uzun zamandır sizi arıyorum. Evimizden gitmişsiz, tek bir fotograf, tek bir iz bırakmadan..Butun anılarımızı alıp uzaklaşmış annen seninle birlikte.
‘Tamaaam.. bu kadar yeter sanırım. Kameralar Nerde?
‘Annene hala o kadar çok benziyorsun ki..
Gözlerinde bana bakarkenki ışıltı kalbime işlemişti.. Hayır, gerçek degildi degil mi?
‘İçeri girip sana her şeyi anlatmama izin ver , n’olur.
Onu içeri aldım. Çunku ona inandım.,neden bilmiyorum ama ona guvendim.
‘Sizi dinliyorum..
‘Sen dogdugunda dunyalar benim olmustu. O kadar güzeldin ki.. O zaman bile annene benziyordun, gozlerin onunkiler gibi masmaviydi.
Nasıl soyleyecegim bilemiyorum ama..ben çok içiyordum. Bazen eve gelmedigim oluyordu. Annen hergun yolumu beklemekten yorulmuştu artık, senin ilk dogum gununde ben gene sarhoş gelince eve. Annen bana 2 secenek sundu. Ya Tedavi olursun, yada bizi kaybedersin.
Tabi ki tedavi olmak istedim,çok istedim.. ama olmadı ilk hafta klinik’ten kaçtım.Annen bunu duyunca evi terketti. Bi daha ne senden nede annenden haber alamadım. Biliyorum annen haklıydı. Sizi aradım.. sonra dusundum. Beni neden terk etti? Bu sefer istekli olarak gittim klinige , tedavimi tamamladım. Ama annenden bir daha haber alamadım. Sizi oyle çok aradım ki..

Ne yapacagımı ne diyecegimi şaşırmıştım. Bogazım yanıyor, gözlerim bulanık gosteriyordu.
‘Peki nerden buldun bizi, ne istiyorsun ?! ‘
bu cumleyi kurmak benim için oylesine zordu ki. Nefes alamıyordum sanki, cigerlerim bana isyan ediyordu.
‘Çok aradım sonunda ulaştım size. Daha dogrusu sana. Başka birine ‘baba’ diyormussun. Buna katlanamadım,kızım.
‘Ne bekliyorsun ?! Bunca yıldan sonra sana ‘baba’ dememimi. Ah! Hayır ,yanılıyorsun.Sana asla asla ‘baba’ demeyecegim.

Yanaklarım ıslandı, hıçkırıyordum, istemsiz olarak sesim titriyordu. O an kapının sesini,duydum annem gelmişti. Baş kahraman buradaydı. Beynim olanları kaldıramıyordu.. başım çatlayacak kadar agrıyordu.

‘Dem, bebegim. Gelip bize yardım etmelisin, biliyorsun artık yaşlanıyoruz .
Annem yavaşca odaya geliyordu. Yere bakıyordu başını yukarı kaldırdı ve gozleri o an dondu kaldı. Elndeki poşetleri artık taşıyamıyormus gibi yere bıraktı. Onunda gozleri doldu. Bir bana birde biyolojik babama bakıyordu.

‘Dogru mu?!
Bu kelimeler istemsiz olarak dökülmüştü dudaklarımdan.Başını hafifçe salladı, oda aglıyordu ardından babam geldi.
Oda biliyordu,belliydi. Bir kolunu annemin omzuna koydu, destek verircesine sardı, annem cansız ve donmuş bir kukla gibiydi. Başını babamın omzuna yasladı ve aglamaya başladı.
Babam:Dem..
Hiçbir şey demedim. Onlara dogru yurudum, ikisinin de gozlerinin içine baktım ve arkalarından çıkıp gittim.
Buna inanamıyorum! Yani şimdi ben… Hayır, bu doğru değil. Bu doğru olamaz! Kapıdan çıkınca hızlıca koşmaya başladım. Nereye gideceğimi, ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim buradan çok uzaklara gitmek istediğim.

Sanırım kayboldum. Gözlerim dolu dolu, önümü göremeden sadece koşuyorum.
Aoff.” Ayağım kaldırım taşına çarptı ve düştüm.
J: ‘’Heey. İyi misin?’’ dedi biri. Sesi endişeli geliyordu. Kollarımdan tuttu ve kaldırdı beni.
D: “…” Cevap vermeye çalıştım ama sesim çıkmadı.

*Joseph*
Bu ‘O’ muydu? Daha önce sadece bir kere görmüştüm onu. Uzaktan… Ama evet, bu ‘O’ydu.
Ah, Tanrım! Onu bu hale getiren herifi bir elime geçirirsem… Off ne saçm*lıyorum ben böyle? Daha ne olduğunu bile bilmiyorum…
Nasıl olduğunu sordum, cevap vermedi. Sadece ağlıyordu. Zorlukla nefes alıp verebiliyordu. Birden gözleri yukarı doğru kaydı ve sonrasında bedeni kollarıma yığıldı. Artık nefes alabildiğinden bile emin değildim.

http://fantr.ace.st
pfdk'
Süper Üye
Süper Üye
pfdk'

Kadın Mesaj Sayısı : 4138
Doğum tarihi : 16/01/97
İş/Hobiler : Müzik,Tumblr,Photoshop.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc270/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (270/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 11:12 am

O*aa.
Hikayenizi görmedim. :Q
Baştan okuyunca yorum yapacam.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kadın Mesaj Sayısı : 15465
Doğum tarihi : 30/05/97
İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc1510/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 2:44 pm

Oh-anza ya mikkemmell
ama çok uzun süre bekletiyorsunuz yaaa mesela hemen yazabilirsin bak 2 yorum olmuş :D
devam
http://aniltetikfan.hareketforum.net
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc590/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (590/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 2:52 pm

Hemen Canım :D
Sağolasınız <3
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc1510/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (1510/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 4:44 pm

:D devam
`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kadın Mesaj Sayısı : 2881
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc945/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (945/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 5:41 pm

O*aaa süper nolur devam.
http://jonasbrothersfanclub.hareketforum.com/index.htm
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 24, 2011 6:26 pm

devamm
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc5000/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 1:22 am

Devamm çok güzeel
DemiLse*
Kurucu
Kurucu
DemiLse*

Kadın Mesaj Sayısı : 32767
Doğum tarihi : 19/09/94
İş/Hobiler : PS,Forums,Music.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc5000/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 7:09 am

haah Teşekkür ederiz.
Ben pek evde olamıyorum. huuh
Bir daha ki bölüm büyük ihtimalle yarın gelebilir o yüzden.
http://demilovatofan.forum-canada.com
Jamentha.
Emekli
Emekli
Jamentha.

Kadın Mesaj Sayısı : 14080
Doğum tarihi : 11/02/97
İş/Hobiler : ps.

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 8:15 am

of ya süper olmuş
Bayıldım ha.
devam devam.
weasley❥
Emekli
Emekli
weasley❥

Kadın Mesaj Sayısı : 17645
Doğum tarihi : 02/04/97
İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 10:12 am

DEVAM DEVAM <3
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 1:46 pm

devammm
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 2:58 pm

Az Sonra Geliyor <3
`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 28i1cnc945/5000-Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 261f97k  (945/5000)
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:04 pm

Az sonra oldu mu? zuha :D
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:12 pm

az sonra oldu :D
devam
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:31 pm

*Demi*
Gözlerimi açtığımda annem başımda bekliyordu. Gözlerinin altı kıpkırmızıydı ve gözlerinden çenesine
süzülen yaşların izleri belli oluyordu. Burası hastane mi? Ahh evet, şimdi hatırlıyorum. Karşıdaki duvarda asılı olan takvime takıldı gözlerim,bir gün geçmiş.
'Demi!' diye fısıldadı annem.
'Canım, iyi misin?'
'İyi...yim.' diyebildim sonunda.
Yatağımın yanındaki sandalyeden kalkıp bana sıkıca sarıldı, ayrılırken omzumun ıslanmış olduğunu
fark ettim, ağlamıştı yine.
Gözyaşlarıma engel olmaya çalışarak 'Babam nerede?' dedim. Anlamamış gibi boş gözlerle bana bakıyordu.
'Michael' dedim.
'Ah, evet. Doktora ne zaman çıkabileceğini sormaya gitmişti.'
Diğeri -adınıbilebilmediğimBABAM-
hakkında konuşmak istemiyordum. Kötü birine benzemiyordu ama yine de ondan nefret ediyorum.
O sırada Miley içeri girdi ve bana sarıldı. Tam ağzını açacakken 'İyiyim, teşekkür ederim.' dedim.
İkimiz de güldük.
'Seninki sabaha kadar hastanedeydi. İyi olduğunu duyunca bir şey söylemeden gitti.'
dedi sonra Miley yine gülerek.
'Benim ki? Miley saçmalama kim olduğunu bile bilmiyorum. Hem şuan böyle şeylerle uğraşacak zamanım yok.' dedim ,sol kaşımı kaldırarak.
Ama yine de bir teşekkür bile edemeden gitmesine üzülmüştüm. Bütün gece beklemiş,
biraz daha bekleyebilirdi diye düşünürken 'Şey, o da burada. Seni görmek istediğini söyledi.' dedi Miley gözlerini devirerek.
'Hayır!' dedim sesimin kızgın sert dikkat ederek.
O sırada doktor içeri girerek
'Bayan Miller tansiyonunuz
normale döndü, istediğiniz zaman hastaneden ayrılabilirsiniz.'
dedi.
Ah, işte buna çok sevindim. Hastane kokusundan hep nefret etmişimdir zaten.

*Joseph.*

İyiydi, yani artık benim gitme zamanım çoktan gelmişti de geçiyordu bile.
İsmini bile bilmiyordum ama beni etkiliyordu hemde çok derinden.
İlk goruste ask mıydı yoksa ?! Ah, hayır. Ben Ask’a bile inanmazdım ki, ilk görüştekine inanayım.
Kollarımdayken zaman durmuştu onun yuzune yakından bakmak ona dokunmak..
Ne diyordum ben boyle! Yatağımdan kalkıp pencereye yaklaştım.. onu gördüğüm ilk yere baktım tekrar gelmesini beklercesine.
Sonra benim telefonumun yanındaki yabancı telefona baktım, onun telefonuna..Telefondan birini arayıp telefonun bende olduğunu söylemeliydim.
Ama neden yapamıyordum ?!Neden hastahanede birine vermemiştim ?!
Hem nasıl olduğunu da sormaya hakkım vardı , ne de olsa kollarımda bayılmıştı, ne de olsa onu hastaneye ben götürmüştüm,buna kesinlikle hakkım vardı,zaten sadece merak,merak..
Telefonu elime alıp, aranan son numarayı aradım,çalıyordu..
*Miley*
Doktorun sözleri üzerine , eve gitmek için arabaya bindik.
Doktora göre çok iyiydi, ama bana göre kötüydü.
Neler olduğunu Scarlettan öğrenmiştim.
Eve gittigimizde ben ve Dem, odasına çıktık ve tabi Mıchael ile Scarletta bizimle geldi.
Dem yatagına uzandı,bende onun yanına oturdum Scarlett ve Mıchael kapıda duruyorlardı.
Mıchael ikimize baktıktan sonra
‘Haa.. pardon konusacaklarınız vardır elbette, haydi Scarlett.
Scarlet hiç istemiyormuş gibi zorlukla yürüyordu.
Odadan çıktıklarında ben tam olanları anlatmaya başlayacaktım ki telefonum çalmaya başladı.
Yataktan kalkıp çantamı açtım ve telefonumu çıkardım..
‘Hey, bu benim telefonum degil.Karışmış olmalı..
‘ Nasıl senin degil?! Nasıl Karıştı ?!

`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:36 pm

O-aa divoş çabuk bayıldım.
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:42 pm

Teşekkür Ederizz <3
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Moderatör
yuzdeyuzinsan

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 3:51 pm

deav msüperr lan .D
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 4:43 pm

Bişe dicem en son bolumu anlatamadım galiba haah
`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 4:49 pm

Niye zuha istersen sonraki bölümü anlat denemiş oluruz zuha. :D
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 5:02 pm

Aklımda bir şey yok hayriye
Spoiler:
`quєєп
Süper Üye
Süper Üye
`quєєп

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 5:05 pm

Özge online olamıcağını söyledi yine de giriyo bitaneem <3 ama eğer olamazsa hikaye yatar ben de kafayı yirim ühüü :(
Niccy.
Emekli
Emekli
Niccy.

Kadın Mesaj Sayısı : 14186
Doğum tarihi : 11/04/96

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 5:46 pm

Süper ya, devamdevaam <3
http://demilovatofan.forum-canada.com
Vıncent.&
Moderatör
Moderatör
Vıncent.&

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: -Everybody wants to know true love is true.-   -Everybody wants to know true love is true.- - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ağus. 25, 2011 5:55 pm

Yarın söz devam edecgz askımlarım<3
Evet, ozge gidince yazmıcam belki :(

-Everybody wants to know true love is true.-
3 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-
» True Blood
» Justin Timberlake - Love Don't Love Me
» Love you like a love song
» Love You More Than This.
» Without The Love