Demi Lovato Fan
Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 5d89d5a8
Forumumuzun içeriğinden daha iyi yararlanabilmek için üye olun ya da giriş yapın.
Demi Lovato Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

» Hoşgeldin::  Misafir
» Mesaj sayınız::  29

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı

4 posters
YazarMesaj
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 28i1cnc5000/5000Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 261f97k  (5000/5000)
Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Empty
MesajKonu: Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı   Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Icon_minitimeCuma Ekim 15, 2010 6:20 pm

“Benimle konuşun yeter!”

Justin Bieber hayranlarıyla buluşmaya karşı değil, ama onlarla bir araya gelmenin zor olduğunu düşünüyor.

Justin, Teen Vogue’a verdiği röportajda, “Hayır kızlar heyecanlanıyor.” diyor ve kendisine ulaşmanın yolunu da “Benimle sadece konuşmaları yeterli. Bana nasıl olduğumu sorun. ‘Justin! Justin! Ban bir imzalı resim verir misin?’ diye bağırmaktansa kendinizi tanıtın. Ve bana kesinlikle yemek yerken yaklaşmayın! Ben tam siz yemek yerken gelip fotoğraflarınızı çeksem, siz kendinizi nasıl hissederdiniz? Bundan nefret ediyorum!” olarak anlattı.

Bieber, bir CSI bölümü için kamera karşısına geçti ve kısa zamanda beyaz perdede de boy göstermek istiyor. Bir sinema filminde birlikte oynamak istediği biri bile var: Selena Gomez.

Justin, Selena için, “O benim çok yakın dostum. Hakikaten çok hoş biri.” dedi.
elif "_ "demi
Yeni Üye
Yeni Üye
elif

Kadın Mesaj Sayısı : 20
Doğum tarihi : 11/10/93
İş/Hobiler : Dans etmek ki şu an tango kursuna gidiyorum :D müzik dinlemek kitap okumak ,vs

MesajKonu: Geri: Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı   Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 4:09 pm

çok tatlı ya :D teşekkürler paylaşım için
obliviate.
Yönetici
Yönetici
obliviate.

Kadın Mesaj Sayısı : 10903
Doğum tarihi : 12/03/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 28i1cnc5000/5000Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı 261f97k  (5000/5000)
MesajKonu: Geri: Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı   Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 6:54 pm

Önemli değil
alisonloveato
Kurucu
Kurucu
alisonloveato

Kadın Mesaj Sayısı : 34786
Doğum tarihi : 25/04/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı   Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Icon_minitimeC.tesi Ekim 16, 2010 7:22 pm

yanlışyer!{taşındı(.
http://demilovatofan.forum-canada.com/forum.htm
Boddah.
Yönetici
Yönetici
Boddah.

Kadın Mesaj Sayısı : 23827
Doğum tarihi : 10/06/98

Kullanıcı Seviyesi
Rep Puanı:
MesajKonu: Geri: Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı   Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı Icon_minitimeCuma Ekim 22, 2010 10:09 am

Sağ ol canım.

Justin , kendisine ulaşmanın yollarını anlattı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Selena Gomez Justin ile Nasıl Tanıştığını Anlattı!
» USHER MICHAEL'IN İZLERİNİ ANLATTI
» Ashley Greene Güzellik Sırlarını Anlattı!
» Katy Perry düğünüyle ilgili detayları anlattı
» Taylor Swift WANEGBT Şarkısını Nasıl Yazdığını Anlattı