Bugün dünün yarını olduğuna göre devam ediyorum :) Resimlerle... Eğer yorum yapılırsa bugünün öğleninde falan devam ederim. 2.haftanın resimleri ve istediğim kadar yorum olursa videonun ayrıntılarıyla :) Yani bana buraya yüklediğim resimlerle hediye yapsanız fena olmaz hani... Takım devam ediyorum.O yüzden 3 resim.
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Son resmi sevmiyorum ben ya çocuk gibi çıkmış 2.yi çok seviyorum :) ♥ 3 resim demiştim ama 1.si gözükmüyor bende.Yada yanlışlıkla silmişim ya ilk yorumumdaki resim oda onu da çok seviyorum bugğn öğlen devam :D
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Ya hayır öğleni beklemelisin lütfen. Bu kadar samimiyetimize yapma bunu beklemelisin senin içi ndaha iyi eleştiri yağmuruna tutabilirim videoyu :) Sanki çok önemli konuştum :)
Backspace.
Süper Üye
Teşekkürler Ozoz. Benim sayemde sizde giderek fanı oluyorsunuz hatta fanlıktan çıkabilirsiniz ama o benim Neyse videoyu ayrıntılarıyla koyacağım az sonra şu anda ayrıntılara bakıyorum :D
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Ya kendime inanamıyorum. Neredeyse videonun ayrıntılarını yazdım sonlarındayım böyle 45 saniye falan kaldı. Yanlışlıkla kapattım sayfayı yaa off... Kusura bakmayın bu videoyu böyle yüklüyorum malesef. Bir daha eleştiremem uzun iş çünkü.
Backspace.
Süper Üye
Nasıl renkli diyor ya :D ♥ Yarın devam ederim 3 videoyla :) Bu sefer ölceksin ama Melek yani en sevdiğim videoları bunlar şarkıda söylemiyor konuşuyor ayrıca :D İsmini söylemeyeyim ki youtubeden bulma eğer dayanamazsan :D
Boddah.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 23827 Yaş : 26 Nerden : İstanbul. Doğum tarihi : 10/06/98
Şuan temizlik yapıyoruz aslında mola verdik Bitirdiğimizde ve namazı kılıp geldiğimde devam ederim dostlar ♥ Ama o videoları gerçekten aşırı seveceksinizz yaa ! ♥
obliviate.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
1.haftaki performansıyla aynı şarkı ve çok çok daha iyi. Çünkü seyirci yok. Çünkü canlı yayın değil. Çünkü hoplayıp zıplamıyor. Çünkü elinde gitar var gitarla kendini daha iyi hissediyor. Çok tatlı yaa ♥
bknz:19 ve 23 saniyeleri arasında efendiliğini kanıtlıyor :) bknz:Hani geldiler bana :D bknz:1.10 ve 1.11 saniyeleri arasında efendiliğini 2.kez kanıtladı :) Oraya çıkıpta nasılsınız diyen nadir...
bknz:04 ve 06 saniyeleri arasında nasıl gülüyor yaa ♥ bknz:27 ve 30 saniyeleri arasında seyircilere eyvallah yapıyor ve kamerayada sağol yapıp gidiyor :D bknz:32 ve 36 saniyeleri arasında yani eriyip bittimmm ♥♥♥ O gülüşü o kzandım demesiii ♥ bknz:41 ve 45 saniyeleri arasında ayakta uracak MECALİM yok şu anda HAGGATEN diyor :D :D bknz:45 ve 49 saniyeleri arasında kimin sesine benziyor bir türlü çözemedim :D + nefes nefese ♥ bknz:53 ve 58 saniyeleri arasında işte gerçek dostluk ♥ Onasıl bir sarılmadır abi ♥ Mutluluğunu arkadaşından çıakrıyor :D bknz:1.24 ve 1.26 saniyeleri arasında kaşlarr :D ♥ bknz:1.46 ve 1.49 saniyeleri arasında videoyu kaç kere izledim ama her izleyişimde koptuğum sahne ve eridiğim sahneee ♥♥♥♥ bknz:2.03 ve 2.05 te bu kadar söyleyeceğim diyor :D Zaten çocuk konuşamıyor sevinçten :D ♥♥