Elyane azeri bir kızdı baştan beri hiç hoşlanmıyordum ya Gürkandanda öyle :) Bu pozisyona geçmelerini sağlayan sürpriz şimdi söylersemsürprizi kaçar :) Yani toplu bir fotoğraf çekerken Elyane burakın yanında ve kafasını kafasına dayamış Burakta kafasını yana çekmiş :D Zaten güzelde sayılmaz kız.Hatta iğrenç :D Töbe töbe ya :D Yarın devam canlarr :D Belki de az sonra devam ederim kim bilir :)
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Yaa söyleee. Kızı döveceksem sağlam bir nedenim olsun :D Lütfen şimdi devam et yarın burada olamayacağım. Gitmeden son bir kez Burağımı görmek istiyorum <3
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Devam ediyorum L-an Melek dayanamadım belki yarın giremezsin diye. Abim gelemden paylaşayım dedim :D 4.haftadan sonra sertap erenerin konserine gitmişlerdi. Bunlar sürpriz resimler (siziniçin:D) Daha 3.haftanın performansını 4.haftanın resimelrini ve videosunu paylaşmadan bunu paylaşıyorum ayık olun l-an :D Kingim ben :D SAadece burak paylaşmıyorum çok güzel resimelr var çünkü.
seviyorum bunları ya
elyane şu önde heryeri açık olan m-al gibi pozlar veren bir kız :D
burakkk ♥♥ çok tatlı çıkmışsın yaa :D elif sende öyle
hayrooo yiğittt ♥
kaandan korkun burağa kolunu atan kişi :D elyane hala m-alsınn :D ariff o iki kulağı alırım varya :D ama üzüldüm la-n senin elenmene
burak nereye bakıyorsun :D
tatlılığa bak yaa
ayakkabı farkına ölün :D bu resmi her gördüğümde gülüyoru ama nedense bugün gülmedim :D elif çok küçük ya minyon çıtıpıtı boyu 1.55 anca vardır bence :/
burak nasıl bir hareketse o :D elif her zamanki gibi süpersin yaa :D bu resmi görünce girayın parmaklarını yanlış algılıyorum yaa
gürkan sen çık öbür ikisi kalsın ♥
burak alışmış rock işaretine :D
rockçı burak ow yeah !
burakın serçe parmağı burnunun içinde sandıydım
ahanda bu resim işte melekkk baksanaa yaaa :@:@
elyane m-alı kafaısnı burağa sokmaktan elini kaldırmayı unutmuş
levente bişiler olmuş :D beyaz tişörtlü olan
burakın eli sarede ya üğüü :( mekiyede levente yapışmış haa :D gri tişörtlü kız
ah burakk ne zaman şu hareketi arada sırada yapacaksın hep olmaz ama :D
burakk sinirlendiriyorsun beni çek elini şu kızdan bari git elife sarıl :D
burakın kafasında kocaman kepek var :D şaka l-an :D
burakseee elin hala sarede yaaa
kaandan korkun l-ann gürkana yatmış olan çocuk :D mekiye leventi düşürmeye mi çalışıyorsun :D elyane öcüüüüüü burak sanki ağlamış gibi kıpkırmızı gözleri.
bu kızın tarzına ojelerine herşiyeni bitin tağam mı ?
herhalde anladınız bu çocuğun öcü olduğunu :D
Oh-anza yani bugün kaç tane resim paylaştım :D Artık pamuk eller klavyeye yanii
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
İlk resimlerdeki duruşunu yerim onun Ağızları açık ne yaptıkları belirsiz şahsiyetlerde kim? Elyane şort giyen mi ? Eğer oysa ağız burun yamultmakla starolamayacağını birisinin göstermesi lazım. Abi o Kaanın tipe gel. Bu çocuk poz vermediği zamanlarda da böylemi acaba Ve Burağın baktığı yer yanlış yerle gibi geldi bana. Ama günahını almamak lazım çocuğun^^ Şimdi o parmaklarını kaldırdıkları yerde bende bi yanlış anlama içerisine düştüm
Sen Elifle Burağı baş göz etmeyemi çalışıyorsun Meleee . Kendine gel Elyane ve Burağın kafalar bir olmuş. Hmmm. Sadecedostlar fazlası olamaz. Burağın o kadarda zevksiz olduğunu sanmıyorum. Hem o sarışın kızdanda zarar gelmez. Resim çekilirken ki yakınlaşmalar bunlar. Bi saniye ya. O Kaanın tipi , saçları , bakışları bi anormal ve bi okadarda komik. Ve son olarak Mele o kızın neresini sevdin ben pek ısınamadım o şahsiyete . Evvett bu da Yorumun sonu.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
O ağızları açık olan Hayrettin ve Yiğit bence çok tatlılar :D Elyane şort giyen değil siyah mini elbise giyen kız belki de şorttur bilmiyorum :D Sevmediğim içni kıyafetine bakmamıştım :D Hiç sevmiyorum o Kaan'a ya :D ama elyaneyle kalmıştı osn ikiye ve ayrıldı hatta haksızlık yapıldı deniliyor :/ Burakın baktığı yeri çözemedim ben :D Hele hele o girayın parmakları :D Hayır ya elifle burak olmaz.Sadece iksini sevdiğim içni şey ettiydim :D O elyane m-al zaten. O sare yani sarışın herkese yakınlaşıyor yani gürkanlar gör fotoğrafların ıbirde gürkanın sevgilisi var yani :/ Bencede zevksiz değildir burak ayrıca burağın sevgilisi var çok merak ediyorum yaa :D O kaan hakkaten m-al ya :D poz vermeyi de bilmiyor :D O kızın yani Elifin tarzını beğendim.Elemedeki şarkı söyleyişini beğendim.Çıtığıtı olmasını beğendim.Benim gibi eğlencedolu olmasını beğendim. Yorumalra göre devam ama bugün hayatta olmaz. Sadeve 1 yorumuma devam edeceğim. Kim bilir kaç resim paylaştım !!
Backspace.
Süper Üye
Yok ya şort değil bir resimde hatta eteği açılmasın diye tutuyor başlarda 5 mi 6 mı ne... Bilmem.Ben çok seviyorum senin zevkin.Zaten bu hafta Yiğitle son ikiye kaldı.Mavi beyazlı tişört giyen çocuk çizgili olan. Kırmızı tişörtlü Hayrettinle ağzı açık fotoğraf çekilen :D Evet ya yorum yapın 2-3 yoruma devam etmem benene. Üğüğü Melek sen gittin ya kim yorum yapacak ?
>> Ariella <<
Başarılı Üye
Mesaj Sayısı : 791 Yaş : 25 Nerden : Istanbul Doğum tarihi : 10/08/99 İş/Hobiler : Gitar çalmak, Voleybol oynamak, film dizi izlemek, kitap okumak, karaoke yapmak...
1 haftada sadece 3 yorumcuk mu ? O kadar resim paylaşmama rağmen... En azından 10 sayfa olur diye bekliyordum. Her neyse daha var elimde resim,video. Zaten yarın final :( Çok aşırı üzülüyorum bitecek diye. Neyse ki Burak genen hafta elenmemiş,bayram diye... Ve finalde... Yarın annemler izin verirse oy atacağım,vermezlerse de gizli gizli atacağım... İnşallah izin verirlker gizli atmak istemiyorum. Şu anda facebook üzerinden en çok oy Burak'ta sonra Hayrettin'de ve Giray'da... Hayrettin'in Giray'ı geçmesine şaşırdım gerçekten. Destekleyebiliyorsanız destekleyin lütfen Burak'ı. Bir oy bir oydur. Geçen de çok az farkla Elif elenmişti. Yalnız faceden oy atacaksanız 8 kredi gidiyor yani herhalde 2 TL fazla geliyor fatura. Şimdi 3.haftanın performansıyla devam ediyorum. dicektim ki abim geldi :D yarın devam ederim herhalde :D
weasley❥
Emekli
Mesaj Sayısı : 17645 Yaş : 27 Nerden : Hogwarts Doğum tarihi : 02/04/97 İş/Hobiler : HON,THG VE HP OKUMAK
Billur:Olsun sevmesende yorum yap en azından devam yazki yorum olsun.Böyle m-al gibi tek başıma devam edip edip durmayayım...
3.haftanın videosuyla devam ediyorum.
Yengemlere ineceğiz kahvaltı yapacağız. Eğer abim geçmezse 4.haftanın resimleriyle devam edeceğim. Lütfen ama lütfen Burak kazansın ne olur :( :( :( Kazanması gerekiyor da bence çok farklı bir sesi var ve o raya geleli müthiş bir gelişme yaşadı.İlk hafta nasıldı geçen hafta nasıldı ? MFÖ'den Fuat'la düet yaptı ya ! Hele hele o düetteki şapkasını indirip o gülüşü o dansı muhteşemmm ♥♥♥♥
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Şuan gerçekten sevindim.Yorum yapmışsınız :) Salı günü annemlere oy atcam dedim mırın kırın ettiler sonra abim kanalı dğeiştirdi ne yazık ki 1 saat falan izleyemedim başlarını. Bende sinirlendim gizlice oy attım :D ♥ 7 kişi vardı finalde seyircilerden gelen oylarla haftanın birincisi direk finaldeydi yani büyük final... oda burak oldu :) jüride sare ve girayı seçti onalr finaldeydi. Şehrazatın atıyosun şarkısını üçüde kendi tarzından söyleyeceklerdi söylemişler ben uyumuşm :D izleyeceğim abim kalktıktan sonra.... Her neyse %50 oy gira %40 burak %10 sare almış ne yazık ki 2.olmuş. Üzüldüm mü derseniz evet üzüldüm...Çünkü onun kazanmasını istiyordum ama hayırlısı buymuş... Olsun o benim birincim ♥
4.haftanın resimleriyle devam ediyorum. çokgüzeldi bu hafta ♥
buresimsüper
herhaftabacaklarınıböyleyapıpduruyor :)
kamarayabak :D
şuöyküazdeğilheee
burakçoktatlıçıkmış öyküyebakk :@
obliviate.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98