Sanane lan şekerse pis sarışın. Arkadaşına sarıldığı gibi bizede sarılsa fena olmaz hani? Kalıyorsun dedikleri andaki yüz ifadesi bi harikaaydı <3 -Devaaaaaaaaaaaaaam.
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
O Öykü zaten her hafta böyle yakın davranıyor sarılıyor falan kolunu atıyor :) Yada ben yanlış hatırlıyorum. Evet yaaa bize de sarılsaydı öyle fan olarak,sevgilisi olarak,,akrabası olarak..Yeter ki öyle sarılsın :) Evet :D O nasıl bir yüz ifadesidr hayatta yapamam ya :) Oda yapamaz daha.O an çıkmış :D Bugünlük yeter :) Kendisi gibi güzel tatlı şirin mi şirin videolar paylaştım :) ♥
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
Hangi videoları :) İşte dediğm videoları paylaştım. Zaten 7 hafta oldu daha. Yarın resimlerle devam edeceğim sonra videosuyla bewlki ayrıntılı olmaz yarın işim olabilir. Hatta şimdi de devam edemem kusura bakma. Arkadaşım gleiyor iftara :) Oda buraya üye hatta Öznur :) selly lovato nicki. O geliyor. Belki girer bizde. Ona göstereceğim bu köşemi :D
obliviate.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Ya aslında daha sonra devam ederdim şuan bilgisayar donuyor ama devam edeceğim dedim diye devam ediyorum sizde lütfen yorularınızı eksik etmeyin. :) Melek sen gidince belki daha güzel resimler çıkacak ne yapacaksın ? :D
2.Haftaki Performansından Görüntüler ~
Herhalde gözlerinde rimel ya da göz kalemi var çünkü onun gözleri öyle değil :)
Backspace.
Süper Üye
Mesaj Sayısı : 4846 Yaş : 31 Nerden : in swiftland. Doğum tarihi : 11/10/93 İş/Hobiler : Halkla İlişkiler okuyordum.
O Öykü zaten giderek ma-llaşıyor ya :D Bakarsın bakarsın :) Öykünün elbiseye bak ya o-ha neredeyse çamaşırı gözükecek Yok ya normal değil bence onun gözleri öyle değilçnükü öbür resimlerde değil. Bende ilk resmi beğenmedim yaşlı çıkmış :D
Backspace.
Süper Üye
Ayyy Nefret Ediyorum Ben O Kadından Yolasım Geliyor :D Espri Yapıyor ya bazen yada yaptıgını sanıyor intihar edesim geliyi :D Harikasın Bebegim , devam
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Mesaj Sayısı : 15465 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Doğum tarihi : 30/05/97 İş/Hobiler : DLF,ATF,Stardoll,Photoscape
Aynen ya :D İlk haftalar seviyordum amaa amaaa ilk haftalar Burakta takıntım yoktu :D Az sorna abim gelebilir emeğime yazık olur o yüzden ayrıntılı eleştirisiz video koyuyorum k.bakmayın...
Backspace.
Süper Üye
Hayır be ne dekoltesi :D Dekoltesiz gisinler daha iyi hele göğüs dekoltesinen nefret ediyorum. Mini giysinler ama biryerlerini açmasınlar sonra insanlar bakınca ne bakıyorsun :D M-allar ya. Bloğumu okuyun hastayım şu anda devam edemem. Siteye az girebilirim.Abim işten çıktı yeni iş buldu.Evde birkaç gün. Bugün star akademi var kaçırmayın derim. Hasta halimle izleyeceğim .D
obliviate.
Yönetici
Mesaj Sayısı : 10903 Yaş : 26 Nerden : Hogwarts (Gryffindor) Doğum tarihi : 12/03/98
Tamam devam ediyorum fazla bekletmek istemiyorum sizi. Çünkü ben devam etmedikçe yorum yapmıyorsunuz.
Dün onun kazandığını gördüğümde çığlık attım olley diye.Annem geldi işte izledi az dedi ki bu yarışmayı ya Giray yada Burak kazanacak.Eğer Giray ve Burak finale kalırsa ki kalmasınlar,Giray kazanır çünkü Girayın hayranları daha çok oy atıyor.Eğer Burak finale kalırsa büyük konuşmayayım ama ben de atacağım oy.Eğer arkadaşın facesinden falan girebilirsem de oradan da atacağım telefondan da.
3.haftanın resimleriyle devam ediyorum. Özge Oğuzhanla son ikiye kalmıştı ve %87 oyu alarak açık ara fark atmıştı.Ona bu hafta ısınmıştım ve onu tutmaya başlamıştım. O kadar resime yorum isterim ama. Yarına en erken devam ederim.
Ben bu resme değil de arkadaki televizyondaki resme bittim ya :D ♥
Bence göz kalemi sürmüş bu şarkıyı söylerken.Burada öyle duruyor.
Mikrofonu tutan bıyıklı adam babası,onun yanındaki sarışın kadın da (herikitarafındadasarışınvar) yani azerbaycanın bayrağı olan taraftaki sarışın kadın da ablası.
Özgenin tipe bak ya :D
Bu resimde çok tatlı çıkmış ya iconumdaki resim.
O hafta 2 şarkıya çalışmıştı ve elemede büyük ara farkla Özgeyi yendi + o hafta haftanın birincisi oldu ♥ Tutamıyorum Zamanı söylemişti.Çok güzel söylemişti.
Backspace.
Süper Üye
Kaldığı kısmı bende izledim. Sevinsin mi üzülsün mü bilemedi. İlk resimdeki duruşuna ölünnnnn. Bence beyaz çok yakışmış bi farklı göstermiş onu. Son resmin üzüerindekli resimde mikrofonu tutuş tarzından belli sahnelerin adamı olduğu. Yarın devam edecek olman güzel çünkü yarın son günüm^^
yuzdeyuzinsan
Moderatör
Ya senin şu cümlelerin,eleştirilerin yok mu ! Bitiyorum abicim. Evet ya en iyi arkadaşıydı Gürkan ama ben başından beri sevmiyordum Gürkan'ı nedense :D Herhalde Seçkin'in girmesini istediğimden dolayı. Aynen ya ilk resimdeki duruş...Tam star ♥ Buna herhalde tek bu hafta beyaz giydirmişti Zelia. Neredeyse en az 5 hafta siyah giydi. Hep ceket giydiriyor zaten. İçine de tişört falan. Sadece o hafta değişik olmuştu. Ama giydiği kıyafetleri çok iyi taşımasını biliyor. Bir de birinci hafta değişik oldu mor gibi giyinmişti.Şarkı Mor Yazmaydı çünkü :) Mikrofona sarılmış boğulacak mikrofon :D Son resmin bir üstündeki resimde :D Bu hafta şaşırdım çünkü Öykü uzun giymişti yani uzun derken dizüstüydü Ya uf bunu hatırlatma gerçekten çok üzülüyorum Melek. Neyse yarın videosuyla devam ederim. Hatta senin son günün olduğu için sürpriz resimler koyacağım. Elyane'ye gıcık kapacaksın. Burak'ın kafasına kafasını dayamış Burak kaçmak ister gibi bir hali var. Yarını bekleyin :D
Backspace.
Süper Üye
Abi bende hoşlaşmadım bu Gürkandan gitmesi iyi olmuş :D Hep siyah hep siyah olmazki böyle. Elyane artıkın kimse şimdiden gıcık olmaya başladım. Kafasını dayamış deerrrkenn? Bu pozisyona geçmeerini sağlayanda ne olmuş! Yarını bekle-yemem